Berdych ve čtvrtfinále nestačil na výborného Gasqueta

28. 3. 2013, 23:01
Aktuality 148
ATP MIAMI - Tomáš Berdych si semifinále na čtvrtém turnaji v řadě nezahraje. Na Masters 1000 v Miami skončil ve čtvrtfinále na raketě výborně hrajícího Francouze Richarda Gasqueta. Ten se o finále utká s Murraym.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych letos v Miami zvládl už dva těžké 'tříseťáky' proti Španělu Gimenu-Traverovi a Kolumbijci Fallovi, s nímž dokonce odvracel dva mečboly. Ve 4. kole ale již suverénně deklasoval Sama Querreyho a i na pátém letošním turnaji si zajistil účast ve čtvrtfinále.

V něm se sedmadvacetiletý český tenista utkal s o rok mladším Francouzem Richardem Gasquetem, kterého před 14 dny v Indian Wells porazil ve dvou setech. Jejich osmý vzájemný zápas ale zvládl lépe Gasquet, jenž v Miami předvedl výkon s mnohem menším počtem chyb a vyhrál 6-3 6-3.

Statistika zápasu Richard Gasquet - Tomáš BerdychZačátek zápasu přitom tak snadné porážce nenasvědčoval. Berdych byl při svém podání suverénní a za stavu 3-2 měl dva brejkboly. Jenže jen nevyužil, prohrál sedm gamů v řadě a bylo po zápase. Skvěle hrající Gasquet narozdíl od českého hráče téměř nechyboval, ani jednou nepřišel o podání a po 74 minutách vyhrál pátý z osmi vzájemných duelů. 

Finalista z roku 2010 Berdych v zápase udělal 30 nevynucených chyb a trefil jen 19 winnerů. Na čtvrtém turnaji v řadě tak nedokázal postoupit do semifinále, přesto si díky vylepšení loňského 3. kola bodově polepší a v žebříčku zvýší náskok na sedmého Del Potra a stáhne ztrátu na pátého Nadala. 

Tomáš Berdych a Richard GasquetSedmadvacetiletého rodáka za Valašského Meziříčí nyní čeká přesun z Floridy do Kazachstánu, kde by měl být příští týden oporou obhájců titulu ve čtvrtfinále Davisova poháru. 

Šestadvacetiletý Gasquet v zápase předvedl velmi dobrý výkon s minimem chyb. Těch nevynucených totiž spáchal jen 10 a postup ozdobil 17 vítěznými údery.

"Jsem opravdu spokojený s tím, jak jsem dnes hrál. Byl to z mé strany vážně dobrý zápas. Myslím, že jsem na tom byl dobře hlavně po psychické stránce. Hrál jsem velmi dobře, byl to pro mě důležitý zápas," pochvaloval si 10. hráč světa Gasquet, jehož dosavadním maximem v Miami bylo osmifinále.

Až dosud Gasquet na Key Biscayne příliš dobré vzpomínky neměl. Před čtyřmi lety měl v Miami pozitivní test na kokain a za užití nepovolených látek mu hrozil dvouletý distanc. Po třech měsících se mu své jméno podařilo částečně očitit a mohl znovu hrát, slibně rozjetou kariéru bývalé světové sedmičky to ale tehdy výrazně zpomalilo.

O čtvrté finále na turnajích Masters 1000, na kterých dosud netriumfoval, si Gasquet zahraje s šampionem z roku 2009 Andym Murraym. S tím má bilanci 3 výher a 4 porážek. Druhý nasazený Brit si v prvním čtvrtečním čtvrtfinále poradil po setech 6-4 6-3 s Chorvatem Marinem Čiličem, se kterým si bilanci vylepšil už na 8 výher a jedinou porážku.

"Myslím, že dnes to tu byl můj nejlepší zápas. Byl těžký, obzvlášť ve druhém setu, kdy jsme hráli několik dlouhých výměn. Hrál jsem slušně, příliš jsem nechyboval a v důležitých momentech jsem byl jistější," komentoval Murray, který hraje o první titul z turnajů Masters od Šanghaje 2011.

Pětadvacetiletý Murray se v případě zisku titulu v Miami posune na druhé místo pořadí ATP. "To bych moc rád, bylo by to skvělé, ale raději se soustředím na výhry v zápasech," řekl Murray, svěřenec Ivana Lendla.

"On (Murray) na kurtu dokáže všechno, je velmi chytrý. Je to neuvěřitelný hráč, vím, že musím hrát svou hru. Už jsme spolu několikrát hráli a určitě bude i teď favoritem. Ale nemám co ztratit a budu se snažit odehrát dobrý zápas," dodal k semifinále Gasquet, který už letos získal dva tituly - v Dauhá a v Montpellier.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
čtvrteční výsledky (28. 03. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Gasquet (8-Fr.) - Berdych (4-ČR) 6-3 6-3
Murray (2-Brit.) - Čilič (9-Chorv.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

148
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.10sballs.com/2013/03/29/summer-grass-court-season-about-to-expand/
Reagovat
J.M.
Zdá se, že výzvý hráčů a fanoušků byly vyslyšeny. Loni se dost volalo po tom, aby travnatých turnajů bylo víc, a i včera Murray v rozhovoru po zápase, když se bavili o zpomalování povrchů, říkal, že by chtěl víc turnajů na trávě.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po zkompletovaných čtvrtfinálových zápasech v Miami (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči se dostali do semifinále a ještě můžou v Miami získat další body):

1.Djokovic (+7225 bodů)
2. Federer (+3525 bodů)
3. Murray (+2965 bodů) *
4. Ferrer (+1665 bodů) *
5. Nadal (+1240 bodů)
----------------------------------
6. Berdych 5145 bodů
----------------------------------
7. Del Potro (-395 bodů)
8. Tsonga (-1485 bodů)
9. Gasquet (-1915 bodů) *
10. Tipsarevic (-2145 bodů)
11. Cilic (-2440 bodů)
12. Almagro (-2710 bodů)
13. Simon (-2755 bodů)
14. Haas (-2885 bodů) *
...

Tomáš si díky postupu do čtvrtfinále v žebříčku opět trochu polepšil. Mírně stáhnul ztrátu na Nadala a naopak trochu navýšil svůj náskok před Del Potrem a Tsongou ...
Přesto se nedá jednoznačně říct, že postup čtvrtfinále je pro Tomáše dobrej výsledek. Já si myslím, že s ohledem na neúčast Federera a Nadala a předčasný vypadnutí Djokovice měl Tomáš dojít minimálně do semifinále. Mrzet ho musí i až příliš hladký vyřazení právě od Gasqueta, kterej se už posunul na devátý místo a může se stát pro Tomáše vážnou hrozbou v boji o účast na TM ...
Moc optimistickej není ani výhled do antukový sezóny. Na antuce to bude mít Tomáš letos strašně těžký a obávám se, že se lonský výsledky - zejména semifinále v Monte Carlu a finále v Madridu - neobhájí a v žebříčku se trochu propadne ...

Z ostatních hráčů stojí za zmínku reálná šance Murrayho na postup na druhý místo před Federera (Murray k tomu musí získat titul) a velkej posun Haase (když postoupí do finále bude na 12. místě, když získá titul bude na 11. místě) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj mistrů je zaprvé daleko a zadruhé žádné vážnější hrozby k vidění nebudou. V žebříčku ATP bude Berdych celou sezonu bojovat s Del Potrem o svoji šestou pozici. Antuka bude těžká na obhajobu ale u Berdycha se mi líbí že každý rok zahraje fantasticky uplně na jinejch podnicích. V žebřícku Race je to zatím pohoda jazz a nemám ani ty nejmenší pochybnosti že by Tomáš potřebné body nenahrál se standartem jaký hraje.
Reagovat
tommr
tak já taky doufám, že si Tomáš nakonec ten TM uhraje, ale určitě si nemyslím, že to bude nějaká pohoda, jazz. Podle mýho názoru to bude těžkej boj až do poslední chvíle mezi Tomášem, Del Potrem, Tsongou a Gasquetem. jeden z nich na TM nepojede ... :)
Na antuce Tomáš letos nejspíš hodně ztratí, ale máš pravdu v tom, že by moh pro změnu zase překvapit třeba na trávě a nahrát si tam nějaký body zpátky - ve Wimbledonu určitě dvakrát po sobě v prvním kole neskončí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/official_atp_ranking
Reagovat
darek.vrana
Formulace "na čtvrtém turnaji v řadě tak nedokázal postoupit do semifinále" vyznívá trochu jinak, než byla myšlena...
Reagovat
tommr
vyznívá to dokonce naprosto nesmyslně ... :)
Reagovat
Paseka
Tomášovi bych přál konečně vítězství na velkem turnaji, ale obávám se, že se to nikdy nestane. Nemá na to psychicky( tentokrát ani fyzicky) !
Reagovat
darek.vrana
Jestli myslíš velkým turnajem tisícovku, tak tu už má.
Reagovat
tommr
jenže je to už tak dávno co jí vyhrál, že většina lidí na to úplně zapomněla ... .)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/03/13/Stuttgart-Switches-To-Grass-In-2015.aspx

Parááááda, od roku 2015 nový turnaj na trávě ve Stuttgartu. Čím víc na trávě, tím lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, super je, že se Wimbledon posune o týden a mezi RG a W tak budou tři týdny. Ještě by to chtělo namísto Monte Carla přesunout jeden turnaj Masters na trávu a budu plně spokojen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ptemna velke sklamanie Gasquet nema na Berdycha ani z daleka ale co uz v Miami je toho roku vsetko mozne
Reagovat
dadaft
Gasquet má obrovský talent - bohužel je to malé pivo.
Berdych je dříč a tak trochu antitenista.
Reagovat
Fandina
dadaft ... jak antitenista?
Reagovat
dadaft
Fandina .......... no takový špalek masa, nic ve zlém, nevím jak to jinak říct.

jeho hra mě zkrátka nedokáže zvednout ze sedadla...
Reagovat
Fandina
dadaft ... ty jsi ale ošklivý na Tomáše. On je silový hráč a ranař a ta tělesná schránka jeho styl předurčuje. Ale když hraje servis výměna a pak trochu dopředu a volej, tak je to také zajímavé. Mě se na něm líbí, že nevíš, co zrovna zvolí. Jednou servis, pak hraje delší výměny, ty tedy včera nepraktikoval a možná že mohl, ale soustředěně, důsledně a stupňovat údery, to mi nějak chybělo. Vlastně Ríša když takových pár výměn začal mu to přerušil. Poslední dobou Tom kromě servisu a pak zabití tohle také praktikoval, včera ne. Ani mu nešel return, pěkně k čarám forehandem. Včera to byla snaha o rychlou hru, ale soupeř byl na ní už připravený a Tomovi nedal šanci. Já se ráda na Tomovu hru dívám, jednak je to manekýn hezký člověk a jednak jak píšeš fyzicky vybavení. A žádný antitenista ... úsměv
Reagovat
Fandina
se vyjádřil, že nebyl schopen nic na Richarda zahrát, že už byl unaven po sedmi týdnech zápřahu. Tak Tome načerpat sílu, odpočinout a příště zase do toho. Držím palce ... Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i takováto porážka někdy musela přijít. Gasquet velmi dobrý, Berdych asi tak jako v prvních dvou zápasech. Strašně moc chyb a ne a ne se chytit. Nicméně nějaké unáhlené závěry po této porážce nejsou na místě. S tím co letos Berdych nahrál to musí být už hodně náročné, ukázal to i Djokovic. I to čtvrtfinále je řekněme dobré.

V Davis Cupu se hodí zase do klidu dvěma výhrami, připíše pár bodíků a antuka bude určitě taky dobrá.
Reagovat
tommr
jj Tomáš zahrál stejně špatně jako v prvních dvou zápasech na turnaji. Rozdíl byl jen v tom, že Gasquet je jiná liga než Falla nebo Gimeno-Traver a dokázal ten Tomášův slabej výkon využít ...
O tom, že je čtvrtfinále pro Tomáše dobrej výsledek by se dalo polemizovat. Já si myslím, že s ohledem na neúčast Federera a Nadala a předčasný vypadnutí Djokovice měl Tomáš dojít minimálně do semifinále ...
Na antuce to bude mít Tomáš letos strašně těžký a obávám se, že se lonský výsledky - zejména semifinále v MC a finále v Madridu - neobhájí a v žebříčku se trochu propadne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo tušení, kdy bude známá oficiální nominace na Fed cup??
Reagovat
Elisabeth
To je ještě moc brzo, hrají až 20.3 myslím, tak možná tak týden nebo 10 dní předem
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to teda mají už 9 dní po :-)
Reagovat
LubosZabloudil
Někdy začátkem příštího týdne.
Reagovat
Titan
Tahle nominace počítám dělá Pálovi hodně těžkou hlavu. Errani a Vinci jsou ve skvělé formě jak v singlu, tak v deblu, Flavia v deblu také.
U nás Šafářová bez formy, Hradecká mimo, Hlaváčková marná. Jediný, kdo funguje je Klárka Zakopalová. Takže musíme hodně věřit, že se Petra zase dostane do formy z Dubaje, a že rameno bude držet...
Reagovat
smazaný uživatel
já očekávám nominaci: Petra (jediná, která by měla porazit Errani i Vinci), Klára (má celkem slušnou formu), Háčka ( jiný debl prostě nemáme) Komplikací může být zraněný Lucky Hradecký, ale snad to doléčí, jinak by jí musela nahradit Lucka Šafářová. Jinak formu Petry bych zase tolik neřešila. Vzpomeňme na první kolo Fed cupu, kdy porazila úplně bez formy i Stosur z mečbolu. Fed cup je
týmová soutěž a Česko má tým, který drží pospolu, mají super atmosféru v týmu atd.
Reagovat
Titan
Petře by i věřil, páč americké brutální počasí udělalo své a v Evropě toto nehrozí ani omylem. Ale co chcete dělat s H+H? Vždyť holky v deblu prohrávají jak na běžícím páse s hráčkami, které jsou hluboko pod mimi. Pravděpodobnost, že porazí Errani/Vinci je 5%. To bude spíš hrát případný závěrečný debl Petra s Klárkou...
Reagovat
smazaný uživatel
no.. Klárku do debla? no nevím, to raději Petru s Andreou, ale já háčkám věřím..
Reagovat
Reti64
V jaké formě budou naše hráčky je tentokrát docela jedno. V Itálii nemají šanci. Až za rok, doma.
Reagovat
Titan
Nechtěl jsem veřejně popuzovat, ale myslím si totéž. Možná kdybychom hráli doma a volili povrch, ale takhle... :-(
Reagovat
darek.vrana
Já to vidím Kvitová - SIniaková:)
Reagovat
tommr
souhlas jak s tou pravděpodobnou nominací tak i s tím, že ve FC může bejt všechno jinak než na normálních turnajích. Kdyby se to bralo jen podle momentální formy a výsledků tak by naše hráčky ani nemusely do Itálie jezdit a mohly by to rovnou skrečovat. Já ale taky věřím, že se holky při FC vybičujou k maximálnímu výkonu a budou Italkám přinejmenším vyrovnaným soupeřem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se hrálo na tvrdém povrchu a v hale, tak je Česko mírným favoritem, takhle jsou mírnými favoritkami Italky. Jinak koho mají krom Errani a Vinci? v první padesátce jen Schiavone, v tom má Česko trochu výhodu.
Reagovat
tommr
jenže Errani a Vinci jsou schopný odehrát všechny zápasy v singlu i v deblu takže Italky kromě nich ani nikoho jinýho nepotřebujou ...
Kromě Schiavone mají v záloze ještě Pennettaovou, která se vrací po zranění a je to vynikající a zkušená hráčka i když její postevení v žebříčku je momentálně nízký ...
Reagovat
smazaný uživatel
nezbývá, než doufat, že se Errani zraní, nebo bude bez formy, ale Petra by ji měla porazit i na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
to je velka skoda, takovy jednoznacny vysledek :(( to bude nuda, Richard a Andy, je mi uplne jedno kdo z nich vyhraje. Ale Serena to slusne rozjela :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alé tohle mě potěšilo :D
Reagovat
steve79
Čekal jsem do Berdycha lepší výsledek na turnaji, když zde nebyli Federer,Nadal a ještě hodně brzo vypadl Djokovič. Murray nehraji nic moc tenis, ale na vítězství to prozatím stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena naprosto s přehledem...40 winners, z toho 12 es:-)
Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/16Serena_stats.jpg
Reagovat
Fandina
Sonja ... díky za ty statistiky. Seš dobrá, že to sem dáváš a sejmeš. Někdy jsem si to také dělala, ale když koukám na televizi, tak na to zapomínám.

Serena byla důsledná a přesvědčivá. Hezký zápas. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
No já nemám slovak sport, takže WTA sleduju jen ze streamů a dnes jsem ze streamu sledovala zrovna i Tomáše...tak jsem sem ty statistiky hodila, pár kliků mě nezabije a vím, že se tu ocení;-)
Nic, jdu spát, dobrou Fandino:-)
Reagovat
Mayo
sakra lidi, prečo som bol bloknutý :D ... zdravím vás opäť...Gasquet je pánes ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo ťa odblokli:-/
Reagovat
Mayo
asi si uvedomili, že ma blokli pre nič :)
Reagovat
smazaný uživatel
koukám na zápas, ale asi zvadnu, zítra budu vypadat zase jako šarpej. :) Zatím Serena jede..
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je výborná, limitovaně vůbec nevypadá...snad v tomhle tempu bude pokračovat, i když je to pro Agu trochu kruté:-D
Ale aspoň bude zajímavé finále, Agu by Maria vyprášila...
Reagovat
smazaný uživatel
ja mozna vydrzim, jsem si uz vykapala zarudle oci.. :-) Jen v ramci zachovani sveho i Serenina zdravi nemam s Agou slitovani a doufam v rychly proces..
Reagovat
Fandina
Serena si zatím s Agou dělá co chce 5:0 takže rychlovka
Reagovat
smazaný uživatel
Kanár...neuvěřitelná drť:-)
Reagovat
dadaft
seká se to jenom mně nebo se na slovaksportu definitivně pomátli a vydávají tenhle stream za televizní přenos?
Reagovat
Fandina
teď se mi to seká na Slovak sportu
Reagovat
Fandina
dívám se na televizi
Reagovat
Fandina
dadaft je to děs běs jak se ta telka seká teď už to vypadlo úplně, musím se jistit streamem kupodivu polským ... úsměv

http://www.hdbox.in/en/channel2.html
Reagovat
smazaný uživatel
Aktívny Gasquet, to je tenisový sviatok.
Finále Haasa s aktívnym Richardom by bol tenisový orgazmus.

Zajtra majú obaja šance proti svojim súperom, hlavne Tommy lebo Ferrer je trochu z formy a uvidíme ako Richard. Andy to môže upinkať v dvoch ale aj prehrať vo famóznom zápase. Aspoň trochu svieže semi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že by se mi tohle finálové složení taky líbilo:-)
Reagovat
tommr
Gasquet byl dneska o třídu lepší ...
Začátek měl přitom Tomáš dobrej a za stavu 3:2 moh jít do brejku. Jenže svojí šanci promarnil zbytečnejma chybama a pak přišel kolaps jakej se mezi muži na týhle úrovni vidí jen zřídka. Gasquet se na tu snadno výhru ani moc nezapotil - stačilo jen trpělivě vracet a Tomáš spolehlivě zazdil i míče, který se snad ani zkazit nedaly ...
Reagovat
smazaný uživatel
neřekl bych že se Tomáš po tom šestém gamu nějak rosypal, takže kolapsem bych to nenazýval. Spíš Gasquet šel celý zápas s výkonem nahoru a Tomášova hra pomalu ale jistě dolů
Reagovat
smazaný uživatel
ja si take kolaps predstavuju jinak a i mi prijde takove orezane rici, ze Risa jen vracel..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, žádný kolaps to nebyl, Richard hrál prostě dneska fantasticky, zatímco Tomáš "zkazil co mohl", co se dá dělat, vybral si špatnej den zrovna u hráče, u kterého si to nemohl dovolit (podobně jako Novak):-/
Reagovat
tommr
7 prohranejch her za sebou je u šestýho hráče světa neuvěřitelnej kolaps. Zvlášt když v prvních šesti hrách zápasu měl mírně navrch ...
Reagovat
Fandina
Richard měl od začátku navrh a byl přesvědčivý. Křížové BH úžasné. Dobře podával.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Honzem, nebylo to tolik o tom, že by Tomáš odešel, rozsypal se a zbytečně chyboval...Richard odehrál parádní zápas, skvěle trefoval backhand, což je o u něj ostatně zvykem, výborně se bránil, pohyboval...nedal Tomášovi prostě šanci. Ale vůbec bych nepoužil označení: "kolaps, který se vidí jen zřídka". Je potřeba vyzdvihnout kvality 10. hráče světa, ty rozdíly nejsou tak velké...Tomáš nehrál špatně, naopak, hodně bojoval, což dokládá i jeho reakce za stavu 5:3, 15:15 při Gasquetově podání...ale dnes byl prostě horším hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
I tak Tomášovi dík, letos hraje dobře až na pár výjimek, tady je škoda, že šance na titul by byla..
Reagovat
tommr
aby nedošlo k mýlce - rozhodně netvrdím, že se Gasquet dneska jenom bránil. Chtěl jsem jen říct, že v závěru hrál jen to co potřeboval. Když viděl, že Tomáš neuvěřitelně kazí i ty nejlehčí míče tak pochopitelně přestal riskovat a čekal na Tomášovy chyby. V úplným závěru si už dokonce moh dovolit i vypustit Tomášův servis, protože bylo jasný, že zápas je rozhodnutej a Tomáš ho při jeho vlastním servisu nemůže ohrozit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš bojoval, ale 30 UE je za takovou "chvíli" moc:-(
Lunej: máš recht, nemá se za co stydět, v IW semifinále, v Miami čtvrtfinále...to je velkej úspěch;-)
Reagovat
Fandina
Sonja, nevíš počty UE a Winners, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, odpoustim ti. :-)) Ale Risa zpoceny byl! A predevsim uvolnenejsi - mel proc, no, zvlastni Berduv zapas. Smolny, snaha, nasazeni, vule byla, "nic" nechodilo... Kdosi se tady ptal, jestli jsme ho nekdy videli zahrat kratas.. tak snad si vsiml dnes..
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě, že je to moc, ale častokrát se ty chyby staly proto, že si chtěl dojít pro winner, protože ho postupným útokem prostě nepřečatlil...takže mu je nelze příliš vyčítat
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet 17/10, Tomáš 19/30...Tady můžeš mrknout i na ostatní statistiky (dávala jsem ten odkaz i níž):
http://www.q3.cz/images/20Berdych_stats.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Opět trochu přeháníš, koukám :-) o co bylo hrát snad při každém Ríšově servisu, stavy 40:40, 40:30 nebyly vyjímkou...ale ty rozhodující míče zvládnul lépe...i to je důležitý rozdíl, ale tvrzení, že zápas byl jasně rozhodnutej...přehnaný a nespravedlivý
Reagovat
Fandina
Sonja ... moc ti Ď, nevěděla jsem, že to je i níže. To si hodná.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, ještě finalista v Dubaji a v Paříži a jeho neuvěřitelnej výkon v DC.... i když mě děsně štve, že Tom dneska vypadl, celkově je letos jeho forma zatím výborná. Jen by to chtělo tu třešničku na dortu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kdosi jsem byl já ;-)
Viděl jsem a nebylo to špatné. I když kraťas křížem má menší šanci.
Dokonce se i pokusil o můj oblíbený kontraktraťas. No nevyšel ani jeden.
Reagovat
VlS
to dneska nevyšlo. Na Tomovi je vidět, že potřebuje pár dní orazit, těch zápasů je trochu hodně - druhej za Davidem Ferrerem a na Davidivi je ta únava trochu vidět taky, viz včera 1. set s Jurgenem.
Reagovat
VlS
Jinak Ríša to odehrál moc dobře.
Reagovat
Fandina
Jdu plakat ... dobrou noc všem!

Ale nakonec Ríša dobře, jindy mu fandím, tak gratulka alespoň jemu. Tome neva příště to bude lepší. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rychlej konec jsem nečekala...Tady v Miami hrál Tomáš snad nejhůř od začátku roku. Škoda, ale tenis jde dál.:)
Reagovat
smazaný uživatel
smrdelo to od druheho gemu.. Risa super.. :-(
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Ríša od druhého game ovládal mač. Jsem zvědavá, jak příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Tomáš, ani se nedivím té frustraci v posledním gamu, dnes mu nic nevycházelo a Richardovi naopak vyšlo všechno:-/...bad luck. A pro mě turnaj končí:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě taky, nemám komu fandit :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/20Berdych_stats.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy! Tommy! :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, teď to přeju nejvíc jemu;-)
Reagovat
PetaM
Jo jo, Miami se právě teď stalo nezáživným turnajem. Není komu z našich fandit. Zbývá si jen počkat na další zápasy :)
Reagovat
VlS
a co tak tenisu?
Reagovat
Fandina
VlS ... tenis není člověk ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemám komu jinýmu.. :-) Tommy je z nich jedinej koho jsem viděl naživo a mám jeho podpis, a přeju mu to z těch hráčů co tam zbyli nejvíc.. Ferrera jsem nikdy moc nemusel, z obranářů mám rád jen Simona.. SaMurraye fakt nesnášim.. A zásadně nefandím ten co porazí Berdycha :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám teď "komu" fandit :) Snad jen Tommymu, že se mu tady daří, ale asi taky potřebuju voraz jako Tom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skončili jsme, jasná zpráva. Rychlý proces celkem, Gasquet parádní, vybral si top den, zítra čekám klasiku a postup Andyho do finále.
Reagovat
PetaM
Hodně usnadněné druhé místo pro Andyho ... No co, je to hra. Příště to zase bude o něco lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepředbíhejme, například David může Andyho porazit podle mě, dnešní Gasquet s trochou štěstí taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dlouhý výměny jsou na nic, Tomáš se už bojí asi útočit, když mu to předtím nevycházelo.. to je škoda..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč takhle aktivněji nehraje Gaské častěji? Hned by se na něj koukalo lépe, dneska je úžasný.
Reagovat
smazaný uživatel
On si dnes vybere dobrý den a v případném semi bude zas hrát houno:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, přesně podle plánu :D
Reagovat
tommr
Tomáš neuvěřitelně chybuje a Gasquet už vyhrál 6 her za sebou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se mu to děje se servisem?
Reagovat
smazaný uživatel
teda s forhandem jsem chtěl napsat...
Reagovat
Fandina
za to může janekda ... vsadil na Richarda ...
Reagovat
smazaný uživatel
prdlajs. tenhle set Tomáš ještě dá.
Reagovat
smazaný uživatel
jak si mohl:-(
Reagovat
tommr
Tomáš začal solidně, měl i pár brejkbolů, ale zbytečnejma chybama o ně přišel a pak se úplně sesypal ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet dnes bohužel hraje výborně a prakticky vůbec nekazí (5 UE za 1.set)...to bude mít Tomáš ještě hodně těžký:-/
Reagovat
smazaný uživatel
A Tomáš kazíííí...to nevypadá dobře:-(
Reagovat
smazaný uživatel
mne se vubec nelibi to tempo, Berda je od zacatku ne namotivovany, ale napruzeny, pospicha, to neni jeho styl.. :-( Stale verim, ale Risa je fakt perfektni.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš bohužel pravdu, ale je to bojovník, tak snad se nevzdá a Gasquet si vybere taky slabší chvilku :/
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Tomáš v 1.setu 3x víc UE než Gasquet...musí máknout:-/
Reagovat
smazaný uživatel
1. set ztracen.. Tomáš nevyužil šance a trest přišel rychle.. Nevadí, Tome nezapomeň že s Fallou a s Gimenem si také ztratil 1. set a ve druhym byla situace kritická, tak tohle by stále ještě mohla být "pohoda"
Reagovat
tommr
Tomáš moh Gasqueta brejknout, ale udělal pár zbytečnejch chyb ...
Reagovat
tommr
a vzápětí přichází krutej trest ...
Reagovat
Fandina
rozebral ho ... tak bude muset Tom přitlačit, jinak je po něm, tak Tome vymysli něco a pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, ze Richardovi to tentokrát výjde..
Reagovat
smazaný uživatel
z čeho tak soudíš? Tomáš zatím na podání ztratil jedinej bod (dvojchybou)
Reagovat
Fandina
Forehand ... jsi jasnovidec asi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Richard!
Reagovat
smazaný uživatel
A už se to krásně vyvíjí :-) Richard hraje parádně, Berdych od toho gamu, kdy nevyužil šanci moc chybuje. Hlavně po 2. servise má nízká čísla.
Reagovat
smazaný uživatel
Se bojíš viď:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš si, že kdyby Tomáš vypadl, že ten skotskej namachrovanec bude mít jistý finále..?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trošku jo, už ne tak jak dřív, ale víc než Gasqueta určitě :-) Nemám navíc zápasy Andyho s Tomášem rád, jsem až moc emotivně vtáhnutý, jednoho mám rád, druhého ne. Případná porážka bolí hodně, výhra je zase o něco sladší než normálně.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad někde tvrdím? A namachrovanec taky sedí, asi podobně jako simulant. Dneska jedna větší perla než druhá. Já vidím namachrovance hrát teď, a to dokonce dva.
Reagovat
Fandina
A já zase mám Tomáše hodně ráda. Každý to máme jinak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jednoho z nich jsem naživo nikdy neviděl, a nemyslím si, že jsou namachrovaní hlavně Gasquet..

Jo a s tím simulantem si to trefil.. :) Jako s Jarkem minulí rok na French Open.. Teda asi minulí, možná už 2 z5..
Reagovat
Fandina
Tady bývá zvykem nazývat lidi namachrovanými aniž člověk ví proč. Tomáš je normální kluk ať živě nebo v televizi. Vypadá nepřístupně a mnozí hned, že je namachrovaný. Nic takového nevidím ani na Richardovi, takže taková přirovnání vypouštím.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Přesně o tomhle momentu jsem mluvil v minulém článku, takový herecký výkon by nepodal ai padesátinásobný vítěz Oscara, tohle prostě nahrát nejde. Člověk absolutně nemůže servírovat, jen pinká míč jako amatér a simuluje. Kdyby simuloval, tak kvůli něčemu a rozhodně by si nenechal napráskat 1:6.
Reagovat
Titan
Konečně někoho napadlo, že se o aktuálním dění nemusí diskutovat u předešlého článku. Pokud jde o mě, tak je to všechno, páč mě tento zápas vůbec nebere. Ostatně jako drtivá většina ATP...:-)
Reagovat
tommr
taky jsem mile překvapen. Doufám, že se previewy důležitejch zápasů stanou na TP tradicí ... :)
Reagovat
Fandina
Třeba jsme byli na redakci hodní. Tak když v tom budeme pokračovat, tak jako teď, bude to pořád. Předem děkujeme redakce !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Tom dneska Gasqueta dá a potom Murrayho pěkně vyprovodí v semifinále :) ještě aby se dostal na druhý místo v žebříčku :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tam se během antukové sezony dostane tak či tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to, asi budeš po Mayovi další můj oblíbenec, kterého tady valná většina moc nemusí. Páánes :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestrašte:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pánové - nestrašte! :D je mi jasné, že se Murray ještě rozjede, ale zatím tak hvězdné výkony letos nepředvádí :P
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že už by měl byt rozjety a nevypada to tak.nehraje nic moc rozjety je tomaš myslím že muray bude mít jo problemy samozřejmě pokud se utkají
Reagovat
smazaný uživatel
o vyhře nad murayem ani moc nepochybuji tomaš ma fazonu jako hrom a na brita umí a psychycky blok nema myslím si že to zlomí a po dlouhé době zase porazí někoho z velké čtyřky bylo by na čase
Reagovat
smazaný uživatel
nepočítam federera to je jasny na něho umí až moc:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, odvracet mečboly s Fallou a prohrát set s Gimenem-Traverem, to je fazóna. Andyho neporazil na hardu 3x v řadě, na antuce by byl favorit, takhle ale ne. A nepředbíhejte, zrovna s Gasquetem má zápornou bilanci.
Reagovat
Fandina
tomasinho ... první game kromě té dvojchyby by šel, co říkáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasné, nemusí k tomu semifinále s Andym vůbec dojít, bude to boj, teda už je :) ale jednoduše mi neimponuje hra Andyho a rozhodně nejsem jeho fanynka, to se přiznávám :) fandím pěknému tenisu a jeho hra od základní čáry, mě nebere :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec jsem dal Gasqueta, na kterého zase padá kurz z 2.7 na 3.1. Co mě opravdu přesvědčilo? Drtivé ..., ne to si nechám pro sebe ;-)
Ale fandím Valašskému Rebelovi jasná zpráva.
Reagovat
smazaný uživatel
gasket si vzpomene na iw psychicky se podělá
Reagovat
smazaný uživatel
tak za chvíli to začne nova sport živě.Jak to tipujete?
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
gratulujem.. co Ta nakoniec presvedcilo, ze Gasquet vyhra?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš vyhra si myslim
Reagovat
smazaný uživatel
Tomaš je v teto sezoně hodně silný věřím že postoupí a porazí i muraye z něho psychycky blok nemá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist