Berdych v Monte Carlu Djokoviče nezastavil. Srb je historicky prvním vítězem úvodních tří turnajů Masters 1000 v sezoně

19. 4. 2015, 14:28
Aktuality 642
ATP MONTE CARLO - Tomáš Berdych ve finále antukového turnaje v Monte Carlu Novaka Djokoviče nezastavil. Český tenista sice získal proti světové jedničce set, na první letošní titul ale v Monaku znovu nedosáhl. Djokovič vyhrál už 17 zápasů v řadě a stal se historicky prvním vítězem úvodních tří turnajů Masters 1000 v sezoně. Celkově vybojoval už 53. turnajový vavřín, podnik v Monte Carlu ovládl podruhé v kariéře.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Tomáš Berdych vykazuje v letošní sezoně velmi dobrou formu. Pod vedením nového trenéra Daniho Vallverdua byl ze sedmi turnajů jednou ve čtvrtfinále (Indian Wells), třikrát v semifinále (Australian Open, Dubaj a Miami) a tento týden postoupil v Monte Carlu už potřetí v letošní sezoně do finále.

"Letošní sezona zatím probíhá výborně. Skoro tak, jak jsme si naplánovali. Ještě tomu chybí titul, ale je tu další příležitost to změnit," řekl devětadvacetiletý Berdych po postupu do finále prestižního monackého turnaje.

Jeho finálovým soupeřem byl v Monaku aktuálně nejlepší tenista světa Novak Djokovič, jenž letos vyhrál vedle Australian Open i dva úvodní podniky kategorie Masters 1000 v Indian Wells a v Miami.

Do svého prvního finálového klání na antuce v Monaku vstoupil český tenista lépe než Djokovič, když si hned v první hře vyšlápl na Srbovo podání a díky aktivní a přesné hře si během pár minut vypracoval vedení 3-1. Poté ale dvakrát sám ztratil podání a Srb vývoj otočil.

Za stavu 5-3 měl pak vedoucí muž žebříčku ATP možnost první dějství do podávat, to se mu ale nepodařilo a Berdych dorovnal na 5-5. Ve dvanácté hře ale svěřenec trenéra Vallverdua neustál tlak a nabídl při svém podání Djokovičovi tři setboly. První dva ještě odvrátil, třetí už ale nezachránil a úvodní sadu prohrál poměrem 5-7.

Statistiky zápasu
Djokovič - Berdych
3 esa 1
5
dvojchyby 0
59 % 1. podání 'in' 44 %
67 % úsp. 1. podání 75 %
23 winnery 31
38
nevyn. chyby 50
4/6
hra na síti 17/26
5/14
brejkboly 4/10
čas: 2:42

Ani jeden z finalistů se v úvodní sadě nemohl příliš spolehnout na první podání - Djokovič trefil pouhých 48% prvních servisů, Berdych dokonce jen 39%. Český tenista byl pradoxně aktivnějším hráčem, nastřílel celkem dvanáct vítězných úderů, naproti tomu ale udělal devatenáct nevynucených chyb. Djokovič trefil osm vítězných míčů a dopustil se třinácti nevynucených chyb.

Ve druhém setu byl zápas za stavu 3-2 z pohledu světové jedničky kvůli dešti zhruba na hodinu přerušen. Z dešťové přestávky Berdych vytěžil, po návratu na kurt si udržel podání a následně Djokoviče brejknul, čímž se dostal do vedení 4-3. Díky agresivní hře a minimálnímu počtu chyb pak český tenista dovedl druhý set do vítězného konce. Získal jej poměrem 6-4 a stav setů tak srovnal na 1-1.

Na začátku třetího dějství Berdych často chyboval, nedařilo se mu na servisu a nedokázal čelit trpělivé a chytré hře Djokoviče, který hrál naproti českému tenistovi téměř bez chyb. Srb si vypracoval náskok 4-0. Berdych poté sice snížil na 2-4 a měl i brejkbol na 3-4, Djokovič ale v šesté hře nápor českého hráče ustál a náskok navýšil na 5-2. V deváté hře pak Srb bez problémů do podával a po dvou hodinách a 42 minutách hry proměnil svůj druhý mečbol.

"Myslím, že tenhle zápas jsem vyhrál srdcem a bojovností," řekl po utkání Djokovič. "Nehrál jsem svůj nejlepší tenis, ale bojoval jsem až do posledního míče. Musím říct, že Tomáš odehrál skvělé utkání. Hrál agresivně a pořád mě tlačit zpátky. Musel jsem se často dlouho bránit, byl to opravdu velký boj."

"Snažil jsem se po celý zápas myslet pozitivně a zůstat ve stejném rytmu. Soustředil jsem se na každý bod. Musel jsem ale několikrát měnit to, co mám zažité. Necítím se na tomto povrchu úplně nejlépe, mám radši ryTomáš Berdych a Novak Djokovičchlejší povrchy, ale i o tom to je. Přizpůsobil jsem povrchu svou hru a hlavně svůj pohyb a teď tu sedím s touhle krásnou trofejí, která je pro mě samozřejmě velmi důležitá," konstatoval Srb.

"Je to pro mě opravdu pozoruhodný začátek roku. Vyhrál jsem grandslam a poté tři velké a prestižní turnaje. Nemohl jsem si přát lepší začátek sezony. Vážím si tohoto titulu i proto, že jsem tady v Monte Carlu už několik let jako doma. Když nejsem na turnajích, tak trávím hodně času právě tady, chodím sem trénovat, znám to tu a mám tu dům. Nevím, co více říct, jsem prostě nadšený," dodal rodák z Bělehradu.

"Nechal jsem ho ve třetím setu hodně uniknout. Vypracoval si výrazné vedení a to byl zlom zápasu," hodnotil utkání Berdych. "Bylo to o pár bodech, které jsem nezahrál tak, jak jsem chtěl. Bohužel on to zvládl lépe. Byl to dobrý zápas, ale některé prvky mé hry nefungovaly tak, jak by fungovat měly."

"Do zápasu jsem vstoupil dobře, ale stejně jsem první set ztratil. Druhý jsem získal, ale třetí zase prohrál. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. Mohl jsem tu teď sedět v jiné pozici, ale tohle je tenis. Prohrál jsem, ale i tak jsem odehrál dobrý turnaj a těším se na další zápasy. Musím to přijmout tak, jak to je a jít dál, musím tvrdě trénovat a bojovat," dodal aktuálně osmý hráč světa.

"Mám za sebou skvělý vstup do sezony. Změnil jsem hodně věcí a to se projevuje i na kurtu. Ještě mi chybí titul, ale věřím, že i to přijde. Cítím se opravdu skvěle a jsem moc rád, že se mi daří. Budu se snažit i dál pořádně makat," uzavřel nejlepší český hráč.

Nejlepší český tenista v Monte Carlu prohrál i své třetí letošní finále, předtím neuspěl v Dauhá a v Rotterdamu.

Djokovič díky dnešnímu vítězství prodloužil svou výherní šňůru už na sedmnáct zápasů a stal se historicky prvním vítězem úvodních tří turnajů Masters 1000 v sezoně - Indian Wells, Miami a Monte Carlu. Celkově vybojoval Srb již svůj 52. titul, 23. titul z turnaje Masters 1000. Stejný počet titulů z turnajů této kategorie má Roger Federer, více jich má jen Rafael Nadal - 27.

• ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO •
Monako, antuka, 3.288.530 eur
nedělní výsledky (19. 04. 2015)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (6-ČR) 7-5 4-6 6-3

Komentáře

642
Přidat komentář
George_Renel
Na Tenis aréně hodnotí turnaj v Monte Carlo.
Reagovat
kolapse
Už se nemůžu dočkat až Djoker vyhrá RG a tady to spadne :-)
Na tu neděli se fakt těším jak jarin.Ale asi se během toho mega sundám protože budeme oslavovat nového KRÁLE ;-)
Reagovat
slacker
Krale oslavuji jen poddani a vazalove. Svobodni lide zadneho krale nepotrebuji
Reagovat
Kozoroh
Král nerovná se diktátor nebo tyran.
Reagovat
ipko
na tlačovke po vypadnutí s Monfilsom v MC, potvrdil aj definitívnu účasť na 250 v Istanbule.. ale myslím že si to v hlave premyslel a v tejto chvíli by tam asi nechcel štartovať.. ale nebude sa odhlasovať na poslednú chvíľu, čím by nepotešil ani organizátorov a rozhodne aj fanúšikov.. tiež som som so štartom v Istanbule nie moc stotožnený, ale Roger sa tak rozhodol na začiatku roka, musel vedieť čo robí.. bude veľmi zápasovo vyťažený, obávam sa zdravotných problémov.. a v neposlednom rade turnaj v Istanbule sa hraje na harde, takže po antuke opäť tvrdý povrch, a potom zasa antuka.. jediná pozitívna vec je na tom to, že by mal bez problémov pridať ďalší titul do zbierky ktorý nemá.. :)
Reagovat
Davor1
Istanbul sa hrá na harde? A na to si ako prišiel ? :DDD
Reagovat
ipko
aha, tak teda nie.. :DD
Reagovat
ipko
http://www.rogerfederer.com/en/tennis/schedule/tournament/524-teb-pnb-paribas-istanbul-open.html úplne ma poplietla táto fotka, až teraz pozerám že pod tým je napísané clay(outdoor).. :D
Reagovat
Davor1
Stane sa :-))
Reagovat
ipko
nie, vedel som o tom, aj som si myslel že je dosť čudné že sa bude hrať na harde v časti antukovej sezóny.. ale tá fotka ma úplne pomýlila.. :)
Reagovat
Denis92
Istanbul sa hra samozrejme na antuke. Roger si pridal do kalendara jeden novy turnaj a namiesto toho vynecha Rim. Vsetko je v poriadku.
Reagovat
Fandina
Řím? Na svých stránkách ho má napsaný a tady také.
http://live-tennis.eu/playersSchedule
Reagovat
Davor1
papier znesie všetko...
Reagovat
a.magerova
Hele nedělej nám tu v tom hokej :-P
Roger vynechává tradičně Barcelonu a né Řím :-)))
Reagovat
spaniel
Neni jeste rozhodnutý.

Q. Does this loss change your plans for the rest of the clay court season?

ROGER FEDERER: Not really. I mean, I'm going to go back to Switzerland and practice really hard, you know, from whatever the plan's going to be from tonight on until Istanbul. That's, again, a good time I should utilize in the right way. I'm looking forward to that.

I'm playing Istanbul, Madrid. We'll always see what happens with Rome. It was never sure I was going to play that anyway.

And then

Q. If you were a promoter in Rome, do you think it would be better for them that you do very well in Istanbul and Madrid or very bad?

ROGER FEDERER: Yeah, they can do nothing about it.

Q. I know.

ROGER FEDERER: Right. What they shouldn't do is fake the crowds out. That's what they shouldn't do.
Reagovat
Denis92
Ja som to dobre napisal :) Pridal si Istanbul, tak jeden turnaj podla mna vynecha a realne o tom uvazuje, ze by to bol Rim.
V Barcelone nehrava, to predsa vieme.
Reagovat
a.magerova
Pardón, jsem nějak víc věřila původnímu plánu Rogera než Tobě, tak uvidíme, kdo z vás dvou víc kecá ;-)
Reagovat
spaniel
Z nas dvou? Jestli nekdo keca, tak Roger ;)
Reagovat
a.magerova
Pravdu má náčelník :-P
Reagovat
Fandina
OT ... na Nova Sport právě začaly přenosy z Barcelony. Nemám tam žádné svoje velké vyvolené, ale fandit tam budu Nišimu a jsem zvědavá i na Kližana i na Kyrgiose.
Škoda, že nedávají Bukurešť. Tam mám víc koníčků. Dívala jsem se, že zápasy na Nova Sport tam odsud budou od pátku. A moc přeji Lukášovi a Jirkovi, aby vyhrávali a postupovali. Veselko, Luky pojď!!!
Reagovat
Mayo
fandi Rogerovmu kamošovi Rafov1 (:
Reagovat
babolat.cz
To raději ne, tahle babizna přináší smůlu
Reagovat
slacker
Dela reklamu na syry Vesela krava
Reagovat
Fandina
to vůbec
Reagovat
Fandina
nejsem babizna a smůlu napřináším, to jen hlupáci jako ty
Reagovat
Fandina
nepřínáším
Reagovat
rychlej
tohle jsem našel na idnesu v diskuzi, docela zajímavé :-)
Věřím tomu, že se snad nikdo takový neobjeví, ale pokud by přeci jen chtěl někdo Berdycha zesměšňovat, tak ať si přečte následující:
1) Berdych je společně s Djokovičem a Murrayem jediný, kdo dokázal letos na každém turnaji dojít minimálně do čtvrtfinále.
2) Berdych je letos jediným tenistou, který neprohrál s nikým mimo top 10.
3) Berdych je druhý v žebříčku ATP Race a letos tak nestačí pouze na Djokoviče.
4) Berdych už získal letos 2490 bodů, což je o 90 bodů více než měl loni před RG. A to ho ještě čekají turnaje Masters v Madridu a Římě.
5) Berdych letos vyhrál už 27 zápasů. Loni jich za celý rok vyhrál 55.
6) S ohledem na obhajoby Raoniče, Nišikoriho, Ferrera a Nadala je velká šance, že Berdych se ještě před RG posune v žebříčku na 4. místo.

Zatímco Berdych do RG obhajuje jen 270 bodů, tak trápící se Nadal obhajuje 1690 bodů (na Berdycha má náskok 470 bodů), Nišikori 1100 bodů (na Berdych 320 bodů), Raonič 450 bodů (na Berdycha 110 bodů) a Ferrer, který má asi největší potenciál na zlepšení, obhajuje 540 bodů, přičemž na Berdycha jich ztrácí 500.
Reagovat
tommr
Tomáš má sezónu skvěle rozehranou a pokud se nějak nezasekne tak letos může vylepšit svoje žebříčkový maximum (zatím byl nejvýš pátý). K úplný spokojenosti chybí jen nějakej titul ... :)
Reagovat
babolat.cz
já myslím, že po finále s Nolem ho jen blázen může zesměšňovat či podceňovat.Odehrál super útočné utkání, ani jsem nevěřil, že koukám na Toma.
Reagovat
janek_da
pozor. gigin je tady!
Reagovat
a.magerova
Ani se neptám, proč tu zase nebyl....
Reagovat
smazaný uživatel
Zacatek finale jsem nevidela,stihla jsem posledni set, ale jak byl stav 4:0 uz jsem opravnene prestala verit...ze by zase strach z vitezstvi???, moc jsem to Tomovi prala.

At uz je Madrid...priznam se ale, ze se s kazdym Rafovym zapasem klepu, jestli to uhraje, driv jsem si vzdy mohla pockat az na semi a vedela jsem, ze ho tam uvidim a ted aby se clovek kousal do ruky, jestli prejde pres prvni kolo :-) au auu...

I presto vse je pro me stale kral a zustane navzdy, Nole neNole :-D
Reagovat
turista
Tomáš Berdych si zaslouží velký potlesk za to jak hrál proti světové jedničce. Nicméně škoda toho ztraceného titulu loni v Oeiras. Tam měl za soupeře ve finále Berlocqua, papírově slabšího o 70 míst, měl ho na lopatě a nevyhrál. Takové příležitosti by už neměl příště pustit a další tituly přijdou.
Reagovat
turista
Berdych hrál výborně, nicméně Djokovič vrací ze základní čáry všechno a pokud není momentálně psychicky indisponovaný tak ho na antuce v dlouhých výměnách od základní čáry nelze přehrát. Je totiž vynikající v obranné hře a myslí mu to. Lze ho pouze umlátit dělovým podáním tak jako to dokázal na začátku roku Karlovič. myslím, že Novak Djokovič jednou překoná Connorse v počtu titulů ATP.
Reagovat
Pe3k
Connorse určitě nepřekoná. Nepřekoná ani Federera. Současný stav tragické konkurence nebude trvat věčně, stejně tak mu nevydrží věčně zdraví a motivace. Jako Nadala ho čeká pokles výkonnosti a ztráta rychlosti, ale projeví se daleko později (než u Nadala).
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Nole to ani dohnat nemůže. Má 28 let.

Kolik měl Nadal ve 28 Masters a GS? Kolik Roger?

A týdnů na N.1?

Kdyby Nole takhle řádil ve 23-25ti letech tak bych tomu věřil, ale nevím jak dlouho je schopný hrát na tomhle stropu. Přece jenom nemá 20 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim o informaci kdy se losuje FO a jesli bude bran u uvahu atp zebricek po Madridu nebo Rome ??
Omluvam se dopredu za pripadne gramaticke chyby a sled vety ( nejsem Ceska ).
Dekuji za odpoved
Reagovat
VlS
Myslím, že rozhodný bude ranking po Římu
Reagovat
smazaný uživatel
jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji za odpoved,
jsem trochu zmatena. Vzhledem ze Roma konci 17.05. a FO (kvalfikace )zacina hned 19.05 , hlavni soutez 24.05. tak budu brat t v uvahu zebricek z pon.18.05., je to tak ???
Reagovat
PH94
Po včerejším lahůdkovým finále mezi Tomášem a Novakem jsem si zapnul Adama Pavláska a je mi z jeho výkonu do breku..
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
už tam je.
Reagovat
babolat.cz
to čumím, zase. Kolik tentokrát měla pí F. % příspěvků?
Reagovat
Fandina
Moc ne, příště to musím zlepšit.
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-ohlas-tomas-berdych-finale-monte-carlo-fm6-/tenis.aspx?c=A150420_005339_tenis_tny
Reagovat
martinek37
Turnaj v Monte Carlu mi mimořádně vyšel a vystřelil mě do první desítky, konkrétně na páté místo. Tak mi lidičky držte palce, ať se tam udržím a tu naši skromnou českou skupinku trochu zviditelním. Loni jsem tady na TP agitoval za trochu širší účast našinců, bohužel se to moc nechytlo. Vim, nejsou tu žádné ceny, jde jen o prestiž, ale je to docela zábava a nijak mě časově neomezuje. Tak třeba příští rok nás bude víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Zacina me ten tenis nudit. Ac jsem rad, te Novak takhle jede. Je to i pro me jako fanouska stereotyp. A diskuze tu, jsou tu jak pres kopirak. Skoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu.

Na Novakovi jde vidět psychická i fyzická únava. Ač je to obrovský šampion a oprávněná světová jednička, není možné tímhle stylem fungovat celou sezónu. Pořád na 100% pořád ve finále a vyhrávat. Začátek sezóny mu vyšel perfektně, ale nemyslím si, že následné Masters vyhraje. Teď jsou zase 2 turnaje po sobě. V Madridu ani Římě podle mě nevyhraje. Je výborný, ale není stroj.
Reagovat
tito
Rozumný fanda. Ale to jsi byl vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodnes jsem za vami stal a pral Vam co nejdelsi prizpevky a mnoho hezkych chvil tady, ale dnes me Vase zdejsi exhybice donutila k placi a zamysleni..
Ste divny clovek, proc to delate, proc se nechate ovlivnovat?
Reagovat
Fandina
Mrzí mě, že jsem vás zklamala. Ale to asi bude tím, že máte o exhibicích a ovlivňování druhými jiné představy. Jednak tu žádné exhibice nepředvádím a ovlivňovat se nenechám, to by muselo jít o jiné věci, než je TP.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomuhle prozření dřív nebo později dospěje úplně každý :)
Reagovat
smazaný uživatel
* nebo minimálně téměř každý, ať mě někdo nechytne za slovo
Reagovat
Fandina
Každý ducha mdlého?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem, že se mnou se nebavíš.
Reagovat
Fandina
Ty myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
neurážej
Reagovat
Roger_Federer
Takze 20-30 lidi(nicku), rikajicich s myslicich si o tvem pusobeni tady temer to same si na tebe zasedlo, nebo nema pravdu?
Reagovat
Fandina
A víš je mi úplně jedno co se říká? Důležité je, co člověk. Co dělá. Ne co se říká. Kdyby mi milon lidí říkalo, že jsem to a to. Tak se tím kvůli tomu nestanu.
Reagovat
kolapse
Fandino a víš to že ten čas co tu propíšeš se dá víc využít ?
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že ty ho využíváš lépe, když tu sleduješ, kolik ho tu trávím já, nebo jak si to myslel?
Reagovat
PH94
Stojí za to si tu diskuzi najít? :D
Reagovat
PH94
Nebo nuda? :D
Reagovat
ipko
ale určite nie je náhodou že hrali tretí zápas na antuke a všetky do troch setov.. na antuke a na tráve môže byť Berdych Novakovi viac než vyrovnaným súperom..
Reagovat
rod_laver
gigin je zpět, odblokovali mu nick
Reagovat
smazaný uživatel
oni mu ho blokli? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kto mohol zablokovat gigina??..Hadi
Reagovat
Davor1
už som sa začínal báť... :-))
Reagovat
Jabadu
Kruciš, já jsem četl "dick". :-)
Reagovat
rod_laver
to all: zrušil si ho, ale už nešel znovu založit, jelikož byl v systému zablokovaný. Na giginovu žádost jsem napsal adminovi a zítra to tady zase rozjede, chyběl tady :-)
Reagovat
Cico93
Paráda. Giginek je výborny.
Reagovat
Roger_Federer
:)..To rozhodne..Kdyz se gigin konecne vrati, jeden by mohl zas vypadnout.:)
Reagovat
rod_laver
Prý se zítra ožere a přijde nám to tady večer na TP natřít :-D
Reagovat
Roger_Federer
nic noveho:)
Reagovat
Davor1
Čo iné mu ostáva, keď aj Génius si zrejme udržiava hladinku ešte od Silvestra? :DDD
Reagovat
slacker
To si nemuze zalozit novy nick napriklad gigin99 nebo giginek?
Reagovat
Stan_Borowitz
To už by ale nebyl on...
Reagovat
rod_laver
krom toho zakládat nové nicky nelze, takže rafaoli25 má smůlu
Reagovat
Roger_Federer
Proto bych rekl, ze ted pouziva ten pod kterym se vydava za zenu, matku ditete co rado ji tikety z tipsportu.:)
Reagovat
Cico93
Ne. Nikki neni Rafaeoli. Inak mne Rafaeoli chýba;-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nikki nie je Rafaeoli, s Nikki sme si v jednu dobu dlho písali správy, kde sme rozoberali aj výchovu o deti a podobne..Fakt pochybujem, že by to mal Rafeoli zmáknuté až takto do detailov..
Reagovat
Roger_Federer
ok..tak uz jsem se jednou musel seknout.:):)
Priznam se, ze jsem byl presvedceny ze je to Rafaeoli a jenom to dobre-lepe hraje.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No konecne ti to nekdo vysvetlil a uznal jsi to sam. Tak snad uz das konecne pokoj :-) Ale pekne sis nabeh a tady to mas. Rikala jsem ti to celou dobu a ty ne a ne a porad jsi jel. Tak cekam nejakou omluvu a darkovy kos!!! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Diky Peter :-) hloupemu napovez, chytreho trkni ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo je to vlastne obracene, no na tom nesejde :-) hlavne, ze ten zabednenec pochopil.
Reagovat
Roger_Federer
No tak se nezlob.;), ale tvoje pocatecni vykriky tady solidne pripominaly Rafaeoliho:).
Reagovat
smazaný uživatel
Ok a diky za omluvu. I kdyz jak jsem psala, s Rafaeolim sympatizuji, za tim si stojim. Trebaze se mi taky nemusi libit to meneni kabatu a nektere veci, s jeho nazory se vesmes stotoznuji...je to proste Rafanovec a ti drzi spolu :-) proti te vasi vetsine tady :-D
Reagovat
Roger_Federer
Ale me nevadi Rafaeoli kvuli tomu ze je fanousek Rafy.
Podle me je to herecka.
V unoru 2013, po navratu Rafy ho odepsal.
Pod nickem Marty28 tady vynasel do nebes Djokovice jak je nejlepsi, vyhraje x granslemu po sobe.Nadala proste vymenil.
Kdyz videl vehem sezony ze uplne prestrelil zalozil nick Rafaeoli25 a jel dal jako nej fans Rafy.Tohle se mi neliby a ukazuje to, ze bud chce chandit jenom tomu kdo je zrovna Top1, nebo fandi proti Federerovi a je mu jedno kdo, hlavne ze nekdo jiny vyhrava..
Naslednou frasku z 10 nicky nema smysl komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode, to je jeho boj. Ja jsem vzdy byla a budu fanynka Rafy, pres to nejede vlak, i kdyby uz nikdy nic nevyhral. Ale mam treba rada i Andyho a Wawru, i kdyz zdaleka ne tak jako Rafu. A jeden cas dokonce i Rogera - OMG, ale jen do te doby, nez jsem to zacala cist tady, tady jste mi ho tak nejak za tu dobu hrozne zprotivili, i kdyz jako vynikajiciho tenistu ho samozrejme uznavam,nicmene pro me zustava nej tenistou v historii Rafa. Ale hadat se nebudu kazdy mame svuj nazor a kriteria podle kterych toto tvrdime :-)

Roga jsem mela rada proto, protoze jsem jejich vzajemne zapasy zacala sledovat az od W 08. Pak uz zacal Rafa Rogera pehravat a tim padem mi Roger nevadil.

Ted mi hrozne leze krkem Djokovic, povazuji to za vetsi rivalitu nez RF -RN.
Reagovat
baggik
Monty byl dobrej, toje úplně někdo jinej než rafaeoli. Monty je ten týpek jak fandí ruskejm tenistkám i těm neznámejm a tuším, že i občas tady skládal básně. Rafaeoli je jen fanatickej fans Nadala.
Reagovat
a.magerova
monty25 a Marty28 jsou dva různé nicky i různé osoby se zcela jiným zaměřením
Reagovat
slacker
Na nicku nezalezi, dulezitejsi je co mas v srdci
Reagovat
Stan_Borowitz
Změnit nick je něco jako transplantace srdce. Ať jsi v něm nosil, co chtěl, už je to definitivně a nenávratně pryč...
Reagovat
Davor1
Rozhodne chýbal. Ale veril som, že sa vráti. Nesklamal :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Napovídá tomu už fakt, že na tisícovkách letos jede po řadě ČF, SF, F a ... ? Jinak na twitteru gratuloval Novakovi, nevzdává to a vyhlíží titul, s tím sebevědomím, co teď bude mít... Těš se Madride!
Reagovat
Stan_Borowitz
Mohl by, bývá tam o dost rychlejší antuka než na jiných antukových turnajích. On nebo Roger.
Reagovat
Davor1
Ja dúfam, že si tam Nishi spomenie na minuloročné výkony...
Reagovat
smazaný uživatel
Neprejde ani do SF :)
Reagovat
Davor1
To je dosť pravdepodobné. Ale nie isté. S minuloročnou hrou a 100% zdravotným stavom by mal šancu poraziť každého.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám stejný názor.

Madrid bere Berďa/Roger
Reagovat
safi1313
Nikde není ani slovo o tom, jaký bude zítra posun Toma v žebříčku...? Možná jsem to někde přehlédl... má někdo přehled?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se posune na osmé místo
Reagovat
smazaný uživatel
pardon na sedmé místo
Reagovat
Fandina
Berďa by se měl posunout na sedmé místo a v race na druhé.
http://live-tennis.eu/
Reagovat
Mayo
Berďa jede.
Reagovat
Pe3k
Konečně nějaký pořádný tenis. Berdych se nemá vůbec za co stydět, naopak. Zahrál mnohem lépe než tzv. antukoví specialisté. Tom se neustále zlepšuje, ale pořád mu chybí větší psychická odolnost a takový ten tah na branku. Uvidíme, třeba se ještě nějakého velkého titulu dočká. Každopádně odehrál parádní turnaj a když si uvědomím, že proti Nolemu uhrál 14 gemů a Nadal pouhých 6, tak to mluví samo za sebe...

Novak je v současné době liga sama pro sebe. Jediný kdo jej může porážet je Federer a to jen na určitých (rychlejších) površích. Vyhrát AO a všechny 3 masters, být suverénní jednička a přitom rozdávat kanáry jako na běžícím pásu, to v minulosti dokázal jedině legendární Roger Federer. Už mu chybí jen třešnička na dortu v podobě vítězství na RG. Každopádně gratulace a respekt.

Nechci nijak snižovat výkon Berdycha, ale fakt, že byl ve finále MC jen dokazuje, že na okruhu prakticky neexistují žádní špičkoví antukáři. Je tady Nadal, který se teprve vrací do formy a pak nikdo. Djokovic ten je suverén a je špička na všech površích (stejně tak Federer), ale kde je nějaký klasický antukář schopný porážet ty nejlepší? Nikdo takový není a už je tomu tak velmi velmi dlouhou dobu, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomněl jsi na Nišhikoriho? Ten je na antuce schopen porazit i Nadala, Federera...
Reagovat
Hook2424
Nishikori je samozřejmě skvělý! A dokáže, snad s výjimkou trávy porazit kde koho. Jeho největší nevýhodou jsou zranění, které ho postihují skoro každou chvíli. V podst. málokdy dohraje grandslam bez zdravotních komplikací. Ano bez těchto problémů by mohl být na úrovni Novaka, ale zatím je to takový Tommy Haas.
Reagovat
janek_da
Už se tady psalo o rozvodu Wawrinky?
Reagovat
Mayo
to vážne? :O som nevedel
Reagovat
janek_da
pred hodinou
http://www.thesportreview.com/tsr/2015/04/stan-wawrinka-splits-from-wife-ilham-vuilloud/

tak proto ta hra s Dimitrovem výprask
Reagovat
Denis92
Nizsie som daval Stanove vyjadrenie a slacker ma zdrbal :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, nemůžeš se divit, když tam máš blbě to, co on považuje za uvozovky...
Reagovat
janek_da
přesně. Denisi, bez uvozovek takove texty nečtu :)))

úplně jiný smysl
Reagovat
EllNino
Hráli spolu vlastně jednička a dvojka v Race že :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zacina to v tenisu vypadat jak pri nadvlade Schumachera ve F1. Doufam, ze se Rafa zvedne, jinak to bude nuda. Tom ukazal, ze by na antuchach mohl pozbirat solidni body
Reagovat
smazaný uživatel
nudu v MUŽSKÉM tenisu. V ženském tenisu je o zábavu postaráno. ATP je nuda a vždy byla, kvůli velké trojce nebo jak se tom říká.
Reagovat
smazaný uživatel
jak se tomu říká
Reagovat
Cico93
Moja nesplietaj. ;)
Reagovat
Kozoroh
Jasně Kvitovko, hlavně Serena se o zábavu stará, že? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, třeba to její loňské Wimbledonské vysoupení v deblu kde měla 3 promile :) nebo to jak se Serena stále vzteká
https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZs
https://www.youtube.com/watch?v=94F5eJl-5XQ
https://www.youtube.com/watch?v=fJplGI1MIVQ
https://www.youtube.com/watch?v=GDEzeB_X0EA
Reagovat
seshitec
škoda jen že se na ten ženskej tenis nedá koukat, obzvláště třebas na GS když eurosport pustí po chlapech něco jako Kvitová Wozniacká....jedna každou druhou ránu do 3metrovýho autu a ta druhá nedokáže zabít ani ze servis lajny. O psychických kolapsech uz nemluve
Reagovat
smazaný uživatel
Velka 4 by mi nevadila, bojovali mezi sebou, ale ta se rozpadla. Ted je to v duchu Pana prstenů, "Jeden vladne všem"
Reagovat
Vojtiik
Oceláři!
Reagovat
Cico93
Noo Konečne.
Reagovat
Mayo
Třinec do toho!
Reagovat
janek_da
Ty umíš "ř"? dobrý, dobrý
Reagovat
Mayo
Samozrejme, že viem.
Reagovat
Cico93
Inak Ružička chce na MS duo Jagr.Ručinský. tak som zvedavý či to klapne a ako by im to prípadne išlo na ľade.
Reagovat
Jabadu
Výkon vynikají, rozdíl (bohužel) v podání. Někde v dětství se stala chyba a Tom používá nevyzpytatelný, vysoký nadhoz a udeřuje míček, až když sestupuje. Teď už je pozdě něco měnit, ale je to škoda. To je právě ten rozdíl mezi těmi čtyřmi a ním.
Ač to říkám nerad, podobné podání má i Petra.
Karolína - to je jiná. Žádné spartakiády. Vyhodí a flákne do toho. :-)
Reagovat
spaniel
Vsichni, snad az na Dolgopolova, podávají, kdyz míč klesá. Ani ten vysoký nadhoz neni na vině (snad jen kdyz fouká). Ránu taky dává dostatečnou.
Dneska jen proste netrefoval prvni servis. A i kdyz ho trefuje, nema tak skvele umístěni, jako někteří a Novak mu ho dokáže zreturnovat agresivně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Stejně je to zvláštní, tak vysoký hráč by se měl o podání umět opřít víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím Berdycha pochváliť, že bol dnes dôstojným finálovým súperom, no zároveň musím opäť priznať, že hoci je výsledok na prvý pohľad vyrovnaný, Djokovic mal zápas v podstate pod kontrolou a nevyskytol sa žiaden moment, kedy by sa naozaj mohol reálne obávať o výsledok. Samozrejme tento moment by nastal, ak by prehrával 0:1 na sety, ale on bol vždy vo vedení, tak isto ako vo všetkých vyrovnaných zápasoch túto sezónu, či už s Wawrinkom, Murraym, či ROgerom..

On naozaj strašne ťaží zo svojho returne, súperov servis si vie vyhrať na počkanie, to potom chudák oponent stráca vieru vo všetko, keď sa nemôže spoľahnúť ani na servis. Od základnej čiary nehrá Djokovič žiadne "koule", skôr je to z každej strany FH i BG ľahký nadpriemer, no pokiaľ sa vám vráti nadpriemerný úder aj po vašom inokedy víťaznom údere, tak to je samozrejme problém...
Reagovat
janek_da
Dolgopolov
Reagovat
Hook2424
Djokovic ma skvele udery. Jeho technika je impozantni. Dovede hrat velmi razantne a pritom lehce. Dovede hrat bez problemu i rychly forhand na plocho. Krome toho hraje ze vsech hracu nejlepe udery v behu.aMá nejlepší pohyb a hlavně největší výdrž.Top tenis je fyzicky hrozně náročný sport. A Djokovič, když už hráče nepřehraje herně, tak je pořád velká šance, že je porazí fyzicky. Je prostě neporazitelný.
Reagovat
Mayo
neporaziteľný hráč neexistuje ani neexistoval...však už prehral:D
Reagovat
Hook2424
Ano, ...každý je porazitelný samozřejmě. Gari Kasparov taky kdysi porazil nejvýkonnější počítač světa Blue Sky. Ale pokud to Novakovi jde, ...a nemá psychické výpadky, tak hráč který stojí proti němu musí podat vynikající výkon a ještě mít na své straně štěstí, aby vyhrál. Kromě toho 3 vítězné sety a pomalejší povrchy hrají díky jeho fyzické konstituci, vytrvalosti a regeneraci výrobou červených krvinek v nějakém podtlakovém vajíčku či co, v jeho prospěch.
Reagovat
Mayo
aha, vďaka, že si mi to objasnil :D šťastie nešťastie, to nikoho nezaujíma, proste ešte padne dosťkrát pochopiteľne
Reagovat
Cico93
Inak mi chýba konfrontácia Toma a Keia. Ne a ne na seba naraziť.
Reagovat
mahycek
Spanieli, u nás není velitel paní Mahycková, akorát jsem párkrát dal na ní a ono to vyšlo. Howght- Vinnetou náčelník Apačů.
Reagovat
mahycek
Rogere Federere, máš pravdu, já to popletl, dal jsem na 2-1 na sety pro Djoka 1000kč, to bylo při kurzu ještě ve 14.28 5.40 a výhra byla 4400kč. Tak se omlouvám, dal jsem si 0.7 l dobrého vína. A na Berďu jsem dal 2000kč, takže to vychází celkem 2400 Kč.
Reagovat
Davor1
Aj to poteší. Akurát na slušné erotické prádlo :-))
Reagovat
Roger_Federer
nebo lehkou holku...;)
Reagovat
Cico93
;-))) to je cca 80 eur, to by bola velmi ľahká.
Reagovat
Roger_Federer
Tady stoji hodina uplne vklidu 2500.a za to jsou pekna a cista devcata do 30 let.:):)
Reagovat
Cico93
;-))))ahaaaa ty sa mi páčiš. Len skoda, že Niesi Nadalovec;-(
Reagovat
slacker
A nejaka sleva na cely rok?
Reagovat
Cico93
;--)) permanentka tvl.
Reagovat
Roger_Federer
Ty si fakt socialista..i na tu drb..ku bys chtel slevu..nebo prizpevek od statu?
Reagovat
slacker
Muzus si to odpocist z dani?
Reagovat
slacker
CO je na vyjednvani o mnozstevni sleve socialistickeho? Ty mas take na vsechno nakupku stejnou jako bezna koncova cena?
Reagovat
babolat.cz
Fandina je zdarma...
Reagovat
Stan_Borowitz
Když vrazí 15 EUR do Tatranského čaja, tak postačí i lehká za 50 a ještě zbude 15 na benzín na venerologii.
Reagovat
ta-dah
byl to dnes skvely let, priste to chce jen o malinky kousicek vys jeste, ale i tak parada, breathtaking at times!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
106:104 pro Novaka celkově míčky, je to opravdu škoda
Reagovat
lars
Tom mel nejak uhrat 1.set do TB
vyhrat 1. svuj servis v 3.setu
Ale uhral toho vic jak Nadal, a ve finale byl zaslouzene
Reagovat
smazaný uživatel
Byl tam zcela zaslouženě. A myslím si, že i Djokouš byl lehce zaskočený tím, jak hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
super,v podstatě byl lepší,kdyby si pomáhal servisem, dneska by ho porazil,připadá mi že si ten balon zbytečně vysoko nadhazuje,servis katastrofální.
Reagovat
Davor1
Berdych dnes výborný výkon, takto dobre hral na antuke naposledy pred 2 rokmi v Ríme, keď porazil práve Djokoviča. Čakal som dnes hladší priebeh, ale Novak nebol dosť konzistentný a Berdych naopak, hral často svoj najlepší tenis.

Djokovič na Masters turnajoch prehral 10 finále, z toho 5 s Nadalom, 3 s Murraym a 2 s Federerom. Z tých 10 prehier bola jediná v troch setoch, zvyšných 9 prehral v dvoch. Naproti tomu, z 23 titulov získal až 14!! po trojsetovej bitke. To znamená, že z 15 trojsetových zápasov vo finále Masters turnajov vyhral 14 krát tretí set !! To je fakt brutálna bilancia, ktorá ukazuje, ako ťažko je Djokoviča VO FINÁLE poraziť, aj keď nehrá svoj najlepší tenis. Okrem Berdycha mu set vo finále Masters dokázal zobrať (mimo b4) aj DelPo, Monfils, Wawrinka a 2x Fish.

Väčšiu šancu má hráč mimo big4 proti Djokovi v skorších fázach turnajov, kde už Novak prehral s hockým vrátane Karloviča, Robreda či Querryho, ale keď už to ide do finále, tak sa šanca stále zmenšuje, aj napriek kvalitám finálového súpera. Tipujem, že ešte jeden Masters pred RG vyhrá a vidím to skôr na ten Rím...
Reagovat
spaniel
Tak ono, pokud dojdes do finale, da se rict, ze hraješ dobre a proto je sance vyhry vysoka. Pokud nejsi ve forme, prohrajes necekane dříve. Ale ta bilance ve tretim je brutální. Neco jako Nishikori.
Reagovat
Davor1
Takisto tam hrá rolu aj ten faktor motivácie a koncentrácie. Tie sú vo finále na úplne inej úrovni, ako niekde v druhom-treťom kole.
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/news/tennis/novak-makes-history-with-second-monte-carlo-crown/
Reagovat
smazaný uživatel
super komenty a pardon, ale nemůžu si odpustit specialitku pro slackera:

Bravo Nole! Cestitke od srca majstore, jos jednom si usao u istoriju tenisa, zlatnim slovima je upisano tvoje ime, znam da ce tako biti jos mnogo puta. Znam koliko ti je draga ova titula, tu zivis, provodis najvise vremena, treniras, pa to daje malo dublji znacaj ovoj tituli. Danas nisi bio na svom prepoznatljivom nivou, pogotovo pre prekida zbog kise. U vecini meca si bio u podredjenom polozaju i u defanzivi, zavisio si od protivnikovih gresaka, sto svakako nije bio tvoj plan pred mec, i videlo se da te to frustira. On je na pocetku napravio brejk, preuzeo inicijativu, ti si se drzao dobro, i vratio si brejk njegovim greskama. I kad si servirao za prvi set na 5:3 opet si odigrao ispod svog standarda u ovakvim mecevima, a i on je dobro odigrao. Ali si ostao smiren, i posle toga si napravio brejk, i to tako sto si odigrao odlicno dubinski si slao lopte i sa varijacijama, top spin, pa ravno, agresivno i uzeo si set sa 7:5. Ali opet u drugom setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta fotka vypadá, nemůžu si pomoct, tak trochu úchylně :D
Reagovat
mahycek
To víš, že ještě Djoka někdo porazí, ale Tom dnes byl dobrý, škoda v 1 setu ty šance, ale paráda Tom. Ještě mi vyhrál 1500, protože jsem dal 1000 na 2-1 pro Djoka a to vyšlo. No a 2000 jsem dal na Toma, to nyvyšlo. Takže z 3000 vložených vyšlo 5500. 1500´= výdělek. No, kdyby vyhrál Berdych, tak jsem řekl, že odletíme alespoň na 8 dnů do tepla. Nyní jsem slíbil ženě erotické prádlo, ale ona říká, že je potřeba přezout auto a po zimě vyčistit vůz. Tak tady to máte, já rocker a erotoman.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Další díl ze seriálu mahycek a jeho žena.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Ona je něco jako paní Columbová, že?
Reagovat
Roger_Federer
Ja teda myslim ze pokud si vyhral 5500 a investoval 3000 tak vyhra je 2500..ale nevim to jiste.
Reagovat
spaniel
Pani Mahyckova ma vysoký manipulak.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je? :O :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Máme dva společné koníčky...
Reagovat
FulnekUltras
už ty antipřicmrndavače furt nedráždi, nebo si kolektivně zničí klávesnice... ;-)
Reagovat
Mayo
takže:
Rím = Wawrinka
Madrid = Federer
Reagovat
smazaný uživatel
jo, protože Wawrinka je teď ve skvělé psychické pohodě :D
Reagovat
spaniel
Dokud si nepodeli majetek, nebude radeji nic vyhravat.
Reagovat
Cico93
;)-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
Mayo
o tom, že Rím vyhrá podľa mňa SW som písal už pred pár dňami pod nejakým článkom...je mi jedno v akom je rozpoložení, je to tip...a nebaví ma tipovať niekoho v priebehu turnaja to je príliš jednoduché :D a nebudem to meniť
Reagovat
ipko
Stan sa podla mňa tak skoro nechytí.. :D
Reagovat
Cico93
Rim = Ferrer
Madrid = Rafa
Reagovat
spaniel
Snad to tak dopadne. Federer dost mozna v Římě hrat nebude, tak by mohl zabojovat v Madridu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nehrál?

Pravé Roger trenuje na antuce a jede na přípravný turnaj do Istanbulu přesně proto aby hrál Madrid i Řím. Podívej se na Top Hráče. Nadal z formy Nole se čím dal více unavuje ale je v šílené formě Murray na antuce neumí. Roger to ma moc dobre spočítané vi, ze když nehraje Rafa tak na Noleho na antuce ma a muže vyhrát antukové masters i RG.
Reagovat
spaniel
Federer: "I'm playing Istanbul, Madrid. We'll see what going on with Rome"
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, taky říkal včera to, že vzhledem k věku bude dodržovat minimální pauzy. Že mu dlouhé pauzy neprospívají. Takže je dost pravděpodobné, že do toho letos chce šlápnout a hrát všechny turnaje.

Věnuje přípravě na antuku strašně moc. V MC mu to nevyšlo, ale dále bude patřit mezi favority.

Moc dobře ví, že když je Rafa relativně z formy, tak má na cihle šanci.
Reagovat
spaniel
Tvl o cem vykladas? To neni muj nazor, ale jeho čerstvé vyjadreni. Dal si Řím do planu, ale ted rekl, ze jeste neni rozhodnutý a uvidí se. To ze ty to vidis jinak je nepodstatné v porovnáním s tim, co rekne on, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No jasny ze jo. :)

To jsem zase ja psal to co říkal RF. Ze mu Edberg doporučil více turnajů a nedělat velké pauzy. Zase podle me pokud se bude dařit proč by nehrál.

Citi šanci říkal ze se jede znova připravovat a dává tomu nejvíce co muže. Tak snad nevyleti ve druhem kole zas ;)
Reagovat
spaniel
Ale to neni velka pauza, takze to vyjadreni se neda vztahovat na pripadne vynechání Říma.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase pokud chce hrát, měl by hrát všechny Masters. Však uvidíme, on taky podle mě sám neví co bude.
Reagovat
spaniel
Neví, jak rekl, jeste se nerozhodl a prosil organizátory Říma, aby neslibovali fanouskum, ze bude hrat, nelákali na jeho jméno. Uz s tim zkusenosti. Organizátor to pak hodi na nej.
Reagovat
smazaný uživatel
To je klasické chování organizátorů.

Já doufám teda, že hrát bude. Protože pořád si stojím za svým, že RF je jediný člověk na téhle planetě který může Novaka porazit v současné formě.
Reagovat
spaniel
Tech lidi je vic si myslim. Hlavne na trave, parní na rychlém hardu. Nemůžeme mit na RF takove nároky. On uz sve dokazal.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Soutěžit s Nolem v počtu Masters je kravina. Nole bude hrát déle a logicky jich více musí vyhrát. S GS je to jiná otázka, tam si myslím, že Rogera nepředstihne.

GS a počty týdnu na N.1 Rogerovi zůstanou. Pokud přidá ještě jeden GS, tak tím tuplem. Na co samozřejmě má. Ve Wimbledonu i na US Open.

Kdo ví jak to dopadne, třeba Nolemu bude zatápět na prvním místě žebříčku jako loni.
Reagovat
spaniel
Na zatapeni v zebricku to uz moc nevidim, ale taky mu porad verim na GS. Wimbledon a US Open, tam sance urcite je. Vzdyt byl loni ve finale a prohral v pěti, na US v semi, takze by byla blbost nevěřit. Rekord v M1000 bude mit Nole, je jen otazka casu nez předběžné i Rafu, muze jich získat jeste hodne.
Reagovat
Cico93
Soutěžit s Nolem v počtu Masters je kravina. Nole bude hrát déle a logicky jich více musí vyhrát......to čo je za blud.
Reagovat
spaniel
Podle mě to myslel tak, ze ted jsou na tom stejne s 23 tituly, takze je to uz prohrané. Taky jsem se nejdriv zarazil :)
Reagovat
kada.tom
Madrid: Djokovič
Řím: Nadal
Reagovat
Mayo
Madrid je skôr ako Rím? tak som prehodil potom poradie.
Reagovat
kada.tom
ano, Madrid je dříve jak Řím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid - Djokovic
Řím - Nadal

Ale možná taky oba Djokovic :D
Reagovat
ipko
tak perfektné finále.. Tomáš bojoval, dnes mohol aj kludne vyhrať.. videl som zápas od dažďovej prestávky.. v 2.sete po prestávke bol Tomáš lepší vo výmenách od BL, vlastne si robil s Novakom čo chcel.. v 3. ale začal najhoršie ako mohol, Djkokovič sa zodvihol a už ľahko prišiel k triumfu.. myslím že rozhodujúci bol 1. set, ktorý som nevidel, ale podľa reakcií, vidím že sa Tomáš vyhádzal.. no ja som rád že už je po turnaji, po vypadnutí Rogera som nemal komu fandiť, tak som si vybral Tomáša.. ale TP začína byť nudné, Novak zbiera tisícovky ako na bežiacom páse, takže Roger treba zakročiť! :)
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_Masters_Series_records_and_statistics#Titles_matrix

Djoker dnes získal 23. titul z turnajů ATP Masters 1000, čímž vyrovnal Federera a vyšvihl se na 2. příčku historického pořadí!!! Na rekordmana Nadala ztrácí nyní 4 vavříny.
Reagovat
Nola
Tom dnes zohral velmi vyrovnane finale, Nole dnes posobil psychicky vycerpany, nie je jednoduche nastupit na kurt po vitaznom semi s Rafom.... Tomas dnes dokazal, ze dokaze prehravat TOP hracov, mozno mu to konecne vyjde v Madride
Nole kazdopadne gratulka, 3. titul Masters v sezone, to je neuveritelne, teraz treba zvolnit a trebars vynechat Madrid, nepriatelske spanielske publikum nech si uzivaju ini......
Reagovat
smazaný uživatel
nevynechá, když může vytvářet rekordy.
Reagovat
Nola
radsej nech vytvori rekord skompletizovanim karierneho GS, Madrid nie je nic pre neho, naviac tam neobhajuje ziadne body, nech si ho beru ini
Reagovat
kolapse
Takže....v první řadě je mým nejvíce oblíbeným hráčem Novak.Jeho hra je absolutně kompletní a prakticky nikde nemá slabinu, jeho tenis mě v současné době nejvíc baví.Dnes jsem čekal asi jako většina dvouseťák do těch 70 min.Ale....Tomáš konečně zahodil za hlavu komplex Djokovic a konečně se s nim popral jak se na finále sluší a patří. Žádný kanár se taky nekonal. Tom sice dnes neoplýval bůhví jakým 1.servis obdobně jako Djoko ale ve hře od základní čáry byly údery razantní a až neskutečně přesné. Tam dnes No1eho přehrál. Nakonec zase vyhrála psychika a v té nemá Djokovic prostě konkurenci. Berdychovi tleskám za pěknou podívanou a doufám, že na antuce bude řádit jak tazmanský čert a semi nebo final na RG by mu určitě slušelo. Je jen opravdu škoda že musí být ve stínu těchto tenisových bohů (ND,RF,RF) protože ta propast není tak velká jak se zdá. Nicméně dnes vyhrál novodobý král moderního tenisu, který si na RG vezme to, po čem touží asi v současné době nejvíce. A my si můžeme stále pokládat otázku:
Porazí někdo letos jěště Djoka ? :-) osobně myslím že pod 5 proher za rok 2015 nepůjde... má 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle skončí brzy.

Novak není stroj nemůže vyhrávat celou sezónu všechny turnaje. Můj tip je ze tohle byl Noleho poslední Masters letos.
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, na pomalém betonu v pařížské Bercy bude velkým favoritem na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo promin, na ten pomalý povrch v Bercy jsem zapomněl.:)
Reagovat
Denis92
Stan and Ilham Wawrinka have separated
After living together for ten years Stan and Ilham Wawrinka have separated.
"We have enjoyed ten fulfilling years, with all the ups and downs that every couple experiences, but sometimes life is more challenging than one would hope?, Stan Wawrinka explains.
?Ilham and I were both blessed to create a family when our wonderful daughter Alexia was born in 2010. We have always tried to live our lives as a team and as a family, despite the challenges we have faced due to the demands of my career. To my great regret this isn?t possible anymore.?
"Ilham will always be the mother of my daughter and a person that I have a lot of love and respect for. We will always remain as a family. Now my priority is to do everything to protect Alexia during these challenging times."
?I hope that the fans and the media will understand that I?ve always been very protective of my private life and wish to continue to do so not giving any further information about the situation."
Stan Wawrinka
Reagovat
rod_laver
Zrovna jsem to tady chtěl dát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaj. No já vím, že už jednou se spolu rozešli a pak zas byli spolu. To možná i vysvětluje ten výpadek Wawrinky v MC, v každém případě je mi to líto, snad si ještě k sobě najdou cestu.
Reagovat
smazaný uživatel
dřív nebo později krachne každý manželství, jen u některých ho předběhne smrt.
Reagovat
slacker
Proc sem kopirujes cizi texty a navic jeste s blbyma znakama?
Reagovat
Denis92
Pretoze, sa to tyka jedneho z TOP tenistov a tie blbe znaky robi sam TP. Maju to byt uvodzovky..
Reagovat
slacker
Kdyby to bylo naspane francouzky nebo nemecky tak to sem taky budes patlat v surove forme?
Reagovat
Denis92
Co ta to tak nastvalo? Oznacil som to ako off topic, ako taku "zaujimavost" pre miestnych uzivatelov. Dal som to sem v anglictine,tak ako to je napisane od Stana pretoze je to svetovy jazyk a vacsina uzivatelov tomu rozumie.

Napisal to aj po francuzsky, ale tomu by zrejme malokto rozumel.
Reagovat
spaniel
To je slackeruv koníček.
Reagovat
slacker
Stve me:
1) Zkomoleni textu diky neopraveni znaku - nejde jen o uvozovky. Obycejne uvozovky tu funguji, jen to nechce tupe delat CTRL_C-CTRV_V
2) Predpoklad ze nejaky jazyk je svetovy a bude povinne ho perfektne ovladat. Franzoustina je take svetovy jazyk.
Reagovat
Stan_Borowitz
Omyl, uvozovky tu nefungují. Funguje tu anglické znaménko pro palce.
Reagovat
rysan
On by ti to vzal jenom rusky...
Reagovat
smazaný uživatel
super výkon od Tomáše. Dobrý zápas.
Reagovat
martinek37
Ne, nemyslím si, že je to pořád to samé. Naopak si myslím, že Tomáš speciálně letos mentálně dospěl. Je to vidět už jen na tom, že zvládá těžké zápasy v úvodních kolech (takový Bautista Agut vůbec nebyl lehký oříšek). Novak je (zatím) mentálně silnější, ale to neznamená, že příště už to nemůže být opačně. Na RG může být Tomáš černý kůň a překvapit všechny. Samozřejmě hlavními favority zůstávají Nole a Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych - Djokovic 2014
0:6, 2:6
2:6, 2:6
Berdych - Djokovic 2015
0:6, 7:5, 4:6
5:7, 6:4, 3:6
No a počkejte na 2016 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, s Bautistou Agutem ukázal psychickou odolnost. V tiebreaku udělal dvojchybu, nabídl soupeřovi setbol při jeho servisu. Spousta hráčů by se sesypala, Tomáš to ještě urval v tiebreaku a ve druhém už vyučoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem slabou půlku zápasu a musím říct, že Tomáše jsem tak dobře snad hrát ještě neviděl. S Djokovičem se dokázal výborně držet, zaujal mě hlavně jeho bekhend, několik těch BH winnerů po lajně bylo fakt parádních. A taky je třeba upozornit na jeho vynikající pohyb, který oproti minulému roku zlepšil.
Djokovič hraje hodně rafinovaně, vypadá, jak by ho to ani nebavilo, naprosto bez emocí, ale v pravý čas prokáže instinkt šampiona a udeří.
Jinak celkově pěkný turnaj až na to brzké vyřazení Rogeria. Několik pěkných zápasů, navíc v nádherných kulisách, asi žádný turnaj na světě nemá, co se týče okolí takové parádní prostředí.
Reagovat
Cico93
Najkrajší turnaj asi...fakt krásne okolie.
Reagovat
martinek37
To si myslim taky. Strašně moc bych se tam chtěl někdy podívat, snad se zadaří třeba příští rok. Prostředí je nádhera.
Reagovat
Stan_Borowitz
Moc si to neidealizujte, přátelé. Monte Carlo není moc hezké, snad kromě staré části mezi etnografickým muzeem (někdy je vidět na záběrech kamery v pozadí) a palácem. A možná náměstí před velkým kasinem a tenisový areál. Jinak je to víceméně panelákové sídliště.
Reagovat
kada.tom
Tomáš do zápasu vstupoval jako jasný outsider, který měl dle mnohých uhrát 3-4 hry a dostat třeba i kanára. Novak byl naopak masivní favorit. Je třeba dodat, že Novak dnes nehrál úplně TOP, dělal chyby. Stejně tak je dělal i Tomáš. Každopádně já bych se dnes nerad bavil o tom, že Tomáš znovu zklamal, že to opět potopil svýma chybama - ano, je pravda, že chyby tam byly na důležitých míčích, servis nešel tak jak by měl. Ale i tak se dokázal s Novakem držet. Samozřejmě Tomášovi pomohla přestávka, po kterých hrál famózně a urval 2. set. Ve 3. setu už Novak zase ukázal, že je světovou jedničkou oprávněně.

Kdykoliv jindy bych určitě byl zklamán, že to Tomáš zase několikrát neustál, udělal chyby, atd. Známe to, už v tomhle máme praxi. Kdyby hrál finále proti Murraymu, Wawrinkovi nebo Raonicovi, tak bych Tomáše kritizoval. Dneska mu ale byl soupeřem hráč č. 1, který hraje poslední dobou fakt strašlivě dobře a nikdo mu nestačí. Tomáš jako jediný sebral Novakovi set na turnaji a dneska mu být víc než důstojným soupeřem.

Pokud takto bude hrát Tomáš i dál, bylo by to úžasný. V Madridu to bude rychlejší antuka, tam bude mít určitě šanci. V Římě to zase bude pomalejší a RG - to se uvidí. Každopádně Tomáš letos hraje konzistentně, je druhým v Race a na každém turnaje (vyjma Indians Wells - QF) byl v SF. Já myslím, že sezóna zatím výborná, i když tomu samozřejmě něco chybí. Ale třeba se to ještě vyladí :-))
Reagovat
spaniel
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, zcela, kritika dnes není na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. Tomáš byl dneska Djokovi naprosto vyrovnaným soupeřem a zklamání není na místě :)
Reagovat
Pedronegro
Souhlas, a ať mu příště jde ten 1. servis.
Reagovat
baggik
Ono je třeba si uvědomit, že Novak neni robot, věděl, že Berdycha dá a nijak zvlášť to nehrotil no.
Reagovat
Carmelo
Co k tomu říct? JE pěkné, že se český hráč tak stabilně drří v top10, ale v tenise potřebuješ silnou psychiku. Berdych v tom posledním gamu na svém podání při shodě netrefil ani jeden servis, narozdíl od Djokoviče, který v posledním game zápasu trefil snad všechny. Jo je pěkné, že bojovat, je pěkné, že vyhrál nejdelší výměnu zápasu(35 úderů), ale stejně je pořád na tom svém.

Berdych se ani po obměně realizačního týmu nedokáže vymanit ze svého stínu. Škoda. Djokovič byl dneska z poražení.
Reagovat
smazaný uživatel
blá blá blá
Reagovat
smazaný uživatel
Zásadní momenty neumí proměnit bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos právě ve většině zápasech jo.
Reagovat
Tornes
Tomovi tam vždycky chybí pár maličkostí... Pár zbytečných chyb :(

Ale odehrál skvělý turnaj a ve finále dokázal, že je tam naprosto zaslouženě. Novakovi pěkně zatopil a to se tam ještě nepovedlo nikomu. Všechny tři sety byly otevřené, ale Novak dokázal, že je velkým hráčem.

No tak nezbývá než doufat, že příští zápas Tom zvládne i ty chvíle, které dnes nezvládl.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak předvedl místy skvělé winnery a hlavně dělal minimum chyb.

Tomášovi chybí ke špičce jeden malý krok. A to je přesně to co se mu dneska nedařilo. Těch chyb bylo strašně moc a Novak byl dneska k poražení. Není divu, že na sebe bude Tomáš naštvaný. Zbytečné chyby mu to dneska prohráli. Mít servis k tomu, dá Noleho ve dvou setech.
Reagovat
Tornes
Jo, souhlasím. A je to strašně frustrující ho sledovat těch x let co tam je, jak pořád končí těsně před vrcholem. I třeba po dobrém výkonu...
Reagovat
Tornes
A zároveň pořád věřit, že na příštím turnaji to vyjde :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak myslíš, já mám radost z tenisu, kterej dneska předvedl. A kdybych si mohl vybrat titul a hrozný tenis, nevybral bych si to. I když on možná jo...:D
Reagovat
Tornes
Já z toho tenisu taky mám radost, ale přece jen... Berdycha sleduji od jeho začátků a po Novákovi (což je tenista mého mládí ;) ) je druhým tenistou, kterého jsem si opravdu oblíbil. A když sleduješ přes deset let, jak se tvůj oblíbený hráč snaží a obvykle končí kousek pod vrcholem, tak bys vyměnil jeden pěkný zápas za jeden velký titul... (dobře, za další... ale ten jeden je prostě málo) Byť samozřejmě moje přání je pěkný zápas, který Tom stejně vyhraje :D D

Další věc je, že byť se zdá, že Berdych hraje snad stále lépe a lépe, tak to už není žádný mladík a těch let na vrcholu už mu taky zas tolik nezbývá... Prostě bych mu přál ještě nějaký další velké turnajové vítězství. A vybral bych si to i výměnou za kvalitní tenis.

Navíc co se týká jeho zápasů s Djokem a Nadalem... Chvílemi už člověk taky cítí takovou bezmoc, chápeš? Prostě furt nic a nic. Zase to nezvládne. A zase... Každé jeho vítězství nad nimi je pro mě svátek :)
Reagovat
Fandina
Berďo škoda. Nole byl lepší. Ale gratulka k finále. A příště zase držím palce. Berďulko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš mě velmi potěšil, místy to byly ohromné údery z jeho strany, bojoval, no na Noleho to nestačilo. Je asi pro Tomáše hodně frustrující porážka, stále bez titulu, třetí prohrané letošní finále. Ale rozhodně se nemá za co stydět. Předpovídané vraždění nevinátek se protáhl na 2 hodiny a tři čtvrtě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tim vražděním jsem se ztrapnil, to uznávám. :D
Reagovat
VlS
Tome, krásnej zápas. Respekt.
Reagovat
Kozoroh
Tři finále Masters 1000 v letošním roce, ve všech vítězem Djoker v poměru 2:1 na sety. Gratulace No1e!!!
Reagovat
Kozoroh
Ale nebýt dneska ve finále No1e, tak titul přeju Tomovi. Dnes hrál excelentně (až na 1. servis) a Djokovi hodně zatápěl.
Reagovat
spaniel
Ten druhy taky nic moc, ale zas Nole ma skvely return.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač začal i skončil pro Toma špatně a vypadalo to na jasnou tečku, byl skvělým vyvrcholením. Perfektní údery, perfektní výměny a skvělý boj.
Reagovat
sosna
Slušný výkon! Tome, díky za hezký zápas, příště už to vyjde!
Reagovat
George_Renel
bylo důstojným vyvrcholením turnaje. Tomáš se nemá za co stydět, odehrál výborný turnaj a předvedl skvělý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně musel Nole něco pořádného uhrát, od finále IW mu nikdo nesáhl ani po kotník.

Tomáš může být naštvaný leda tak na sebe, těch zbytečných chyb dneska bylo strašně moc a obzvláště ty dvě z BH ve třetím setu kdy měl 2x BB.

K tomu přičteme strašně špatný servis a logickým vyústěním je výhra Novaka, který dneska nepředvedl bůh ví jaký výkon, ale musel se trošku snažit.
Reagovat
PH94
Stejně klobouk dolu před Tomášem! Tomu říkám bojovnost
Reagovat
kada.tom
tak Tomáš odvrátil matchball a dál bojuje ... třeba Novak nedoservíruje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho specialita... Ne vazne, takhle to je vyrovnany a to Tomovi ani nejde dneska podani. Kdyby mu slo... hmmm...
Reagovat
spaniel
S obraty z 2-5 ma zkušenost.
Reagovat
Roger_Federer
Berdych se mi liby jak nikdy..
Perfektni..Nole vraci a vraci..uz hraje jak Nadal.
Reagovat
Kozoroh
Už hraje jak antukový král?
Reagovat
Roger_Federer
Zeptam se te jinak?kolikrat byl dneska na siti?Kolikrat % zakoncil winerem, pokud to nebyl rutern?
Reagovat
kada.tom
Tomáš bojuje, toho si cením :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berda je herně lepší...bohužel zásadní míčky podela a ty dvě chyby z Bh ho staly možný prevrat
Reagovat
Amputace
Jojo, tak to s Djokovičem mívá hodně hráčů. Napadá mě teď namátkou třeba Dolgopolov v Miami. Djokovič často herně ztrácí, ale na big pointech je nejlepší na světě, je to až neuvěřitelné, s jakou jistotou zvládá klíčové míče.
Reagovat
yenda1
Chjo chyby při síti. Na ty má Berda trademark.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych dře jak kůň a nic... no jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nevim kdo ma nyni nejlepsi bekhend po lajne... jestli Djokovic a nebo Berda. Djok uz ho ted moc nepouziva posledni dobou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je finále!
Reagovat
Mayo
Berďa by mohol byť nebezpečný v Madride na tej rýchlejšej
Reagovat
spaniel
Zoufale potřebuje zlepšit servis.
Reagovat
Mayo
ale všimol som si, že ten je backhand sa nejako zlepšil...ja ho nesledujem nejako často ale nie je vôbec zlý
Reagovat
spaniel
Jo, je dobry. Udrží se bekhendem křížem s Nolem.
Reagovat
Kozoroh
No před třemi lety měl v Madridu blízko k titulu, pokud tam bude hrát jak dnes proti Djokovi, tak bude jedním z adeptů na titul.
Reagovat
spaniel
To byla ale modrá antuka, ne?
Reagovat
Kozoroh
Ano to byla, ale to nic nemění na mém mínění, které se ale může ukázat jako chybné, nejsem neomylný.
Reagovat
spaniel
Nemeni? K titulu tam byl blízko, protoze nečekaně vypadl Nole i Rafa. Oba to svedli na povrch, ktery nasledne zmizel. Tezko od toho odvíjet předpoklady.
Reagovat
spaniel
Skvělá výměna a úžasná obrana Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla výměna!
Reagovat
smazaný uživatel
Wow!!!! úžasná výměna
Reagovat
kada.tom
intergalaktická výměna :-))
Reagovat
Mayo
nebude kanár v pohdoe
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak aspoň něco. Kanár už to nebude.
Reagovat
kada.tom
1-4 ... kanár to nebude, takže vcelku dobrý, chtělo by to aby udržel servis a pak by třeba mohl ještě zabojovat, ale bude to složitý
Reagovat
Kozoroh
Předcházející dva vzájemné antukové zápasy Novaka a Toma rozhodoval třetí set a nejinak tomu je i dnes, ačkoliv jsem očekával dvousetovou výhru Djoka. Je otázkou, jak by dopadl druhý set, pokud by ho nenarušil déšť, po přestávce byl aktivnějším hráčem Berďa, v třetím setu se však miska vah přesunula na Novakovu stranu a já doufám, že tam zůstane.
Reagovat
Cico93
Tak ty vždycky očakávaš výhru 2:0 ne?
Reagovat
Mayo
aj na GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Cico93
To je No1e, jemu stačia 2 sety na viťazstvo aj na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
No1emu by měli dát trofej, aniž by odehrál jediný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon ty dva gamy
Reagovat
Kozoroh
To ne, ale dnes jsem čekal jasnější zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Takových nás bylo víc :) Jsem Tomovou hrou mile překvapena.
Reagovat
George_Renel
Pokud nejde 1. servis alespoň na 50%, těžko přehraje ty nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych na to bohužel nemá...ale chvílemi jsem věřil, že to může vyhrát. Každopádně změna k lepšímu je znatelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Konec :/ ale i finále je super
Reagovat
Mayo
Berdych sa vyhadzuje už
Reagovat
kada.tom
4-0 ... noo, snad to nebude kanár, toho by si dneska Tomáš fakt nezasloužil
Reagovat
spaniel
Musi tento gem vyhrát. Nevěřím ze by mu Djokovic nedal jeste šanci. Je to jen jeden brejk.
Reagovat
Roger_Federer
To je takova skoda ze nedokaze udrzet tu konzistemtnost..byl by uplne jinfe.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jak přes kopírák. Kolikrát už to tu bylo? Vyrovnaný první, vyhraný druhý a totálně zpackaný třetí.
Reagovat
Roger_Federer
Je, tohle ho deli od uplne spicky.Ale tady je jeho strop.
Reagovat
Amputace
Je to škoda, protože teď, když je ve formě, se mi jeho tenis moc líbí. Ale musí to být opravdu o nervy, být jeho fanouškem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle game je klíčový.
Reagovat
kada.tom
3-0 ... vypadá to tak, že Novak si to pohlídá
Reagovat
Fandina
Ach jo. Tak by to chtělo zase nějaké přerušení, aby se Berďa zase chytil. Ze začátku prvního brjkl Noleho, po pauze brejkl Noleho.
Nole 3:0. Berďo zkus to ještě. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trochu jsem se toho obával. Známe historii.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, taky jsem se tohodle bála.
Reagovat
MartinPa
A kruci, zapomněl sem dodat - hlavně si ve třetím setu nestříknout do textilu, a už je to tady :-(
Reagovat
Jabadu
Škoda, ze 40:15 ... teď už to asi nepůjde. Ale co, neva.
Reagovat
Mayo
no aby to nedopadlo v treťom sete 6-0 alebo tak nejako
Reagovat
smazaný uživatel
Říkala jsem si to už v půlce setu druhýho. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvý gem (na servise) rozhodujúceho setu je druhý najdôležitejší, hneď po tom poslednom.

Vždy keď niekto s Nolem vyrovnal na sety, či už to bol Andy, Roger alebo aj Stan na AO, tak si nepostrážili prvý servis rozhodujúceho setu a bolo vymaľované.
Reagovat
smazaný uživatel
:) a je to
Reagovat
smazaný uživatel
ze stavu 40-15 :-/ To je vazne skoda. Tedkon Tomasovi to prvni podani de jeste hure nez pred tou prestavkou...
Reagovat
MartinPa
Ha, čekal jsem standardní MonteCarlovskou frašku s jedním až dvěma kanárama a Tomáš začal supr a druhý set konečně dotáhl do zdárného konce. Snad to tak rychle neoschne, nižší odskoky jsou jediný protijed na Novakovu hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Berdych teď dostane kanara.
Reagovat
Fandina
Berďulkaaaaaaaaaaaa!!! Berďa super nástup po pauze. Tak pokračuje Berďo. Pojď!!!
Reagovat
Mayo
Som zvedavý kedy začne Djokovič nadávať či hádzať raketu...
Reagovat
janek_da
Fíha. Djokovič vyhrál první set. Asi se tenhle týden pořádně žmýká. Ono taky sf s Nalbandianem ... No nic Tome, doraž ho.

Je mi hodně sympatický ten fanoušek s číslovkami, co tak neochvějně věří Djokovičovi. Myslím, že ale musí být spokojen s postupem do finále.
Reagovat
Jabadu
Čistě, ale opravdu jenom čistě mimořádně vifikun.dačně, kdyby Tom vyhrál, byl by čtvrtý? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to tam!!!! Tomáš hraje skvěle, hlavně aby mu to vydrželo do 3.setu
Reagovat
smazaný uživatel
"Poraziť Djokoviča v tejto forme je utópia, herný rozdiel medzi oboma je priepastný."

:-D hroznej klaun ten kluk, ale hlavně, že tu ze sebe dělá pořád odborníka.
Reagovat
Fandina
Prvně s tebou v něčem souhlasím.
Reagovat
spaniel
Vy dva jste se našli.
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě sice neptala, ale dobře si přečti, co jsem mu napsala. Že je to od něj dneska první věc, kdy mohu říct, že s ním souhlasím. Stačí číst.
Reagovat
spaniel
Ja čtu demente. Jeden příspěvek od Davora ma vyšší hodnotu nez tisíc tvých dementnich kecu.
Reagovat
Fandina
To, že ty s Davorem souhlasíš neznamená, že jsou to moudra, obvzlášť když ty jsi tak dementní, že nic jiného než demenci nevidíš. Já tu žádná moudra o tenise nepíši, abys je musel číst. Nečti co píši. Demente.
Reagovat
spaniel
"Já tu žádná moudra o tenise nepíši"
Poprvé si napsala pravdu :D
A jelikož jsi dement, tak ani nechápeš, ze ja s nim prave nesouhlasil.
Reagovat
Fandina
Nikdy druhého nepochopíš a nedojde ti, že ne každý chce jako ty vypadat jako moudrý a uznávaný. Nemáš na to. Jsi hloupý.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo možná arogantní
Reagovat
spaniel
Vrána k vráně seda? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Byly doby, kdy ses choval normálně a dalo se s tebou diskutovat. Nevím, co se ti stalo, ale zrovna dneska se chováš jako totální de*il.
Reagovat
spaniel
:) normální debatu jsme my dva nikdy neměli. Nikdy jsem s tebou nesouhlasil. Přidala si se na stranu dementa a psychopata, nezbývá nez pogratulovat. Uzij si slet čarodějnic s babiznou.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tě fakt někdo vyměnil.
Reagovat
spaniel
Neřeš. Nepotrebujes to, ja taky ne. Můžeme si psát o věcech, které se týkají tenisu, ale ne dementa.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to fakt nechápu. Je sice pravda, že jsme spolu názorově souzněli skutečně výjimečně, nicméně se naše hovory většinou nesly ve slušném duchu, jenže dneska se skutečně i ta Fandina chová slušněji než ty. A ty tvoje výkřiky "dej odkaz na ten tvůj žebříček" - nepřipomíná ti to něco? Nadáváš na Berdycha, že by se měl chovat slušněji, ale sám se tu chováš jako hovado.
Reagovat
Amputace
V tomto musím se spanielem souhlasit. Fandina se sice na oko chová slušně, distingovaně, ale to je tak celé. Ve skutečnosti je velice zákeřká, neustále si protiřečí, vytíká ostatním diskutérům věci, kterých se sama opakovaně dopouští atd. No a teď mi samozřejmě napíše, že lžu, že nic z toho, co jsem napsal, není pravda, že nemám právo o ní psát věci, které nejsou pravda a blablabla. Ona celou svoji zdejší image založila na slušnosti, ale přitom nemá o tom pojmu ani tušení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, však s ní mám taky své zkušenosti. Jen mě překvapuje ten příšerný negativismus ze strany spaniela. Na ten nejsem zvyklá.
Reagovat
spaniel
Protože já už s ní nebudu diskutovat normálně. Spálil jsem se na tom už mnohokrát a už budu reagovat jen tak, jak si zaslouží.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš. Pokud začneš někomu psát, že je dement, nečekej, že ti za to poděkuje. Já na tebe nikdy nereagovala, nebyl důvod. Nejsi na tolik inteligentní, abys mě zaujal. Jinak si piš co chceš. Pro mě jsi hloupý a trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jsi potvrdila, že lžeš. Shodou okolností si pamatuju, jak si tu onehdá psala výčet nicků, které si ráda přečteš a španiel mezi nima nechyběl. Pamatuju, že jsem se tomu smál už tehdy, protože už tehdy jste se hádali.
Reagovat
Fandina
Časy se mění. I názory na druhé.
Reagovat
slacker
Pis si co chces ale necekej ze ti nekdo podekuje kdyz pises ze je hloupy a trapny.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, když mi začne psát opakovaně, že jsem dement, časem dospěju k tomu, že je hloupý a trapný. Kdyby nezačal, nedospěju k tomu.
Reagovat
Kozoroh
A proč na ni reaguješ? Proč Fandinu nešoupneš do ignoru?
Reagovat
spaniel
To jsem udelal, ale lezla mne do kazdeho vlákna az samozrejme na nic reagovali dalsi. Nepřišlo mne to jako řešení. Žádosti aby nereagovala ji vyhecovali jeste k vetsi aktivitě. Toto taky neni řešení samozrejme, řešení totiz neexistuje.
Reagovat
Fandina
Jen nepovídej, nereaguji na tebe vůbec. I dneska si začal ty. Tak se nevymlouvej, že já na tebe reaguji. Tak se nevymlouvej. Jsi směšný, když na někoho nechci reagovat, tak nereaguji a ne že odpovídám. Sám jsi dement.
Reagovat
spaniel
Mohl bych ti najit x důkazu, ale stejne by to bylo k ničemu. Takze tahni.
Reagovat
spaniel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-koucovani-behem-zapasu-by-vypadalo-amatersky-13916/pridat-komentar/?id=314139

Tak schválně, co ty na to? Máš šanci se obhájit. Tvrdíš, že si na mě nereagovala a nelezla do vláken. Samé lži.
Reagovat
Fandina
Už jsem ti to napsala mockrát, evidentně nerozumíš česky. Pokud mi někdo začne psát, že jsem dement do vzkazníku, začne mě to zajímat. Jinak mě osobně ten člověk nezajímá.
Reagovat
spaniel
Tady tvrdis ze na me nereagujes, ja ti dal dukaz ze ano. Porad lžeš. Proc bych se k takovému odpadu mel chovat slusne? Nezaslouzis si to ani trochu. Jsi hnusny odpad, bradavice na tvari tenisportalu a lidstva. Jedovatá prolhaná dementní babizna. Dement. Toto jedine na tebe plati, jakýkoliv pokus o normalni a racionální diskusi otravis.
Reagovat
Cico93
A už ťa má tam kde chcela.;-))
Reagovat
Fandina
Podívej, mě je úplně jedno, co tu píšeš. Podle mě jsi trapný a hloupý člověk. Už jen tím, že někdo začne psát druhému do vzkazníku, že je dement, aniž by se s ním ten člověk předtím nějak bavil, to mi stačí si o tom člověku udělat tenhle obrázek. Tím to pro mě končí. Jsi hloupý a trapný. Když na mě reaguješ, jako dneska nebo x krát dokola, s osobním útokem, tak se nediv, že se ozvu. Kdybys to nedělal, nebudu na tebe reagovat ani já.
Reagovat
spaniel
Napsal, ze je dement, aniž by se s nim predtim bavil? Na to jsi prisel jak demente? :-o
Prave ze to baveni se vyústilo do toho osloveni. Urcite jsem nepřišel, nevylosoval si nick, kterého nazvu dementem. Plne sis to zasloužila.
Reagovat
Fandina
Ano, napsal si mi, že jsem dement, jinak bych nereagovala. Všechno se začalo odvíjet od toho okamžiku. Je mi jedno, co si o mně myslíš. Ale pokud tohle někdo druhému píše, tak to normální není. Podle mě jsi neslušný a trapný. Tím to pro mě končí.
Reagovat
spaniel
To neni pravda. Ani slovo z toho. Jako obvykle. Proc nereagujes na ten odkaz co jsem ti dal? Tvrdila si, ze je lež ze na me reagujes. Tam mas dukaz opaku. Proc se k tomu nevyjadris?
Reagovat
Fandina
Opakuji to už po sté. Kdybys o mně nenapsal, že jsem dement, ani si tě nevšimnu. Nevšimnu. Začal sis s osobními útoky sám. Tím to pro mě končí. Všechno se odvíjí od tohoto. Pro mě jsi trapný a tím to pro mě končí.
Reagovat
spaniel
Co ta pauza, byla sis dat léky?

Od: Fandina
Jen nepovídej, nereaguji na tebe vůbec. I dneska si začal ty. Tak se nevymlouvej, že já na tebe reaguji

Dal jsem ti dukaz, ze je to lež. Snažíš se vykrucovat, ale neda se. Zase se ukázalo, ze nic jine nez lži a dementní kecy neumíš. Proste jsi dement, proto ti to tady lidi píšou. Nevidim jediny duvod proc by neměli.
Reagovat
Davor1
Kašli na tú trosku, nechať sa zatiahnúť do vlákna s ňou je najhoršie mrhanie času, aké poznám...
Reagovat
spaniel
To je fakt.
Reagovat
Fandina
Ano, dneska si na mě reagoval ty a děláš to tak opakovaně. A jinak je zbytečné se s tebou o čemkoli dohadovat. Styl dementní řeči si nech pro někoho jiného. Na mě to neplatí. Ty se slušně bavit neumíš a není to jen se mnou. Jak jsem psala, kdybys o mně nepsal do vzkazníku, ani si tě nevšimnu.
Reagovat
spaniel
Dalsi lež od chore babizny.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný a ubohý.
Reagovat
slacker
Existuje, fyzicka likvidace nebo alespon uvedeni do trvaleho komatu
Reagovat
Fandina
Stačí nereagovat.
Reagovat
slacker
Nestaci, ja napriklad nereaguji cele odpoledne a presto tady pribyvaji tvoje zvratkiy. Definitiva je jedine vystrelit tobe z hlavy ten kopecek sediveho blata.
Reagovat
Fandina
Není tvoje starost, kdo tu co píše. Ty zodpovídáš za své příspěvky. Ne za moje.
Reagovat
Amputace
Použiji tvá vlastní slova z jiné diskuze: "Jenže jsme na veřejném webu a každý může číst a psát, když to uzná za vhodné."
Reagovat
Fandina
Může. Takže, když o mně píšeš nesmysly. Dám ti to najevo.
Reagovat
Amputace
Však ano. Pokud o mně napíšeš nějaký nesmysl, pokusím se ti vyvrátit, proč si myslím, že je to nesmysl. To - na rozdíl od tebe - dokážu. Protože celé, na co ty se zmůžeš, je napsat, že o tobě všichni píšeme nesmysly, všichni tě tady napadáme, ale samu sebe nikdy obhájit nedokážeš.
Reagovat
Amputace
Jo, taky mám pocit, že spaniel docela "zpřísněl" oproti dřívějšku, ale co se týče Fandiny, tak se mu vůbec nedivím. Zažil jsem tady desítky jeho diskuzí s ní, kdy se jí snažil skutečně logicky, racionálně a ve vší slušnosti něco vysvětlit, o něčem s ní diskutovat, ale bylo to zhola nemožné, nemožnější než boj s větrnými mlýny. Takže se nedá divit, že rezignoval a Fandinu prostě nepokrytě posílá někam. Navíc je pravda - jak píše -, že v době, kdy už ji ignoroval, mu neustále lezla do vláken a reagovala na něj. Je zkrátka neuvěřitelně vlezlá a především mě fascinuje, jak dokonalý má přehled o všem, co se tady děje, co se kde šustne. Ať je osm ráno nebo dvanáct v noci, napiš do diskuze něco na Fandinu a do pěti minut budeš mít od ní reakci: "Něco se ti nezdá?" To přece není normální; celý den dřepět u počítače, připraven brátit svoji virtuální identitu...
Reagovat
Fandina
A co tím básník chtěl říci. Nikdo tě nenutí, abys tady s Fandinou diskutoval. Pokud o ní začneš psát nesmysly, tak si piš, že si to nenechám líbit. To samé spaniel. Tak se nevymlouvej. Píšeš nesmysly.
Reagovat
Amputace
Když se ale Fandina, s prominutím nase.re do každé druhé diskuze a vůbec jí nejde o to, rois, tak se to dá těžko ignorovat. Jsi absolutně otravná ve všech ohledech svého vystupování zde a totálně ti chybí jakákoli schopnost sebereflexe nebo soudnost, protože kdybys ji měla, už bys dávno pochopila, že lidí, kteří si toto myslí také, jsou desítky. Normální človkě by buďto změnil přístup, nebo raději odešel. Ty však zřejmě lidi otravuješ ráda, protože když ti to říkají, považuješ jejich názory za nesmyslné a je ti to úplně jedno.
Reagovat
Amputace
a vůbec jí nejde o to, řešit tenis*
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tobě musí být úplně jedno, proč tu kdo píše. Rozhodně to není tvoje věc.
Reagovat
Roger_Federer
:)..dement 15steho stupne.
Reagovat
Fandina
Znáš nějaké jiné slovo než dement? To tě tvůj psychiatr něco jiného nenaučil? Pozdravuj ho.
Reagovat
smazaný uživatel
To je všechno pravda a to já všechno vím a mám s tím sama ohromnou zkušenost, což zase ví on. A taky ví, že přese všechny názorové neshody mezi námi, se se mnou na rozdíl od ní dá jednat slušně a že když mi něco racionálně vysvětlil, tak jsem mu i poděkovala za nové informace, proto tohle absolutně nechápu. Pár týdnů jsem tu nebyla a on se chová tak, že klesl na její úroveň.
Reagovat
Roger_Federer
Bingo..po 151 to nekdo napsal nahlas:)
Reagovat
Amputace
V tomto musím se spanielem souhlasit. Fandina se sice na oko chová slušně, distingovaně, ale to je tak celé. Ve skutečnosti je velice zákeřká, neustále si protiřečí, vytíká ostatním diskutérům věci, kterých se sama opakovaně dopouští atd. No a teď mi samozřejmě napíše, že lžu, že nic z toho, co jsem napsal, není pravda, že nemám právo o ní psát věci, které nejsou pravda a blablabla. Ona celou svoji zdejší image založila na slušnosti, ale přitom nemá o tom pojmu ani tušení.
Reagovat
Fandina
Psát o tom, že ve skutečnosti nejsem jaká jsem? A jaká tedy jsem ve skutečnosti. Ty mě znáš, víš kdo jsem, že tu píšeš, že jsem jiná? Samozřejmě neznáš. A tvoje doměnky, že jsem jiná jsou nesmysly. Nic jiného to není.
Reagovat
Amputace
Popisuji, jak vnímám tvoji zdejší sebe-prezentaci. Nepíši nic o tom, jaká jsi "ve skutečnosti", skutečnost je totiž pro tuto chvíli tato diskuze, mě nezajímá, jestli máš dvě nebo osm dětí, jestli se živíš jako pěstební dělniče nebo jaderná fyzička, jestli ti v mládí naměřili IQ 80 nebo 180, celý můj dojem se zakládá na tom, jak se chováš právě TADY a tento dojem plně odpovídá tomu, co jsem napsal: obviňuješ lidi z něčeho, čeho se sama dopouštíš, tedy například lžež, a přitom za lež ostatní velice často napadáš; zaštiťuješ své chování slušností, distingovanou řečí, ale přitom nejsi schopna akceptovat nejzákladnější pravidla lidské komunikace, tedy: mám právo na názor, stejně jako jej mají všichni ostatní. Za chvíli nazveš vše, co jsem napsal, lží, přitom ti vůbec nedojde, že je to můj názor, na který mám absolutní nárok.
Reagovat
Fandina
Podívej, nikdo tě nenutí, abys tu s kýmkoli, nejen se mnou diskutoval. Nediv se, že když tu začneš o mně psát nesmysly, tak se ozvu. Až přestaneš o mně psát nesmysly, nebo jako spaniel do mě rýt, psát do vzkazníku, ani si tě nevšimnu. To doufám chápeš. Jinak ti musí být úplně jedno, co tu píši.
Reagovat
slacker
Boze, do ceho si to vrazil dusi?
Reagovat
Amputace
Viz můj příspěvek výše.
Reagovat
Amputace
Proč rýt? Já píši, co si o tobě myslím. Proč to degraduješ na jakési "rytí"? Je to můj plnohodnotný názor, žádné rytí. Máš právo s ním samozřejmě nesouhlasit a tento nesouhlas bys mohla zkusit někdy nějak ventilovat - třeba místo toho, než to hned suše nazvat nesmyslem.
Reagovat
Roger_Federer
Zadne nesmysly, fakta dement si.Sama do dobre vis.
Reagovat
Fandina
S tebou nemá cenu se bavit. Jsi hloupý.
Reagovat
spaniel
Dement se neda pochopit. Jsi chorá babizna.
Reagovat
Fandina
A ty jsi ubožák a blbec.
Reagovat
spaniel
Babizna neunasi :D
Reagovat
Fandina
To bych si musela něco z tebe dělat. Takový debílek jako jsi ty mě nemůže urazit. Nemáš na to.
Reagovat
spaniel
Rok jsi psala, ze píšeš slušně a neurazíš. Zase lež :)
Vidím do tebe demente.
Reagovat
Fandina
Slušné neurážím, neslušné jako si ty ano. Nic jiného si nezasloužíš.
Reagovat
Amputace
Dole jsi právě napsala, že slušný člověk by se měl slušně chovat ke KAŽDÉMU.
Reagovat
spaniel
:) dobry postřeh. Logická smyčka, do ktere se chytne protoze je prolhaná ale nema dost dobrou paměť na to, aby si mohla lhaní dovolit.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho se vykecá :D
Reagovat
spaniel
Jiste, zase napise to same. Jeden by myslel, ze to ma nekde napsané a jen to kopíruje, ale v rozčilení dela chyby, ktere pak opravuje :)
Reagovat
Fandina
Pobavils. TP je to poslední, co by mě rozčílilo.
Reagovat
slacker
Tvoje snaha solidne a logicky argumentovat Fanddine bude bohuzel po zasluze potrestana :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, už ji zase poznávám.
Reagovat
Fandina
Který si ani nevidí na špičku nosu. Je mi tě líto.
Reagovat
spaniel
Ty nevíš co je lítost. Kdybys věděla, litovala bys všechny co te tady musi číst a přestala by si. Takze je to jen tvoje dalsi lež. Jsi prolhana dementní babizna.
Reagovat
Fandina
Nauč se chovat k lidem. Neumíš to. Tebe musí člověk jedině litovat. I kdybych byla nevím jaký dement, tak ti do toho nic není. Jen ubožák píše druhým do vzkazníku, že jsou dementi a psychopati. Ty jsi člověk k politování. Nic jiného se o tobě říct nedá.
Reagovat
spaniel
Proc lžeš? Nikdy jsem nepsal, ze jsi psychopat, jen dement. Chovám se k lidem jak si zaslouzi. Ty jsi dement a hnus, tak se podle toho k tobe chovam. Jsem férový jak vidíš.
Reagovat
Fandina
Nejsi slušný, jsi hloupý a ubohý člověk. Nic jiného se o tobě napsat nedá.
Reagovat
FulnekUltras
Chováš se slušně řečeno jako totální šulin.
Reagovat
spaniel
Ty mas uz taky sve jméno. A ja se tak choval jen k ni.
Reagovat
Fandina
Máš se chovat slušně ke každému a nevykládej tady někomu, že tě nutí psát o druhém neslušně a urážet ho. Nikdo tě nenutí. Tak se nedělej.
Reagovat
Roger_Federer
Proc by se mel chovat slusne k takovemu braiglu?
Reagovat
Fandina
To ty nikdy nepochopíš. Slušný člověk se chová slušně ke každému. Ale to ty nejseš, proto se tak stejně jako on nechováš.
Reagovat
Roger_Federer
Ty se slusne ale nechovas, jsi braigl.
Lzes.
Reagovat
Amputace
Ke každému? Takže ty by ses chovala slušně například k vrahovi svého dítěte? Řekla bys mu "Dobrý den, jak se máte? To dnes máme ale krásné počasí, co?" ?
Reagovat
Fandina
Ke každému. Nikoho nemáme právo urážet, odskuzovat nebo se k němu chovat nějak neslušně. Na veřejném webu to platí dvojnásob, jedná se o diskusi. A ta by měla být v každém případě slušná. O nic jiného tu nejde.
Reagovat
spaniel
Tak proc se tim sam neridis, demente? Kdyz ke každému, tak ke každému. Takze i ke mne, demente.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný a ubohý. To je všechno, co se o tobě dá napsat. A důvod je ten, že druhým píšeš do vzkazníku, že jsou dementi. Slušný a chytrý člověk se tak nechová.
Reagovat
slacker
TY ale nejsi vrah jejiho ditete aby se k tobe chovala slusne. Musis ji jedno nebo radeji dve deti zabit, pak bude mit duvod se chovat k tobe slusne.
Reagovat
spaniel
Zrejme ano. Jedine ze by ji ten vrah napsal do vzkazniku. Tim by to posral.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
V každém případě by ve vzkaníku na sebe upozornil.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám tomu tedy rozumět tak, že slušný člověk se chová slušně ke každému a za všech okolností, čili pokud bych třeba jednomu ze sta lidí napsala, že je hloupý, protože neví, kolik je jedna plus jedna, už bych slušná nebyla?
Reagovat
Roger_Federer
Ke me teda moc slusna neni:(, je na me az zla.;(
Reagovat
smazaný uživatel
chudáčku :)
Reagovat
slacker
Ma vubec fandina dostatek deti aby se k nam vsem zacala chovat slusne?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovědi se asi nedočkám a přitom by mě to tolik zajímalo :(
Reagovat
Fandina
Nedočkáš, já se bavím jen s někým.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš odpovídáš jen na to, co se ti hodí a tohle se ti nehodí.
Reagovat
Fandina
Ve svém důsledku je jedno jestli se s někým nechci bavit o tomhle, nebo vůbec. Vyjde to nastejno.
Reagovat
slacker
Proste jsi ultra amoralni smejd.
Reagovat
Fandina
od tebe to sedí
Reagovat
smazaný uživatel
běž si radši povídat s forehandem o nejlepším tenistovi historie, v tom jsi dobrý.
Reagovat
spaniel
Ty jsi sem nikdy nic normální nenapsal, takze si nech rady od cesty.
Reagovat
Davor1
aha, takže Berdych už vyhral hej?

Len tak mimochodom, zopár tvojich výplodov z diskusie, keď už chceš niekoho nazývať klaunom :-))

"ty seš kripl berdychu, zas ti šibe jak pomatenýmu psovi"

"Nadal je neskutečnej z.m.r.d smile jasně horší ale ta jeho krysí obrana ho vždycky zachrání"

"lempl škaredej, snad už visí na stromě"

"hrozná čubka pochcaná, nakouřil bych jí ho do zadku"
Reagovat
spaniel
Nick ma po psychopatovi, takze se neni čemu divit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic to nemění na tom, že propastný rozdíl na antuce mezi nimi není. That´s the point.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš na to Tome!! Novak nehraje zdaleka tak, jako jindy.
Reagovat
rod_laver
Přijde mi, že Tomáš nabral hmotu.
Reagovat
Mayo
Tomáš ma prekvapil v tomto zápase už keby to dopadne hocijako.. pánes
Reagovat
smazaný uživatel
Ano! :D A co Tomáš zas řekl rozhodčímu :D
Reagovat
PH94
:D Řekl mu to dobře náhodou :D
Reagovat
kada.tom
Tomáš má set. Jako první sebral Novakovi v Monte Carlu set. Bravo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeeer, Berdych. Djokovic je přece jen z masa a kosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto zasloužený 3. set!
Reagovat
PH94
Thomas Berdyšš
Reagovat
smazaný uživatel
dokaž konečně jednou ,že na absolutní špičku opravdu máš a dotáhni ten vítězný týden do absolutna!!!!!!!a to je vítězství v MK.
Reagovat
smazaný uživatel
Vylez první podání, bitte.
Reagovat
kada.tom
Teď to bude o hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je žijící legenda! :D
Reagovat
Jabadu
Novak nechává Toma hrát a věřím, že toho bude litovat! :-
Reagovat
kada.tom
woooow
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Tomáš dnes potvrzuje, že bude druhý v Race naprosto zaslouženě.
Reagovat
spaniel
Na tenis cas nemáš, ale vysedavat na TP, to jo.
Reagovat
PH94
Hohohoho
Reagovat
smazaný uživatel
budou dárečky, Santo?
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Tomáši, tohle byla paráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ačkoli Novak nehraje ani zdaleka svůj top tenis, tak mu Berďa slušně zatápí. Fakt jsem to nečekala.
Reagovat
George_Renel
Nevím proč by nehrál svůj nejlepší tenis? Kde se ta mantra bere. Hraje hlavně to, co mu soupeř dovolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak to myslíš s tou mantrou. Djoka už jsem viděla hrát rozhodně mnohem líp.
Reagovat
George_Renel
Myslím to tak, jak jsem to napsal. Tomáš ho často přehrává a tak to jeho obdivovatelé hned vydávají, že nehraje svůj nejlepší tenis. Hraje určitě to nejlepší co v tom momentě může.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ti nerozumím. Já jsem to taky napsala jasně.
Reagovat
George_Renel
A dodám, já jsem taky viděl Berdycha hrát lépe....
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ale nikde nepopřela, nemáš to k čemu dodat.
Reagovat
Amputace
Přesně tak! Jakmmile dostává Djokovič na pr.del, ihned se vyrojí názory, že hraje pod své možnosti, neřku-li ani svůj standard. Což je samozřejmě naprostá blbost. Sem tam sice udělá chybu, to se mu, pravda v roce 2011 prakticky nestávalo, jinak ale - například dnes - hraje velice dobře.
Reagovat
Mayo
teraz mal Berďa šancu na brejkbole, taká chyba zbytočná...
Reagovat
darek.vrana
Tome dávej rovnou druhý servis
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
náhodou by to mohlo Novaka slušně zmást :) A občas zkusit první.
Reagovat
darek.vrana
Jo, někdy to tak sám dělám;-)
Reagovat
Mayo
Klobúk dole pred Berďom, čakal som, že uhrá 3 hry ale je to slušne vyrovnané
Reagovat
George_Renel
už jsou zpět na kurtu, uvidíme co na to Novasport.
Reagovat
steve79
To jsem takyzvedavej. Proc nedavaji fotbal na fandovi.
Reagovat
George_Renel
Tak už je to i v TV :-)
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.493687837369230.1073741846.147849618619722/850543358350341/?type=1&theater

kamošky.-)
Reagovat
steve79
Nemate nekdo info o pokracovani?
Reagovat
Cico93
už sú na kurte
Reagovat
darek.vrana
Každou chvíli by se mělo začít.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda. Tomáš hraje dobře a šance na získání 1. setu tam určitě byla překvapivě větší, než jsem čekala. Pauza možná víc přišla vhod Djokovi, který mi přišel dost nejistý.
Reagovat
mahycek
Dá se to otočit, po dešti budou těžké míče, ale přál bych Tomovi, 3 set a pak.....
Reagovat
Davor1
podal si to za tie 3 litre?
Reagovat
mahycek
Davore, 3 minuty před půl třetí jsem rozdělil 3000 kč a to 2000 na Toma a 1000 na Djoka 2-1 na sety. Takže se při vsazení 3000 kč, bylo plus 1400 kč. Takže není člověk v mínusu, ale mohlo být 20200. Jinak,m Berdych hrál dobře, škoda v 1 setu, že s forhendu asi 7 krát zabíjel mimo kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to vypada? v kolik se tak cca zacne hrat?
Reagovat
mahycek
Tomáš hraje dobře, škoda těch 7 vyhození z forhendu v 1 setu. Větší škoda je , že teď před tím deštěm nevzal Djokovičovi servis. Měl 0 - 40 a Djoko 2 podání!!!! To by se šlo po pauze lépe do zápasu. Ale , ještě není konec a Djoko dnes nehraje top!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebýt těch chyb tak vyhraje Berďa první set...Novak je dneska k poražení, nehraje nijak super extra. Tomáš musí dneska využívát jasné šance. Pak může vyhrát.
Reagovat
darek.vrana
Nebýt chyb. Ale o tom to je. Djokovič chyby zkrátka nedělá, tak je jasné, že je dřív nebo později udělá Tomáš.
Reagovat
Fandina
Také si myslím, že Berďa dneska dost chybuje. Něco zbytečně bylo vedle čáry. Stačilo zahrát víc do kurtu. Ale ono se mi to od obrazovky mluví.
Reagovat
darek.vrana
Ale já si to nemyslím. Chyb není nějak moc, plyne to z toho, že musí pořád tlačit, jinak Djokovič všechno vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
ono to taky vyplývá z toho, že hraje bez servisu. Pak dochází na delší výměny a otevírá se větší prostor pro chyby, navíc Tomáš docela riskuje, což se mu nedá zazlívat.
Reagovat
darek.vrana
Bez servisu bohužel hraje už dost dlouho. Je to jeho velká slabina.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak v minulych zapasech zde v MC ho servis dost drzel. Naiopak bych rekl, ze se mu servis daril vice nez v IW a Miami.

Treba ty UE bych zbytecne videl jen v tom game, kde ho Nole poprve breaknul a Tomas tam vyhodil 3 zbytecne forhendy inside-out ale jinak ty UE vetsinou prameni z rizika a na Novaka musite riskovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně letos hraje svůj nejlepší tenis určitě ma na to dneska vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda toho voleje na siti pri druhem BP. Jit na pauzu s breakem by bylo mnohem lepsi.
Reagovat
spaniel
Tomáš se stylem komunikace nejeví jako příjemný chlapík. Ani se nedivím, ze patři mezi nejméně oblíbené hráče na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
minimalne ma pravdu.
Reagovat
FandimRF
minimalne je to arogantni zm*d
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
konkrétně v této situaci se mu nedivím
Reagovat
spaniel
Jasne, ale da to říct i jinak. Celkove vzdy vystupuje dost arogantně a stěžuje si v každým zápase několikrát. Stejne to k ničemu nevede, mel by s tím přestat.
Reagovat
smazaný uživatel
me treba nepride, ze vystupuje arogantne. Souhlasim, ze si stezuje vice nez ostatni hraci a kolikrat i zbytecne ale to je spise z frustrace.
Reagovat
spaniel
Minule řekl umpirovi (zene), ze ji asi moc dlouho svítí na hlavu slunce. Jestli to neni arogantní, tak nevim.
Reagovat
smazaný uživatel
z frustrace. A co si budeme rikat, my cesi jsme presne takovy typy, kteri se takoveto sarkasticky utocne veci nebojime rici cizimu cloveku.
Reagovat
spaniel
Ale ja se nebavím o důvodech, ale o projevu. V každém zápase je jeden hrac frustrovany, ale nevim o tom, ze by nekdo urážel rozhodčí. Je rozdíl říct, nesouhlasím a sedíš dlouho na slunci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, stalo se to jednou a Tomáš pak i přiznal, že to přehnal a omluvil se. To taky každej neumí. Tys nikdy neřekl něco, co tě pak mrzelo?
Reagovat
spaniel
O omluvě nevim nic. A jak jednou? Vždyť neni zapas, ze by nemel nejaky problém a kvůli něčemu se nehadal. Je nejméně oblíbeny mezi hraci a ma to asi svůj důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a ty to tu nezapomeneš každou chvíli připomenout. Navíc v žebříčku nejneoblíbenějších hráčů se pohybuje až na konci první desítky.
Reagovat
spaniel
A to kde si vzala? Dej odkaz na ten tvuj žebříček.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten fakt nemám. Hledala jsem nějaké informace o Tomovi asi před rokem a narazila na pár zahraničních diskuzí, kde tyhle žebříčky byly. Tom se tam pohyboval někde mezi 5. - 9. místem.
Reagovat
spaniel
Ale ja psal o oblíbenosti mezi hraci. Mezi fanoušky je taky v Top 10.

Ale o to nejde, nechci se pul dne vybavovat o tomto. Byla to reakce na konkrétní situaci, aby zas neztracel energii hadkami.
Reagovat
smazaný uživatel
Na takový žebříček jsem nikdy nenarazila...
Reagovat
Amputace
Tak dej ty odkaz, kde jsi vzal, že je nejméně oblíbený mezi hráči :)
Reagovat
Amputace
Třeba nepotřebuje být oblíbený. Ne každý si zakládá na oblíbenosti.
Reagovat
spaniel
Jistě, ale slušný byt muze.
Reagovat
smazaný uživatel
A psal jsi o té rozhodčí, co ji urazil s tím vysedáváním na slunci. Tak věz, že té se omluvil. Nevím, proč jednou píšeš o konkrétním případě a v dalším příspěvku už zase přecházíš do obecné roviny.
Reagovat
spaniel
Protoze Freedom napsal, ze nevystupuje arogantně, tak jsem mu dal příklad. Co je na tom nepochopitelne? Jde o to jak veci říká. Daji se říct i jinak. A taky mene casto, porad mu neco vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale označit někoho, kdo se za svůj zkrat omluví, arogantním, taky podle mě není zrovna košer.
Reagovat
spaniel
Omluva je dnes prakticky povinna věc.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
a jinak arogance se vetsinou naopak da poznat, kdyz naopak nejsi nastvany na neco. Spousta dobrych lidi delaji nastvani spatne veci, to je nedela arogantnimi.
Reagovat
smazaný uživatel
srovnejme si ho s Bouchard. Já tam vidím propastný rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Pedronegro
ta je arogantní i v klidu, Tomáš v zápasovém stresu, stejně je to ale takový náš Evžen :)
Reagovat
Fandina
S tímhle souhlasím. Podle mě nebyl arogantní, ale dohaduje se s nimi, protože se tak vybíjí, na mě to tak působí. Ale v každém případě bych mu doporučila se to odnaučit. Ať se třeba z frustrovaného stavu dostává jinak a nevtahuje do toho další osoby.
Reagovat
Pedronegro
mám stejný názor, navíc dnes to vypadalo i dost trapně
Reagovat
George_Renel
Daleko arogantnější mi přijde Nadal, který se oboří na rozhodčího, že si ho dovolil napomenout již po třech hrách za překračování času. A to je skoro každý zápas, včetně toho jeho ublíženého vražedného pohledu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesně čekala, kterej rejpal zase přijde s tím, že si Tomáš dovolil protestovat a že je to jasný důkaz arogance. Tohle je důkaz akorát toho, že kdo chce psa bít, hůl si najde.
Reagovat
spaniel
Aroganci jsem vzpomínal v souvislosti s tou rozhodčí, ne s tímto. Jen ze to nebylo nutné. Takze reaguj k veci a pořiď si slovnik, kdyz nevíš co je mantra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty jednou píšeš o rozhodčí, pak obecně o všech jeho hádkách. Je těžké se v tom orientovat. Co je mantra, vím, jen nevím, proč by zrovna měla být mantra to, co jsem napsala.
Reagovat
kada.tom
s Tomášem se nikdo nebaví, nevím no jestli je to dobrej přístup ..
Reagovat
FandimRF
odkdy se nekdo bavi s takovyma nulama jako je von? Pro me by byl taky vzduch.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, vzduch a píše!
Reagovat
Fandina
Berďa opakoval, že neví, proč kropili po prvním setu. Mluvilo se o tom už podruhé. Takže proto mu nikdo neodpovídal. Už to bylo vyřízeno.
Reagovat
Roger_Federer
skoda ze nepostoupol Rafa.Toho by dnes Berdych porazil.
Reagovat
Cico93
To nemôžeš vedieť.
Reagovat
Roger_Federer
Stejne jako Ty a Forhend a nemuzete vedet co by se delo, kdy ho nevyradil Soderlink 09.
Reagovat
Cico93
Veľká škoda toho roku.
Reagovat
Fandina
To je škody, že teď Berďa Noleho nebrejknul z 0:40, Nole si to hlídal, ale zase něco šlo na vrub Berdi.
Reagovat
spaniel
0:40 pryc, do toho déšť :/
Reagovat
smazaný uživatel
mohli by to přerušit, není to za toho deště ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš ty rozhodčí umí setřít, to jo :)
Reagovat
Fandina
2:2 Berďulka si to teď ubojoval, tak doufám, že ještě trochu zpřesní a zkusí otočit. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Tomas zase zacina hrat skvele. Jeste ze ten game udrzel...
Reagovat
smazaný uživatel
On ten 1. servis nedá a nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
no až na breakballu a hned je to o něčem úplně jiným.
Reagovat
Pe3k
Je i na antuce pro Novaka nebezpečnější soupeř než Nadal. Nadal sice uběhá co se dá, ale když má zaútočit, tak je marný. To Berdych má daleko větší útočný arzenál.
Reagovat
George_Renel
je to dnes lepší tenis se vším všudy než včerejšek. Berdych dokazuje, žeje ve finále naprosto zaslouženě.
Reagovat
kada.tom
tak tak, jako jediný v 1. setu pořádně Novakovi zavařil :-)
Reagovat
PH94
Pojd Tome ještě :)
Reagovat
kada.tom
dobrý, kanár to nebude ani ve 2. setu :-)
Reagovat
aligo
tak snad nebude ani ve třetím :D
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Některé Berďovi chyby se při hře s Novakem nevyplatily. A doufám, že se Berďa ještě vypne a ve druhém setu se některým zkusí vyhnout. Ten první set mohl klidně vyhrát, kdyby jich bylo méně. Berďo pojď!!!
Reagovat
steve79
Djoko je jako stroj. Nikdy neudela chybu.
Reagovat
Davor1
Berdych uhral už v prvom sete toľko gamov, čo som tipoval na celý zápas, takže myslím, že z jeho strany môže byť spokojnosť. Poraziť Djokoviča v tejto forme je utópia, herný rozdiel medzi oboma je priepastný.

Djoko zatiaľ nehrá najlepšie, zdá sa mi, že včera sa nahecoval na maximum a hral svoj top tenis a dnes má s tou motiváciou trochu problém. Ale Berdych celkom slušne, rozhodne výborný začiatok antukovej sezóny...
Reagovat
spaniel
Asi sledujeme jiny zapas, ja propastny rozdíl nevidím. Vidím vyrovnaný zapas, kde ma Tomas 0:30 v každém gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, na antuce mezi nimi v současné chvíli rozhodně propastný rozdíl není. Davor trošku mimo, ale to on občas v komentářích o Berdychovi bývá, jsem si všiml.
Reagovat
Davor1
nemyslím dnes, myslím všeobecne. Dnes Djoko nehrá najlepšie, naopak Berdych hrá dobre, takže sa to vyrovnáva...
Reagovat
spaniel
Na antuce a trávě mezi nimi propastny rozdíl neni.
Reagovat
Davor1
Na tráve nie, tam je Djoko celkovo najslabší. Ale čo sa antuky týka, tam som si istý, že je ten rozdiel veľký. Akurát sa ešte neukázal vo vzájomných zápasoch. Ak by hral Djoko na tej úrovni, čo včera, tak by to dnes vyzeralo oveľa jasnejšie...
Reagovat
smazaný uživatel
To by Djoko musel byt o vela aktivnejsi. Hrat aktivne proti kopeckum na tecko a proti ranam k BL je hodne velkej rozdil
Reagovat
Davor1
Podľa mňa v tomto robí viac motivácia. Proti Nadalovi je proste Djoko nahecovaný na maximum, obzvlášť na antuke, chce dokázať, že je lepší. S Nadalom má na antuke od roku 2011 5-5. Proti Berdychovi nemá čo dokazovať.

Nadal hral proti Djokovi na antuke slabo možno včera 2. set. Ostatné zápasy to bol ten king of clay, proti ktorému nemá nikto okrem Djoka na antuke žiadnu šancu. Napriek tomu to má s ním Djoko za posledné 4 roky vyrovnané. Takže argument o Nadalovych kopčekoch a Berdychovej agresívnej hre je dosť smiešny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme asi vazne koukali na jine zapasy. Proti Davidovi ze byl King of Clay??? I David tam dal za prvni dva sety skoro dvojnasobek winneru nez Rafa a utocil pravidelne pred BL. Vsechno to jsou samozrejme kdyby ale jsem si stoprocentne jistej, ze by Tomovy utoky byly mnohem vice agresivnejsi nez Davidovy a vlastne jsme to videli na AO.
Reagovat
spaniel
Ono je vzdy osidne posuzovat, zda jeden hraje tak dobre nebo druhy spatne. Tomáš hraje jinak nez Rafa a hra je pak taky jiná. Nekdo psal, ze antuka dává Tomasovi (a dalším s horším pohybem) vic casu. Proste myslim ze na te antuce je samozřejmě Nole lepsi, ale ne az o tolik.
Reagovat
spaniel
Škoda toho. Tomáš hraje dobre, dneska me baví.
Reagovat
Roger_Federer
To je skoda..Ale bez prvniho servisu to proste nejde..
V mezihre je to boj Davida z goliasem.
Reagovat
yenda1
A Berdych je kterej?:)
Reagovat
Fandina
v rolích se střídají
Reagovat
kada.tom
Noo, je to škoda. Minimálně ten TB byl hratelný a celkově ten set byl hratelný a klidně ho Tomáš mohl vyhrát, ale jeho chyby mu to znemožnily. Každopádně i tak zatopil Tomáš Novakovi v 1. setu hodně a vlastně jako jediný s ním za celý týden dokázal držet krok až do závěru setu.
Reagovat
yenda1
Nedělní pinkaná!
Reagovat
smazaný uživatel
prvního setu je škoda, protože to bylo opravdu vyrovnané a nakonec rozhodla Tomášova neschopnost pomoct si prvním podáním.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, je po zápase....
Reagovat
smazaný uživatel
!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak vy, ale musim rict, ze Tomas ma ve spicce mozna nejkvalitnejsi druhe podani. Asi s Rogerem dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
no protože ho v každým zápase pořádně potrénuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
výborně!
Reagovat
darek.vrana
To je rozdíl když dá jednou první servis
Reagovat
Kozoroh
Jedem No1e!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To číslo je ohrozně malé. Tomáš se chystá porazit Novaka bez 1. servisu, to si teda dost věří.
Reagovat
smazaný uživatel
No zajímavé teď, chvilku to zavánělo šancí na break, ale pohřbily ji Tomášovy chybky.
Reagovat
kada.tom
a Novakovo eso :-)
Reagovat
kada.tom
jsem zvědav jestli dojde na ten TB, tam by Tomáš bez šance být nemusel :-)
Reagovat
kada.tom
5-5 ... a to šel Tomáš 3x přes druhý servis
Reagovat
Fandina
4:5 pro Berďu. Po třech gamech o samých chybách od Berdi teď zase brejk. Tak doufám, že Berďa bude pokračovat v tom, jak hrál na začátku a teď v devátém game. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a do něho.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos!
Reagovat
kada.tom
5-4 .... Tomáš nedovolil uzavřít Novakovi 1. set a pokračujeme dál :-)
Tomáši, pokus se udržet si servis :-)
Reagovat
aligo
je ztracenej a asi ve druhým setu dostane kanára... jen to tam tak vrací a Nole se dost zlepšil...
Reagovat
darek.vrana
Teď jsi na to kápnul.
Reagovat
aligo
malinko jsem se popletl :D
Reagovat
darek.vrana
No třeba ho ještě přece dostane:)
Reagovat
kada.tom
Na začátku utkání Tomáš útočil a Novak dělal chyby. Teď se Tomáš spíš brání a dělá chyby on.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas se nebrani, protoze Nole nechce utocit ale Tomas uz prestal vice utocit a pak to proste drive vyhodi, protoze Nole ma lepsi raketovou kontrolu...
Reagovat
smazaný uživatel
Pri tom Breakballe na 5:5, Tomáš skvele obrana..Celkom zlepšil pohyb mám pocit..
Reagovat
Vojtiik
raketové kontroly, to není jen tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš zatiaľ až na tej jeden stratený sevis, ktorý by prehral aj s Pere Ribom predvádza skvelý tenis..Pre Noleho nečitateľný, nedovoľuje mu na rozdiel od Rafu hrať až tak v kurte, pôsobí nevýrazne..
Reagovat
smazaný uživatel
no, od toho rebreaku je to hrůza, ze začátku zápasu to bylo skvělé.
Reagovat
smazaný uživatel
To je přesně ono.

Zbytečné chyby jsou důvodem proč Tomáš opět a zase prohraje. :)

Z posledních 10 míčků udělal z BH tak 8 chyb
Reagovat
smazaný uživatel
No je to teď trochu škoda, Tomáš se teď luxusně vyházel.
Reagovat
kada.tom
Tomáš začíná kupit UE, ale ono to jde ruku v ruce s tím, že se Novak zlepšuje ... teď by to chtělo udržet servis :-)
Reagovat
Kozoroh
Co jsem psal? :-) -> " No1e si servis vezme zpátky, uvidíte."
Reagovat
smazaný uživatel
Wow..S1 super ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo snad skoro jasný, tak co tady machruješ
Reagovat
smazaný uživatel
To on Kozoroh dělá často a rád.
Reagovat
Kozoroh
Nekecej.
Reagovat
smazaný uživatel
A ne snad? Když jsem ti nedávno řikal, že machruješ, tak ses mi vysmál a tvrdil si, že jsem určitě jediný, kdo si to myslí. Jak je vidět, tak asi nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
3 de*ilní chyby, škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
nj, jedem totiž na tiebreak.
Reagovat
smazaný uživatel
No tento game Tomáš doslova zahodil.
Reagovat
kada.tom
ajajajaj, to byla špatná hra na podání od Tomáše ... 3-3 a snad to Tomáše nějak moc nerozhodí
Reagovat
kada.tom
teď parádní výměna, zatím hraje Tomáš perfektně a koncentrovaně, kéž by mu to vydrželo co nejdýl :-)
Reagovat
Pe3k
Pojď! Tlač se do agresivního útoku. Máš na to!
Reagovat
kada.tom
Novak pěkné gesto, prohrává a stejně soupeřovi přizná těsný, ale vítězný míč :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ono to má pozitivní vliv na psychiku, takže si tou laskavostí vlastně pomáhá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte?Dáte?:D
Reagovat
aligo
voyo :))
Reagovat
Grigor_Murray
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-djokovic-berdych-atp-monte-carlo-tennis-atp-51439.html
Reagovat
Pe3k
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-djokovic-berdych-atp-monte-carlo-tennis-atp-51441.html
Reagovat
smazaný uživatel
aby toho kanára nedostal Djokovič :)
Reagovat
Kozoroh
No1e si servis vezme zpátky, uvidíte.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, ale zatím hraje Džoka dost nejistě
Reagovat
Grigor_Murray
No0e snad dnes padne konečně
Reagovat
smazaný uživatel
Čo si myslíte, čo je pre Noleho viac..Výhra nad Nadalom alebo výhra na turnaji?
Reagovat
smazaný uživatel
výhra na turnaji
Reagovat
Mayo
výhra na turnaji ... ináč by sa mi zdal veľmi divný :D
Reagovat
kada.tom
určitě výhra na turnaji :-)
i když porazit Rafu na antuce bude pro Novaka asi vždycky velkým úspěchem :-)
Reagovat
kada.tom
Tak onen propíraný kanár to v 1. setu nebude :-D
Tomáš sebral Novakovi servis. Jsem zvědav co bude dál.
Reagovat
Mayo
všímam si, že Djokovič často začína na podaní v zápasoch...to akože za každým vyhrá los? :D bo len ak hrá s Nadalom to je tak, že ten si vyberá príjem v 88% prípadoch to viem...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně v hodně případech prohraje hned první servis. :D
'
Pokud chce Berdych něco v tenise dokázat, tak dneska prostě musí vyhrát. Jinak se bude plácat na 6 - 8 místě do konce kariéry a bude ho zdobit z Masters 10 let starý titul z Bercy.
Reagovat
smazaný uživatel
Plácať na 6-8 mieste?..

To sú aké paradoxy..Keď skončí nejaký český skokan na lyžiach alebo biatlonista, biatlonistka na 6. mieste, tak je hrdina..A Berdychove šieste miesto je zakopané pod čiernu zem...A to má Berdych vo svojom odvetví oveľa väčšiu konkurenciu.

Predstav si, že by existoval český alebo slovenský atlét, šprintér na 100m. Na Olympiáde skončí na šiestom mieste..Doma by ho vítali kyticami kvetov..Čo si myslíš, akoby ten atlét dopadol, ak by bežal stále iba s Boltom?...

Proste Berdych má smolu, že hrá šport jeden na jedného, kde to jeho výborné šieste miesto proste zatieňujú neúspechy s veľkými hráčmi..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že je to šílený úspěch být šestý na světě.

Ale beru to z pohledu Tomáše, on určitě nehraje proto, aby byl šestý.
Takhle jsem to myslel. :)
Herně na Novaka dneska má. Pokud se chce zlepšovat musí dneska vyhrát.

Tomáš ma tu smůlu, že se narodil do strašně špatné generace bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně v hodně případech prohraje hned první servis. :D
'
Pokud chce Berdych něco v tenise dokázat, tak dneska prostě musí vyhrát. Jinak se bude plácat na 6 - 8 místě do konce kariéry a bude ho zdobit z Masters 10 let starý titul z Bercy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká je bilance na antuce?

1:1? MC vyhrál Nole, Řím 2013 Berdych?
Reagovat
Kozoroh
Ano a oba zápasy rozhodoval třetí set.
Reagovat
Kozoroh
Ač celková bilance mezi Djokerem a Tomem vyznívá jasně pro Novaka, tak na antuce je zápasový záznam překvapivě vyrovnaný 1:1, přičemž oba zápasy šly do třetí rozhodující sady. I přes tuto skutečnost očekávám dvousetovou výhru Djoka. Pokud předvede to co včera, tak Berďa uhraje 4/5 gemů.
Reagovat
smazaný uživatel
čtyři pětiny gamů, to není špatný :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky se vám to tak seká?
Reagovat
steve79
Vubec. Nova sport mi jde v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se do boje! Pajďom pre titul Tomáši, 2 tajbrejky a titul je doma.
Reagovat
kada.tom
Noo, může se to zdát tak, že to bude jasná Novakova záležitost. Já tedy z dnešních SF neviděl ani míček, každopádně se domnívám, že Tomáš nemusí být úplně bez šance, nicméně jsem realista a i já očekávám Srbovu výhru.

Tomáš ale může kousat a myslím, že Novak klidně může s Tomášem ztratit set. Já osobně nečekám výprask, ale ono to taky záleží na tom jak se oba vyspí, s čím půjde Tomáš na kurt a tak dále :-)

Můj tip: Djokovic > Berdych (6-3 4-6 6-2)
Reagovat
kada.tom
/ze včerejších SF
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist