Berdych titul v Dubaji ani tentokrát nezískal, podlehl Federerovi

1. 3. 2014, 16:48
Aktuality 151
Tomáš Berdych zůstal stejně jako loni na turnaji v Dubaji těsně pod vrcholem. Po sérii jedenácti vítězných zápasů podlehl v dnešním finále bývalé světové jedničce Rogeru Federerovi 6-3 4-6 a 3-6.
Profily hráčů
Roger Federer a Tomáš Berdych

Do dnešního finále vstoupil lépe Roger Federer, který získal jako první soupeřův servis a šel do vedení 2-1. Česká jednička ale čtyřmi vyhranými gamy v řadě otočila průběh prvního setu a dostala se do vedení 1-0 na sety.

Berdych lépe vstoupil do druhé sady, a když získal brejk na 3-2, nebyl daleko od vítězství. Roger Federer ale okamžitým rebrejkem vyrovnal druhý set a v následujících minutách zchladil české příznivce. "V takovém momentu se prostě pokoušíte o dobré údery a doufáte, že soupeř nebude trefovat nechytatelné servisy," popsal Federer svou taktiku v kritické situaci. "Klíčové bylo, že jsem ho dokázal brejknout zpátky. Zůstal jsem v klidu a začal jsem hrát lépe," poznamenal Švýcar.

V úvodu třetího setu si Federer na returnu vybojoval vedení 40-0, Berdych ale situaci zvládl. V následujícím gamu za stavu 30-30 si Berdych přesnou agresivní hrou vybojoval brejkbol a mohl se znova přiblížit k vítězství. Česká jednička ale v dalších výměnách chybovala a neuspěla. Ještě hůř bylo Berdychovi za pár minut, když ztratil podání a Federer se dostal do vedení 3-1.

 

Zpátky do hry se Berdych mohl vrátit v sedmém gamu, kdy měl dva brejkboly. První Federer odvrátil přesnou hrou, u druhého Berdych poslal return po druhém servisu soupeře do poloviny sítě. "Je to nejlepší hráč historie, nikdy se nevzdá a nedá vám nic zadarmo. Věděl jsem to a byl jsem na to připravený, ale nedokázal jsem zakončovat tak, abych udržel vedení do konce," uvedl Berdych. "Měl jsem hodně šancí. Je pro mě velké zklamání, jak jsem s nimi naložil," litoval nejlepší český tenista.

Tomáš Berdych ve třetím setu prohrál 3-6 a nenavázal tak na poslední dva vyhrané duely proti Federerovi. Švýcar si vylepšil bilanci s Berdychem na 12-6, porazil ho téměř po dvou letech.

V Dubaji dnes Federer získal 78. titul v kariéře a odpoutal se na třetím místě historické tabulky takzvané open éry od Johna McEnroea. Zároveň si zajistil, že čtrnáctou sezonu po sobě vyhraje alespoň jeden turnaj, čímž vyrovnal rekordní bilanci Ivana Lendla.
"Byl to těžký zápas. Tomáš vedl, mohl a měl ten zápas dovést do vítězného konce, ale já měl možná trochu štěstí. Jsem moc spokojený se svou dnešní hrou i v celém týdnu," řekl Federer, jenž dnes překonal hranici 80 milionů dolarů na odměnách.

- ATP 500 DUBAJ -
(Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.359.935 dolarů)
sobotní výsledky (26. 02. 2014)
Dvouhra - finále:
Federer (4-Švýc.) - Berdych (3-ČR) 3-6 6-4 6-3

Komentáře

151
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevíte, jestli se federer s berdychem posunou v žebříčku?
Reagovat
Padme
Berdych jo, Roger ne: http://live-tennis.eu/
Reagovat
steve79
Ted už jsem si téměř jistý, že udělal správně. S novou raketou se Roger zlepšil neuvěřitelně na returnu a je blíže k základní čáře. Bylo to vidět v zápase s NOvakem, kde Roger tlačil Novaka neustále do obrany a u takového hráče jako je Djokovič je to co říct. Už se nemůžu dočkat turnaje v Indian Wells. Budu hodně záležet na losu, když Federer nenarazí brzo na Nadala, tak je velká šance, že by mohl dostat daleko.
Reagovat
Padme
Já nad tím moc nepřemýšlím, užívám si vyhraný turnaj. Ještě ráno jsem se byla ubezpečit, že se mi to nezdálo :) Skvělý pocit, za tu bojovnost si to zasloužil. To mu loni chybělo. Přišel si o servis a položil se. Snad mu forma vydrží co nejdéle:)
Reagovat
Pe3k
To zvládl :) Fed i baby Fed mají titul :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Otce i Syna ...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Jj parááááda :-))
Reagovat
VlS
Holky, u mě vypadá paráda jinak, ale budiž Vám přáno :-))
Reagovat
Pe3k
Gratulace. Pěkný zápas, ideální výsledek. Doufám, že se Roger dostane do top 4 ještě před Wimbledonem.
Reagovat
Bob
U Fedexe doma teď mají Vánoce. Protože ani sám Fedex potom, co vypadl na GS ve 2. kole nečekal, že ještě někdy vyhraje titul. Tak snad letos Fedex nedopustí trapas jako vloni.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato u haterů Fedexe mají minimálně konec světa podle reakcí některých jedinců tady :-))
Přitom jde "jen" o "blbou" pětistovku.
Reagovat
Bob
Tak pro Federera pětistovka dobrá :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
bob - dusevny mrzak...
Reagovat
Bob
RF17GS - The last number! :-D :-D
Reagovat
Roger_Federer
To by se podle tve logiky musel Rafa uz obesit potom co vypadl na granslemu 2x vypadl v prvnim a druhem kole Wimbledonu..:)
Reagovat
Bob
No Rafa je taky trdlo no :) Ale kdo tu mluví o Rafovi? Řeč byla o legendě, nejlepší tenista v historii apod. Dokonalej Rožérek :)
Reagovat
Roger_Federer
ze RF je nejlepsim tenistou historie...co pak ty to nevidis?..
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejen historie...
Reagovat
dappe
Zatím letošní sezona z Federerovy strany hodně dobrá, hlavně herně. Dnes nehrál tak dobře jako včera, ale i tak to bylo hodně slušný. Všechny věci, které se stávaly jeho slabinami, letos obrovsky zlepšil, některé až nečekaně hodně. Je vidět, že i sám Federer si to uvědomuje a na kurtu působí sebevědomě. Uvidíme jak v USA, ale tipnul bych si, že i tam to bude dobré.
Reagovat
Denis92
Every year Federer has won Dubai, he has also won Wimbledon. (2003, 04, 05, 07, 12).
Tak pod Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to by bola teda parada :)
Reagovat
Mayo
no myslím si, že vo Wimbledone má rozhodne šancu z GS
Reagovat
Sonja
Nestrašte, kluci.
Reagovat
Stan_Borowitz
Neboj, na Novaka myslíme taky. Ten dá letos Roland Garros.
Reagovat
a.magerova
No ale zase mít z každého GS aspoň dva kusy by taky nebylo k zahození, takže nerozdávej bezhlavě ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
My můžeme klidně rok nebo dva počkat, tak buďme velkorysí...
Reagovat
Denis92
este treba dodat,ze naposledy ked bola Mirka tehotna tak Roger vyhral RG aj Wimbledon..takze ideme si pre oba :)
Reagovat
a.magerova
Jj přesně tak a ještě navíc, sezóna kdy přišla Mirka do jiného stavu, byla vždy pro Rogera ta v dané chvíli nejhorší..... viz. 2008, kdy prohrál Wimbledon a přišel i o No1, prostě v té době FUJ ROK..... no a co říct o loňsku, to byl ale FUJ ROK, takže.... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty bláho, vy jste špičkoví rogerologové...
Reagovat
a.magerova
No to víš, Teorii strun zvládám jen tak zběžně a to jen díky Dr. Sheldonu Cooperovi ;-)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sheldon_Cooper

Ale Rogerologie je můj velký koníček, můžu ještě prozradit i to, že v roce, kdy se poprvé stal tátou, získal v tenise něco co chtěl a neměl čili French Open, takže letos by mohl k dalšímu dítěti přidat zase něco co ještě nemá čili DC ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, Sheldon Cooper je skvělý popularizátor vědy, taky ho mám moc rád :-)

Rogerologie sice zjevně není exaktní věda, ale pevně věřím, že její teoretické předpovědi budou brzy experimentálně potvrzeny!
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, že v současné době dochází k děsifé inflaci hodnoty vzdělání, nejen u nás, napříč euroatlantickou civilizací. Množství různých naprosto absurdních studijních odborů s minimální skutečnou hodnotou pro budoucí život je zarážející. Počty každoročně končících vysokoškoláků s nulovou profesní budoucností ( hlavně ve Španělsku) jsou příšerné. Sociologa zaměstná tak státni správa, ale ve velmi omezeném počtu, to samé platí pro studia mezinárodních vztahů a mohl by následovat velmi dlouhý seznam.
Ale troufám si tvrdit, že v našich normálních dobách, kdy studijní obory měly jasný a snadno pochopitelný obsah, mohl z normálních průměrných lidí z hlediska IQ vystudovat každý, kdo měl dost vůle a pracovitosti. VŠ není doménou členů klubu Mensa.
Reagovat
Stan_Borowitz
To máš určitě pravdu. Obávám se ale, že průměrně a nadprůměrně inteligentních osob není 95% populace, maximálně řekněme 60-70%, zbytek bude podprůměrný, a ti by za časů, o kterých píšeš, VŠ nevystudovali ani při sebevětší píli, leda snad takovou tu co se na ní dával titul RSDr. :-) Dnešní systém ale dává i těm zbylým 30-40% falešnou iluzi o jejich intelektuálních schopnostech, v podstatě je to aplikace socialistické ideje rovnosti ve vzdělávací sféře. Ale pracovní trh (v soukromé sféře) je drsné evoluční prostředí, ten se takovými triviálními triky nenechá oblafnout.

Nicméně ona ta debata původně nebyla Janem evidentně zamýšlena jako debata o vzdělání, ale o sociální nerovnosti, zjednodušeně proč tenista vydělává stamiliony, kdežto kopáč výkopů za stejnou, ne-li větší, dřinu jen pár tisícovek měsíčně, zda je to "spravedlivé". Na to je samozřejmě jediná odpověď - život není spravedlivý, nikdy nebyl a nikdy nebude. Už jen proto, že se velmi těžko shodneme na definici pojmu "spravedlivý", zejména ve světě, kde nejsou nekonečné a nekonečně snadno dostupné zdroje.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Fedexovi k zisku 78. singlového titulu ATP, jímž předčil BigMaca a osamostatnil se na 3. místě historického pořadí okruhu ATP Tour (rekordmanem je Jimbo Connors se 109 triumfy, druhý je Ivan Hrozný s 94 turnajovými vavříny (Fedex navíc vyrovnal jeho rekord 14 sezón v řadě za sebou, kdy si v každém roce připsal alespoň jeden titul)).
Tento týden by mohl být ještě zajímavější tím, že by po dnešním triumfu Feda seniora zítra v Acapulcu zvítězil i Fed junior.
Reagovat
a.magerova
Posílám Ti virtuální pusu :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
mucQ :D
Reagovat
steve79
Roger měl proti Berdychovi někdy obrovské štestí, ale štěstí přeje připraveným:D Je to docela škok, že Federer vyhrál turnaj v Dubaji. Takto prestižní turnaj nevyhrál téměř přesrok. Neuvěřitelně se zlepšil na returnu a na backhandu,je to až zázrak. Naopak na čem by měl zapracovat je na prvním podání Každopádně velká gratulace a jen tak dále Fedex!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm. Zkoušel jsem se tady na tenisportál přihlásit ihned potom, co finále zkončilo a vyhodilo mi to Chybu systému. Takže Fedex přidá do zbírky další pětistovku a dějí se takové věci... Radši si ani nepředstavuju, co by se dělo, kdyby Roger získal další grandslam :-)))
V každém případě vřele gratuluju! Po 1. setu jsem byl už hodně skeptický, protože Fedexovi to vůbec nešlo a přitom se mi ani nezdálo, žeby Tom hrál nějak závratně skvěle. Roger absolutně bez 1. servisu a navíc zbytečné chyby z forhendu. Pak ale znovu ukázal, proč je Federer Federerem :-) zabere, až když mu teče do bot. 2. set jsem nesledoval ale 3. už jo. A dobře jsem udělal :-) Nebyl to kvalitativně tak skvělý zápas jako proti Novakovi, ale místami mi Roger připomínal toho Rogera z let 2004-2007. Žasl jsem z toho, jak mu to na ty čáry padalo. Byl to doopravdy hezký pohled ;-)

Věřím teda, že mu tenhle turnaj vleje do žil co nejvíc optimismu do zbytku sezóny a aby si tenis užíval tak, jak si ho užíval tenhle týden.
Jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Backhand, servis v klíčových momentech, hra na síti a return. Nikdy bych nevěřill, koik šancí si dokáže Federer vypracovat proti Novakovi a Tomášovi. Na síti rozhodl zápas s Djokem a dnes taky skvělý výkon. Snad ta jeho hra "nakazí" i ostatní, Djok s Borisem by se to mohl naučit, i Můra by se k síti taky mohl dostávat častěji. Rafa by se zase mohl vrátit ke hře z loňského roku z pozdního léta a máme tu hned zábavnější zápasy mezi bývalou TOP 4. Samozřejmě se to nestane, ale je to hezký sen.

Nevíte co je s JM? Vždy se jeho názory dobře čtou a hře opravdu rozumí, byla by škoda odejít kvůli trolům.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, ten backhand a return je markantní a přičítám to hlavně většímu rámu, zejména ten return.

Kdybych si chtěl zahrát oblíbenou hru fanoušků Rafy na "kdyby", tak bych skoro řekl, že kdyby začal hrát s větší raketou o pár let dřív, měl by RF už minimálně 20 GS titulů...
Reagovat
Denis92
Musim suhlasit. Ten return je podstatne lepsi. Niekedy staci len nastavit raketu a mierne tuknut,cize vlastne odrazit silne Berdychovo podanie akoby od steny a dal tak dnes Roger niekolko peknych winnerov.
BH sa velmi zlepsil. Mozno trocha na ukor FH,ale verim,ze na tom este Roger popracuje.

Ako vravi Stan_Borowitz..ktovie co by bolo keby Roger zmenil raketu skor.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky musím jen souhlasit. Byl jsem ohromený, kolik 1. servisů Tomáše dokázal Roger vrátit do hry a ještě k tomu jakým způsobem! Myslím, že za takové returny by se nemusel stydět ani Djokovič ;-)
A ta mezihra... Tam pořád u Rogera přichádzejí chybky z kategorie zbytečných a soudě podle jeho nespokojených reakcí si je i on sám toho vědomý.
Když dokáže tyto chyby odstranit a navíc zvýšit procento 1. servisu, tak věřím, že Roger získá ještě další cenné skalpy a tituly.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, ako si fanúškovia RF málo pamatajú..

Roger nikdy nemal problém returnovat bombarďákov, jeho blokovaný return je velmi účinný a vždy bol..Velkost rakety by som rozhodne nepreceňoval, dalsi priebeh sezóny to len potvrdí.
Reagovat
Vojtiik
reagoval bych k JM, vrat se a vyjadruj se k diskuzim a vecem kolem tenisu, jeden z nejkvalitnejsich diskuteru, co se tu za poslednich 6 let co tu chodim objevovalo, diky!:))
Reagovat
smazaný uživatel
Když to napíšeš ty, tak se to naplní určitě na sto procent. Stejně, jako s tím kanárem od Djokoviče, viď?
Reagovat
Denis92
Gratulacia Roger !
Dnes to nebol moc dobry vykon, najma servis a FH nefungovali,ale dokazal sa oklepat a otocit zapas v ktorom bol dost pozadu. Zapasy ktore v minulej sezone prehraval jeden za druhym..Uz teraz porazil viac hracov z TOP 10 ako v celej minulej sezone.
Tento titul a najma vyhra nad Djokovicom su skvelym povzbudenim pre psychiku. Je mi jasne,ze na GS to uz nebude,ale na nejake masters turnaje este ma.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Je mi jasné, že na GS to už nebude..." proč by nebylo? Stačilo, aby Nadala chytly záda o kolo dřív a titul z AO mohl mít na 95% doma. Takže bych se jakýchkoli "zaručených" proroctví zdržel.
Reagovat
Denis92
to je pravda..ale to by sa muselo stat viac nahod. Na 3vitazne sety su to ine zapasy a neviem ci by to kondicne zvladal proti tim najlepsim.
Je to moj subjektivny nazor,ze GS uz neprida,velmi rad by som sa vsak mylil.
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne na AO by stačila právě tato jediná náhoda, protože Stana by ve finále Roger asi porazil.

Netvrdím, že Roger určitě ještě nějaký GS vyhraje, ale rozhodně to není vyloučené. Určitě má výrazně větší šanci než kdokoli jiný kromě Nadala a Djokoviče.
Reagovat
gigin
Neopomeňte Můru.
Reagovat
Stan_Borowitz
Neopomínám... o něm si myslím, že má +/- stejné šance jako Roger. Myslím samozřejmě letošní rok. Takže velká čtyřka pořád existuje. Z těch dalších má na základě dosavadních výkonů podle mne největší šanci Stan nebo Tomáš. Uvidíme, začíná to zajímavě.
Reagovat
Denis92
ano,ale zasa sa stala dalsia z nahod ze mu vypadol Djokovic..neviem ci by ho dokazal porazit na GS.
To ze by Stana vo finale zdolal,tomu verim aj ja,ale to je aj tak jedno..
Ak by dokazal vo W hrat svoj najlepsi tenis (v ramci moznosti) tak rozhodne sancu ma.
Reagovat
gigin
Máš jednu velkou pravdu. Začíná to být zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska super den! až na Andyho prohru teda.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně důležité vítězství pro Rogerovu psychiku. A jeho hra na síti je perfektní. Ne spíše peRFect :)
Reagovat
Fandina
Rogerovi k titulu. Třetí set byl jasně lepší. A gratulka i Tomovi k finále. Vyhrál ten lepší. A příště zase držím palce!
Reagovat
a.magerova
No dnes je lehčí se i dostat na ofi-stránky Rogera než tady na TP :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zápas mi tak trochu připomněl finále Masters 2012 s Fedexem v Madridu na modré antuce, tam taky Tom sebevědomě vedl aby nakonec ve třetím odpadl.. škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš dnes působil trochu unaveně, ale hlavně nezvládl rozhodující okamžiky-potvrzení na 4:2 a 2 brejkboly ve třetím setu. I přes prohru vypadá jeho hra dobře, snad dá letos ještě jedno semi, nezlobil bych se ani za víc.

Roger proti Djokovi i dnes předvedl v prvním setu jak hrál proti těžkým soupeřům loni, další 2 sety ukázal, proč by se s ním mělo počítat. Krásný útočný, celodvorcový tenis sice s chybami, které k tomuto stylu hry patří, ale hlavně s výbornou hrou na síti. Doufám že bude pokračovat, těším se na jeho další spolupráci se Stefanem.

I když už odehráli oba letos lepší zápasy, hlavně ve druhé části zápasu je na co se dívat. Dubaj je pro mne nejlepší 500, atmosféra, kvalita hry, rychlost kurtu, vše perfektní. Okruh se teď vrací na antuku, začínáme v Indian Wells...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš dnes působil trochu unaveně, ale hlavně nezvládl rozhodující okamžiky-potvrzení na 4:2 a 2 brejkboly ve třetím setu. I přes prohru vypadá jeho hra dobře, snad dá letos ještě jedno semi, nezlobil bych se ani za víc.

Roger proti Djokovi i dnes předvedl v prvním setu jak hrál proti těžkým soupeřům loni, další 2 sety ukázal, proč by se s ním mělo počítat. Krásný útočný, celodvorcový tenis sice s chybami, které k tomuto stylu hry patří, ale hlavně s výbornou hrou na síti. Doufám že bude pokračovat, těším se na jeho další spolupráci se Stefanem.

I když už odehráli oba letos lepší zápasy, hlavně ve druhé části zápasu je na co se dívat. Dubaj je pro mne nejlepší 500, atmosféra, kvalita hry, rychlost kurtu, vše perfektní. Okruh se teď vrací na antuku, začínáme v Indian Wells...
Reagovat
Nola
Fedex výhrou v turnaji, dokázal, že rozhodne nepatrí do starého železa, gratulujem, porazil 2 hráčov TOP10 v rade, ak mu to vydrží, bude veľmi nebezpečný v Amerike, Fedex teraz je na rade Rafa, nesmieš sa uspokojiť s porážkou iba dvoch hráčov bývalej TOP4
Reagovat
Nola
Fedex výhrou v turnaji, dokázal, že rozhodne nepatrí do starého železa, gratulujem, porazil 2 hráčov TOP10 v rade, ak mu to vydrží, bude veľmi nebezpečný v Amerike, Fedex teraz je na rade Rafa, nesmieš sa uspokojiť s porážkou iba dvoch hráčov bývalej TOP4
Reagovat
Mayo
no som zvedavý na Rogiho v amerike teďka
Reagovat
babolat.cz
neva. Fedexovi se dařilo,ale na druhou stranu včera No1e ani dnes Tom nic nevymysleli,prát to od základky a vyhrávat může pouze Rafa,nikdo jiný!
Reagovat
Mayo
výborne Roger , pánes darmo (:
Reagovat
Torresek
Potěšil jsi mě Féďo (: ty i Klárka
Reagovat
kada.tom
Dneska si to prohrál sám, neboť se tak nějak vytratily jeho přednosti, především 1. servis a ani na returnu to nebylo ono. Nicméně Tomáš ukazuje, že je schopný se dostávat na turnajích daleko a určitě se dají turnaje Rotterdamu a Dubaji hodnotit jako pozitivní - titul a finále není špatná vizitka :-)

Pevně doufám, že Tomáš bude lákat 4. místo v žebříčku a že na něm zapracuje v IW či v Miami. Herně na to má, je jenom třeba se vyvarovat ztráty koncentrace a s tím souvisejícího výkonu jako tomu bylo dneska. Byť Federera nesnáším, tak dneska přesně využil Tomášových zaváhání na servisu - hráli oba dobře, jen Federer byl o trochu šťastnější. Koneckonců - loni měl Federer jeden titul, letos už má taky jeden, takže normu má splněnou a už by zase mohl začít prohrávat se Stakhovskými a jemu podobnými :-)
Reagovat
kada.tom
Dneska si to prohrál sám, neboť se tak nějak vytratily jeho přednosti, především 1. servis a ani na returnu to nebylo ono. Nicméně Tomáš ukazuje, že je schopný se dostávat na turnajích daleko a určitě se dají turnaje Rotterdamu a Dubaji hodnotit jako pozitivní - titul a finále není špatná vizitka :-)

Pevně doufám, že Tomáš bude lákat 4. místo v žebříčku a že na něm zapracuje v IW či v Miami. Herně na to má, je jenom třeba se vyvarovat ztráty koncentrace a s tím souvisejícího výkonu jako tomu bylo dneska. Byť Federera nesnáším, tak dneska přesně využil Tomášových zaváhání na servisu - hráli oba dobře, jen Federer byl o trochu šťastnější. Koneckonců - loni měl Federer jeden titul, letos už má taky jeden, takže normu má splněnou a už by zase mohl začít prohrávat se Stakhovskými a jemu podobnými :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň Roger mě potěšil :-))
Reagovat
a.magerova
Mě taky a jak :-)))

Koukám, že Federer vyhrál a tenisportal.cz se hroutí :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jsem ti chtěl pogratulovat, že to vyšlo aspon jednomu z nás a už mi nešlo se sem dostat :-((

Tak dodatečně má lásko, Rožéér, forever namber van!
Reagovat
a.magerova
Dík, moje Zlatíčko, od Tebe i opožděná gratulace pohladí :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeme to oslavit pořádnou žranicí zase :-))
Reagovat
a.magerova
http://vinarstvi-vitek-josef.sklepymoravy.cz/obrazky-soubory/dsc01110-dc84a.jpg

Zítra dáme sele na rožeň ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bóže, jak vám závidím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň Roger mě potěšil :-))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
MarcelPersch
Gratulace, to zas nejen tady, ale i jinde budu poslouchat půl roku nejméně Fed Boys prorokujících Rogerovi další grandslamy :D

Tome, povedený 2 turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rogere!
Reagovat
Roger_Federer
stav?
Reagovat
Roger_Federer
stav?
Reagovat
Roger_Federer
stav?
Reagovat
smazaný uživatel
konec.... Fedex win 6:3
Reagovat
Roger_Federer
stav?
Reagovat
smazaný uživatel
Človek závislý na podávaní a nepozná nejaké livescore?
Reagovat
kada.tom
a další dva breakbally v čudu :-/
Reagovat
kada.tom
a další dva breakbally v čudu :-/
Reagovat
spaniel
Dementní mimon Fandina reaguje na kazdy můj příspěvek. To je můj prvni stalker :)
Reagovat
Fandina
spaniel ... nefandi si, na tebe nereaguji.
Reagovat
PetaM
Když ono se na de*ily až příliš snadno reaguje ...
Reagovat
spaniel
Porad ji nemůžeš odpustit malý vtip na adresu nedotknutelné Petry K? Jinak pozor s kým se davas dokopy, protoze vrana k vráně seda a Fandina je dement.
Reagovat
Vojtiik
to je prokleti, ona musi byt ucitelka, to je presne ten typ:D
Reagovat
Vojtiik
to je prokleti, ona musi byt ucitelka, to je presne ten typ:D
Reagovat
PetaM
Pokud vím, tak tohle je článek o Tomášovi Berdychovi tak nechápu, proč tady taháš Petru. Možná, že nejsem "fanatik" já, ale naopak ty ... Mimochodem já vůbec nevím, co jsi psal o Petře, o ní se toho tolik napíše, že si nemůžu pamatovat všechno :D :D
Reagovat
spaniel
Proc sem taham Petru? Protoze me nenapadá jiny důvod, proc by me nekdo, s kdyz se nikdy nebavil, nazval deb*lem... Úroveň jejich fanoušků?
Reagovat
Fandina
spaniel viděl si někdy dementa?
Reagovat
PetaM
Většinou stačí se podívat na příspěvky toho dotyčného a hned se to dá poznat. Ale nevím, jaký jsi v reálu, to je každý člověk úplně jiný, než na netu. Takže tak no :) ;)
Reagovat
Fandina
spaniel si myslí, že je středobodem TP, dvakrát tady v tom článku psal něco, co mě zaujalo a hned má dojem, že ho sleduji ... úsměv
Reagovat
MarcelPersch
Škoda, Tomáš bohužel ukazuje, že v soubojích o titul stačí na Tsongy, Ferrery a jim podobné, ale ani na Federera v tomhle věku ne. Škoda :(
Reagovat
spaniel
Konečně brejk. Doufam ze uz mu nebude dávat body zdarma.
Reagovat
kada.tom
achjo ... Federer se bohužel zlepšuje a Tomáš tak nějak zhoršuje no ... a hlavně Tomáš je bez 1. podání a to prostě na takové úrovni nejde, no :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jsem nedokázal, nic neumím, ale, proč jsi Tomáši v klidu nedohrál ten 2. set??!! Místo toho jsi myslel,jak prcáš po vyhraném finále s dalšíma miliónama tu svou zlatokopku..
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychovi strašne chýba cit v ruke, rúbe to tam síce dobrou silou, ale vsetko do stredu kurtu, on akoby pri tenise ani nepremyslal..Roger rovnako za očakávaniami, semifinále vlialo fanúškom herný optimizmus, no toto je taká Federerova klasika, ktorá na najlepších zrejme nestačí..
Reagovat
smazaný uživatel
Po kolikáté už?? Berdych dobře rozehranej zápas zazdí a rozsype se jak domeček z karet. To mu můžete fandit jak chcete, ale tenhle chlapec nikdy nic pořádnýho nevyhraje.
Reagovat
spaniel
Nevěřící Tomáš zase v akci.
Reagovat
Fandina
Tak si toho nevšímej. Kvůli tobě se nediví.
Reagovat
spaniel
Ptal jsem se te na neco mimoňu? Odpoved je jako vzdy NE. Nepochybuji ze zase neco odepises, ale to bude vse.
Reagovat
Fandina
spaniel radila jsem ti, aby si nedělal vědu z toho, když se někdo něčemu diví. Takže moje rada.
Reagovat
kada.tom
a hle, Tomáš přitlačil a hned to je jiná písnička ... pěkně se dostal ze 3 brejkballů Federerových a srovnal na 1:1 :-)
Reagovat
kada.tom
Tomáši, co to je za blackout? absolutně mimo od stavu 2:3 ve 2. setu, achjo ... a hlavně bez 1. podání :-((
Reagovat
Sonja
Škoda, Tomáši, vypadá to, že dva tituly ve dvou týdnech jsou příliš:-(
Reagovat
EllNino
Vždyť měl minulý týden volno ...
Reagovat
Sonja
*ve třech
Reagovat
EllNino
Ale ono to ještě muže klidně dopadnout :) ..Tome pome :DD
Reagovat
Nola
ešte nie je koniec, Fedex dnes nehrá ani zdaleka tak dobre ako včera, ale sebavedomie mu evidentne nechýba, dnes vyrába jednu chybu za druhou, včera mu všetko lietalo do kurtu
Reagovat
spaniel
Uz bylo na čase. Ted ho doraž Rogere!
Reagovat
Roger_Federer
:)...nic nevidim.Jak to vypada?
Reagovat
spaniel
Roger teď vyhrál asi 14 bodu ze 15. Stejná zmena jako vcera s Novakem, mnohem větší procento míčů hraje pred základní čarou, vic tlačí a Berdych chybuje.
Reagovat
spaniel
3BP. Pojď Rogere!
Reagovat
Roger_Federer
super dorazho.....
Reagovat
kada.tom
Tomáši, Tomáši ... ty ses za stavu 2:4 už viděl s titulem, co? hmm, no tak holt 3. set - koukej se, Tome, zvednout a Federera porazit!!
Reagovat
PetaM
Hele, bylo to jenom 2:3 :D
Reagovat
kada.tom
ok, i tak ... byl brejk vpřed a zbytečně to neudržel
Reagovat
George_Renel
jí to vrátila i s úroky :-)))
Reagovat
Fandina
Klárka se poučila a i toho kanára vrátila. Je to šikulinka. Klárka super!!!
Reagovat
spaniel
Berdych po každém jedněm outu, ktery zahraje, cumi, roztahuje ruce a ptá se umpira, jako by to melo byt spiknutí proti němu. A ne jen dnes, dela to vzdy.
Reagovat
PetaM
Tak určitě. :D
Reagovat
Fandina
spaniel ... vždyť je to spiknutí. Ty sis toho nevšiml?
Reagovat
Fandina
Klárka .......... titul Gratullllllllllka!!!
Reagovat
kada.tom
tý holce to přeju! moc si to zaslouží :-)
Reagovat
kada.tom
achjo ... no nic, tak jsem tam kde jsme byli, no
Reagovat
Bloody13
Break!
Reagovat
kada.tom
a teď si hlídat servis a dohrát to! :-)
Reagovat
PetaM
Prostě musí! :D Už jenom 3 hry! :D
Reagovat
Bloody13
Mno, tak nic!
Reagovat
kada.tom
jenom nechápu, proč jsou v Dubaji tak jednostranní fanoušci ... jak udělá Tomáš chybu, tak šílí a jak jí udělá Federer, tak nespokojeně mlčí nebo hučí ... demence fakt :-)
Reagovat
spaniel
Protoze na rozdíl od tebe umi ocenit hrající legendu? Protoze tam Federer čast roku žije? Protože Berdych nema nic, čím by přitáhl mezinárodní fanoušky? Vždyť je několik let nejméně oblíbeným hráčem mezi ostatními hraci.
Reagovat
Fandina
Fandí víc Rogerovi, ale nedělala bych z toho vědu, oblíbený, neoblíbený mezi hráči no a co. I Berďa má fanoušky.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, zaber! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty blaho, ten Berdych ma nehoraznou smulu, ze se v dohledne dobe nehraje zadny Grandslam.
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo?..Mne to zatial príde ako slabý zápas z oboch strán..Federerovi absolútne nejde servis, vela kazí, Berdych skor štandard, nič výnimočné.
Reagovat
rychlej
no když to stačí... :-)
Reagovat
kada.tom
Přišel jsem k zápasu až za stavu 3:2 pro Tomáše - od té doby se mi zdá, že Federer docela chybuje a Tomáš je docela aktivní, i když teď jak doservírovával set, tak byl trochu nesvůj a Federer byl aktivní. A oceňuju Lahyaniho za dobrý oko! :-)
Reagovat
Torresek
začni makat Féďo *urva vole
Reagovat
PetaM
Pojď Tome! Tak ještě jeden!!! :) :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist