Berdych znovu nezvládl vstup do Turnaje mistrů, proti Wawrinkovi vyhořel

10. 11. 2014, 16:13
Aktuality 386
TURNAJ MISTRŮ - Ani na pátý pokus nedokázal Tomáš Berdych vyhrát svůj úvodní zápas na Turnaji mistrů. Letos český tenista navíc utrpěl jednu z nejhorších porážek kariéry, když proti Švýcaru Wawrinkovi zcela vyhořel a uhrál pouhé dva gamy.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se v posledních letech může chlubit vyrovnanými výkony, které ho pátý rok po sobě dostaly na Turnaj mistrů. Během letošního podzimu ale předvedl už několik výpadků. Začátkem října utrpěl debakl v pekingském finále s Djokovičem, v Šanghaji dostal kanára od Simona, ve Valencii snadno a nečekaně prohrál s Andújarem a dnes na Turnaji mistrů musel zkousknout jednu z nejvýraznějších porážek kariéry.

Proti české jedničce mluvily před duelem se Stanem Wawrinkou statistiky: Berdych na Turnaji mistrů ještě nikdy nevyhrál svůj úvodní zápas a se Švýcarem, s nímž ve vzájemné bilanci prohrával 5-9, neuspěl už ve čtyřech soubojích v řadě.

Wawrinka se zase nemohl opřít o formu. Vítěz letošního Australian Open či Masters v Monte Carlu si na turnajích po US Open připsal jedinou výhru z pěti utkání.

Ze vzájemného střetnutí - celkově již patnáctého - však odešel jeden zcela jednoznačný vítěz a jeden potupený hráč. Berdych, který nastoupil se zatejpovaným levým stehnem, se od prvních výměn trápil, chyboval a vůbec si nevěřil. Naopak Wawrinka byl skvěle připravený, výborně četl soupeřovu hru a bez sebemenšího zaváhání mířil za vítězstvím.

V prvním setu Berdych esem odvráceným setbolem alespoň zažehnal potupného kanára, na obrazu hry to ale nic nezměnilo. Wawrinka i nadále dominoval, českého soka přestřílel na vítězné údery 16-4, po podání ztratil jen pět míčků a nakonec za 68 minut vyhrál snadno 6-1 6-1.



"Bohužel to byl můj nejhorší zápas sezony. Nechal jsem si ho na start Turnaje mistrů. To není nejlepší věc na začátek, ale takové dny jsou. Cítil jsem se opravdu dobře, nejsem unavený, fyzicky ani psychicky. Prostě to byl špatný den," konstatoval Berdych.

Stan Wawrinka"Když hraju proti Tomášovi, tak je to vždy těžké, protože on hraje rychle, ale když jsem koncentrovaný, tak se s tím dokážu vypořádat a dělat správná rozhodnutí. Dnes jsem udělal vše dobře a jsem nadšený," řekl Wawrinka na kurtu.

Berdych podruhé během šesti týdnů zažil jednu z nejhorších porážek své dosavadní kariéry. Pouhé dva gamy uhrál také před měsícem proti Djokovičovi, stejně jako v roce 2008 v Paříži proti Nikolaji Davyděnkovi a před čtyřmi lety ve finále challengeru v Sunrise proti Robinu Söderlingovi, s nímž v sezoně 2011 utrpěl svou vůbec nejvýraznější porážku. Na antuce v Bastadu se Švédem prohrál 1-6 0-6.

Z předchozích čtyř účastí na Turnaji mistrů Berdych proměnil neúspěšný vstup do soutěže v postup ze skupiny pouze v roce 2011, kdy skončil v semifinále. Aby svůj nejlepší výsledek alespoň zopakoval, bude zřejmě muset - i vzhledem k dnešnímu skóre 2-12 - vyhrát oba další zápasy.

"Teď je konec. Člověk musí koukat dopředu, najít cestu pro další dny a nechat toto někde hodně daleko a pokusit se přijít s lepším tenisem," pokračoval sedmý hráč světa.

Novak DjokovičVe středu se utká s poraženým z druhého dnešního duelu Marinem Čiličem, který prohrál stejně jednoznačným rozdílem s Novakem Djokovičem. Nad Čiličem Berdych vede ve vzájemné bilanci 5-4, ale v posledních dvou duelech - letos ve Wimbledonu a na US Open - se šestadvacetiletým Chorvatem neuhrál ani set.

Čiličovi, jenž před dvěma měsíci ve Flushing Meadows slavil premiérový grandslamový titul, dnes debut na Turnaji mistrů zhořkl. Srbský favorit měl utkání od samého začátku pod kontrolou, a i když v úvodu druhého setu přišel čistou hrou o podání, zvítězil za 56 minut snadno 6-1 6-1. V 11. vzájemném souboji si připsal 11. výhru,

Sedmadvacetiletý Djokovič vyhrál v hale už 28. zápas v řadě a rázně vykročil za čtvrtým titulem z Turnaje mistrů, který vyhrál v letech 2008, 2012 a 2013. Pokud srbský tenista vyhraje i další dva zápasy ve skupině, nebo jakkoliv postoupí do finále, zakončí sezonu už potřetí v kariéře jako světová jednička.

- TURNAJ MISTRŮ 2014 -
(Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů)
pondělní výsledky (10. 11. 2014)
• Skupina A •
Wawrinka (3-Švýc.) - Berdych (6-ČR) 6-1 6-1
esa: 3-3
dvojchyby: 0-3
úspěšnost 1. podání: 95 % - 61 %
vítězné údery: 16-4
nevynucené chyby: 11-20
využité brejkboly: 5/9 - 0/0
čas: 58 minut
Djokovič (1-Srb.) - Čilič (8-Chorv.) 6-1 6-1
esa: 4-1
dvojchyby: 1-2
úspěšnost 1. podání: 78 % - 52 %
vítězné údery: 13-6
nevynucené chyby: 12-22
využité brejkboly: 6/9 - 1/1
čas: 56 minut


jméno Z V P sety gamy B
1. Djokovič 1 1 0 2-0 12-2 1
2. Wawrinka 1 1 0 2-0 12-2 1
3. Berdych 1 0 1 0-2 2-12 0
4. Čilič 1 0 1 0-2 2-12 0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

386
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude chtít najmout Berďa nějaké tenisové eso, bude asi muste vyfuc.kovat Krupu. Pochybuji, že už bude vydělávat ty prachy co do teď a platit si 2 trenéry, to bude hodně drahé
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš, jakoby byl Rebel totál za zenitem, ale zatím tam je jen trošku :) Uvidíme. Ani bych se nedivila, kdyby Krupa převzal Jiříka.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má novýho kondičního trenéra - němec Alex Stober, dřív trénoval třeba Li Na nebo Samprase.

http://sport.idnes.cz/kvitova-najala-noveho-kondicniho-kouce-d9z-/tenis.aspx?c=A141110_221025_tenis_ald#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
VlS
To vypadá dobře
Reagovat
pockerface
včera při 1.setu jsem přemýšlel, proč jsem vlastně na začátku Noleho kariéry Novaka neměl moc v oblibě. A včera se mi to vybavilo. Já tak nesnášel to Novakovo driblování před podáním. Když si 25x dribnul o kurt, ale pak snad příchodem Vajdy s tím přestal, nebo nevím, jaký byl před tím důvod, jestli rozhodit soupeře, protože Novak na začátku kariéry byl taky dost labilní. Ale včera si dribnul 4-7x a to je jiný kafe :-). Ale stejně jak se hráč během kariéry vyvíjí a mění. Je to samozřejmě věkem, zkušenostmi.
Reagovat
pockerface
Řekl, bych, že opravdu ten týden volna chlapům uškodil. Přijdou mi opravdu vyždímaný, a jako kdyby byli hlavou už na dovolený. Jako kdyby v tom týdnu tělo vypnulo (i když vím, že trénovali), ale jako kdyby fakt vědělo, že už o "nic" nejde. Nějaké velké zvraty v žebříčku se nečekají, tak tělo už odpočívá a nemůžou ho znovu nastartovat do módu "podej nejlepší výkon", škoda. Opravdu jsem se těšil na super zápasy, ale třeba ještě přijdou.
Reagovat
pockerface
tak včerejší zápasy skupiny A obrovské zklamání. Strašně jsem se na TM těšil a co někteří hráči předvádí to je neskutečný. To si tam může Novak, Roger, Stan sázet světové údery, ale když nemají na druhé straně spoluhráče, kteří by jim je vraceli, tak to je těžký. Opravdu jen škoda, že se tam není Rafa, zranění DelPotro, Tsonga a asi by se našlo pár dalších, kteří by zahráli lépe než Tom, Marin a Andy. Uvidíme dál, ale zatím opravdu nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
S Rafou souhlasím. Na Delpa jsem hodně zvědavá, jestli se dokáže vrátit až tam, kde byl. Tsonga... u toho se obávám, že by to taky byla loterie jako dnes u Toma a Marina.
Reagovat
yenda1
Chybí Rafan (fyzicky) a Murray (herně). Hned by to bylo jinčí maso.
Reagovat
panzer.dragon
já bych tam snes tsongu, přijde mi že by tam patřil
Reagovat
Davor1
v tohtoročnej forme by tam absolútne nemal čo hľadať, jeden vydarený turnaj a zvyšok roka totálne trápenie...fakt nie
Reagovat
sprchon
Zápas, na který se rád podívám. Vzájemná bilance vyrovnaná. Fedex zažívá dost dobrou sezonu, Kei asi svoji nejlepší. Čekám vyrovnaný zápas, kde si nedovolím tipovat vítěze. Co myslíte vy?
Reagovat
kada.tom
já myslím, že to může být bitva, ale včerejší a dnešní zápasy ukázaly, že to může mít taky hodně jednoznačný vývoj, a to asi na obou stranách ..
Reagovat
Davor1
Ja to čakám podobne, ale to som čakal aj dnes medzi Berdychom a Wawrinkom :-D
Kurzy na Rogera sú úplne mimo, na Nishiho je slušná value...povrch bude sedieť viac Keiovi, zase Fedexove skúsenosti z tohto turnaja určite zavážia...
Podľa mňa bude najviac záležať na tom, ako pôjde Rogerovi servis. Ak mu bude padať ako v Sanghaji či Baseli a Nishi sa nebude dostávať na returne veľmi do hry, tak to Roger urve. Kei totiž určite nebude schopný podávať konzistentne dobre celý zápas a Roger šance na returne mať bude. Ale keď mu servis nepôjde a budú sa hrať výmeny, tak Kei bude mať slušné šance...
Reagovat
Davor1
sorry sprchon, reagujem samozrejme na teba ;)
Reagovat
spaniel
Tezko tipovat. U Federera se v poslednich letech neda předvídat co předvede.
Fed + servis, forehand, sit, - bekhend, pohyb, pomaly kurt
Nishi + return, hra odzadu, pomaly kurt - servis, fyzicka

Nishi ma dobre sance, pomaly kurt s vysokým odskokem dost ztěžuje přechod na sit a ubírá servisu nepokusil nebude mit Roger dobry den a hrat skvele odzadu, Nishi vyhraje. Tipuju 2:1 Nisikori. Snad mne Feda zahanbi a vyhraje.
Reagovat
pockerface
já očekávám hladší vítězství Rogera. Kei byl v prvním zápase taky takový neslaný, nemastný a hlavně Andy mu to strašně ulehčil. Možná to byla počáteční nervozita a dneska může hrát úplně jinak.
Reagovat
panzer.dragon
ten djok je hrozně našlapanej :-(
Reagovat
VlS
stejně jako Tomáš hmmm
Reagovat
d@ve
Řekl bych spíš podobně. Na rozdíl od Tomáše stál Marin proti Novakovi (zřejmě vítězi turnaje) a taky mám dojem, že mu vzal jedno podání...
Reagovat
Kozoroh
Já bych ho nazval pozoruhodným, tolik debaklů :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda si to užívá jak hollywoodská star :))
Reagovat
Cico93
Dobrú noc;)
Reagovat
smazaný uživatel
dobrou :) doufám, že mě nevyhazuješ :D ještě jsem se ráda podívala, jak Nole obkroužil celou 02 arénu se svou autogramiádou a vynahradil tak fanouškům tak krátkou dobu strávenou na kurtu, rovnou se mohl vyjádřit nějak takhle "Sorry, I just can't stop destroying others" :D
Reagovat
Cico93
vyhadzovať? To si robíš srandu ;:) Len sa slušne lúčim. Zajtra tlačíme Rogerika ahoj.
Reagovat
Davor1
zajtra tu budem asi sám proti všetkým... vlastne sám nie, s Kadlecom :-D :-D
Reagovat
Cico93
;)))))))))) zabil
Reagovat
smazaný uživatel
to bude společnost teda :D já Nišiho můžu, ale fandit proti Rogerovi, to přece nejde :)
Reagovat
Davor1
čo ti poviem, radšej by som bol v tvojej spoločnosti, ale zajtra to nepôjde...no v semi proti Novakovi si to už viem predstaviť :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a to je právě to dilema, koho radši vyslat do toho semifinále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra budu taky fandit Nišimu, i když bez emocí, ale snad si ten tenis líp užiju a hoši konečně předvedou jízdu, na kterou všichni čekáme. :)
Reagovat
Davor1
zajtra to bude bez debaty najlepší zápas turnaja, chlapci totižto zatiaľ nenastavili latku príliš vysoko... :-D
Reagovat
Cico93
Mám dojem, že tam ešte ani žiadna látka neni;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nišiho s Andym jsem neviděla, Roger ve 2. setu s Mildou nebyl moc jistý, takže možná Niši bude mít velkou příležitost Rogera porazit, i když je fakt, že první zápasy nemusí až tak nic naznačovat. I když teda v případě Tomáše a Marina bych tomu byla fakt ráda, aby se oklepali a nebyli tak jednoznačně přehráváni. Když oba udělají "pá pá", tak budu fandit Nišimu.
Reagovat
smazaný uživatel
ok, kámo, jen jsem měla dojem, že mě posíláš spát :DD tak zítra jsme spojenci proti japonskému torpédu ;)
Reagovat
MartinPa
Chudák Goran, vypadal, že by se mu hodila buřinka pana Tau...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten, kto precestoval pol sveta, aby si kúpil lístky na pondelok a videl dva zápasy kratšie ako spiatočná cesta z arény do hotela, ten musel na tenis po dnešku celkom zanevrieť. Nabudúce si radšej zoženie lístky na futbal a bude vďačný aj za 90minút.

Inak, Cilic. Podobne ako Raonic. Prvý nezvládnutý krízový moment, prehraný servis a jeho hra sa rozsypala ako domček z karát. Pritom mal v prvých gemoch fantastické záblesky. Moc nerozumiem hráčom tohto typu, jednak im chýba trpezlivosť a jednak akoby taktická vyspelosť. Akoby nevedeli hrať údery inak, ako naplno, na maximálne riziko. Niekedy by bolo lepšie nechať loptičku len tak v hre, ubrať na razancii a čakať na príležitosť, ako to hrať stále na winner.

Djokovic, absolutórium. Neexistuje hráč s lepším pohybom, tým pádom aj defenzívou. Tá mu vyhráva strašne veľa fiftínov. A k tomu return. Dnes zobral Cilicovi servis 6krát za sebou, bez komentára :)
Reagovat
spaniel
Mozna to dela ta aura světového hrace, kterou ti top hraci maji/meli. Clovek ma pocit, ze musi jit na riziko a diktovat a takto to dopadá. Souhlas, jeho hra se rozsypala po prvnim brejku. Jen daval ploché rány doprava-doleva, bekhendem se nemuze rovnat, servis nesel a ty nabehy taky stali za to.
Reagovat
tito
Nole hrál opravdu výtečně. Samosebou se Marin v průběhu rozpadl a začal kupit UE, ale to, jak je Nole připraven, radost pohledět. Podání, return, pohyb, skvělé prohozy z těžkých pozic, prostě paráda.
Reagovat
Stan_Borowitz
Viděl jsem jen kousek druhého setu a hrál skutečně skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Serbinator, až mi to připomnělo tu známou hlášku, kterou bych lehce obměnila na "Come on, Nole, prove you are human, make a mistake"
Reagovat
Davor1
Dosť ľutujem divákov, ktorí tam dnes prišli na tenis. A ešte viac tých, ktorí obetovali poriadnu pálku za lístky niekde na čiernom trhu. To viac srandy som si užil aj ja na Slovak Open pri zápase Sijsling- Wang či Melzer- Lacko.

Djoka tu môže zastaviť len Federer, Wawrinka a Nishikori, všetci by ale museli mať super deň a Novak naopak, deň blbec. Zrejme najnudnejší TM, aký si za posledné roky pamätám...
Reagovat
Mayo
Davor1, ty vlastne komu fandíš ? u teba stále neviem
Reagovat
Cico93
Samuraj predsa
Reagovat
Davor1
primárne Nishimu a Haasovi, sekundárne DelPovi, Wawrinkovi, Murraymu a Monfilsovi. Mám rád aj Rogera, ale ten má fanúšikov viac ako dosť aj bezo mňa :-)
Reagovat
Mayo
na teba by som tipoval srbského tenistu...tak sa pokúsim si to zapamätať (:
Reagovat
Davor1
nemám proti Nolemu nič, ale mám radšej tú "druhú vlnu", ako tých terminátorov, ktorí ničia všetko zaradom (Roger, Nole, Rafa). Asi jediná superstar, ktorej som v minulosti fandil, bol Agassi (u mužov)
Reagovat
Mayo
kalap dole, že nefandíš tým úplne gloryhráčom
Reagovat
Davor1
vďaka, ale zase by mi nevadilo, keby Nishi pár GS zobral, to nie :-D
Reagovat
spaniel
Já budu mít dilema :( Fandím Rogerovi, ale dopřál bych uspech i Nishimu. Zadny vysledek mne nebude vadit, pokud oba postoupí, ale Andy se jeste muze vzbudit a zamíchat kartami.
Reagovat
Davor1
Ja budem každopádne s postupujúcimi z tejto skupiny spokojný. Ak postúpi Nishi, super. Roger mi vadiť vôbec nebude a ak postúpi Murray, tak to bude znamenať, že sa obrovsky zlepšil oproti prvému zápasu a to by som tiež bral. Raoničovi neverím, snáď ešte nejak nevypáli ostatným rybník...
Reagovat
Mayo
dokonca aj Brajenovci prehrali, ejha
Reagovat
Kozoroh
:-(
Reagovat
Kozoroh
Tom se má na co těšit.
No čekal jsem výhru Noleho 6:2, 6:3, ale Novak mě překvapil ;-)
Reagovat
kada.tom
Inu ... z letošního TM se zatím stává vcelku fraška. Všechny úvodní zápasy ve dvou setech, paradoxně jediný Raonic s Federerem došel alespoň do TB, jinak strašlivě jasné.

Dle těch úvodních zápasů to vypadá tak, že Raonic, Murray, Berdych a Cilic tam nemají co dělat. Jsem zvědav, jak si budou chlapci vést ve druhých zápasech.

Chtělo by to nějakou epickou bitvu. Možná Nishi - Federer. Možná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Výpravnou, nebo snad dějovou?
Reagovat
kada.tom
nejlépe obojí dohromady :-)
prostě nějaký fest vyrovnaný zápas s winnery, úchvatnými výměnami, aby publikum šílelo nadšením, výhru z matcballu(ů) ... :-)

něco ve stylu Kvitová - Kerber z neděle s více winnery :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Aha, takže myslíš napínavou a dramatickou. Tak to potom jo. Mně tam ta neseděla ta epická.
Reagovat
tito
a vymeteno. Nole naprosto famozně.
Reagovat
Cico93
Dnes 6;1 6;1 6;1 6;1 Krása ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Lístky na pondělek za všechny prachy :D
Reagovat
smazaný uživatel
těšila jsem se na větší náboj, nuž což, snad se kluci líp vyspí a uvidíme opravdu zápas hodný TM :)
Reagovat
Lina
Kdyby dnes hrál Tomáš s Čilčem, tak by to diváci asi vzdali.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že zápas Toma s Marinem na TM by překonalo hrůzu kterou hrál naposledy Tomáš s Felim? :) Každopádně jsem vděčná za "labilní" WTA. :D
Reagovat
Lina
Já jsem myslela, kdyby dnes hráli proti sobě a ještě na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
už zítra Féďa s Ninjou, očekávám zajímavější zápas, teď ale váhám, jestli vítězství nebude znamenat automaticky gilotinu :D
Reagovat
Mayo
Hele, RFtheGOAT :D , Féďa s Nišim hrajú večer či cez deň ? Ďakujem.
Reagovat
spaniel
Den
Reagovat
Mayo
vďaka...takže to neuvidím zrejme
Reagovat
smazaný uživatel
tak to asi o hodně přijdeš :P
Reagovat
Mayo
škoda to som chcel vidieť...ale zatiaľ som videl iba zápas roger miloš
Reagovat
spaniel
Tak jsi alespon videl zatim nejvyrovnanější set na TM ;)
Reagovat
Mayo
tak ono mna tam moc iní hráči ani nezaujímajú...takže RF ak sa dá pozriem vždy + nemám nova sport
Reagovat
smazaný uživatel
a taky asi nejnudnější krom teďka Djoka, nemůžu si pomoct, ale zápasy Raoniče mě nebaví ani s Federerem
Reagovat
Davor1
cez deň. Večer Andy s Milošom...
Reagovat
Mayo
Djokovič nestel stratiť viac gemov ako Wawrinka :D
Reagovat
Kozoroh
Výborně Nole!!! Po dni, kdy mě naštvala Nova a zklamal Berdych, tak ty mi děláš samou radost ;-)
Reagovat
Mayo
čo to tam ten chorvát porába ? nevie zabiť winnera či jako ?
Reagovat
spaniel
Na tomto kurtu proti Djokovicovi? Mozna Wawrinka v top forme.
Reagovat
Mayo
to je ale aké smutné ináč
Reagovat
Davor1
zrejme nervozita z prvého zápasu na TM, povrch tomu tiež nepridáva... oproti USO nie je ani polovičný...
Reagovat
Davor1
Djoko tú svoju skupinu nechutne znásilní, to je skutočne na pováženie, aké debakle a brutálne rozdiely vidíme na turnaji 8 najlepších hráčov sveta, kde by človek čakal vyrovnané zápasy...

Mám pocit, že o finálovom zložení sa rozhodne zajtra v zápase Nishikori- Federer, kto ho vyhrá, vyhrá pravdepodobne celú skupinu a v semi sa vyhne Nolemu...
Reagovat
Cico93
Presne
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to jsou samé demolice podpořené hroznými výkony, pravý Turnaj mistrů, fakt že jo, co přijde příště? :D
Reagovat
Cico93
Smutné, zatiaľ nuda nuda nuda
Reagovat
smazaný uživatel
a proto tam místo těch fackovacích panáků měli být jiní, holt co naděláme, řekla bych, že se nám už teď rýsuje čtyřka semifinalistů ;)
Reagovat
spaniel
Ti by si nevedli jinak. Ferrer tam byl vzdy do poctu a Dimitrov je klaun.

Ale teda ze 7 setu aby skončili 4 6:1 neni moc dobre :(
Reagovat
smazaný uživatel
já myslela Rafu a Delpa v obvyklé formě :P
Reagovat
spaniel
Delpo? Co by tam ten delal? To uz muzes napsat Soderling. Vsichni jsou tam popravu, jen bohuzel nemaji formu.
Reagovat
Cico93
Vždy Do počtu? 11 semi, 12 porazil Delpa. Minulý rok to nevyšlo noo, ale uhral by určite viac jak dnes Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Goran měl výraz podobný dneska Krupovi, takže taky není nadšený, co Marin předvádí. Možná bych jeden rok TM vynechala :D
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, všimla jsem si těch ksichtů :DD hele, Marin se do toho dostal, jestli ne jen na chvíli a jak celá aréna vybuchla nadšením, no jako nezávidím mu jako nováčkovi vyfasovat hned na úvod nejtěžší kalibr :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky měl radost, že urval gem :D Jinak pokračování alá Tom se mi zdá, Novak si dělá co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko, obávám se, že Marin bude tak jako Tomáš rád za ty dva gemy :D Teď už fakt jedině Stan the Man může přibrzdit to zvíře
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně, kromě Djoka, Fédi, Stana a Nišiho mi přijdou všichni nějak vyšťavení.
Reagovat
smazaný uživatel
ve studiu teď říkali, že jim prostě schází dostatek sebevědomí, a další zajímavá věc, podle Andyho je ten kurt prý na pocit rychlejší než v Paříži, jen se to zdá tak pomalý, možná na tom něco pravdy je
Reagovat
spaniel
To je zvlastni, jelikoz se jedna o stejny povrch, ktery schválně Paříž přizpůsobila TM...
Reagovat
Mayo
Srb hľadá súpera.
Reagovat
Cico93
Rafa na ceste ;)
Reagovat
spaniel
do Itálie pro nelegální léčbu...
Reagovat
Mayo
Rafa nie je pre neho súper.
Reagovat
Cico93
?
Reagovat
Kozoroh
Mayo tím myslel, že Rafa není pro Noleho konkurenceschopný v hale, viz finále TM '13.
Reagovat
Mayo
tak v hale nie je konkurencieschopný nikomu skoro...v hale nikdy nebol top hráč
Reagovat
Davor1
nikdy v hale nevyhral žiadny turnaj, schytal aj pár kanárov (od Nalbandiana, Murrayho, Federera...)
tiež si myslím, že by Noleho nijako neohrozil...
Reagovat
Mayo
ani mimo haly
Reagovat
Kozoroh
Loni vyhrál Rafa halový turnaj v Sao Paolu, ikdyž pravda, že povrchem byla antuka.
Ale v Madridu 2005 v hale na betonu dokázal Rafa zvítězit.
Reagovat
smazaný uživatel
neni precejenom to trosku trapne vzpominat neschopneho hrace? prvotridni bolistku ktera radsi na masters chybi? ja myslim ze uz i je
Reagovat
Cico93
To Čoje za veta
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme je me jasne ze tomu rozumis...ale znova...rikat co by kdyby a ze rafa uz ceka atd je opravdu smesnost...at prvni doelci svoje k smichu zraneni a pak se o nem bav
Reagovat
kada.tom
kterého jen velmi těžko najde
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, čekala jsem větší bitvu, dočkám se nějakého pořádného tenisu? :)
Reagovat
kada.tom
zatím je to bída v porovnání s ženami ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vloni to mělo větší náboj, třeba zápas Toma s Rafou byl moc pěknej. Marin je taky jak svázanej, ach jo..
Reagovat
smazaný uživatel
konečně pěkná výměna, chtělo by to, aby Marin přidal, jinak je to one man show ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Marin má gem, sláva :)
Reagovat
kada.tom
jj, Rafa vs. Tomáš byl pěkný tenis ... letos zatím veliká bída
Reagovat
lars
Tak si na nahodne namichej kratke soty ze vcerejsi FC bitvy
Reagovat
kada.tom
Tu to nějak ztichlo po těch prvních dvou gamech - no jo, Federer je bez šance na Nr.1 :-D
Reagovat
spaniel
http://i1069.photobucket.com/albums/u480/spaniel77/Kadlec_zpsa406ab30.jpg
Reagovat
Cico93
Krásavec
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, hned z kraje Čilič začíná čistou hrou, Djokovič musí dvakrát přes shodu... proč já dneska čuchám překvápko...? No, ještě je brzy, ale hodilo by se, to je fakt :D První zápas pro mě nebyl překvapením.
Reagovat
Roger_Federer
ani bych se nedivil..Kadlec(Kada.tom) jeste netrefil do zapasu, takze v tom to muze byt.;)
Reagovat
Roger_Federer
Los TM
Skupina A: Djokovic, Wawrinka, Berdych, Cilic
Tak tahle skupina je výhra pro všechny její účastníky. To, že Novak vyhraje všechny 3 zápasy je velmi pravděpodobné, dokonce bych si tipl, že bez ztráty setu. To bychom měli jedno postupový místo. O to druhý ale bude bitva veliká - Tomáš s výkonama na houpačce, Stan od Monte Carla bez formy s občasným zazářením a Marin, který je 3 týdny bez zápasu od titulu v Moskvě. No, pro Tomáš je to skupina parádní, na Stana má a na Marina taky. Tak snad toho využije. To samé si ale může říkat Marin, taky na oba dva má. A Stan? Já nevím, myslím, že nevyhraje ani zápas.

Postupující: 1. Djokovic; 2. Berdych

Skupina B: Federer, Nishikori, Murray, Raonic
Tak to je velikej LOL - skupina smrti - Federer (pro mě bohužel) docela v laufa, neudolatelnej Kei bojuje seč to jde, Andy v podzimní TOP formě (mimo zápasy s Novakem) a Milos servisman. Wow! Tady tipovat postupující - těžký. Ale asi Milos odpadne, i když třeba mu bude dobře vycházet servis a může všechny překvapit. Jak jsem psal, tady tipovat, to je jak loterie, klidně se může stát, že Federer nepostoupí ze skupiny (kéžby) ... Andy bude hrát doma, Nishi bojovník ... no ... Stan, Tomáš a Marin si mohou gratulovat ke své skupině, fakt že jo :-)

Postupující: 1. Murray, 2. Nishikori

Z čistě osobního hlediska naprosto luxusní los. Tomáš si lepší skupinu nemohl přát a místo Nr. 1 je prakticky rozhodnuté, Novak si lebedí a už teď je v SF na 95%, možná na 100% :-) A Federer - ten bude muset hodně bojovat, aby se do SF dostal, Milos bude seběvědomej z výhry z Paříže, Andy bude doma a hraje dobře a Nishi ... taky není nemožný, aby se vyhecoval k TOP výkonu :-)

Nevím jak vy, ale já se těším :-)
P.S.: jsem zvědav na los čtyřher :-)
Reagovat
Davor1
Toho Djokovica asi trafil no... :-D
Reagovat
spaniel
Novaka by trefila i stará Blažková...
Reagovat
kada.tom
domeček se nehroutí, Novak dneska rázně utne jakékoliv spekulace a Namyšlenec bude mít po Nr.1 :-)
Reagovat
kada.tom
a to, že jsem netrefil zápas je fakt, uznávám ... ale včera jsem jasně psal, že Milos asi Federera nepřekvapí a Andyho a Tomášův nejde příliš hodnotit - to byly dvě katastrofy a Britové s Čechama by se mohli přít o to, která byla horší :-)
Reagovat
lars
Anglicani Skota priotravili :))
Reagovat
Kozoroh
Nemusíš nic čmuchat, Nole si zápas s Marinem pohlídá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
beru zpět, už se ani nemusím dívat :DD
Reagovat
Davor1
Som zvedavý, ako sa Marin bude proti Djokovi držať. Tento rok sa stretli trikrát, v IW Djoko vyhral 2-1, na RG 3-1 a vo Wimbledone 3-2. Vo všetkých prípadoch dokázal Čilič uhrať aspoň set, v IW vyhral prvý dokonca 6-1 a vo Wimbledone mal Novaka slušne na lopate, ale nedotiahol to.

Ak Marinovi pôjde servis, môže Nolemu zatopiť. Očakávam síce Djokovo víťazstvo, ale tohto roku to proti Čiličovi ani raz nemal ľahké a dosť možno to tak bude aj dnes. Snáď Čilič ukáže dobrú formu a nebude v zápase len do počtu...
Reagovat
lars
Jugoslavske derby :))
Reagovat
spaniel
Marin zatim trefuje ciste, mohlo by to byt zajimave...
Reagovat
spaniel
Ale ta Noleho smec :-O
Reagovat
Davor1
zaujímavý úvod od Djokera :-D
Reagovat
Kozoroh
Co tam Bryani prováděli? Pochopil bych ještě prohru v supertiebreaku, ale ve dvou setech? Kde to jsme?!
Reagovat
kada.tom
No tak Bryani nic extra špatnýho (ale ani dobrýho) nepředváděli. Kubot a především Lindsted hráli famózně a vyhru si zasloužili. Braynové měli dvě brejkový příležitosti v 1. setu (jedna byla zároveň i setballem), ale zůstaly nevyužity. Druhý set byl ještě dominantnější. Myslím, že Kubot/Lindsted nebudou fackovacími panáky, jak tu dneska nebo včera někdo psal.
Reagovat
smazaný uživatel
jsi sympaťák, máš skvělé žluté boty, tak doufám, že tragédie Nr.1 se nebude opakovat a očekávám pěknou bitvu. Hodně štěstí. :)
Reagovat
petrulinka
Nedívali jste se někdo náhodou na čtyřhru na Nova Sport? Docela často tam ukazovali 2 krásky v publiku, kdy mi přišlo, že ta jedna z nich byla Petra Cetkovská. Ale jistá si nejsem
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo taký Kyrgios ukončil de facto po USO sezónu?..Bol zranený, alebo sa mu nechcelo cestovať?..Moc tomu nerozumiem, zranenie som totiž nezachytil..

Mal kopec možností, kde štartovať, Tokio, Šangaj, možno Bazilej, Paríž.."Stačilo" naškrabať 300b a mohol byť na AO nasadený..
Reagovat
smazaný uživatel
co sem slyšel (někde četl), tak tam byl nějaký problém s hlavou.. ve smyslu že špatně snášel tlak do něho vkládaný, přílišná pozornost a tak.. prostě už toho měl letos plný kecky a chtěl si dát od všeho toho kolotoče oraz.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za info..

Po sezóne mohol mať dva mesiace voľna, mohol tých pár turnajov ešte vyskúšať..Navyše by bol na inom kontinente, tam sa pred tlakom dá lepšie skryť, než doma.
Reagovat
spaniel
Nick Kyrgios is finishing his regular season in a week's time, withdrawing from scheduled events at Tokyo, Stockholm and Vienna.

The 19-year-old Australian wants to take some time away from the tour following his breakthrough season, when he defeated Rafael Nadal at Wimbledon and reached the Top 60.

"I've pulled out of the other tournaments because I'm emotionally spent," the 51st-ranked Kyrgios said. "Physically I've probably only got enough left for one more tournament. I just want to sit back and take a break from everything."

He will play in the International Tennis Premier League (ITPL) during the off season before getting ready for the Australian hard court season, where he will be one of the biggest attractions.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tu to máme aj povrdené..

Dik..
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, jaký to je pocit, nosit botky Nike inspirované Jordanem a jaké bylo setkání s ním, docela vtipně a lidsky to vylíčil :D BTW myslíte, že je měl jen jednou jako na USO?

http://news.nike.com/news/back-in-black-nike-court-presents-latest-zoom-vapor-aj3-by-jordan
Reagovat
spaniel
Vzdyt ted v nich hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
odehrál v nich první zápas stejně jako na US Open, otázkou je, jestli v nich bude pokračovat, nebo to byla jen propagace už tak dost limitované edice a vezme si zpátky ty, které k outfitu patří :)
Reagovat
spaniel
Ja myslim, ze uz v nich bude hrat. Mozna mu jeste na USO 100% nesedeli a cekal nez je upraví.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě to byla jednorázová akce a teď se vrátí k těm červeným Nike, co patří k outfitu, má je dneska na tréninku
Reagovat
Nancy_z
https://twitter.com/woytha/status/531867675417640964
Co na to říkáte? Máte nějakej tip? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Connors? :D
Reagovat
Roger_Federer
Rafter
Reagovat
smazaný uživatel
Na 100% Jim Courier.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, to je zajímavý tip... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Může být nebo i Pat Cash, ale já bych raději Agassiho. Ten by mohl Berďu naučit zvládat velké zápasy(Andremu by se ale nechtělo trénovat Berdycha si myslím).
Reagovat
spaniel
Mne by se Rafter libil. Tomas by me vic chodit na sit a s vyšším věkem by mu to mohlo jeste vic pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafter je nemá čas. Sportovní ředitel australského tenisového svazu + kapitán Australanů v Davis Cupu.
Reagovat
lars
Rafter to asi nebude
Reagovat
Mayo
Tim Henman.
Reagovat
Mayo
aha neni z európy, pardón
Reagovat
kada.tom
zajimavý, jsem zvědav, kdo to bude :-)
Reagovat
Nancy_z
Mně by se líbil McEnroe nebo Agassi :-D
Reagovat
smazaný uživatel
no jistě, rebel k rebelovi sedá, jeden z nich to musí být! :D
Reagovat
lars
Nee Meka. To by asi nebylo dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Agassi by se mi líbil, ale tomu moc nevěřím.
Reagovat
slacker
Bude to Helena
Reagovat
kada.tom
Roddicka bych bral :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tip nemám, ale jsem ráda, že to po Lendlově odmítnutí nevzdal :)
Reagovat
Nancy_z
Nebo Jimmy Courier :-) Možností je dost, tak jsem teda zvědavá a přála bychh Berďovi, aby to byl dobrý tah... Jestli není pozdě...
Reagovat
darek.vrana
To bude nějaký Gilbert nebo Annacone nebo tak něco...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Todd Martin.
Reagovat
Stan_Borowitz
Justin Henin
Reagovat
rib
mám dojem, že na Bidrmanově twitteru jsou zprávy kvality nejslabšího bulvárního výkřiku... Zajímavé, že Ljubičič na svém profilu nic takového nemá, jelikož ho právě asi nejvíc zajímá Miloš Ranoič, jehož sám trénuje... co dodat???
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by to bola legenda, zrejme by to bolo spomenuté honosnejším sposobom, než slovným spojením "bývalý hráč".

Preto si nemyslím, že to bude Rafter, Courier alebo im podobní...Moj tip?..Trebars Todd Martin..
Reagovat
babolat.cz
Navrátilová
Reagovat
smazaný uživatel
uvidim az vecerni zapas, berdych byl ocekavane trapny nebo wawra tomu prispel famoznim vykonem?
Reagovat
Davor1
jedno s druhým...
Reagovat
kada.tom
C´monn for 104th together title!!
Reagovat
Kozoroh
Titulů mají 102, v Londýně mohou získat 103., takže ses sekl.
Reagovat
kada.tom
jo, sorry :-)
Reagovat
spaniel
https://33.media.tumblr.com/8c40e740398e06be6523ad7350d83f01/tumblr_mudcumqVgP1rjg7umo1_500.gif
Reagovat
Cico93
;=)"
Reagovat
Kozoroh
Článek - Asi to nevypadalo, ale snažil jsem se cítit míč, řekl Berdych po výprasku
Reagovat
Michaelus
Snažil jsem se cítit míč? No, asi se moc nesnažil :DD
Ale příště už musí jet na 100%, jinak to bude už o ničem
Reagovat
smazaný uživatel
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080219145237/starwars/images/thumb/8/8a/Training_lightsabers_ST.jpg/830px-Training_lightsabers_ST.jpg
Reagovat
Michaelus
https://www.facebook.com/radekstepanekofficial/photos/a.722887081057051.1073741829.709182412427518/886684188010672/?type=1&theater
To si děláš p*del Radku
Reagovat
slacker
Copak? Hodlas kadrovat a druhym urcovat s kym se muzou nebo nemuzou schazet?
Reagovat
Padme
Já se lekla, že zase sbalil nějakou ubohou ženu... Ulevilo se mi :D
Reagovat
VlS
Připojuji se
Reagovat
a.magerova
Jj taky to byla moje první myšlenka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem čekala, která tenistka to odskákala tentokrát a on jen tahle ku*da. Tak ta to klidně odskákat může.
Reagovat
Michaelus
Věděl jsem, že se ozve jeden z řady fandů burana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proc buranu. Buran a ozrale je bohuzel nas prezident, ktery nam po svete dela ostudu a kazi dobre jmeno, ktere vybudoval Havel
Reagovat
Michaelus
No právě, asi jsi mě nepochopil, protože jsem právě Zemana očasroval tímto slovem
Reagovat
slacker
Havel nic nevybudoval, nase dobre jmeno kazi zhrzeni jeho priznivci
Reagovat
slacker
Tak hlavne ze odpurci "burana" zadnou ostudu nedelaji.
Reagovat
Michaelus
No tak zajímalo by mě jakou, protože chtít po někom, aby se omluvil za svou vulgaritu ve veřejném rozhlasu považuji za samozřejmé.
Reagovat
slacker
No a mezitim tisice lidi ve verejnem prostoru naplacovalo stejne nebo horsi vulgarity v nasobnem mnostvi.
Reagovat
gigin
Tak jak ty urcujes, komu muzem fandit a komu ne.
Reagovat
slacker
Tobe nic neurcuji
Reagovat
Marduch
jj, nebijte mě, ale já to řikal "prostě to byl špatný den" :))
Reagovat
Michaelus
Všimli jste si, že na konci zápasů hraje písnička Heroes od Bowieho?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, od tý doby, co byla v The Perks of Being a Wallflower to hrajou všude :p
Reagovat
Michaelus
Úžasný film
Reagovat
lars
Nevim o vetsi uspesnosti v zapase hracu v top10
Reagovat
pockerface
tak, kdyby to zopakoval i ve finále DC proti Francouzům, tak bych se vůbec nezlobil. Tam by mohl být ještě lepší např. 97% úspěšnost :-)
Reagovat
lars
A jakou WAwra obvykle miva uspesnost 1.podani ??
Reagovat
smazaný uživatel
proc resis DC? je turnaj mistru a to je smerodatny turnaj
Reagovat
pockerface
protože bych byl moc rád, kdyby si tohle % přenesl z TM do finále DC. Ale dnes mu vycházelo téměř vše, Tomonovi nic, předpokládám, že to % se v příštím zápase sníží. Nevěřím, že ho udrží celý TM. To by pak asi vyhrál celý turnaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, taky doufám, že v DC Švýcaři Francouze dají :)
Reagovat
lars
No a kolik obvykle miva %. Ja ho moc nesleduji
Reagovat
smazaný uživatel
Musím dávat čím dál víc za pravdu škarohlídům, kteří upozorňují na to, že Tomáš sice ještě celkem slušně zvládá hrát s hráči, kteří se pohybují za tou první dvacítkou, dokáže porážet i hráče z druhý desítky, i když tam už to taková sláva není, ale absolutně nezvládá zápasy s hráči z TOP10. Vždyť kolikrát letos někoho z první desítky porazil?
Reagovat
Davor1
Ferrera na AO a Dimitrova v Stockholme...nikto ďalší mi nenapadá...
Reagovat
lars
Ferrera
a jeste bych mu uznal letosni vyhru nad Cilicem
Reagovat
Davor1
vtedy bol ale Čilič hráčom tretej alebo štvrtej desiatky...
Reagovat
lars
Sak Ja mu to uznam pac Cilic mel dobrou formu a do top10 se dostal a mel ztratu, protoze nemel body kvuli distancu za doping
Reagovat
Davor1
Čilič sa ale do desiatky dostal až po USO, na začiatku roka ešte zďaleka nemal takú formu, ako na Wimbledone či USO...a pred tým dopingovým dištancom to nebol hráč top10, skôr hráč na hranici druhej a tretej desiatky. Jeho výrazne zlepšenie nastalo až v priebehu tohto roka po spolupráci s Ivaniševičom. Berdych s ním hral tohto roku trikrát, ale prvý raz sa s ním stretne ako s členom top10 až na tomto turnaji ;)
Reagovat
lars
Cilic mel formu i 1. 1/4 roku. Mel uz vyhrany 1 turnaj ATP a dalsi turnaj vyhral nasleduj. tyden po porazce od Tomase a v tom Rotterdamu Cilic porazil Muru a Tsongu
A aby se dostal do top10 asi ze 4.desiky musi sakra dobre hrat
Reagovat
Davor1
formu mal, ale vyhral akurát domácu 250tku v Záhrebe, kde nemal poriadneho súpera celý turnaj, podobne aj ten turnaj v Amerike, kde dal vo finále Andersona...na žiadneho top hráča nenarazil. V Rotterdame porazil Tsongu a Murrayho, ktorí sa ale trápili od začiatku sezóny...potom až do Wimbledonu nemal žiadny lepší výsledok...takže v tom čase ešte herne a výsledkovo rozhodne nepatril medzi desiatku najlepších, zlomilo sa to až po Wimbledone a USO...
Reagovat
smazaný uživatel
Se nehádejte. Vnímat to lze tak i tak. Nic to nemění na tom, že i s porážkou Čiliče, je jsou pouze 3 skalpy hráčů z první desítky a to je sakra málo. Bez Čiliče 2 a to mají i někteří hráči, kteří jsou v žebříčku mnohem hlouběji.
Reagovat
lars
Nevim jak dlouho mel Tomas problemy s temi vlozkami do bot co ho omezily na nekterych turnajich.
Reagovat
lars
Parkrat ho zastavil Jokerovic, nebo Wawrinka vitez turnaje.
vetsinou je tezsi porazit hrace, ktery vyskoci do top10 nez toho co top10 opusti.
Reagovat
tommr
pokud chceš uznat Cilice tak ale podle stejný logiky zase nemůžeš uznat Dimitrova, kterej mezitím z desítky vypad ...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych letos porazil pouze 3 hráče, kteří se alespoň na část sezony podívali do první desítky. Pouze jednoho, který v ní dokázal setrvat od začátku do konce. Prostě je to málo, ať se na to podíváš i z toho neoptimističtějšího úhlu. Ale třeba se mu ještě něco vyhrát podaří. Na TM se může stát všechno. I když ne, že bych tomu po dnešním fiasku moc věřila.
Reagovat
tommr
jj já už to tvrdím dlouho. Tom nikdy nemůže vyhrát GS, protože se mu vždycky do cesty připlete aspoň jeden hráč z první desítky a na ty nejlepší prostě nemá ...
Před začátkem TM jsem doufal aspoň v jednu výhru nad Cilicem, ale po dnesku mám obavy že Tomáš nezvládne ani to ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, teď zrovna jsem koukala na jednu anketu. Drtivá většina lidí tam volí, že prohraje i zbylé dva zápasy. Tak jsem chtěla být aspoň trošku optimistická a dala jsem, že Marina porazí, ale... No, uvidíme. Berďa se dokáže druhý den probudit do úplně jiné formy, tak třeba...
Reagovat
lars
jeste porazil Tsongu, ktery byl v ty dobe v top10
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo v Dubaji a Tsonga v březnu v TOP10 nebyl. Přemýšlím, jestli vůbec letos byl v TOP10. Jestli jo, tak asi jen na skok.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, úplně z kraje sezony v lednu a únoru se držel na 10. místě, ale v březnu už začal padat.
Reagovat
lars
porazil ho asi 27.2. a Tsonga jeste 3.3. byl v top10
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, Dubaj se hraje až v březnu, ne?
Reagovat
lars
finale se hralo v breznu
Reagovat
smazaný uživatel
Né, sorry, máš pravdu, v únoru. Tak to jo, to byl ještě na tom 10. místě. Omlouvám se.
Reagovat
tommr
tuším, že Isner byl taky v době kdy ho Tomáš letos prvně porazil ještě na 10.místě ...
Všichni jmenovaní až na Ferrera mají ovšem jedno společný: nejsou stabilními členy top-10 jak už správně potznamenala čarodějka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, tak ještě Isner.
Reagovat
lars
Dimitrova letos porazil 2x a ja mu ho uznam jednou
A Dimitrov se do top10 letos dostal, akorat se neudrzel
Reagovat
Kozoroh
Na AO přemohl 3. Ferrera a jinak asi nikoho.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já to psala tak trochu jako řečnickou otázku, protože se mi taky vybavil jen ten Ferrer :) Ale jo, pak ještě ten Dimi a Čiliče jakožto GS šampiona bysme mu tedy taky mohli uznat.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzeme ted jen uz doufat, ze si Marin privezl podobnou formu jako Berdych
Reagovat
Padme
Rogerovi hraje Tomáš vždycky dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
To byvavalo
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu jsem doufala, že by Tom mohl přemoci ty své démony a konečně ukázat, že může porazit hráče jako je Wawrinka a Čilič. No, takhle už to na postup nevypadá. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý kdo sleduje tenis nějaký ten pátek ví žě Tomáš nemá dobré konce sezony (kromě roku 2011) a mě ta porážka nepřekvapila i když jsem to čekal vyrovnanější ale ještě bych Toma nezatracoval uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o porazku, ale o projev na kurtu. Wawros byl favorit, ale takhle ho vypraskat z kurtu, to bylo neco
Reagovat
pockerface
jo projev byl hrozný, hra mizerná. Dneska by Tomáš asi neporazil ani hráče druhé stovky.
Reagovat
steve79
To ten Berdych před před zápasem pil né? Podle mě měl zkusit nového trenéra dostat nějaký nový impulz do sebe!
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tyrani a uplne zesmesneni toma pred zraky divaku, ikdyz ja se na tento zapas divat asi nebudu
Reagovat
smazaný uživatel
To bude Ml... teda Mučení jehňátek.
Reagovat
lars
Tenista Veselý ukončí spolupráci s Navrátilem a oznámí nového trenéra
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi zdá jako dobrý krok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kroupa
Reagovat
Jan
Tomáš jde už pomalu dolů. Letošní sezóna to trochu ukázala. Poslední dobrý výkon podal letos na AO, kde mu do finále moc nechybělo. Co se dá dělat. Ukázal toho dost, je to náš nejlepší tenista a asi dlouhá léto nikoho takového mít nebudeme. Veselý se mi jako jeho nástupce nejeví. A nikdo další tam není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, co by jiní hráči za takovou sezonu dali...
Reagovat
Jan
Tož to jo, takový 50. v žebříčku :) Porovnávej s top 10.
Reagovat
PetaM
Proč by se to mělo porovnávat s Top 10? Tomáš měl dobrou sezónu, proto je v Top 10, omylem a už vůbec ne ze setrvačnosti tam není ...
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne na jeho pomery je to dost bidna sezona.Pokud ale nesmyslne porovnavame z nekterym hracem 30 a nize, pak byla dobra.
Reagovat
smazaný uživatel
Zahrál si SF na AO, vyhrál dva tituly, jeden dokonce z 500, další 2 ČF na grandslamech, finále v Dubaji a Pekingu...Zas tak mizerná nebude.
Reagovat
Roger_Federer
Zadna 1000, zadne finale granslemu, pouze jedno semifinale..od Kvetna slabota.Vyhral turnaje bez obsazeni, vyhucel behem roku nekolikrat z hracu daleko za nim.top hrace..neporazil
Reagovat
smazaný uživatel
no tak na jeho poměry je právě semifinále něco. Bohužel.
Reagovat
Davor1
Napriek tomu je to jedna z jeho najlepších sezón v kariére, lepšiu snáď mal len v tom 2010...minulý rok nevyhral žiadny turnaj, nebol v žiadnom semi GS, akurát vyšiel ten Davis Cup...a bodovo takisto asi najlepšia sezóna vôbec...je to paradox, ale je to tak...
Reagovat
pockerface
Jirka Veselý se podle mě zasekl. Už by měl běžně objíždět ATP turnaje a většinu roku objíždí chalendry. Už ho přestihl Thiem, Kirgios,Čorič
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mu trochu chybí nějaká dravost, nebo odvahu začít spolupráci s někým novým.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Wáwra ani u sítě nevěděl, co říct :)
Reagovat
Kozoroh
TM 2007 (Šanghaj): Ferrer-Gasquet 6:1, 6:1. Navlas stejně jako dnes :-D
Reagovat
PetaM
Hledej, přijde jasnější vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k zápasu.. V průběhu hry, když zkazil míček, Tomáš zařval: Já ten míček nevidím, prostě!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky jsem si všiml. Čím to ale, že ho neviděl? ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím,.. OSvětlení? možná.. Netuším ..
Reagovat
PetaM
Třeba měl celý zápas zavřené oči. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, vypadalo to, že je má otevřený:D :D
Reagovat
pockerface
vždyť všude byla tma, jen kurt byl osvětlený, tak jak ho nemohl vidět. A nehrál tam poprvé. Nenosí tom čočky? a třeba si je zapomněl :-). Štěpánkovi během hry občas také vypadla z oka. Pamatuji si, že snad při DC jí hledal na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo to tak.
Reagovat
Kozoroh
Tak jednoznačnou výhru jakéhokoliv tenisty ještě londýnská O2 aréna neviděla. Momenálně projíždím Wikipedií, kdy naposledy vítěz poraženému dovolil uhrát dva gamy. Výsledek hledání zveřejním na TP. To Vám slibuji.
Reagovat
Mayo
dneska ju 02 aréna uvidí
Reagovat
PetaM
Že by SF Federer - Gaudio 6:0, 6:0?????? 2005.
Reagovat
smazaný uživatel
Od: Kozoroh Berďa ví, proč se dostane do finále
Je ve skupině s Djokerem, s kterým prohraje, ale v SF se mu vyhne. Čiliče a Wawrinku dá levou zadní a v SF se utká s Federerem, na kterého to umí a poprvé v kariéře postoupí do finále TM! :-) )) Finále bude životní úspěch a nebude mu vadit, když proti Nolemu uhraje jen dva gemy (jak v Pekingu) ;-)
Reagovat
Mayo
skoro mu to vyšlo ako so šanghajom
Reagovat
smazaný uživatel
nostradamus :D
Reagovat
Kozoroh
... málem mi to vyšlo. Spletl jsem se jen v detailech. V Šanghaji stačilo, aby Mayer jeden klíčový úder trefil líp, Roger by tak letošní Šanghaj nevyhrál a slavil by Nole :-)
Před TM jsem předpokládal, že v jednom zápase uhraje Berďa dva gemy. Spletl jsem v tom, že tento zápas odehrál už dnes a ne ve finále :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka spráskal Berdycha na Turnaji mistrů za 58 minut
Reagovat
pockerface
Sice mi to moc nejde přes prsty, ale napsat to musím. Nevím jak Vám, ale mě tam ten Rafa prostě chybí.Zdravý Rafa, ty zápasy s ním prostě mají taky svůj specifický náboj. Zatím 3 zápasy a dost nuda. Roger je můj velký oblíbenec, ale zápasy s Milošem jsou prostě nuda i když hraje Roger. Ono, aby zápas byl úžasný potřebujete k tomu i spoluhráče a mě se styl hry Miloše nelíbí, takže ani ty zápasy mi moc nesedí. Takže raději než Miloše bych tam raději viděl Rafu nebo Davida. Snad to vyjde příští rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Z mého pohledu tam chybí Nadal, Ferrer, Delpo a Tsonga.
Reagovat
Cico93
Moju 4 si teraz vymenoval
absolutna pravda.
Reagovat
pockerface
mě tam chybí i Heuwit, Nalbandian,Bagdatis, když měl top formu, Safin. Chtěl bych vidět i zápas Agasi x Roger, Agasi x Nole nebo Becker, Wilander, Edberg, Jirka Novák, Karel Nováček, Lendl, ale všem by muselo být stejně třeba 25 let. To by byly bitvy jako hrom.
Reagovat
Jan
Sežeň stroj času, posbírej je z dané doby a můžeš to vidět :)
Reagovat
spaniel
Na cestování casem jsi tady prebornik ty. Zejmena do casu pred 1989.
Reagovat
Cico93
a prečo pres prsty?
Jasne, že tam chýba jeden z najlepších tenistov vôbec.
Reagovat
pockerface
já moc Rafu nemusím, nevím proč, neumím to vysvětlit. Není mi moc sympatický, ale jeho zápasy mají náboj a hlavně ty s hráči top4. Takže pokud se dostane do Q, SF a F, tak si to většinou nenechám ujít. Na druhou stranu i přes mírné antipatie je na mém pomyslném žebříčku oblíbenců pořád dost vysoko. Vejde se do top6 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to máme podobnej žebříček :) letos mi na TM chybí Delpo, Rafa a Dimi, příp. Ferru a to výměnou za Berdycha, Raoniče a Čiliče, smůla no :(
Reagovat
Mayo
bez Rafu, Andy mimo...veru škoda ale tak čo narobíme, treba pozerať to čo je...aj keď ja som videl z tých troch zápasov iba RF vs MR zatiaľ...
Reagovat
Mayo
DelPo mi chýba stále nielen na TM...už sa teším na neho v novej sezóne
Reagovat
pockerface
hlavně, aby ho nezastavilo další zranění. Je to chlap jako hora, ale přijde mi to jeho zápěstí nějaké křehké. Myslím, že tohle je už jeho druhé zranění zápěstí, návrat po tom prvním podle mě uspěchal.
Reagovat
Davor1
tie zápästia má zničené aj kvôli štýlu hry, ten neskutočný švih, ktorý dáva do úderov, to ho zničilo :(
Reagovat
Cico93
Ked spomínaš ten švih, som si spomenúl na TM 12 Jak do toho Delpotro trepal z jednej strany na druhu a David mu všetko vybehal a vrátil:)
Reagovat
pockerface
to máš pravdu. Ten jeho nápřah a švih, to je něco. To, když jsem viděl jak se napřahuje a pak z jeho rakety vyletěla dělová koule, to bylo něco úžasného. Snad nám to ještě předvede.
Reagovat
spaniel
Spoluhrac ti muze chybět leda v deblu.
Reagovat
pockerface
Bohužel Tomáš zahrál ještě hůř než včera Andy. Tak snad si to hoši vybrali a už budou jen dobré zápasy. Mám pocit, že ta týdenní přestávka klukům spíš ublížila než, aby jim pomohla načerpat síly. Tělo už odpočívalo a najednou ještě musí restartovat a předvést výkon na 100%. Zatím se to ve 3 zápasech nikomu nepovedlo. Včera byl dobrý Rogerův 1.set, druhý už byl slabší, naštěstí Miloš chyboval. Stále věřím, že se dočkám úžasných zápasů.
Reagovat
Marduch
Očekávaný komentář Toma: Stan hrál skvěle a já dnes neměl svůj den. Uvidíte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byla tam moc tma, míče nelítaly, špatný jídlo na hotelu atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Kroupa bude muset hledat novou práci. Mohl by se ujmout Jirky Veselého, pořád má více zkušeností než Navrátil
Reagovat
mrafe
snad Krupa, opravdu vtipné
Reagovat
Davor1
Berdychov najväčší problém je, že je príliš konzistentný, aj keď to už na staré kolená asi prestáva platiť. Pravidelne poráža slabších hráčov od neho, ale proti špičke nedokáže predviesť nič viac. Stan často vypadáva v prvých kolách s niemandmi ako Ito, ale keď má deň, dokáže prehrávať aj big4. Jeho kvalitatívne rozpätie je omnoho širšie, ako u Berdycha, podobne je na tom aj Čilič, preto majú obaja GS.

Je pravdou, že Berdych sa na TM dostal predovšetkým vďaka jeho dobrému rebríčkovému postaveniu a z toho vyplývajúcemu vysokému nasadzovaniu na turnajoch, a vďaka tej konzistencii, kedy pravidelne postupoval aspoň do QF veľkých turnajov... nič výrazné ale za celú sezónu nepredviedol a myslím si, že ho čoskoro čaká podobný osud ako Tsongu, vypadnutie z top8 do druhej desiatky a potom už len paberkovanie a občasný lepší výsledok na slabšie obsadenom turnaji. Nechcem Berdycha podceňovať, ale Čilič a Nishi ukázali v tomto roku obrovský posun vpred, o rok ich môžu nasledovať Dimitrov s Raoničom a Gulbisom a po návrate aj DelPo, ktorý keď sa dostane do formy, bude atakovať najvyššie priečky. Pre Tomáša môže byť toto kľudne posledný TM, snáď uhrá aspoň set s Čiličom a podá dôstojný výkon proti Djokovi, pretože by bolo dosť smutné po tých rokoch takto zakončiť pôsobenie medzi elitou. Samozrejme sa môžem mýliť a v top8 sa udrží aj budúci rok, ale veľmi tomu neverím...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis jde do kytek. Ještě že je tu ten Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, akorát podle mě tuhle sezónu ještě 1-2x zopakuje, nemyslím, že by vypadl z top10 už v příštím roce.. :p svoje si ještě odehraje... ale na velkej titul to nevidím
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
No tak za výrazný výsledek bych považoval SF AO, kde podle mě měl poslední šanci na GS. Protože kdyby porazil wawru (a tam k tomu nebylo daleko) tak by měl finale proti zraněnýmu Nadalovi jistý. Ale je fakt že při te své konzostenci jde pomalu dolů a podle mě je to hlavně dáno fyzicky protože prostě svoje soupeře přetlačuje razancí, servisem prostě fyzický styl hry...
Reagovat
Davor1
To áno, do Rotterdamu mal výbornú formu a AO bol vrchol sezóny, tam ale v semifinále proste narazil na v tom čase ešte lepšieho Wawrinku, takže mu tú prehru nemožno vyčítať, Stan bol v Austrálii fantastický.
Reagovat
spaniel
Nadal se zranil az v průběhu zapasu, je mozne ze s Tomášem by se nezranil (mohl to byt spatny pohyb).
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, rikal ze jiz pri rozcviceni zadavtrochu citil
Reagovat
spaniel
V prvnim setu nemel problem. Kdovi jak to bylo. Jeho slova ohledne zraneni beru s velkou rezervou.
Reagovat
a.magerova
"No tak za výrazný výsledek bych považoval SF AO, kde podle mě měl poslední šanci na GS. Protože kdyby porazil wawru (a tam k tomu nebylo daleko) tak by měl finale proti zraněnýmu Nadalovi jistý."

No to ale není pravda, přece oni se netahali v pátém setu o MB !!!
Tomáš prohrál 1:3, do finále měl sakra daleko. A navíc pochybuji, že by Rafu v prvním setu finále Tom drtil stejně jak Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně :-) +1
Reagovat
Davor1
Berdychov najväčší problém je, že je príliš konzistentný, aj keď to už na staré kolená asi prestáva platiť. Pravidelne poráža slabších hráčov od neho, ale proti špičke nedokáže predviesť nič viac. Stan často vypadáva v prvých kolách s niemandmi ako Ito, ale keď má deň, dokáže prehrávať aj big4. Jeho kvalitatívne rozpätie je omnoho širšie, ako u Berdycha, podobne je na tom aj Čilič, preto majú obaja GS.

Je pravdou, že Berdych sa na TM dostal predovšetkým vďaka jeho dobrému rebríčkovému postaveniu a z toho vyplývajúcemu vysokému nasadzovaniu na turnajoch, a vďaka tej konzistencii, kedy pravidelne postupoval aspoň do QF veľkých turnajov... nič výrazné ale za celú sezónu nepredviedol a myslím si, že ho čoskoro čaká podobný osud ako Tsongu, vypadnutie z top8 do druhej desiatky a potom už len paberkovanie a občasný lepší výsledok na slabšie obsadenom turnaji. Nechcem Berdycha podceňovať, ale Čilič a Nishi ukázali v tomto roku obrovský posun vpred, o rok ich môžu nasledovať Dimitrov s Raoničom a Gulbisom a po návrate aj DelPo, ktorý keď sa dostane do formy, bude atakovať najvyššie priečky. Pre Tomáša môže byť toto kľudne posledný TM, snáď uhrá aspoň set s Čiličom a podá dôstojný výkon proti Djokovi, pretože by bolo dosť smutné po tých rokoch takto zakončiť pôsobenie medzi elitou. Samozrejme sa môžem mýliť a v top8 sa udrží aj budúci rok, ale veľmi tomu neverím...
Reagovat
smazaný uživatel
Konzistence je problém? :D ještě k tomu největší? :D
Reagovat
Davor1
určite vieš, ako som to myslel ;)
Reagovat
smazaný uživatel
problém je v tom, že reaguješ jenom na 3 vytržený slova z půl metru dlouhýho komentáře.. vysvětlil to tam Davor podle mě docela dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Sem četl jen první větu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by se mu podarilo najit spravneho trenera, ktery ho pozvedne tak jevsance sebjeste rok v top 10 udrzet. Kroupa uz mu nic novyho nemuze dat, a to neni kritika Kroupy, ale prodte berda musi nevo zmenit
Reagovat
mrafe
Dočkáme se někdy, až to jméno trenéra napíšeš správně?
Reagovat
smazaný uživatel
Trocha mi chýba Tomášova selfie po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý výkon Tomáše, osobně jsem čekal, že uhraje o game méně, takže jsem příjemně překvapen, chybělo kousek a mohl uhrát v celkovém součtu půl setu, což by byl jeho životní úspěch. Každopádně dobrý start do TM, jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty bys byl dobrý kritik :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho právě chválil, já skutečně čekal, že to bude horší. Dal 3 esa, 1 winner, uhrál dva gamy. Na něj hodně dobrý!

Tomáši, nečti ty kritiky, skvěle si reprezentoval.
Reagovat
dr.doofy
:D :D :D
Reagovat
mac.hall
Myslím , že realisty výsledek příliš nepřekvapuje. Stan je ve všech směrech lepší tenista, Tom nemá ani jednu herní činnost, ve které by byl lepší. Naděje těch , co spoléhali na poměrně tristní formu Stana v závěrečné části roku, se ukázaly naprosto liché. Tom měl dnes jeden za svých velmi slabých dní a Stano se nemusel ani příliš zadýchat. Dá se říci , že ze strany Tomase to byla jedna velká ostuda. Ani v dalších zápasech skupin nelze očekávat jeho z mrtvýchvstání a šanci na vítězství. Marin si na něm asi smlsne podobně jako dnes Stan a Novak, o tom ani nemluvím.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že dneska i realisti byli překvapeni.
Reagovat
Mayo
fúha, Berdych totálne vyfackaný
Reagovat
McEnroe
Ještě že to nebyli dva kanáři.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo...a to se mi dneska zdálo, že Tomáš vyhrál 10:5, 10:5.
Reagovat
smazaný uživatel
No jen doufat,že nedopadne jako loni Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem raději nedokoukala a dobře jsem udělala. Nicméně nevím, proč by měl balit kufry a jít dělat modela, to narážím na tommrův vtipný koment, ale to je u něj normální, že jakmile hráčka nebo hráč nevyhraje, měli by vlastně skončit s tenisem a když vyhrajou, tak jedině se štěstím. Tomáš má ještě zápas před sebou, tak se snad vzpamatuje a pokud ne, poletí holt domů. No a teď se tady můžou antifans vyřádit, užijte si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za modela bych ho těžko někdo chtěl, to jedině, že by ho k sobě chtěla Ester :D
Reagovat
Padme
Modela by dělat klidně mohl... vysoký a hezký je dost :D
Reagovat
tommr
s porážkou jsem počítal a dokázal bych jí i strávit kdyby Tomáš aspoň trochu bojoval. S tím co tam dneska předved se ale smiřuju jen těžko. Tobě se to snad líbilo? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nelíbilo, ani jsem to nedokoukala, spíš mě víc zajímá, proč je Tomáš teď takový vyhořelý a trápí mě to. A táhne se to s ním už dost dlouho, takže dnešní porážka mě mrzí, ale dalo se to i čekat. Raději bych, aby tady klidně prohrál, ale v příští sezóně abych na něm viděla zase chuť k tenisu. Ty vždycky všechny šmahem odsoudíš, aniž by ses někdy zamyslel, že všechno má svoje příčiny. Věřím, že na sebe bys tak kritický zdaleka nebyl a naopak bys hledal u druhých pochopení. :)
Reagovat
MartinPa
Hm, člověk by řekl, že poslední zápasy sezóny ti hráči ze sebe vypustí duši, aby něco uhráli, ale to co sem viděl u Tomáše bylo čiré zoufalství :-( Když srovnám první sety, včerejší prducha Rogera s Tomovým, tak se mi ani nechce věřit, že Tomáš hraje tenis profesionálně. Tak snad to byla jen nervozita prvního zápasu a doufám, že to vrátí Marinovi nebo Novakovi :-)
Reagovat
spaniel
Hodne se tady pise jak hral Berdych spatne, ale na kurtu jsou dva a Stan zahrál výborně. Hral presne to, co nema Tomas rad a zjevne neni nahoda, ze ho Stan pravidelne porazi posledni dobu.
Jsem zvedavy v jake forme se představí po pauze Cilic, je mozne ze Tom skonci s bilanci 0-3.

TM zatim slaby, k hezkemu zapasu je potreba, aby oba hraci hrali svuj nej tenis a to se zatim neseslo ani jednou. Verim ale ze par zapasu se povede, mozna uz dnes vecer.
Reagovat
smazaný uživatel
Obecně se na Turnaji mistrů nehrává moc pěkný tenis. Když si vzpomenu na poslední čtyři TM, tak mě nenapadne z fleku jediný zápas, u něhož bych řekl wow. Na druhou stranu, finále TM v Šanghaji 2005 mezi Rogerem a Nalbou bylo fakt fenomenální.
Reagovat
Cico93
Tsonga - Federer 11 predsa to bolo wooooow:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok a dál? :)
Reagovat
Cico93
Rafa - Andy 10 semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to máš pravdu a dál? :D
Reagovat
Cico93
Si chcel jediný a ja ti dal až 2:)
Reagovat
Kozoroh
Fedex-Nole 2012: to byl zápas jak hrom!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dostali jste mě. Měl jsem možnosti zúžit na round robin. ;)
Reagovat
Davor1
prakticky všetky Davydenkove zápasy v 2009 boli super, predovšetkým s Rogerom, potom finále s DelPom... :-)
Reagovat
Mayo
jojo tie Davydenkove boli dobré, vtedy to bolo zviera na tom turnaji...ale ináč na tom TM to posledné roky nič extra ozaj
Reagovat
spaniel
A tak v 2010, 2011 i v 2012 bylo par pěkných zapasu. 2010 jich bylo hodne, treba Rogerove co si vybavují, skoro vsechny. No, kdysi to bývalo lepsi, na 3 vitezne, dramata. Ted mne to dojde hodne osizene, hlavne to finale na 2 uteče jak nic a zůstane pachuť.
Reagovat
rod_laver
Novak vs. Delpo 2012 SF, pěkná přetahovaná
Reagovat
Cico93
AK si dobre spomínam nemal Tam už Delpo set a brejk v 2?
Reagovat
rod_laver
Měl, viděl jsem osobně a měl jsem husí kůži. Škoda, že Novak otočil :)
Reagovat
Roger_Federer
To uz neni nahoda, sezona velmi nepovedena, nekolik totalnich kolapsu s hraci mimo spicku..Dva tituli na neosazenych turnajich...Kdy naposledy odehral dobry zapas z hracem top 10?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší TM, co pamatuju, bylo 2009. Krásné zápasy ve skupině. Djokovič-Davyděnko, druhá skupina s triem Murray, Roger, DelPo, kde měli všichni po 2 výhrách a o postupu Rogera s Juanem rozhodl až počet gamů. S nima tam byl i Verdasco, který sice měl bilanci 0-3, ale v každém zápase uhrál set. Skvělý Soderling a famózní Davyděnko. A hlavně Nadal se 3 prohrami :-))
Reagovat
Cico93
A Andy bude s troma letos:)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa už slábne, bohužel, má už toho dost za sebou a taky už ten věk... NEní mu 20, on ví, že tam nebude dalších 15 let .. Pomalu ale jsitě, si myslím, že bude padat.. Ale hodně toho dkoázala, hrdí bejt můžemee!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, bohužel žádného nástupce Berdycha nevidím :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když se posnaží Jirka, může bejt alespoŇ něco.. Pokud bude hrát, jak poslední dva měsíce, máme asi před sebou v DC euro-africké zony a tenista s GS-asi nemožné.
Reagovat
misa
Tam snad nikdo nebude dalších 15 let.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/jara1913/status/531830219834159105
Reagovat
Paseka
Berdych: Mám hodně sil, na Turnaji mistrů chci jít daleko !
Reagovat
smazaný uživatel
já mu věřím, dneska se moc nevyčerpal :)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
safi1313
:D Přesně... mimo kurt je největší kápo...
Reagovat
smazaný uživatel
V průběhu letošní sezony jsem si několikrát říkal, hůř jsem Tomáše hrát neviděl. A dneska si to můžu říct zas.
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok bohužel Tomáš vypadne z první desítky...
Reagovat
svetova.dvojka
Nevadí Tome , příště to vyjde
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kde to jsme? Díky podání nedostal 2x 6:0
Reagovat
smazaný uživatel
4
Reagovat
svetova.dvojka
4 winnery, ale z toho byly 3 esa, takže pouze jeden vítězný úder, když se hrála výměna...
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, ale winnery čtyři :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to proto, že Stan zakopl...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
4? Z toho 3 esa, ty fakt do hry nepočítám :D
Reagovat
Meceon
trapas
Reagovat
dr.doofy
Bohuzel jsem to tusil,vubec tam Tomas letos nema,co delat.Jinak kurt je opravdu velmi pomaly.Stan tu muze poradne potrapit i Djoka.
Reagovat
PetaM
Jak jako, že tam nemá co dělat? Získal dostačující počet bodů, to je jediná podmínka. Nezasloužili si účast ostatní, protože si nenahráli dost bodů.
Reagovat
dr.doofy
Myslim tim tenisove,bodove samozrejme ano.Jeho vykony absolutne nekonzistentni a vitezstvi nasbiral na prumernych hracich.Na velkych turanjich vzdy stesti na slaby los.Neda se nic delat at se zacne soustredit na pristi sezonu.
Reagovat
PetaM
Pokud se chce hráč dostat na TM, musí předvést něco tenisově. Sorry, ale "chybou na PC" se tam nikdo nedostane.
Reagovat
dr.doofy
Tak mi rekni,kdy letos Tomas zahral poradne s nejakym top hracem? Kdyz se ho tak zastavas? :) Vyhral dva turnaje na kterych nikdo nebyl,kdyz nepocitam Dimitrova,kterej je ale taky labil.
Reagovat
svetova.dvojka
Asi důkaz toho , že současný tenis je v troskách, Nadal věčně zraněný, tak to táhnou jen Djokovič a Fedex, ještě Nishi hraje dobře.
Reagovat
kada.tom
Absolutní katastrofa, i v tom masakrálním finále v Pekingu hrál Tomáš líp. Dneska naprosto všechno vypnutý a nejhorší na tom je, že se Tomáš ani nevztekal, občas si něco zamumlal - prostě bída. Beru to tak, že absolutně zazdil možnost nejen na TOP4, ale především postupu do SF. Novaka neporazí ani náhodou a Marin se na něm taky vyřádí.

Je to neomluvitelnej výkon. Jsem hodně zvědav na článek s ohlasy obou tenistů. Tomáš, doufám, nebude hledat příčiny porážky ve výkonu Stana, ale u sebe. Tohle jsem od něj dlouho neviděl, možná ještě vůbec nikdy - znovu dodávám, v Pekingu alespoň něco málo hrál, dneska to byla katastrofa.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist