Australanka Stosurová vyměnila před US Open trenéra

17. 8. 2013, 11:58
Aktuality 4
Australská tenistka Samantha Stosurová ukončila spolupráci s trenérem Davidem Taylorem. Do US Open se jedenáctá hráčka světa bude připravovat s kapitánkou fedcupové reprezentace Alicií Molikovou a poté začne hledat nového kouče.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Taylor vedl Stosurovou od roku 2007 a pod jeho vedením si zahrála ve finále Roland Garros a předloni vyhrála US Open. V této sezoně se však devětadvacetileté Australance příliš nedařilo a výraznějšího úspěchu se dočkala až minulý týden v Carlsbadu, kde ukončila téměř dvouleté čekání na titul a připsala si čtvrtý triumf v kariéře.

 

Luboš Zabloudil, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to jsem zvědavej, kdo přijde :) Ale hlavní je pro mě otázka trenéra Mashi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulínku, přeju k svátku všechno nej...., hlavně pohodu a ať se ti zase daří, občas se spadne na dno, aby se člověk drápal nahoru zase o něco silnější, věřím, že nám opět ukázeš, proč jsi top hráčka, i když teď to nejde jak bychom chtěli. :)
Reagovat
skott
Pokud bych si mohl přát jediného kouče pro Mášu, tak je to David Taylor!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad ví, co dělá, je to teď trochu jak epidemie :)))) Hodně štěstí a těším se, až ji zase uvidím hrát :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist