Blog: Marion Bartoliová v Melbourne

19. 1. 2009, 16:50
Aktuality 0
Francouzská tenistka Marion Bartoliová je první hráčkou, která letos pro stránky WTA píše svůj turnajový blog. Finalistka nedávného turnaje v Brisbane začala psát své zápisky z Australian Open po úvodním vítězství nad Melanií Southovou.
Profily hráčů
Marion Bartoliová

Vítejte na mém blogu!

Je už můj druhý, ale je to už dlouho, co jsem psala poprvé - blogovala jsem ze Soulu před pár lety - takže se těším, že s vámi budu znovu v kontaktu.

První týden sezony se v Brisbane vydařil. Přiletěla jsem tam už týden předtím, abych mohla trénovat, ale taky abych si prohlédla město, které je vážně nádherné. Večeřeli jsme u řeky a taky jsem tam strávila silvestra, protože organizátoři uspořádali tu noc party pro hráče. Měli tam nádherný ohňostroj! Nakonec jsem tam odehrála dobrý turnaj, dostala jsem se do finále. Další týden v Sydney nebyl tak dobrý, protože jsem si zranila lýtko a nedohrála svůj první zápas. Vlastně nebylo vůbec jisté, jestli na Australian Open nastoupím, ale naštěstí jsem to zvládla.

Teď už jsem v Melbourne pátým dnem. Bydlíme v moc pěkném hotelu - když jsem tam, jsem daleko od tenisu, protože tam mají taky kasino, kino a samozřejmě taky spoustu obchodů :). Už jsem si vybrala pár věcí, které si koupím, až turnaj skončí. Včera jsme měli další party pro hráče a já z ní mám pár fotek s Rafou a Rogerem. Takže zatím se mi daří!

Právě jsem odehrála zápas prvního kola a vyhrála proti Melanii Southové 6-2 6-4. Právě proti ní jsem v Sydney musela skrečovat zápas a - jaká náhoda! - tady jsem na začátku druhého setu cítila bolest v lýtku a řekla si: "Bože, už je to tu zase!" Bála jsem se tak, že jsem začala hrát špatně a ve druhém setu prohrávala už 1-4. Nebylo pro mě jednoduché se vrátit zpátky, ale naštěstí jsem zápas zvládla vyhrát ve dvou setech. Za to jsem vážně ráda.

Až dopíšu tenhle blog, půjdu si nechat dát ošetřit to lýtko, pak zajdu na hotel a uvidím, co mi na to řekne táta (je to doktor!)

Dnešní večer bude nejspíš volnější, půjdeme na večeři. Zítra mám volný den, tak to snad taky bude den bez stresu. Pak vám znovu napíšu!

TenisPortal.cz, sonyericssonwtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist