Argentina se přiblížila semifinále Davis Cupu

7. 7. 2011, 21:50
Aktuality 3
Argentinští tenisté suverénně míří přes přemožitele českého týmu do semifinále Davisova poháru. Nad Kazachstánem, nováčkem Světové skupiny, vedou doma na antuce 2:0 na zápasy, přičemž Juan Monaco ani Juan Martín del Potro neztratili jediný set.
Juan Martin Del Potro

Kazachstán nečekaně přešel v prvním březnovém kole v Ostravě přes české tenisty, ale proti Argentincům v Buenos Aires zatím nemá šanci. Monaco nejprve porazil Andreje Golubjova 6:3, 6:0 a 6:4, přičemž zápas byl napínavý jen do prvního brejku Monaka v šestém gamu úvodní sady. Následně Del Potro ještě jasněji zdolal Michaila Kukuškina, když ve třech setech ztratil pouhých pět gamů.


Úvodní čtvrtfinále Davis Cupu se začalo netradičně hrát už ve čtvrtek kvůli nedělním volbám v Buenos Aires a v pátek bude pokračovat čtyřhrou. Případně padne rozhodnutí až v sobotu.

Zbývající dvojice v soutěži o letošní "Salátovou mísu" tvoří Švédsko - Srbsko, USA - Španělsko a Německo - Francie.

Výsledky 7. 7. 2011 - Davis Cup
Parque Roca, Buenos Aires, Argentina  - antuka

Argentina - Kazachstán 2:0 po prvním dnu

Monaco - Golubjov 6:3, 6:0, 6:4,
Del Potro - Kukuškin 6:2, 6:1, 6:2.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

3
Přidat komentář
Frick
I kdyby jel Berdych se Štěpcem, tak by šance tak na sukces byly malý, co? Zkrátka jsme to posrali loni v tom Srbsku. Ve Francii by to bylo hratelný - určo líp jak předloni ve Španělsku :-(.
Reagovat
smazaný uživatel
KAZ ma dost slaby team, skoda, ze sa dostlai tak daleko, Golubev prehral za posledny pol rok ani neviem kolko uz zapasov, totalne z formy ale najvacsi vtip bude SWE proti SRB SWE mančaft je to ,,najlepsie,, snad co kedy bolo v QF Davis cupu.
Reagovat
VlS
Že by Normální LL team?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist