Almagro zastavil Nalbandiana a v Acapulku vyhrál

2. 3. 2008, 10:38
Aktuality 0
Španěl Nicolas Almagro vyhrál turnaj v ATP v Acapulku, když ve finále porazil Davida Nalbandiana 6-1 7-6. Pro Argentince to byla prohra po devíti úspěšných zápasech - týden starý titul z Buenos Aires tedy nezopakuje. Naopak Almagro navázal na triumf z Costa do Sauipe a může ho těšit skvělá forma.
Nicolas Almagro v mexickém Acapulku přemožitele nenašel - ve finále porazil nejvýše nasazeného Davida Nalbandiana

Turnajová šestka Almagro ve finále zaskočila nejvýše nasazeného Davida Nalbandiana, který minulý týden vyhrál turnaj v Buenos Aires. Almagro se při dvousetové výhře nad Nalbandianem opíral především o výborný servis a prakticky nepustil favorita do zápasu. "Od prvního míče jsem do toho mlátil, založil jsem svůj útok na podání, na agresivní hře a to byl klíč k úspěchu," řekl Almagro po zápase.

Španělský tenista tak navázal na titul z brazilského Costa do Sauipe, kde triumfoval před 14 dny. Minulý týden byl sice ve čtvrtfinále turnaje v Buenos Aires nucen vzdát zápas s Chelou, ale jinak hořkost porážky za poslední tři týdny na antuce nepoznal.

Almagrovi triumf přinesl šek na 163.750 z celkové dotace 794.000 dolarů.

ATP Acapulko - finálové výsledky:

Dvouhra - finále:
Almagro (6-Špa) - Nalbandian (1-Arg) 6-1 7-6(1)

Čtyřhra - finále:
Marach/Mertiňák (2-Rak/SR) - Calleri/Horna (Arg/Per) 6-2 6-7(3) 10-7

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist