Berdych se fotil nahý pro americký časopis

23. 6. 2014, 19:13
Aktuality 5
Tomáš Berdych se objeví v letošním speciálním vydání The Body Issue časopisu ESPN, ve kterém se sportovci fotí nazí, ale neodkrývají choulostivá místa. Fotografii šestého hráče světa Berdycha, jak pózuje s raketou v podpaží, zveřejnil na sociálních sítích ESPNTennis.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Osmadvacetiletý Berdych je první českou sportovní hvězdou, která se objeví ve speciálním čísle vycházejícím od roku 2009. Spolu s ním letos z tenistů odhalí své tělo bývalá světová jednička Američanka Venus Williamsová.

"Fotek se časem objeví víc. Ty ostatní jsou fakt nádherné. Hraju tenis na písku, za mnou jsou hory," řekl Berdych serveru iDnes po výhře v 1. kole Wimbledonu. Fotky vznikaly nedaleko Los Angeles. "Dostal jsem župan a slyšel: Jdeme na to. Ale trvalo to tak deset minut, pak už to člověk neřeší," přiznal, že se ze začátku styděl. Po dnešní výhře ve Wimbledonu Berdych fotografii sdílel na svých profilech na sociálních sítích.

Na titulní straně časopisu byla v roce 2009 Serena Williamsová, mladší sestra Venus. Vysportovaná těla například ukázali baseballisté, hráči amerického fotbalu, golfisté, basketbalisté, sjezdaři ale i motorkáři, surfaři či boxeři. Ze Slováků se už fotili hokejový vítěz Stanley Cupu Zdeno Chára či tenistka Daniela Hantuchová.

Komentáře

5
Přidat komentář
Jan
Ženy to určitě ocení :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten chlap ztrácí soudnost... Nejdřív květinkované triko a teď tohle? Co přijde dál?
Reagovat
marsden
Proc by mel ztracet soudnoust? Kvetiny se nosej, ma je kazdej navrhar v koleci, je to trend a s tim nic neudelas.Maximalne ty to nosit nemusis, ja taky ne.
A fotit akty je pro kazdyho sportovce, celebritu vice mene prestizni zalezitost, otazka self promotion. Nikdy to nikomu neublizi, spis naopak.
Reagovat
Cico93
Áno kvetiny se nosí ale ne na kurt ;)
Reagovat
aligo
Neuvěřitelná rychlost jakou jste tuto nejnovější informaci zjistili :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist