Azarenková se vrací, příští týden nastoupí v Eastbourne

11. 6. 2014, 17:14
Aktuality 136
Bývalá světová jednička Viktoria Azarenková se po pěti měsících vrací zpátky na kurty. Běloruska, která od Australian Open léčila zraněnou nohu, dnes oznámila, že příští týden odehraje turnaj na trávě v Eastbourne, kam dostala divokou kartu.
Profily hráčů
Viktoria Azarenková

Azarenkovou trápila noha už během Australian Open, po kterém podstoupila řadu vyšetření. V noze se podle lékařů udělal zánět a ten poškodil nervy. "Tohle zranění se prý často vrací a je velmi těžké se ho zbavit," řekla Azarenková začátkem března. Běloruska sice začátkem března nastoupila na turnaji v Indian Wells, po prohře v prvním kole ale sama uznala, že návrat uspěchala. Kvůli zranění pak přišla o celou antukovou sezonu, včetně grandslamového Roland Garros, a v žebříčku klesla na osmou příčku.

Dnes však bývalá světová jednička na webu WTA oznámila, že příští týden odehraje turnaj v Eastbourne, kam dostala divokou kartu. "Trvalo to sice dlouho, ale bylo to potřeba. Musela jsem hodně rehabilitovat a cvičit, ale teď jsem připravená znovu hrát," komentovala svůj návrat Běloruska.

"V Eastbourne jsem hrála už třikrát a vždycky jsem si to užila. Travnaté kurty jsou tam na světové úrovni, takže budu mít opravdu skvělý start do druhé části sezony a věřím, že se tam dobře připravím na Wimbledon. Mám na to místo krásné vzpomínky, v roce 2010 jsem tam hrála ve finále, takže už se tam moc těším."

Jejím nejlepším výsledkem na trávě v Eastbourne je ono zmiňované finále z roku 2010, v němž nakonec prohrála s Ruskou Makarovovou. V roce 2008 zde vypadla již v úvodním kole a v roce 2011 došla do čtvrtfinále.

"Obsazení turnaje je velmi kvalitní, takže to budou těžké zápasy už od začátku. Jsem ale moc ráda, že jsem jeho součástí."

"Jsme moc rádi, že Viktoria odbude svůj návrat na turnaje zrovna u nás. Letošní 40. ročník je velmi silně obsazený, přijedou světová čtyřka Agnieska Radwaňská, světová šestka a vítězka Wimbledonu Petra Kvitová i třeba bývalá světová jednička Caroline Wozniacká. Určitě máme fanouškům co nabídnout a jsme rádi, že se mezi hráčky přidá i Viktoria," řekl k návratu Azarenkové ředitel turnaje Gavin Fletscher.

Komentáře

136
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uuuupuuuuuhhhhhhuuhh.....
Reagovat
kada.tom
neuvěřitelný, jak pořád hraje a má výsledky :-)
a Hantuchová out, velmi dobře, Kimiko, velmi dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To teda čumím.
Reagovat
rib
také mě nepřestává fascinovat, jdu si uvařit zelený čaj... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kimiko, fandím tii! :D
Reagovat
Titan
Bylo by zajímavé vidět statistiku Báry z hlediska totálních setů, páč dneska předvedla zase těžký blackout na 6:0...:-))
Reagovat
Roger_Federer
To se jen tak nevidi Rogere..
Reagovat
Cico93
http://www.tenisportal.cz/zpravy/obrovska-senzace-famozni-rosol-ve-wimbledonu-vyradil-nadala-10400/

zaspominajme si na čierný tenisový deň:)))
aneb FH naklada Spanielovi:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To byla tehdy neskutečná paráda. :) Mám ten zápas uložený v laptopu a ten výkon Rosola se nedá nazvat jinak než tranz. Ten týpek hrál v totálním tranzu a porazil by kohokoliv, kdo by mu zkřížil cestu. Pak si pamatuju, jak Štěpánek hrál na druhý den s Djokovičem a sebral m první set. :D To tehdy bylo neuvěřitelné. Celkově na Wimbledon 2012 vzpomínám velmi rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězné míče: nevynucené chyby, Rosol 65:29. :D Co dodat??
Reagovat
Cico93
Že sa k takemu výkonu už nikdy ani neprebližil a ani nepriblíži.
Reagovat
Cico93
Ja teda nie ;)) mňa najviac naštvalo to Rosolove také machrovanie, akokeby mu patril celý svet ale dobre, že sa v ďalšom kole poručal, lebo inak by to jeho ego asi nevydržalo.
Reagovat
smazaný uživatel
jojo Rosol je machýrek, ale zase byla pecka, že nějaký český tenista porazil Nadala, to se snad povedlo už jenom Berdychovi jednou. Navíc ten výkon byl opravdu fenomenální. Je jasné, že už to nikdy nezopakuje, ale stejně mu to už nikdo neodpáře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro připomenutí Rosolova triumfu nad Rafou není lepšího videa než http://vimeo.com/45011311
Reagovat
VlS
Vysvětlím,
VlkopeS je to zvíře zkráceně VlS - vývojová fáze metamorfózy naturálního severského vlka ve psa domácího. Experimentální forenzní paleontologie z fosilií zjistila nepochybně prokázala, že jde o specifický stav domestikace, kdy jedinci VlS jeví jisté znaky soužití s člověkem podpořené behaviorální evolucí se silnou reziduální tendencí vlčích postojů.
Abych to vysvětlil stručně - po vývoji VlS očekává, že se o něj panička pistará, dá mu nažrat a připravý teplý pelech ( to je ta behaviorální evoluce). reziduální tendenci je třeba chápat jako neschopnost rozumět povelům, které se mu nelíbí a naprostou nezávislost vůle. Ještě jednodušeji, něco jako chlap, chce pohodlí a dělá si co chce.
Reagovat
Cico93
Si si vygooglil ?
Reagovat
VlS
Ne, definoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak už tomu rozumím. Díky za definici. :D
Reagovat
Frick
Loudí po Nicole V. rozhovor. Zajímavé. :-) Obávám se, že to nevyjde. Pokud by se rozhodla to tedy znova zkusit, asi vydá nějaký ofiko prohlášení. Do tý doby nemá co říct. Kariéru oficiálně skončila....

I když na druhou stranu asi nemá problém aby byly kolem její osoby spekulace. Musí jí bejt jasný, že když dá na Instagram (jenž má veřejný) fotky z kurtů, tak se může začít o něčem spekulovat. Vlastně se divim tomu, že se toho třeba Deník Sport nechytil...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by zajímalo, co tenisti dělají s teniskami po zápase na antuce. To si je sami čistí? To by museli fest, páč na dalším zápase je mají jako ze škatulky. S novými botami se přece blbě hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle vznikla celkem rychle, vzhledem k zvysenemu zajmu o Janekduv tajny zdroj...ktery tady uz rozviril ne jednu diskusi... tato vize je jedna z nejjasnejsich;) Takze tady je odpoved, jak ten zdroj funguje...jinak preji hezke rano;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tajemství tajného zdroje Janekdy
Je sedm hodin ráno. Mlha je hustá tak, žeby se dala krájet motorovou pilou Fieldmann a dokonce i míček poslaný rychlým forehandovým topspinem krále antuky by ho tahle kondenzace vodní páry zabrzdila lépe než Federer. Po ulici Rudná v Ostravě si to Janekda valí ve své červené škodovce MB 1100, která je v tuto hodinu na ulici snad jediným vozidlem... ano v těchto podmínkách, kdy není vidět ani na metr, by mohl na ulici vyjet buď jen šílenec, nevidomý nebo drsňák Janekda... tenhle vetrán českých tenisových kruhů je na své vozidlo velmi hrdý, neboť je výsledkem jeho tvrdé tenisové práce...
Jeho cíl je jasný...cestu už zná nazpaměť a ani mlha mu nezabrání trefit do Nové Huti..., kde je ukryto jeho tajemství, které dráždí ne jednoho uživatele periférního internetového portálu TP se zaměřením na tenis... Janekda zaparkuje před malou nenápadnou boční rezavou brankou, která pamatuje ještě Klementa Gottwalda, a přez kterou si také pinkal s železnou raketou vypletenou jemnými ocelovými strunami mladý Petr Bezruč se svým kamarádem Vilhelmem Slajzem... Na parkováni má Janekda absolutně vymakaný grif, tenista by řekl, takový lehký forehandový lift. Vypne motor, vytáhne z pod sedadla starou dobrou jelenici a otře přední sklo, aby viděl jestli u branky ho už čeká jeho průvodce...
Reagovat
smazaný uživatel
Za nějakou chvíli se objeví u branky menší prošedivělý podivín, kterého zná jen pár vyvolených a nazývají ho Lendlovy... (pozn. překlad pro čechy: ten, kterého poslal Lendl... pro moraváky: ten od Lendla... pro valachy: tož ten ogar od teho Lendla....ostraváci pragmaticky v jednom slově: Lendlovy) Janekda vyskočí ze své škodovky v lepším stylu než Monfils a už si to štáduje k brance, kterou mu Lendlovy otevře. Oba procházejí sochorovými tratěmi, míjejí starou válcovnu, aby se dostali do jedné z starých pecí, která už není oficiálně v provozu. V rámci pece je ještě jedna menší, ve které je děsivé horko a vzduch je vyplněný popílkem tak, že chvíli trvá, než se člověk přizpůsobí, aby cokoliv viděl...
Uprostřed ze země šlehají plameny, za kterými sedí osoba na třech zlámaných raketách Gulbise, pravděpodobně ženského pohlaví, která je celá umazaná v černi díky popílku tak, že jsou vidět jen bílé bulvy. Ve vlasech ma vpletené struny z tenisové rakety, které jsou roztavené ve vlasech jak dredy. Janekda je v napětí... atmosféra, která se cítí jen před MB ve finále ve Wimbledonu. Lendlovy se na něj podívá a krátce zahlásí ?chlope, co tam maš dneska.? Janekda vytáhne telefon, na kterém ma připravené tipy. ?Dolgopolov vs. Gulbis? vyhrkne první tip.
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvíli se ozvou strašné zvuky vycházející ze sedící osoby a její bulvy naberou rozměry tenisáku...?Ahhyyyyy....out,out, ahiiii, haf haf, ejiiiiii? .... Hned na to Lendlovy vytáhne z opasku svou dřevěnou raketu s podpisem BigMaca a zahraje proti stěně pece backhandový slajz...míček se odrazí od stěny a spadne do ohně před tajemnou ženskou postavu. Lendlovy vytáhne své stopky a odměří 4 sekundy, než se míček spálí na popel... Tip ?Gulbis výhra s handicapem 4 gemy? zahlásí Lendlovy Janekdovi... ?Chlope, co tam maš dale.? Janekda opět přečte tip ?Marie vs. Simona? a opět strašné zvuky ?Eeeeehiiiiii out out, haf, aaaaaahiiiiiiiii aaaahhhhh.? Lendlovy opět vezme raketu a zahraje ostrý servis proti stěně pece...míček se hned odrazí, trefí hlavu Janekdy a potom hlavu tejemné tipérky od které se odrazí a spadne do ohně.... Tip ?prvni set Marie, druhý set Simona, a třetí Simona? Hned potom se ozve ?neeeeeiiiiiiiii.? Ovšem varování staré tipérky si Lendlovy neprozkoušel a nekonfrontoval druhým servisem...
Reagovat
smazaný uživatel
Slunce svými paprsky pomalu pomalu proráží hustou mlhu a Janekda s Lendlovym si to štrádují zpět k brance. Janekda vypadá jak by právě sfáral z dolu, ale na jeho tváři se rozšiřuje nadšený úsměv. Před brankou se oba zastaví a rozloučí se svým starým tenisovým obětím z forehandové strany a potom backhandovým jednoručákem. Lendlovy při tom jen šeptne...?doufám chlope, že ty tipy nikde nešíříš...a ještě jedno, zeptal jsem se naší vědmy, kdo vyhraje letos Wimbledon... u chlapů to bylo jasné...zakřičela krátce ? fuckfuckfuck ? ale u těch holek ti řeknu, že se to nedalo ani konfrontovat žádným tenisovým úderem... ale ten řev chlope, ...to byla neskutečná megahrůza...?
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) .... pridala bych pro radost a uznani i vic zavorek (sklebsmajlik rada nemam, postradam ty tonovaci stupne) :-) ale nemuzu, zavan starych casu (diky, monty petadvacitko) je moc fajn, ale kdyz me stve, ze tu neni pes! (I ty kyberneticky odnesou kus naseho kybernetickyho zivota.) :-( ... :-).. :-)))
Reagovat
Roger_Federer
orakulum je vyborne.
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... je to tezke. Ale na druhou stranu ta kyberneticka smrt dava nadeji na neco lepsiho...
...tak obcas nejakeho psa potkam na svych toulkach, ale nikdy netrefim na toho naseho, takze porad zmoulam uz opravdu tvrde piskoty... ovsem fakt je, ze ja na tech toulkach hlavne hledam lajnu;) ten chybi pekelne zase mne, chlap s absolutnim nadhledem... no nic budeme to muset nejak spolu dopinkat;)
...a uprimne, pokud shodis hnizdo, tak je po mne, a vyslapnu si do toho lesa navzdy bez navratu;)

---

No, ja dnes dopoledne budu muset zase sedet na "strasne dulezite konferenci" ve kterem ti nasi vedatori si jako "mysli", ze meni svet, ale zatim spis svet meni je... zkusim tam neusnout, a mit prispevky k veci, a nezeptat se treba proc ty holky nehraji normalne backhand jak Karliccka;D) A tak doufam, ze aspon stihnu neco shlidnout... jak vcera chvilku Gulbise, ktery byl jeste nudnejsi nez ta konference;D))))
Ale Andy a PHM to zachranili...

Jinak jsem cetl Rogera... hodne namotivovany teda;)
Johna jsem radeji necetl...uz tak i trnu, a spis pocitam s Newportem... zbytek te me bandy, absolutne na dne, nebo zraneni...

tak hezky den sojecko;)
P.S. Orechy jsem ti nechal v noci trosku dal pod kapradim...
Reagovat
smazaný uživatel
dik, kapradi vecer projedu.. :-) Jo, na lajnu taky myslim, stary poctivec, ještě vápnem malovany a nechci si ani představit, jak by se srovnal s dnesnim tvrdym jadrem FFPK.. ;-)
Jinak ja momentalne jen na cisilkach, odfoukla jsem si za Fedexe a mrkam na Berdu, nestiham.. :-(
P.S. Pinkam jednorucak a Newport zbožňuju. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Newport, to je jas...;) Tak, ale jednorucak potesil nejvic;)
Reagovat
VlS
Vlk - tak taková nudná konference může být gruntovní inspirací pro fabulaci jako řemen - pobavils.
Sojka - áááhůůůů - taky mi chybí pes s jeho woodoo panenkama a vůbec
Reagovat
smazaný uživatel
bych se snad i do Opavie vypravila... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak to je vlku :D
Té diakritiky si hodně cením. Monty Dvacet Pětka si ji musel doplnit sám :DDD

Jenom drobná nepodstatná, vědma mi neumí určit zápas na přání. Je to nějak takhle:
"Jasná výhra" temně prohlásí. "Koho?" nedočkavě vyhrknu. "Musíme počkat. Až se guma přemění v plazmu. Á, tak je to Zhang proti Pavláskovi." hlásí. "A co Južnyj ten mě zajímá" prosím. "Došly tenisáky. Další tipy zítra."
"OK, tak mi pojď ještě pomoct roztlačit auto. A zítra! Zítra bych rád tipy z trávy a ne košického challangeru."
Na rozloučenou jako obvykle mi svými pařáty poškrábe karoserii při tlačení a já uvažuju, jestli se to vyplatí si ji nechat poškrabat i zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
jo taaak snazis se jeste trochu zmast ctenare...;) chapu;)
No, ale jestli neni uz pozde....vize je jasna...;)
Pouzil jsem diakritiku...;) Priserna prace...nejsem zvykly psat na CZE klavesnici, takze jsem to tukal jak policajt na nejakym perifernim komisarstvi...

Jen se divim, ze jsi dnes uz tak rychle zpatky;) Asi jste toho moc nemeli na tipovani;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to tipuji dnes takhle...

Vlci Ocka < A Riske, po tuhem boji
Baruna > Timea, po haluzi
Daniela > Kimiko
Petra Cetkovska > jedno kdo;D)
Anicka > Davis
CoCo = Klara
Casey = Sam (holky se maji rady, ale nevime ted jak to prelozi na kurt) tipuji spis Casey
Flipkens ve dvou proti Wozniak

---
Tak mam nejake shody???
Reagovat
Roger_Federer
Stepec Hcp 4,5..., Barbora lost.
Reagovat
smazaný uživatel
No já risknu Riske a Casey. Jináč buď fav nebo nevim.

Tajnej zdroj:
* Karlovič-Y.H.Lu na Y.H. Luye
víc ani ťuk
Reagovat
VlS
Nenene, to tu Pythii dneska vykládáš blbě. Trávu má kouřit ona, ne ty, bude to Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné, ale kurz nad 3 při lepším H2H :D, musím dát na Casey.

Co mě na ní zaujalo, že ona má snad místo chodidel kopýtka. Má hodně malé nožičky.
Reagovat
Roger_Federer
Delaqua zkousim tez, Karlovice ze vyhraje o 3 a vice, 2,4 mi prijde luxus.na to co hral z Rusem
e
Reagovat
smazaný uživatel
Já ještě vyzkouším Querreyho s Wawrinkou. Sam vypadá na trávě schopně, jednou dokonce tady vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
I když jenom za 2.6.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, ja dneska tipuju jako nejvetsi "prekvapeni" vyhru Matosevice nad Tsongou. Nedivil bych se, kdyby ve dvou setech...
Reagovat
ta-dah
moc pekna vize, diky za ni:-) Jen by mne zajimalo, jaka by mohla byt, kdybys pockal na 3am, hodinu mezi psem a vlkem. Prepokladam, ze by se jeji pooba mohla jeste zajimave rozvinout. No, treba priste...Budu se tesit, pohlazeni pro dusi po ranu (mame tu o hodinu min)a navic na TP!!!
Reagovat
Cico93
Janekdov tajný zdroj dnes zlyhal a stávkové sa nabalili ;))
Reagovat
smazaný uživatel
co nadělaš. Málo překvapení dneska - Timea, Gojowczyck.
Reagovat
smazaný uživatel
jak málo překvapení? Klára vás nepřekvapila? Mě docela jo, že to s Razzano otočila a i mě docela překvapilo, že vyhrála Barča, myslela jsem, že to nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
můj tajný zdroj říká, abys janekdovi nevěřil ani nos mezi očima :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klára byla fav s kurzem 1.6. To si po 6 porážkách v zápase labilní hráčky s komediantkou nelajznu :D
On je ten tajný zdroj jako žena. Chci po něm nějaké semíčko a on na mě vybalí challangery :D.
Reagovat
smazaný uživatel
bože, jak jsem rychle četla, tak jsem si jedno slovo zaměnila s jiným slovem a docela jsem strnula, co to tady píšeš. Uf.. to dělá to vedro :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tvuj tajny zdroj se pomalu stava fenomenem...
...i u Tebe myslim je to na zpracovani pekne vize;)
Ja uz jsem z toho vseho zachytil i ten obraz...;)))
Takze jsem pochopil jak to funguje, jeste to musim nejak pretvorit, aby to uzivatele pochopili;)))
Reagovat
smazaný uživatel
On mi dneska třeba říkal, že tipuje Lucinu. Takové blbosti tady ani nepíšu. Tenhle zápas "netipovatelny".
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Ja uz tu vizi mam, bude zpracovana, neboj;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Bez pochyby internetové diskusní fórum je dost omezený prostředek komunikace, ale v čem ovšem omezený není, je jeho kvalita dostupnosti. Zkráceně - skoro odkudkoliv a kdokoliv. Desítky přispěvatelů okrajového portálu TP, kteří jsou v tvrdých antagonistických vztazích, neboť většina z lásky k tenisu je schopna se nechat prošpikovat ostrými kudlami slov, a dále přispívat, jinak řečeno, bez tohoto útočení a napadání jiných fandů by už ani nedokázali psát, takže někteří z nich využívají fórum také k tomu, že si prostě na nějaké té holce smlsnou,
pěkně pochutnají, rozcupují atd., což může vycházet z několika následujících věcí.
1/ Traumatický rozchod nebo rozvod. 2/ Blbě vsazeno. 3/ Homosexuální tendence. 4/ Dominantní manželka či přítelkyně. 5/ Frustrace z práce, s tím že šéfka je žena. 6/ Obecná frustrace. 7/ Žárlivost vzhledem k jedné vyvolené hráčce. 8/ Sexuální porucha touhy v mimo kybernetickém světě. 9/ Nedostatečná výchova 10/ Nepříjemná tchyně...atd. Není zde prostor pro všechny zajímavé poruchy vzhledem k vnímaní druhého pohlaví.:) Samostatnou kapitolou by tu byla asi extrémní masochistická tendence.
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle jistě barevném světě, z kterého by byl na beton sám Sigmund z Příbora nadšený se ale najdou i tzv. kybernetičtí ochránci žen. Během častých dramatických výstřelků některých výše zmiňovaných i jiných, tzv. kybernetický rytíř Monty dvacet pětka vždy neohroženě rozjíždí svou kybernetickou kobylu jménem Rouzi.
Jo, kde jsou ty časy, kdy pro diskusi se muselo vycházet z bytu ven a tyto antagonismy dlouho hledat a vytvářet, dnes člověk nemusí vstát ani z postele, dost dekadentně luxusní.:)
Ale jistě to neubírá na kvalitě ochrany "svěřenkyň" montyho dvacet pětky vůbec nic. Nemá to jednoduchý ten náš Monty25. Je to skromný chlapec žijící s rodiči, který nemá jednoduchý přistup k televizi a tak často je odkázán jen na streamový paprsek naděje.
Neohrožený rytíř Monty dvacet pětka vlastně toho moc v pokoji nemá. V jednom rohu místo postele tvrdá dřevěná palanda s dekou ještě po babičce, místo polštáře ocelová přilbice ze švédské oceli, kterou vždy nasazuje, když jeho prsty vyjíždí do války na ochranu harému nazvaného Dulcinea Team. V druhém rohu pokoje skromný dřevěný stůl s počítačem Rouzi a čtyřmi šuplíky, které mají každý z nich pěkně své jméno.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvýš je šuplík s cedulkou Maria a nachází se v něm 1 cm struny z její rakety, 2 její vlasy, 3 nitky z její sukně, potítko a CDčka se všemi zápasy včetně jejího vystoupení pro Larryho Kinga, kdy si s ním pinkla za studiem na ulici.
Níže je šuplík s jmenovkou Anička a červeným srdíčkem a nachází se v něm tkanička z levé tenisky Aničky, 4 její vlasy, 1 řasa, pravá ponožka zabalena v igelitovém pytlíku a CDčka se všemi zápasy.
Na předposledním šuplíku je cedulka se jménem Karolínka se dvěmi velkými červenými srdci, ve kterém se nachází rarita rarit - kousek igelitového pytlíku, letenka do Istanbulu, polsko - dánský ohmataný slovníček a CDčka se všemi zápasy včetně videoklipu Oxygen..
Úplně nejníž na posledním šuplíku je cedulka Viktoria Královna Běloruská, ve kterém se nachází kousek ručníku propoceného potem Viktorie, chomáč vlasů z copu, kousek gumy z podrážky levé tenisky a samozřejmě CDčka se všemi zápasy.
Vše v šuplících má Monty dvacet pětka pěkně uloženo, a hlavně je vše dobře zamknuto.
V pokoji již toho moc není, jen malé dřevěné křeslo, ve kterém si dvacet pětka zapisuje všechny básně, glorifikace a velká vítězství, ale také je to místo, kde prolelo se mnoho slz po krutých prohrách.
Na stěnách jsou jen 4 skromné obrazy, u kterých je připnuta aktuálně nejpovedenější báseň, tzv. ódy na každou z krásek. Je to velmi těžký život a řehole.
Je to neustalý boj, kdy palce sviští na klávesnici až se pod přilbicí hlava potí. "Naštěstí" v současném světě se nemusí Monty honit po pláních, a tak mu stačí pouze ta přilbice, jinak jeho hlavní zbrojí je pruhované pyžamo, neboť hlavní je, aby měl mrštné prsty a pokud by omdlel nad klávesnicí ve vyčerpávajícím diskusním boji, tak aby si neroztřískal hlavu o hranu stolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to už mnoho tvrdých měsíců, kdy takhle Monty dvacet pětka bojuje o každé souvětí, větu, slovo a písmenko. Každý den z tvrdé dřevěné palandy s přilbicí a na Rouzi vyjíždí kyberneticky do války s větrnými mlýny, které mají svá různá jména a dokáží rozpoutat kybernetickou revoluci a bouři směrem k jeho milovaným z Dulcinea Teamu.
Budoucí vize je jasná, čeká ho nekonečný boj až jednoho dne ho maminka najde na dřevěné palandě s hlavou opřenou o svou přilbici ze švédské oceli mrtvého a vyčerpaného, držíc ohmataný deníček v rukou.
Bude jistě těžké matce v slzách vytrhnout deníček z mrtvě křečovitých rukou rytíře Montyho dvacet pětky, ale touha matky bude velká, by objevit tajemství svého syna.
Tam vše najde, všechny jeho války a pochopení, proč odvolal během svého krátkého, ale hrdinského života tolik svateb a vyhnal z bytu stovky ctitelek, které mu máma vodila až k dřevené palandě.
Tím se Dvacet pětka definitivně zapíše do historie jako velká osobnost s tím, že jeho poslední slova před smrtí v deníčku budou zapsána takto: "vlk, vls, pes a sojka mne vyčerpali na smrt"... té větě ovšem nikdo nikdy neporozumí, a tak jeho smrt zůstane tajemstvím, kterému příští generace nebudou nikdy rozumět...hlavně, co je to za zvíře ten vls.
Reagovat
Roger_Federer
To je pecka i po dvou letech..; ); ):)
Reagovat
Cico93
to čo je za kázeň?
Reagovat
smazaný uživatel
Proto jsem si to uložil. :) Ale jak říkám: Chtělo by to doplnit o další čtyři favoritky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger_Federer: to bylo na objednavku...;) Myslim, ze futuristicka vize Nadala a tenisu obecne mne davala vice svobodu... musim rict, ze jsem uplne na to zapomnel...a dnes bych to asi upravil;DDD))))

Monty25: to to mas fakt na flashce???;))) Tos mne fakt dostal...
...clovece osm uz asi nedam, a potom, mne se to fakt tezko dela na (tzv.) povel...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono by stačilo doplnit ty čtyři. :D Ale do ničeho tě samozřejmě nenutím... Jo, mám na to flashce (akorát jsem tomu doplnil diakritiku). :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
ja jsem byl prekvapeny, zebych to psal v diakritice;)
ja ani nevim, ktere to zase jsou...ty ctyri...
starnu a uz neudrzim;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co neudržíš? :D Ach jo, ty si nepamatuješ, jak jsem ti dával odkaz na můj "Draft do Dulcinea Teamu?" :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vesely-je-poprve-v-top-100-a-ferrer-na-3-miste-federer-po-10-letech-vypadl-z-elitni-ctyrky-12535/
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz si nepamatuji pomalu nic;)))
Tyhle veci, i vcetne jak neco pisu ze zabavy, nejak vypoustim...

Dona, Kata, Monika....no to by jeste slo, ale ta Kiki, tam vidim problem...ktery nazyvam ster zajmu;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
*oprava
stret zajmu...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. :) Když tedy nebudeš psát pokračování, tak si aspoň zapamatuj všech osm jmen. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokracovani nejsou nikdy lepsi;)

Ja dokonce neco podobneho napsal, i vzhled k sobe, a nazval jsem to Vlci Gang... ale bylo to opravdu asi tak 10x delsi.. poslal jsem to jen Oskarovi...nedokoncil a vymazal...
U mne je to tezky, s timhle... treba mam rozepsanou uz asi rok ironickou vizi "rucniky" ale nejak jsem to take nedotahl...

Ovsem mozna bych chtel stvorit a dat impuls pro vznik noveho zanru komicke postapokalypticke tantasmagoricke vizi...

Skic v hlave mam uz od vcerejska, tahle faze jde rychle i nazev...

bude se to nazyvat "filtr" :)

a bude v tom vystupovat asi 50% uzivatelu TP, a myslim, ze min. u deseti - pokud to zvladnu zrealizovat - se dostanu na blak list min. na 5 let;DDD)))
Reagovat
Roger_Federer
Uprime, je to vyborne, Deda Nadal byl taky dobrej..
Reagovat
BooOoo
snad nejlepší počtení všech dob, a že je zbývající většina sakra dobrá ..
Reagovat
VlS
Monty, po delší době jsem si s chutí přečetl tvůj dlouhej článek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdrive se mi to nechtelo cist (kvuli delce) ale ted toho nelituju :-D

BTW... Uzasna zakoncovaci veta :-D
Reagovat
gigin
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10297566_568639636588036_3897443680715195585_n.jpg
Reagovat
PetaM
Ty zuby jsou boží!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
Mayo
umrel som :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
mě připomina složeninu starého Rafy, Rogera a Connorse.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Fedex mne napadl taky...ale neco mne tam jeste chybelo;)))
No jo Jimbo, tos trefil velmi dobre...;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky jsem pořád uvažoval. Koho mi ty očička připomínaj.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
kada.tom
lol :-DD fantastický :-)
Reagovat
Roger_Federer
kdo to tady tusim v roce 2012 psal tu utopii na ty tvoje supliky z tema holkama co jim fandis..to byla pecka..hod to sem, jestli to mas..
Reagovat
smazaný uživatel
To byl Vlk. :D Počkej chvilku, mám to na flashce... Musím ale doplnit, že tehdy jsem měl čtyři oblíbené tenistky, zatímco dneska už jich mám osm. Tak uvidíme, jestli to Vlk přijme jako výzvu... :)
Reagovat
tommr
ale špatná zpráva pro Petru. Pokud se Azarenka vrátí v bývalý formě tak bude mít Petra zase o něco těžší cestu ke GS titulům a v žebříčku se před ní asi taky dlouho neudrží ... :)
Reagovat
PetaM
Ať se Petra klidně propadne do druhé stovky, jen ať hraje dobře! ;) A jak víme, pokud bude hrát dobře, ve druhé stovce neskončí. Nevím, proč by se měla Petra ohlížet stále kolem sebe. Pokud bude ona hrát dobře, tak jí ostatní holky můžou být ukradené .. :) :) No ne? :D
Reagovat
Cico93
tommr čo chceš aby všetky tenistky pokončili kariéru aby Petra bola najlepšia ;)))
Reagovat
kada.tom
tak takhle na to koukat nemůžeš, Petra se musí držet sama svýma výkonama ne tím, že je někdo zraněnej nebo mimo formu ... já osobně jsem s návratem Viky nadmíru spokojenej a doufám, že se Vika rychle vrátí tam, kam patří :-))
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611037545660079&set=a.483549275075574.1073741835.119807818116390&type=1&theater

Eugenie sa dala prefarbiť?
Reagovat
Cico93
PetaM v pondelok napísal toto!!!

Bože, vy jste tak nechutní. Vůbec si neumíte vážit něčího soukromého života a ještě ho navíc soudíte. Jste hnusná, nadržená a nevychovaná hovada. A zvláště chlapi, kteří za život ošukali asi 15 žen, tak si dovolí říct, že je nechutné, že se Petra vrátila k Adamovi. Je mi z vás špatně, jste horší, než ta nejhorší zvířata. Fuj.

Končím tady, mějte se pěkně a užívejte si cizího neštěstí, aspoň nějakou radost v tom životě zažijete ... ;)

takže dôležita je tota veta:

užívejte si cizího neštěstí
a o 2 dni napíše
Viko, konečně hráčka, vracející se po zranění, které fandím :) Škoda jen, že to na začátku roku vyšlo někomu jinému
evidentne naražal na Mariu!!!
z čoho vypliva, že si bol rád, že Maria je zranená čo je tiež uživanie si cudzieho nešťastia!
si sereš do huby chlape!

e ešte napíše
Končím tady

Tak skonč čo tu ešte robiš.!!!
Reagovat
Roger_Federer
15 zenskych ?....to asi nebude uplne dobrej odhad chlape.
Reagovat
Cico93
Ta ja to nepsal
Reagovat
Madrileno
Tak hodne stasti, Viko, Jenom uz tak hrozne nehekej, prosim :-)
Reagovat
Titan
Jinak v posledních letech jsem viděl řadu programátorsky zdevastovaných a zničených diskuzí. Nevím, jakým zázrakem se podařilo, že tenisportál dokázal udělat diskuzi lepší... No, asi u toho někdo myslel...
Možná udělat ty tři ikony decentnější (je to jak malina v čokoládě), ale jinak super...
Reagovat
Titan
Ha, takový pěkný den a takový rána k večeru... Vracíš se, dobře, tak si tě proměříme decibelometrem a jestli máš problém se sebekázní, tak se přihlas do polepšovny nebo si zvol sport, ve kterém nebudeš dělat ostudu a obtěžovat ty, kteří ti platí... (výplajzník)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak urcite je to dobra zprava pro deni ve WTA... tahle prestavka ji mohla hodne pomoci, predpokladam, ze jednak bude hladova po vitezstvi, a take, ze bude mit cas se lepe s travou zzit, ikdyz nepochybuji, ze si dokaze i z BL dobre dirigovat zapas, jako vzdy...ovsem pohyb na pazitu je dulezity, a ten ji minuly rok nesel...
Uvidime, jak si poradi letos...
Obecne predpokladam, ze neprijde s necim, co by nas melo ohromit, nebo prekvapit, co se tyce hry...

Spis doufam, ze si pani Azarenkova aspon behem odpocinku vyladila jeji hlasove umelecke schopnosti a vrati se s puvodnim repertuarem "vyjici vlk behem mesicniho uplnku" nebot jeji posledni "hudebni" dilko, ktere vyprodukovala a za posledni 2 roky s nim koncertovala, -tedy jeji post-excentricky kousek "postreleny zatoulany pes v mongolskych planinach" opravdu nepatril k tem zdarilym, a spise potvrdil probihajici umeleckou krizi hlasovych modalit ve WTA...

Takze zbyva jen doufat...

Muj tip je spis, ze v ramci klidu a odpocinku pro nas pani Azarenka pripravila novou desku, a nova koncertni snura prinese ne jedno prekvapeni... prejme si, aby to bylo prekvapeni prijemne, a nastal v jeji umelecke cinnosti konecne progres...zalozeny na puvodni tvorbe s kterou debutovala....
Reagovat
Titan
Souhlasím a přeji si od ní další překvapení. Od věci by nebylo překvapení typu prodloužení ladící dovolené na neurčito, věnování se mladým talentům a jiná hrdelně nenáročná činnost...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si teda myslim, ze ta puvodni koncertni produkce opravdu nebyla spatna...tak ono v ramci toho stylu Ska, ktery smichala s Hip-Hopem a s vlivy beluruskeho New Age, to vyslo jeste celkem slusne...skoda jen, ze ta dalsi je uz spis hudeni brak...proste nepovedene...

Ale porad, kdyz to porovnam s Death Metalovou produkci pani Sarapove, tak i post hardcore je hodne slabym odvarem, to i ten "postreleny zatoulany pes v mongolskych planinach" zni porad dobre... ale ono Death proste dobre delali jen Norove...jak to slo mimo skandinavii, tak to stalo za starou backoru [tezko rict, cim to je]... a nepomuze tomu ani to, jestli tim chce umelkyne vyjadrit upadek ruske aristokracie v mafijni oligarchii... tohle zvladne posluchac tak na zacatku produkce, ale po 10 letech bez zadneho vyvoje... hodne spatne...

Treba podle mne, takove nenarocne funky dilko its "out" Petkovic ma porad posluchacum co nabidnout...

Tak pustil bych se i do ceske produkce, ale nejsem si s tim uplne jisty;)
Reagovat
PetaM
Super Viko, konečně hráčka, vracející se po zranění, které fandím :) Škoda jen, že to na začátku roku vyšlo někomu jinému .... :D No, hodně štěstí na trávě, doufám, že se s Petrou hecnete a potkáte se v Semi (pokud budete k sobě nalosované - spokojím se i s finále :D :D )
Reagovat
Cico93
Aha na Mashu naražaš !!! Takú facku by som ti teraz dal !!! Ešte ze ma máš v ignoru , tvoje šťastie ;)))
Reagovat
PetaM
Dej ... Ale věřím, že budu rychlejší. A to nepřežiješ.
Reagovat
Cico93
OUUUU :)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
První, co mě napadlo, když jsem si přečetla titulek, bylo to, že bychom se mohli konečně dočkat zápasu Petra-Vika. :-) Už se strašně těším na příští týden!
Reagovat
PetaM
Prosím tě, to by se obě dvě musely zcvoknout a dojít až do Semi, popř. do finále :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ve WTA je možný všechno.. :DD
Reagovat
PetaM
To je pravda, ale někdy mám pocit, že Petra nehraje za WTA ... :D :D Že existuje ještě jiná asociace - větších cvoků, než je WTA a za ni hraje ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
CTA - Crazy Tennis Association.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem moc rád :) Už se na tebe těším a rychle do elitní 5. Na Wimbledonu nic tak nažeň body, protože je budeš určitě potřebovat :) c´mon!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
jackiec
ještě se nevracej uječená huso, bez tebe je super!!!
Reagovat
carolyn
Soderling prý začal s lehkým tréninkem. Tak uvidíme
Reagovat
Mayo
Asi ste Noldovi odklidiť cestu na Frenči :/ :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super zpráva! :) Upřímně jsem to čekal, protože Vika už nějakou dobu trénuje a dává fotky na Twitter... Těžko říct, jak rychle se dokáže vrátit do bývalé formy, ale určitě na to má. Nejdůležitější je, aby zdraví sloužilo... Já myslím, že na Wimbledonu může uhrát dobrý výsledek a třeba jí může pomoct, že po té pauze se od ní tolik čekat nebude, a proto bude hrát uvolněně. Loni ji po 1. kole zastavilo zranění, letos to bude určitě lepší. :)
Reagovat
Mayo
Tak Azarenka je menšie zlo čo sa týka upišťaných ako Šarapka...tak komon na okruh
Reagovat
smazaný uživatel
poslední kdo Viku mimo Serenu porazil na trávě byla.. Petra! :D už by se konečně mohly utkaat
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj!Vika se vraci!Fandim Marii Sharap + Vika Azarenka
Reagovat
Roger_Federer
Ta po tobe jede jak po uzenem..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepovídej. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že mi Vika na okruhu už hodně chyběla.
Reagovat
Cico93
To každemu asi!
Reagovat
smazaný uživatel
musím říct, že mně celkem taky. Tenis je zábavnější s těmahle protivama. WTA bez Sharapové nebo Azarenky je jako béčkovej akčňák bez hnusnýho záporáka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze bez kazde hracky ze spicky jsou ty nejvetsi turnaje dost ochuzeny. Jsem rad, ze je zpatky. Tak Eastburne bude pekne nadupany. Krome travarek Agy s Petrou i Vika a spostu dalsich. To bude skvelej turnaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda Viku mezi trávařky celkem počítám. Akorát, že se její kvalita ztrácí v porovnání s betony.
Reagovat
smazaný uživatel
A to děláš velmi dobře, že tam Viku počítáš. :) Bronzová medaile z olympiády v Londýně (+ zlato v mixu) a dvakrát semifinále Wimbledonu v ženách (2011, 2012) i juniorkách (2004, 2005).
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti nevim, me se proste moc na te trave nelibi tolik pohybove jako na tom hardu. Podle me ten hard ji skvele padne ale na te trave uz to neni ono. Ma tam dobre vysledky ale to je hlavne diky tomu, ze je jedna z nejlepsich hracek na okruhu. To uz ji pak muzeme zapocitat i na tu antuku a podle me, proste neni antukarka :-) Tak ale nazor ti neberu samozrejme. Uz k te travarine nema daleko ale u me ji jeste ten kousicek chybi :-)
Reagovat
kada.tom
Hurááááááááá!! Mám neskutečnou radost a pevně věřím, že bude Vika už zdravotně v pořádku a vrátí se tam, kam patří, tj. na post Nr. 1 :-)
Reagovat
Cico93
Keby vedela, že jej fandiš by sa ani nevracala:))) ale ne srandujem!
Reagovat
kada.tom
tiše :-) hlavní je, že se vrací a ne to, jestli jí fandím :-D
Reagovat
Cico93
:)) snaď bude aj forma na Wimbledon !!! aj keď to bude mať ťažke!
Reagovat
kada.tom
těžký to mít bude určitě, ale na druhou stranu loni vypadla brzy kvůli zranění, takže tolik neobhajuje, ale já věřím, že to neuspěchala a Eastbourne jí poslouží k tomu, aby si zvykla na trávu a když vyhraje pár zápasů, bude to fajn :-)

titul v Eastbourne a Wimbledonu od ní nečekám :-D
Reagovat
Cico93
ale bral by som keby to vyhrala! Hlavne ten Wimbledon.
Reagovat
kada.tom
joo, to by byl snovej návrat :-D ale nebuďme naivní, Maria taky nevyhrála první turnaj po pauze, ale až za nějakou chvíli ... optimálně vidím vyladění formy na US Open series :-)
Reagovat
Cico93
ale aha v rebričku je vysoko
a ma body len z Us open, Cinci Ao a + dajake vyhrate zapasy!!!
Reagovat
kada.tom
právě, druhou půlku loňský sezony hrála špatně a letos se jí podařilo jen AO, takže obhajuje vlastně jen mimimum bodů, má určitě na to, aby se vrátila zpátky o nějaké ty pozice :-))
Reagovat
Cico93
Yeeeeeeeeeeeeea a ComeoN Vickinka
nooo konečneeeeeeeee!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist