Benešová se znovu trápí, vypadla v 1. kole

20. 9. 2010, 11:21
Aktuality 0
Měsíc poté, co porazila šestou hráčku světa Jelenu Jankovičovou, se Ivetě Benešové opět nedaří. Česká tenistka dohrála na turnaji v Soulu hned v úvodním kole. Po více než dvouhodinovém boji v něm podlehla Rusce Makarovové.
Iveta Benešová

Iveta Benešová sice v této sezoně vyhrála svůj druhý titul v kariéře, zároveň se ale s většinou turnajů rozloučila hned po svém prvním zápase. Výjimkou není ani podnik v Soulu, kde zaznamenala už čtrnáctou letošní porážku v úvodním kole.

Nad síly české hráčky, která si minulý měsíc připsala jedno z nejcennějších vítězství v kariéře, tentokrát byla ruská soupeřka Jekatěrina Makarovová. Sedmadvacetiletá česká trojka přitom dosud měla s o pět let mladší soupeřkou kladnou bilanci, když vyhrála oba předchozí vzájemné zápasy. Dnes však měla ruská hráčka více štěstí a po téměř dvě a půl hodiny trvající bitvě zakončila vítězně vyrovnanou koncovku třetí sady.

Bez vážnějších problémů postoupila v jihokorejské metropoli do druhého kola pátá nasazená Alisa Klajbanovová. Další z Rusek v soutěži sebrala své soupeřce Kai-Chen Chang celkem šestkrát podání a za necelou hodinu a půl zvítězila 6-2 6-3.

Výsledky - Soul (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Makarovová (Rus.) - Benešová (ČR) 6:2, 3:6, 7:5, Klejbanovová (5-Rus.) - Chang Kai-Chen (Tchaj-wan) 6:2, 6:3, Pervaková (Rus.) - Chan Yung-Jan (Tchaj-wan) 6:4, 7:5, Baltachaová (Brit.) - Kim So-jung (Korea) 6:3, 6:4.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist