Andy Murray si dopřává odpočinku, odhlásil se z Marseille

12. 2. 2010, 19:20
Aktuality 0
Poté, co předem vzdal obhajobu loňského titulu na probíhajícím turnaji v Rotterdamu, odřekl britský tenista Andy Murray i svou účast v Marseille. Finalista Australian Open si chce po náročném úvodu sezony ještě odpočinout.
Profily hráčů
Andy Murray

Andy Murray si v Austrálii zahrál finále Hopman Cupu a následně i na Australian Open. Na titul zatím čeká a po vzoru kolegů ze špičky žebříčku si před dalším náročným programem dopřává odpočinku. Příští týden tedy nebude hrát v Marseille, kde měl v konkurenci Söderlinga a domácích Tsongy, Monfilse nebo Simona plnit roli turnajové jedničky.

"Po pěti týdnech hraní v Austrálii si Andy vezme ještě týden navíc, aby se dal dohromady před očekávanou dlouhou sezonou," zveřejnil tenista na svém oficiálním webu.

Na okruh ATP by se měl třetí hráč žebříčku vrátit 22. února v Dubaji. Další víkend by měl pomoci své zemi postoupit do první skupiny evropsko-africké zóny Davis Cupu. Britové hrají v litevském Vilniusu. Pak už na tenisty čekají první podniky Masters 1000 v Indian Wells a v Miami.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist