Azarenková s Bryanem vyhráli smíšenou čtyřhru

6. 6. 2008, 14:49
Aktuality 1
Bob Bryan sice v Paříži nedosáhl na titul ve čtyřhře se svým bratrem Mikem, přesto z French Open neodjede s prázdnou. V dnešním finále smíšené čtyřhry získal titul spolu s Běloruskou Victorií Azarenkovou, když porazili dvojici Srebotniková/Žimonjič 6-2 7-6.
Bob Bryan s Victorií Azarenkovou (© rolandgarros.com)

Soupeřem bělorusko-amerického páru ve finále byla sice nejvýše nasazená dvojice, ovšem už první set byl dnes jasnou záležitostí pro Boba Bryana a jeho deblovou partnerku. Přemožitelé Květy Peschkeové a Pavla Víznera ho vyhráli 6-2 za pouhých 22 minut.

Podobně se vyvíjela i druhá sada, v níž Azarenková s Bryanem vedli už 5-2. Jejich soupeři ale při vlastním podání odvrátili mečbol a díky prolomenému servisu se dokázali vrátit do zápasu. Jejich naděje ovšem definitivně pohasly v tie-breaku, který prohráli 4-7.

Pro Azarenkovou je to už druhý grandslamový titul ve smíšené čtyřhře, v níž triumfovala loni na US Open, a pro Bryana je to dokonce už čtvrtý grandslamový úspěch v této kategorii.

Výsledek - French Open - smíšená čtyřhra:
Finále:
Azarenková, B. Bryan (3-Běl./USA) - Srebotniková, Zimonjič (1-Slovin./ČR) 6:2, 7:6 (7:4).

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist