Berdych měl mečbol, titul z Marseille má ale domácí Tsonga

24. 2. 2013, 16:47
Aktuality 62
ATP MARSEILLE - Tomáš Berdych na halovém turnaji v Marseille 9. titul nezískal. Ve finále s domácím hráčem Jo-Wilfriedem Tsongou měl mečbol, nakonec však na tři výhry z loňského podzimu nenavázal a ve třech setech prohrál. Francouz si připsal jubilejní 10. titul.
Jo-Wilfried Tsonga

Tomáš Berdych po náročném Davis Cupu vynechal turnaj v Montpellier a dal si dva týdny na odpočinek a na trénink. Tento týden se vrátil na halovém turnaji v Marseille, kde startoval jako nasazená jednička. Po velmi dobrých výkonech a výhrách nad Gulbisem, Janowiczem a Tursunovem se dostal až do finále, ve kterém dnes čelil domácímu Jo-Wilfriedu Tsongu

Francouzského vrstevníka loni na podzim porazil třikrát během jednoho měsíce a vyhrál s ním pět ze šesti vzájemných duelů. Výborně měl sedmadvacetiletý český tenista rozehraný i finálový duel v Marseille, jediný míček, který ho dělil od titulu, ale vyhrát nedokázal. 

Berdych se téměř celý zápas opíral o skvělý servis, po kterém v prvních dvou setech - v celkem 11 gamech - nečelil žádné brejkové hrozbě. První set český tenista získal poměrem 6-3 a ve druhé sadě několikrát sahal po dalším trháku. Jenže brejkboly za stavů 1-1, 4-4 a 5-5 neproměnil a rozhodnout musela zkrácená hra. V ní měl Berdych při podání soupeře mečbol, ale nevyužil ho, a i když za celý set ztratil jen 4 z 33 fiftýnů po svém podání, dějství prohrál. V třetím gamu rozhodujícího dějství pak Berdych nabídl první dva brejkboly, Tsonga druhý proměnil, náskok si při svém podání pohlídal a po 2 hodinách a 10 minutách vyhrál 3-6 7-6 6-4.

"Měl jsem dnes několik velkých šancí, ale bohužel jsem je nedokázal proměnit. Jo vždy dokázal skvěle zaservírovat a pak ten závěr zápasu zvládl parádně," komentoval Berdych. "Prohrál jsem tu tři tie-breaky a tenhle byl navíc hodně důležitý. Ale je to sport, to se v něm stává," litoval smutný rodák z Valašského Meziříčí.

Tomáš Berdych a Jo-Wilfried Tsonga"Každopádně jsem tu prožil dobrý týden a věřím, že se sem za rok vrátím," řekl fanouškům český hráč, který si tak na svůj celkově 9. titul musí zatím počkat. Naposledy se z vítězství radoval loni v říjnu ve Stockholmu, kde ve finále zdolal právě Tsongu.

Francouzský tenista dnes zaznamenal sedmý halový a celkově jubilejní 10. titul, přestože cestou za ním musel odvrátil celkem šest mečbolů. Pět jich totiž zlikvidoval už ve čtvrtfinále s Tomicem. V Marseille navázal na svůj triumf ze sezony 2009.

"V první polovině hrál (Berdych) lépe než já, ale pak jsem hrál lépe zase já. On skvěle podával a já začal hrát asi až příliš pasivně od základní čáry," komentoval Tsonga. "Tohle je velké vítězství. I když to bylo velmi obtížné, udržel jsem se v zápase a stále čekal na svou šanci. Přežil jsem, a když přišla má šance, využil jsem jí," pokračoval osmýhráč světa. 

"Jsem teď velmi šťastný. Los tu byl velmi náročný, ale tohle mi dokazuje, že jsem na správné cestě," pochvaloval si bývalý finalista Australian Open, který kromě Berdycha porazil také Davyděnka, Tomice a Simona.

Berdycha před odletem do Spojených států na turnaje Masters 1000 v Indian Wells a Miami čeká ještě příští týden turnaj v Dubaji, kde bude v konkurenci Federera či Djokoviče nasazenou trojkou. V prvním kole se utká s Američanem Rajeevem Ramem, už ve čtvrtfinále si může zopakovat souboj s Tsongou.

Skvělý servis, ale zahozené šance
Berdych dnes do utkání vstoupil lépe než jeho soupeř. Tsonga v první sadě dělal hodně chyb, čehož Berdych využil a v páté hře sebral Francouzovi servis. Sám si na podání počínal dobře a v průběhu celého úvodního dějství nenabídnul Tsongovi ani jeden brejkbol. Na servisu si pomohl čtyřmi esy a agresivní hrou dovedl první set za 37 minut do vítězného konce 6-3.

Druhá sada nabídla více zajímavých momentů a mnohem vyrovnanější bitvu než úvodní set. Francouz se zlepšil na servisu a v průběhu hry nedělal takové množství chyb a navíc nastřílel celkem 10 es. Berdych ale dál držel výkon, který předváděl v prvním setu, proto mu nedělalo problém držet s Tsongou krok. Berdycha drželo fantastické podání, při němž Francouz za celý druhý set uhrál jen 4 míče, ale ani to české jedničce nestačilo. Berdych měl ve druhé sadě při podání Francouze celkem 3 brejkboly, ale ani jeden nedokázal proměnit.

O vítězi druhého dějství tak musel rozhodnout až tie-break. Ve zkrácené hře byl dlouhou dobu lepší Francouz. Za stavu 4-3 ale na servisu udělal dvojchybu, Berdych srovnal na 4-4 a koncovka se dramatizovala. Berdych pak měl za stavu 6-5 mečbol, ale Tsonga ho nekompromisně zničil a po chybě české jedničky za stavu 7-6 proměnil setbol. Tsonga tak srovnal stav setů na 1-1 a vítězě zápasu tak musela určitě třetí sada.

Do třetího dějství vstoupil lépe domácí Francouz, který byl po vyhraném tie-breaku na koni a hrál neuvěřitelný tenis. Hned při druhém servírovacím gamu české jedničky měl první dva brejkboly v zápase. Druhý Tsonga proměnil a dostal se do vedení 2-1. Při vlastním podání už ve třetí sadě ani jednou nezaváhal a náskok si udržel až do konce setu. Tvrdými údery nutil Berdycha k chybám a v desáté hře set bez potíží doservíroval a vyhrál ho 6-4.

- ATP 250 MARSEILLE -
(Francie, tv. povrch / hala, 598.535 eur)
nedělní výsledky (24. 02. 2013)

Dvouhra - finále:
Tsonga (3-Fr.) - Berdych (1-ČR) 3-6 7-6(6) 6-4

Čtyřhra - finále:
Bopanna/Fleming (2-Indie/Brit.) - Kuréši/Rojer (1-Pák./Niz.) 6-4 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

62
Přidat komentář
smazaný uživatel
DUBAJ
Djoker zjistil, ze v prvnim ho ceka Viktor, tak si zatim vpohode plave s zelvami v jezirku:)
Nebo spec. zelvovodni priprava na Viktora...?:D)
Reagovat
gigin
Jj, viděl jsem. Už předevčírem :)) A pro jistotu, aby nebylo ostudy málo, tak si dá s bráchou deblíka :DDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Tak cemu se divite, Djoker prej zacal taky snupat..
Reagovat
Fandina
gigin ... nevím o jakém sypání si mluvil, ale já taky teď nasypala sýkorkám na zahradě, zima je zima ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt veríš Gulbisovi na TOP 5?..Nespochybňujem jeho tenisové umenie, no ja to vidím pri ideálnom scenári niekde na skupinu Berdych, Delpo, Tsonga, David..A osobne si myslím, že kúsok za ňou.
Reagovat
gigin
Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo zná jen malý cíl.... :)))))))))
Kdyby to bylo tak, jak píšeš, beru to všemi deseti :)
Reagovat
Roger_Federer
otazka na telo..
vztoupil jsi v posledni dobe do nejake cirkve nebo sekty??
Reagovat
gigin
Né, asi ne. Ale začal jsem sypat...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nebydlis v CR, ze se ptas jestli gigin bydli v CR? Protoze te tve otazce nerozumim. Jestli bydlis v CR, tak to jako znamena, ze ses taky jednou nohou sektar a druhou nohou v cirkvi, nebot to, co gigin napsal - hlasal taticek Masaryk, pan, diky kremu take ta CR existuje, tedy spolu-zalozitel:) tve vlasti:)
No, ja se jen ptam, abych tomu nejak rozumel te otazce, jinak vam samozrejme do toho nechci nejak pindat, inzenyre:)

gigin: No a potom, ze pry nejses vlastenec, ogare D:)))
Reagovat
tito
Ale pokud mu nějaká sekta slíbí, že za vstup bude do roka hned za Nolem Tipsa a Ernie, kdo ví.... Zatím sype tak akorát moravský chipsy. Vlastně ne. Džuveč a čorbu. Rakiji občas nahrazuje Bauskasem a Tumsaisem.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
gigin
:))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
tito ... obávám se, že sekta slíbí všechno, co jí vyhovuje ... tudy cesta nevede ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Vetsinu roku bydlim na Morave..A muj dotaz nebyl zapricinen timto citatem, nedavno tady gigin mel podobnou momentku a ja se ho ptal zda sedi v palenici, ochutnava a sleduje jak to ukapava..Takze muj dotaz byl v sirsim kontextu giginovych vyjadreni v dobe malo minule...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Prosím tě, potřeboval bych vědět jak je na tom povrch v Dubaji. Kolik má nátěrů, tlumících vrstev, jak je hodně rychlej a jestli je to vůbec beton. Ať můžu informovat Djokoland. On zase vůbec neví, na čem hraje. Děkuji předem za případnou odpověď.
Reagovat
VlS
Ahoj, šejci si letos objednali něco úplně speciál a ATP Dubai se bude premiérově hrát na ledě (a na bruslích a hokejkama). WC dostal Jarda Jágr a je ihned černým koněm turnaje. Pokud uspěje, dostane za ženy šest nejkrásnějších princezen a 1/6 naftovejch vrtů. Nole je bez šance, protože se svým klouzáním bude jak Nole na ledě.
Reagovat
Fandina
Jj to jsou věci, tak JJ pojď pojď pojď do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray bude hráť v Dubaji?
Reagovat
gigin
co myslíš? :)
Reagovat
gigin
http://www.atpworldtour.com/posting/2013/495/mds.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
a to obhajuje Finale
Reagovat
smazaný uživatel
Super deň
Ferrer
Tsonga
:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
spaniel
Tak Stan to nezvládl, další titul pro Davida. Škoda. Zdá se, že nikdy nepřekročí svůj stín.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tsongovi:-)
Tomáš byl první dva sety o parník lepší, hrálo se vpodstatě jen při servisu Tsongy...bohužel Tomáš nevyužil své šance na break v 2.setu, šlo se do TB a tam rozhodla jedna chyba- zrovna při setballu. Ve 3.setu už Tom tahal za kratší konec a Jo si došel pro vítězství.
I přes Tomovu prohru však musím vyzdvihnout jeho výrazné zlepšení- líp hraje, míň chybuje, skvěle se pohybuje...jen tak dál:-)
P.S: Super Jeleno!!!
Reagovat
Fandina
Tomovi to dneska nevyšlo, ale jinak super hra, škoda mečbolu a ztráty servu ve třetím. Finále je určitě super tak příště ať to vyjde. Držím palce. Tome pojď!
Reagovat
Fandina
Dubaj by byla dobrá, to ostatní taky a když to vyjde, tak budu mít radost a vytahování na druhé je to poslední co by mě bavilo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jo jelena vahrála super!! jen tak dál doufám že ji to zvedne!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
no modelku s tím svým ksichtem dělat už nemůže, tak aspoň tyhle okresní přebory že vyhrává :-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak :D mamka ji pojmenovala nejhusnější tenistka planety :DDD chudák
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák:-(
Reagovat
smazaný uživatel
a co je tak obdivuhodného na Gulbisově hře, jsem asi mimo mísu, nebo nechápu ironii???
Reagovat
gigin
Fantastický servis, tvrdé a přesné údery, minimum chyb, prostě tenis hráče minimálně první světové pětky. Talentu tolik, že by ho mohl rozdávat po kilech. Kdyby... však víme, na kdyby se nehraje :)
Reagovat
Fandina
Podle mě Gulba super týpek a podle posledních prohlášení chce atakovat top 20 tak uvidíme ...
Reagovat
Mayo
Allez JO :) ... ešte aj kopíruje Rafu pri fotení :D pánes
Reagovat
gigin
Konečně, Dámo!! :)
Reagovat
Roger_Federer
navrhuju zalozit novy klub GULBAFANS..a protlacit ho do top 5.. Kam patri.
Reagovat
gigin
samozřejmě Ernie už tu klub založen má. Zakladatel je Mutademus. Název je S.M.T. (Spolek Mrhače Talentu). Já su jediný člen. Rádi tě uvidíme v našich řadách :)))) Ernie se teď lopotí v kvaldě v Delray Beach s Marchenkem 5-5 v prvním :(
Reagovat
Roger_Federer
nestras me, mam ernesta na tiketu a byl jsem ted 2 hodky na badbintonu, nevenoval tomu pozornost..Nastesti to je dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Toz tipoval jsem pred turnajem Valasskyho Rebela, ze to da cely, tip nevysel, ale nevadi, bylo to blizoucko!
V kazdem pripade good job Tome >:)
Reagovat
dadaft
všechno beru.
ale uznej - poslední dobou Petra vyhrává turnaje na betonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jsem myslel DecoTurf, tak Americna Series + USOpen...
...ja byl na to kdysi tak trochu "ujety", ze jsem si to jako hlidal a tak, ale protoze jsem tim spis vic iritoval, tak jsem se na to vykaslal. Co vic - uz se v tom clovek pomalu ztraci v tech hardech. On Rafa v necem tu pravdu ma:)...
...ono uz pomalu nevis, co to vlastne je na tech kurtech, oni si porad s tim nejak hraji...dukazem necht tady bude i ta modra antuka, kdo vi co to bylo, na oko prijemne, ale pry ne uplne nej...ale nekteri zase s tim problem nemeli. Uz je to v rukou technologii. Dale mice, take zajimava vec. Ono ty v Parizi, kdy vyhrala Li zase byly takove, ze to pry rvalo ruce...
...takze asi uznas, ze to ma asi nejaky vliv ma, vzhledem k stylum hrace:)...pokud jsi se dostal az tady:D))) a nemas s tim problem pokracuj dal, pokud ne, kasli na to:)))

Ja Ti mohu uznat, cokoliv:) To neni problem:) A ja si myslim ze ani moc na tom nesejde, co tam uznam, co ne:)
...IW a Miami se hraje skoro, podotykam skoro, na tom samem...ale je tam to ale...proto jsem na zacatku psal ten Deco...tam to uplne Deco neni...Obecne mam pocit, ze povrchy zpomaluji. Hlavne ten na USOpen, dokonce se mne zdalo, ze ty z American Series byly lepsi.
Tady mas oficialni stranku, kde muzes pochopit jake Deco ma cislo podle rychlosti. Takze - 2 Medium-Slow, 3 Medium, Medium-Fast. Kdysi to fakt i psali, dokonce do pavouka:) ty cisla. Ted na to pekne kaslou...
http://www.decoturf.com/tennis/
Dale tady mas odkaz, ktery uvadi na kterych turnajich ho pouzivaji:
http://www.decoturf.com/tennis/surface-options/
Takze ted tam vidis loga turnaju: American Series, USOpen, ChinaOpen + OHPeking. Tokio tam uz nenajdes...
Tady mas dokonce podrobny seznam:

http://www.decoturf.com/tennis/tennis-tournaments/
Tam jeste je najdes podrobny seznam...

Pokud jsem Te jeste uplne neziritoval, jak mnohe jine pred tim, tak bud na to kasli, nebo pokracuj nize, zachvili bude pokracovani...:)
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi hardy, na jinych turnajich si rozebiraji jine firmy.

Urcite se musis podivat na tohle:
http://www.plexipave.com/tennis/index.html
Nebot je to technologie zakonceni...asi celkem i pochopis, jak vznikaji nektere ty bravicky:D)
JInak firma v roce 2011 supportovala: Memphis, Delray Beach and Indian Wells Tournaments

Dalsi firma, ktera by ti asi nemela uniknout:)
http://www.novasports.com/

Ja Te uz nebudu zahlcovat dalsimi odkazy, abych Te fakt tim nestval, ale je na tom videt, ze kdyz napises HARD, jak to ted radi delaji, tak stejne vubec nevis, jakou to rychlost ma...je v tom pekny neporadek:)

Takze i DecoTurf muze mit ruzne rychlosti.

GS USOpen ji podle mne ma SLOW.

Proto se to hodne tezko odhaduje, ale pravdou je, ze klidne nektere mohou Petre vic sednout, nektere mene...ale porad to bude Deco...jine HARD brat v uvahu nebudu, nebot nikdy nevis, ktera firma ti to tam polozi, a musel by sis to fakt hlidat, jestli vubec by si to zjistil - priklad Tokia hovori za vse - ja jim fakt psal, stejne Ti neodpovi...
Reagovat
smazaný uživatel
No a proto, se nektere ty Hardy tezko odhaduji, a proto nektera na jednom hraje treba fajn, a na dalsim nejake te holcine to muze jit hur...ale nerikam, ze to je jediny aspekt.

Pokud udrzi DecoTurf na US Open ve verzi SLOW, tak to bude vic vyhoda pro hracky atleticke:) Opravdu se z toho stava velmi narocny povrch, a rekl bych ze jeste vic narocnejsi nez antuka.

Pokud pripustime, ze Petra to astma ma, a ja si nemyslim, ze ne, tak asi bude muset na tom rezimu SLOW v tech horsich podminakach Open vic zabrat, a to urcite neni zadna sranda, a ani si to radeji nepredstavuji...uf...fakt ne...

Takze ji to na tom Decu - SLOW, hodne preji, protoze to bude velke vitezstvi:))) Schopnost ma vyhrat na cemkoliv.:)))

Je to jen jeden aspekt:) Potom musime pocitat s formou, zdravim, micemi, aby se ji nestalo, ze si na nejakych kamenech urve ruku...jasne. Takze pokud jsem optimista, mice OK, zdravi OK, forma OK, astma nezlobi hodne...
....Takhle Ti mohu uznat vsechno, a rad:) Protoze sam vidis, ze pomalu ani nevime, na cem ty holky vlastne pinkaji...:))) a je to jen jeden z malych aspektu:)))
Reagovat
dadaft
co na to říct? díky.
zůstanu u hlína-tráva-beton. ))
Reagovat
smazaný uživatel
jo...
ja bych zavedl koberce:), takze by byla trava, antuka, beton, koberec:) a vsude by mela byt oznacena firma a to cislo uznane ITF, aby se vedelo, jestli to je slow nebo fast:)))
Reagovat
George_Renel
šťastnější tenista. Tsongovi v pravý moment pomohlo publikum a Tomáše to trochu rozhodilo. Ve 3. setu už nebyl tak koncentrovaný a dělal chyby, které předtím nebyly. Ale finále je pěkný výsledek. Když by došel v každém turnaji do finále, určitě by byl v žebříčku výše :-).
Reagovat
smazaný uživatel
ano, potvrdil, že nikdy se do TOP 4 nemůže dostat. V turnaji narazil až ve finále na hráče z TOP10 a prohrál. Navíc Tsonga hrál úplný h...Slabota Tome, slabota.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zřejmě žádný zápasy neviděl, když můžeš tohle napsat. Sice Tom narazil na lepšího hráče až ve finále, ale jeho hra byla velmi dobrá po ceĺý turnaj. A co dneska rozhodlo? Prakticky jeden balón v tiebreaku. Jinak na gamy to bylo stejné a v prvních dvou setech měl Tom jasnou převahu, protože o jeho gamy se tolik nehrálo jako o Tsongovy. Pravda je, že za první čtyřkou je propastnej rozdíl ve hře, ale zase bych to neviděla až tak beznadějně.
Reagovat
Fandina
Rostanda ... připojuji se, vidím to podobně, škoda MB, tak příště ... Tome pojď!
Reagovat
tommr
Tomáš byl po většinu zápasu jasně lepší, ale rozhodující momenty bohužel vůbec nezvládnul a úplně zbytečně prohrál. Připomíná mi to lonský finále s Isnerem kdy taky promarnil několik mečbolů ...
Málokdy se stane, aby měl poraženej výrazně větší počet získanej míčků. Dneska to na vyhraný míčky bylo 104:93 pro Tomáše!
Na druhou stranu měl ale Tomáš žalostnou bilanci v proměnování BP (1/7) což dneska rozhodlo ...
Na celým turnaji hrál Tomáš velice špatně v TB - všechny 3 poměrně jasně prohrál. Dneska to bylo obzvláště patrný už při prvním míčku v TB kdy neuvěřitelně zazdil stoprocentní šanci na minibrejk a pak už se vez ...
Reagovat
gigin
v tom tb otočka z 1-4 na 6-5 - mečbol....
Reagovat
smazaný uživatel
Top 10 Ernests Gulbis quotes:D)))))

On how he likes playing a tournament in Rotterdam: >I like that the marijuana here is legal. I?m for that. Unfortunately, tennis players cannot do that. We get checked every week. But I like the way of thinking.<

On rumours that he has travelled to tournaments in his father?s private jet (his father is one of the richest men in Latvia): >Yes, and I have a helicopter, a submarine and a spaceship.<

On being named after Ernest Hemingway: >My parents both read books like crazy. My father has a library in his home. He collects books. My mother also. They enjoyed Ernest Hemingway so they thought ? why not?<

On spending a night in a police cell in Stockholm a few years ago, after he was arrested on suspicion of soliciting prostitutes during a tournament: >It was great fun. It was very funny. It?s really interesting as they are very strict. I was in jail for one night, about six hours. I slept a bit. Then the prosecutor came and he asked me what happened, and then he said, ?Sorry, we didn?t know that it was this?. And he let me go after I paid a fine. I paid the minimum fine for violating the law in Sweden. It?s the same fine I would get for, say, smashing up a telephone booth. I paid 300 euros to get out of jail, as I had a match to play in just a few days, and I couldn?t stay there anymore.
Reagovat
smazaný uživatel
On how he has thought about early retirement: >On one side I don?t like tennis. I don?t like the travelling, I don?t like the attention, all the pressure. But on the other side I?m thinking, ?What else would I do?? I?m in my early twenties. Would I go to college, would I stay at home and do nothing, would I think about how to make some money, or would I live on my parents? money? But no, I?ve decided I would prefer to play tennis.<

On talking to girls: >If you go out and meet girls, and immediately you?re put in jail, that?s not normal. When I meet a girl, I don?t ask her what her profession is, I don?t ask if she?s a hairdresser or something else. I just meet her. And she meets me. She maybe doesn?t ask what I?m doing. Anyway, if she does ask, I usually lie: I say that I do nothing or I?m a musician or something.

On how he isn?t motivated by money or fame: >Because I come from a wealthy family, it?s more normal for me to have this money as a tennis player. It?s OK if it?s there, it?s OK if it?s not there. It?s not a big issue for me. If you come from a poor family, you want to pull yourseld up, you have a goal to earn money. I don?t have that goal. The fire in me is that I want to prove to myself that I can do it, that I can be at the top. I don?t care about money, I don?t care about fame. I don?t like money and fame. I don?t need them and I?m not living for them.<

On how he felt bad about trashing rackets: >I felt bad after going to the racket factory and seeing all the work they do. The rackets are hand-made, they do everything for the players, they really think about what the players need, and then an idi*t like me comes along and breaks it.<

On how he spent the night after reaching his first Masters semi-final: >We flew to Riga, arriving at one in the morning, and we went straight to a nightclub.<

On what he has given up as he tries to make the most of his talent: >Smoking, drinking, staying up late.
Reagovat
gigin
Jj, některé jeho moudra už jsem četl :)) Celý já :DDD A děkuji!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne si ho nasel, to je on, tveho srdce sampion:DDD)))

Hele ogare, ale co tedka s Djokerem :D)
Nebude temu ogarkovi, to trochu lito?:D)

Ja jen aby sa Ti nestalo kurnik, ze treba na ten dobre wimbledonske trave, ten tenisovy Hemingway jako ujede, los je svede ve druhym kole proti sobe a Hemingway Djokera vyradi a posle dom:D)))
Reagovat
gigin
Tvl, ticho!!! Sonja mne zahubí!! :))) Né tak Djokoland je jasný, přes to nejede vlak. Ale Mutademus mne upozornil právě na Ernieho a prostě to je opravdu ON!! :))) Sledovat jeho osud není nuda :DDD A navíc, fakt kdyby zabral, to top 20 by mohl klidně jít. I když je to vlastně hráč o jednom úderu :))) Hele a nezasírejme tady diskuzi pod Tomíkem. Je to neslušné :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt vsici uz spi....zaroluj nahoru, porad tam sviti to moje good job...:D) A nakonec to rolujeme opacnym smerem, tzv. proti proudu:D)))

Pockaj, az los Hemingwaye svede dohromady v turnaji s Djokem. :D)))
Sonja te pozene patykem:)))

Toz tak...
Reagovat
gigin
:DD
Prosím tě, už teď krkuje. Prej si ho nějak moc všímám :DDDD A to se právě děsím, až se někde potkaj :-OOO
Reagovat
Fandina
gigin ... tak nejhorší jsou tihle žárlivce ... to chce přehodnotit a buď jeden nebo druhý ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Faddova
Neuvěřitelné, před tajbrejkem druhého setu bych na Joa nevsadila ani pětník, Tomáš měl neuvěřitelná čísla na podání, prohrál jenom dva míčky. Škoda toho vyhozeného bekendu. Jo je emotivní hráč a hraje mnohem líp, když vyhrává, to se Tomášovi vymstilo. Tohle je trochu krutá porážka, ale všechna čest Tsongovi, jak se nenechal zdeptat a otočil to.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist