Blake si zahraje v Houstonu poprvé finále na antuce

20. 4. 2008, 12:59
Aktuality 3
ATP HOUSTON - Americký tenista James Blake si v Houstonu zahraje premiérově na okruhu ATP finále na antuce. Jeho dnešním soupeřem v boji o titul bude Španěl Marcel Granollers-Pujol, jenž postoupil do finále vůbec poprvé.
James Blake

James Blake plní zatím v Texasu roli favorita na výbornou. Na turnaji ještě neztratil set, což potvrdil i semifinálovým vítězstvím 6-3 7-6 nad Španělem Oscarem Hernandezem. "Ještě mi chybí jedna výhra," řekl domácí tenista před utkáním s Granollersem-Pujolem. "Nikdy jsem proti tomuhle klukovi nehrál, až teď v týdnu ve čtyřhře. Tam se mu dařilo víc, takže doufám, že zítra zvládnu odvetu," dodal nejvýše nasazený Blake.

Čtyřiaosmdesátý hráč světa Granollers-Pujol se do finále dostal přes Američana Waynea Odesnika, přičemž pro oba hráče byl sobotní duel prvním semifinálovým zápasem na okruhu ATP. Po vyhraném prvním setu měl blízko do boje o titul Odesnik, jenže v druhé sadě neproměnil dva mečboly, což ho nakonec stálo celý zápas. Granollers-Pujol poté neuspěl ve finále čtyřhry.

ATP Houston - sobotní výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Blake (1-USA) - Hernandez (8-Špa) 6-3 7-6(3)
Granollers-Pujol (7-Špa) - Odesnik (USA) 3-6 7-5 6-3

Čtyřhra - finále:
Gulbis/Schüttler (Lot/Něm) - Cuevas/Granollers-Pujol (3-Uru/Špa) 7-5 7-6(3)

ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
No já myslím ,že že Pujol měl vypadnout už s Odesnikem.No ale ten se jaksi složil ......takže dneska Blake
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že Blake si drží formu. Na antuce (i když v rychlejší USA podobě) jsem čekal vypadnutí již dříve. Jsem zvědav jak dopadne s velice talentovaným antukářem Pujolem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist