Andrejev porazil Karloviče a otevřel třetí stovku vítězných zápasů

6. 5. 2010, 09:15
Aktuality 9
ATP BĚLEHRAD - Ani v Bělehradu neukončí chorvatský tenista Ivo Karlovič své výsledkové trápení. Pátého nasazeného hráče, který z posledních pěti utkání tři prohrál, porazil ve druhém kole Rus Andrejev.
Igor Andrejev

Igor Andrejev se s Ivem Karlovičem utkal potřetí a usiloval o první vítězství. A na bělehradské antuce se dočkal. Chorvatskému 'bombérovi' dvakrát sebral servis, po jednom v každém setu, a ze 87 minut vyhrál 6-4 7-5.

"Proti Ivovi je to vždy těžké... vůbec se nedostanete do rytmu a během zápasu máte jednu, nebo dvě šance. A ty musíte využít," řekl šestadvacetiletý Andrejev, který načal třetí stovku vítězných zápasů na okruhu ATP.

33. hráč světa Karlovič od únorového finále v Delray Beach dokázal vyhrát jen dvě utkání - nad mladým Srbem Lajovičem a ve třech setech s Gimenem-Traverem.

Andrejev se v pátečním čtvrtfinále utká s třetím nasazeným Samem Querreym, který do duelu druhého kola vstupoval rovněž s vědomím, že Jevgenije Koroljova ještě neporazil, byť se dvakrát hrálo na jeho oblíbenějším rychlém povrchu.

Američan však využil Rusovi bídné formy a za 70 minut vyhrál 6-3 6-4. Nicméně s Andrejevem, jehož letos čeká třetí čtvrtfinále a znovu na antuce, favoritem nebude. Naposledy s ruským soupeřem prohrál před dvěma lety na tvrdém povrchu při pekinské olympiádě.

Desátou výhru z posledních dvanácti antukových zápasů si připsal Stanislas Wawrinka. Ve formě hrající Švýcar porazil Itala Di Maura 6-1 6-4 a byl s výkonem spokojený. "Dvousetová výhra je vždy dobrým vstupem do turnaje. Dnes jsem byl se vším spokojený," řekl vítěz nedávného turnaje v Casablance. "Tady hraju poprvé a moc se mi tu líbí."

Pětadvacetileté Wawrinku čeká na cestě za druhým letošním titulem domácí Victor Troicki, který v Bělehradu vyhrál 18 z posledních devatenácti her. Po výhře 6-4 6-0 nad Navarem ve středu za pouhých 40 minut deklasoval 6-0 6-1 Florenta Serru z Francie. Švýcar však se Srbem loni jediné vzájemné střetnutí - na antuce - hladce vyhrál.

- ATP 250 BĚLEHRAD (Srbsko, antuka, 424.950 eur) -
středeční výsledky (05. 05. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Querrey (3-USA) - Koroljov (Kaz.) 6-3 6-4
Wawrinka (4-Švýc.) - Di Mauro (It.) 6-1 6-4
Andrejev (Rus.) - Karlovič (5-Chorv.) 6-4 7-5
Troicki (6-Srb.) - Serra (Fr.) 6-0 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vapete, zasedni zpět do křesla a začni si opakovat pravopis, ať tady nejsi za šaška.
Reagovat
smazaný uživatel
Za šaška si tu jedině ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Igor změnil outfit...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se mu letos podaří aspoň jednou porazit toho švýcarského egoistu Federera. Umím si představit, jak bude zase ta elegánova tlustá přítelkyně brečet, až ten její Rožírek opět prohraje. Dobře jí tak, když ji párkrát ukazovali na eurosportu, měla na ruce diamantový prsten, takže až třeba jednoho dne elegán zemře, bude ho muset prodat.

Jenže se obávám, že jelikož vyhrál ten arogant až 16 GS,jeho smrt by jí jenom prospěla, protože by zdědila všechen jeho majetek.
Reagovat
Mercury
Jelikož studuju právo, tak bych tě rád upozornil, že švýcarský právní řád (stejně jako ten náš) pamatuje na institut nepominutelných dědiců, mezi něž se řadí potomci v řadě přímé. Pokud se nemýlím, Rogerovi se nedávno narodily dvojčata.

Takže až budeš příště zase dělat chytrého a plácat podobné nesmysly, aspon si zjisti základní informace z dané oblasti, hlupáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas jeden ubožák který se špatně vysral a léčí si mindrák . Podívej se kaj si ty a kde je Roger , ty žiješ ve špíně on v luxusu ty budeš makat celý život a Roger se bude opalovat na pláží v Karibiku a cucat džus brčkem !
Reagovat
carolyn
Nevím co musí ještě "Petr" předvést, aby se s tím už začalo konečně něco dělat!?!?!?!?!
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš asi v hlavě řádně vymeteno hochu...
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajimave,že dokazal využit 2 šanse proti Ivovi ale předtim proti Čiličovi či Monakovi dokazal zahodit tak 1000.... Hlavně zapas s Čiličim, to mi připadal, že je trochu blazen. Brejknout a prohrat si pak svuj servis 0-40 několikrat po sobě..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist