Blog z O2 areny: Fanoušci přišli fandit Češkám, zvědaví však byli hlavně na Šarapovovou

14. 11. 2015, 21:30
Aktuality 401
Pražská O2 arena hostí tento víkend finále Fed Cupu, v němž výběr Petra Pály čelí soupeřkám z Ruska. Na co se fanoušci nejvíce těšili a komu přišli fandit? Jak hodnotili výkony českých a ruských tenistek? Přečtěte si blog z prvního dne finálového klání mezi Českem a Ruskem.
Fed Cup

"Je jasné, že jdeme fandit Češkám, protože jsme Češi, letos to ale nebude vůbec snadné. Rusko se Šarapovovou je hrozně silné," řekl po vstupu do vysočanské O2 areny nadšený tenisový fanoušek, který na finále přijel až z Olomouce. "Je to velkolepá událost, která se koná jednou za čas, takže jsme museli dorazit. Nejsme tu poprvé, byli jsme tu i na finále se Srbskem."

O finále Fed Cupu byl mezi fanoušky velký zájem a kapacita 15 tisíc míst byla téměř naplněna. "Řekl bych, že je tu letos více lidí než jindy. Není divu, Šarapovová do Prahy nejezdí každý den," podotkl s úsměvem fanoušek ruské krásky. "Naše holky jsou skvělé a hrají parádní tenis, moc jim přeju, aby znovu vyhrály, Šarapovová je ale trochu jiná liga. Je to tenisová superstar, kterou zná celý svět."

"Na finále jsem poprvé a musím říct, že je to asi částečně i kvůli ní, chtěl jsem její hru vidět naživo. Jsem rád, že nakonec opravdu přijela, celé finále tak podle mého názoru dostalo zcela nový formát. Kdyby tu nebyla, byly by naše hráčky v jasné přesile. Nemyslím to tak, že jinak jsou Rusky k ničemu, to vůbec ne, mají i další dobré hráčky, ale Šarapka je jen jedna."

Pětinásobná grandslamová šampionka poutala pozornost většiny publika a nezaujal jen její tenisový um, fanoušci byli zvědaví také na její bonbony Sugarpova, které si mohli v O2 areně exkluzivně zakoupit. "Chtěli jsme je ochutnat, ale ta cena nás dostala, dáme si raději dvě klobásy," komentovali někteří fanoušci, které cena 125 korun za jeden balíček odradila. "Jsou sice drahé, ale neodolali jsme, jsou výborné," tvrdili jiní. "Na to, jaký hit z toho udělala, to není nic extra. Tenis umí lépe než bonbony," smáli se další.

Zahájení finále začalo filmovým sestřihem předchozích triumfů současného týmu ve Fed Cupu z let 2011, 2012 a 2014. Pak přišla na řadu světelná show promítaná na kurt a následoval slavnostní nástup hráček. Vůbec poprvé však finalistky nepřišly na dvorec z útrob O2 areny, ale přímo z hlediště, což kvitovali vedle hráček také fanoušci.

"Bylo to působivé a zajímavé, moc se mi to líbilo. Při minutě ticha za oběti pařížských útoků jsem brečela, ale je správné, že na to organizátoři pamatovali," konstatovala paní Marie, která na finále přišla s celou svou rodinou. "Od rána jsem měla špatný pocit, když jsem četla, co se stalo ve Francii. Když jsme vylezli z metra, viděli jsme tu spoustu policistů a těžkooděnců, takže to mi moc nepřidalo. Je to opravdu velké neštěstí. Jsme ale fanoušci našich holek, takže jsme tu nemohli chybět. Těšíme se na Petru i na Káju a věříme, že se jim bude dařit."

Do úvodní dvouhry nastoupila za český tým jednička Petra Kvitová, která čelila ruské dvojce Anastasii Pavljučenkovové. Úvodní sada se dvojnásobné wimbledonské šampionce příliš nevydařila, v následujících dvou setech ale Kvitová svůj výkon zlepšila a utkání nakonec vyhrála, čímž tak zajistila českému týmu první bod.

Fanoušci v hale Kvitovou zpočátku nešetřili. "V prvním setu to bylo strašné, chtěla jsem odejít, na to se nešlo dívat. Hrozně moc jsem Petře fandila, ale ona se vůbec nechytala a dělala jednu chybu za druhou," hodnotila výkon české jedničky fanynka z Kladna. "Ve druhém setu se to ale naštěstí zlepšilo a pak už to byla ta naše stará dobrá Petra. Postupně se rozjela a v těch dalších dvou setech předvedla skvělou hru. Mám fakt velkou radost, že to nevzdala a bojovala až do konce. Je to naše lvice!"

Skalní fanoušci Kvitové už se ale rozhodit nenechali. "Tohle je prostě Petra. Fandím jí už několik let a pravidelně sleduju její zápasy, takže vím, jak hraje, a proto mě u ní už téměř nic nepřekvapí. Ostatní kolem mě v průběhu prvního setu hrozně nadávali, já ale v klidu seděl a věřil, že se Peťa chytne. A bylo to tak, ve druhém setu najela na svou hru a Rusku bez problémů přehrála. Řekl bych ale, že to nebylo lehké, Pavljučenkovová hrála dost dobře," komentoval utkání amatérský tenista Martin z Prahy.

Ve druhém dnešním utkání hájila české barvy Karolína Plíšková, které momentálně patří v žebříčku WTA 11. příčka. Její soupeřkou byla pětinásobná grandslamová vítězka a nynější světová čtyřka Maria Šarapovová.

"Mě osobně dost překvapilo, že Pála nominoval Karolínu, ale v tomhle mu dost věřím, takže to respektuju. Myslím si, že v tomhle případě to až takovou roli nehrálo, s Mariou by nejspíš prohrála i Lucka. Maria je tenisově trochu jinde, ale dnes to moc neukázala. V průběhu zápasu mi psalo několik kamarádů a já jim v klidu odpovídal. Moc mě ten zápas nebavil, Maria dělala často chyby a neukázala ani zdaleka své maximum, na výhru to ale stačilo, umí hrát ale o dost lépe. Je škoda, že toho Kája více nevyužila, ale snažila se, to se cení," řekl Martin k utkání Šarapovová - Plíšková.

"Kája se snažila, Maria byla ale lepší, to je prostě sport. Moc se těšíme na zítra, je tu krásná atmosféra. Zítra to naše holky určitě dotáhnou, věříme jim," vzkázala českému týmu parta fanoušků, kteří do Prahy zavítali až z Liberce. "Dali jsme si pivo, klobásu, brambůrky a k tomu jsme viděli dobrý tenis, takže cesty určitě nelitujeme. Zítra přijdeme fandit znovu, spíme tu v hotelu."

Většina fanoušků odcházela z O2 areny s dobrou náladou - Kvitová potvrdila roli týmové jedničky a získala bod, Plíšková proti tenisové superstar Šarapovové nepřekvapila. "Dalo se čekat, že to bude 1-1, asi by mě spíš překvapilo, kdyby to bylo jinak."

Zítřejší druhý den finálového střetnutí mezi Českem a Ruskem odstartuje ve 12:00 zápas týmových jedniček Petry Kvitové a Marie Šarapovové. "To bude asi nejnapínavější zápas celého finále. Obě jsou na tom dost dobře a obě můžou vyhrát. Budeme fandit Petře a čekáme tři sety," konstatovala paní Marie směrem k zítřejšímu utkání.

Komentáře

401
Přidat komentář
slacker
Diky za tuhle "diskuzi", konecne nadevsechno jasny dukaz co je fandina za neskutecny povl. Presvecit povrchni novacky co je pani F zac dalo vzdy fusku ale linkovanim na tuhle "diskuzy" uz to nebude nikdy problem.
Reagovat
a.magerova
Cituji: "A nejsem vulgární, napsala jsem ti jen, co si o tobě myslím. Člověk, který neváhá tu roky a dny druhému dokazovat, že lže, nic jiného než hajzl být nemůže. Ano, jsi šmejd."

Takže pokud si o někom něco myslím, tak to jako klidně můžu vyřvávat beztrestně do světa v tom syrovém stavu a nejsem vulgární?!!! Zajímavé pravidlo, jsem ještě takové neslyšela....

Dnes je tu největší koncentrace výrazu "hajzl" v historii TP :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vede lhář - 55krát. Hajzl 51krát. Šmejd dost ztrácí, jen 33krát. Další milá oslovení jsem nekontroloval :)
Reagovat
gigin
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/

Ukázka z diskuze:

K tomu, že jsi lhářka, tu Roger předložil hned několik důkazů, já se na ně podívala a musela uznat, že má pravdu. Tím pádem lžeš i teď.
Reagovat
gigin
No je toho hodně. Stačí trošku zagůglit. Jsem hajzl, vím.
Reagovat
Fandina
Ano jsi hajzl a vidím, že i Vlk, neváháte popsat druhého jako šmejda. Aniž to má nějaký reálný základ.
Ano, jste oba hajzlové.
Reagovat
gigin
Tam není jenom Vlk, tam je toho víc. Jsi lhářka, Fandino. Za tím si stojím. Tečka.
Reagovat
Fandina
Nejen Vlk, čarodějka a další. Neuvěřitelné útoky a napadání druhé osoby. Řekla bych i na hraně. A lhář si ty a velký. A šmejd na entou.
Reagovat
Roger_Federer
Tak z tadyma tahni, nikdo te nedrzi.;)
Reagovat
gigin
Napiš mi, kdy jsem lhal. Ano spletl jsem se s tím vzkazem, to je jasné, to jsem uznal. Dál? Řekni mi jednu lež.
Reagovat
Fandina
O vyhazování z TP, o tom, že jsem tu někoho odsud vyhazovala, celkově o mně lžeš, přisusuješ mi myšlenky a vlastnosti, které nemám. Jsi hajzl.
Reagovat
gigin
Vyhazovala. Nic ti nepodsouvam.Jsi vulgární.
Reagovat
Fandina
Nevyhazovala. Jsi lhář.
Reagovat
Fandina
A nejsem vulgární, napsala jsem ti jen, co si o tobě myslím. Člověk, který neváhá tu roky a dny druhému dokazovat, že lže, nic jiného než hajzl být nemůže. Ano, jsi šmejd.
Reagovat
gigin
:-) posluš si, jen tak dál.
Reagovat
Roger_Federer
Ja si naopak myslim, ze presnou definici dementniho smejda splnuje nekdo uplne jiny...
Reagovat
gigin
Normální debata probíhá takto:

1. Diskutér A něco tvrdí.
2. Diskutér B nesouhlasí, přinese protiarument proč.
3. Diskutér A reaguje svým protiargumentem.

Diskuse mnoha lidí s Fandinou celé roky probíhají takto:

1. Fandina něco tvrdí.
2. Diskutér A nesouhlasí, přinese protiarument.
3. Fandina na něj reaguje, ale k jeho argumentu se nevyjádří, pouze jej popře. Místo toho zopakuje tvrzení z bodu 1.
4. Diskuse se tedy vrátí do bodu 1 a na něm zamrzne. Případná další diskuse už se na něm jen zacyklí v nekonečné smyčce.
Reagovat
Fandina
A to je důkaz čeho?
Reagovat
gigin
Že jsi lhářka. Nebo tupec.
Reagovat
Fandina
Hlavně je to důkaz to, jaký jsi hajzl. Jak potřebuješ do druhého vandrovat.
Nejsem lhářka, nikdy jsem tu nelhala. Ale ty jsi hajzl a zlý člověk, který má potřebu druhému dokazovat, že lže. Jsi šmejd.
Reagovat
gigin
Tohle jsi přesně ty. Zkopíroval jsem to. Dokonalé vystižení tvé osoby:

Ve skutečnosti, pokud je člověk se schopen aspoň minimálně nad věcmi zamýšlet, tady tady asi neexistuje míň pozitivní člověk. To, že o sobě tisíckrát napíše, že je pozitivní a jenom fandí, z tisíckrát opakované lži opravdu nedělá. To, že tady spoustě lidí ošklivě nadává, někdy hystericky, je prostě fakt. Její noční výlevy, které působí, že je pod vlivem omamných látek, tu jsou k dohledání. Nejhorší je ale chronické lhaní, které je rovněž jasně prokazatelné na mnoha příkladech (mnohokrát něco napíše, a v dalším příspěvku to popře, i když to tam visí černé na bílém), stejně jako totální absence charakteru a sebereflexe, která se projevuje ve spoustě debat, které tu měla se spoustou rozumných lidí, a kde jediným jejím záměrem je nikdy za žádnou cenu neuznat jakoukoli chybu i když ví, že ji udělala (miliony prokázaných blbostí tu napsala, milionkrát jí byly vysvětleny, a ona pokaždé "s úsměvem" v další diskusi předstírá, že ta debata nikdy neproběhla, a vrací se na začátek k původnímu tvrzení, což je z její strany často cílená provokace). Pokud její psychopatické působení zde, její falešný úsměv, záměrné provokace, bezcharakternost a dlouhodobou jedovatost někdo bere jako něco pozitivního (protože na oko fandí a usmívá se), pokud se tak snadno nechá oblbnout, pak je myšlenkově na úrovni povrchního Barbie světa, kde vrcholem ctnosti je Ken, protože má hezké vlasy.
Reagovat
Fandina
gigin ... jsi ubožák.

Potřebuješ si najít cokoli, abys mohl o mně psát nesmysly. Vkládat, že lžu, vyháním odsud druhé a další věci.

Jsi ubohý hajzl, nebo duševně nemocný. Vyber si.
Reagovat
gigin
Lžeš a lidi vyháníš. Já nevím, co na tom nemůžeš pořád pochopit. Jsem zcela zdráv.
Reagovat
Fandina
Nechápu na tom jednu věc, co všechno je schopen člověk napsat o druhém, jen proto, aby si do něj kopnul.
Reagovat
Fandina
Nelžu a nevyháním lidi. A ty jsi hajzl. Největší na světě. Šmejd, který má potřebu druhé uzážet a shahovat, jen aby si mohl do druhého kopnout.
Reagovat
Cico93
preboha čo to tu je?._DDDD
Reagovat
Roger_Federer
Fandina ma jeden ze svych vice dni trvajicich zachvatu.
Reagovat
Cico93
aby jedná baba na dôchodku mala toto za potreby, nechápem.
Reagovat
Fandina
jenže já nemám žádný záchvat. Záchvaty tu má RF a další.
Reagovat
Fandina
Já nemám žádný záchvat, ale ty a gigin nepochybně.
To, že ty máš ve své choré hlavě představu neexistující důchodkyně, píšící nesmysly, je tvůj problém. Absolutně jsi mimo. Úplný totál duševní porucha.
Reagovat
a.magerova
Kašli na ni.... nedělej ji dnešek ještě svátečnější než je.....

Hele, souhlasíš s Johnny Deppem?
A mám i já ? ;-)
http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2015/08/citaty-zasadni-je-uzit-si-jizdu-605x605.jpg
Reagovat
Fandina
Nebylo by lepší, kdyby ses omluvila, za to, že tu o mně píšeš, že jsem tě vyháněla. Nebylo by to čestnější? Místo toho tu píšeš něco o svátečních dnech. Jsi ubohá.
Reagovat
a.magerova
Ty jsi gigin?
Reagovat
Fandina
Nejsem, ale ty tu o mně lžeš. Píšeš, že jsem tě odsud vyháněla. Žádám omluvu, protože jsem tě odsud nikdy nevyháněla.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze ut by ti zase mel stary vypnout internet, mas z toho v hlave gulasek.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tahle tvoje věta vypovídá o všem. Dojdi si k psychiatrovi a svěř se mu.
Nerozeznáš, co je pravda a lež. Jsi úplně mimo.
Reagovat
gigin
Jo jo magu, to nemá za mák smyslu. Kašlu na to. Na všechno.
Reagovat
FulnekUltras
a hned všude tolik hyen...hrdinně stádních...přesně takový materiál tenhle stád...stát už dlouho potřebuje, aby ještě chvíli vůbec vydržel...
Reagovat
gigin
Jo jasně. Chudáci prolhaní, opuštění, fňuk.
Reagovat
Fandina
Jsi lhář gigine, útočíš tady na mě jen proto, že jsi hajzl a dělá ti to dobře. Lžeš jako když tiskne.
Reagovat
gigin
Ne. Znovu opakuju. Lhář si ty. Trvrdí ti to tady x lidí. Lžeš. Jsi taková stoka, že si to ani neumíš přiznat.
Reagovat
Fandina
Jsi hajzl. Nikdy jsem odsud nikoho nevyhazovala. Nikdy jsem tu nelhala. A ty jsi hajzl, který to o mně tvrdí. Jsi šmejd, nic jího nejsi.
Reagovat
Roger_Federer
Kolovratek?
Reagovat
gigin
Hrozně se shazuješ Fandino. Hrozně. Jsi tak ubohá. Víc, než jsem tušil.
Reagovat
Fandina
Jsi lhář. X krát jsem ti řekla, že jsem nikoho odsud nevyháněla. A pořád to tvrdíš. Jsi šmejd.
Reagovat
gigin
Ale ty jsi odsud vyháněla a.magerovou a Sonju. To je pravda. Já nevím co s tím pořád máš za problém? Mi nejde o to, žes je vyhazovala, jde mi o to jak si falešná. Kážeš vodu, piješ víno. O to mi jde. Pokrytče.
Reagovat
Fandina
Já odtud nikoho nevyháněla a ty jsi hajzl, který to o mně tvrdí. Jsi lhář.
Reagovat
Fandina
Člověk, který o druhém tvrdí, že udělal něco, co neudělal a tvrdí to opakovaně je šmejd. Hajzl. Mockrát jsem ti řekla, že jsem je nevyháněla. Ale ty budeš pořád tvrdit, že ano. Jsi šmejd.
Reagovat
gigin
Takže já, magerka, Dominik, EllNino jsme si to vymysleli. My lžeme a ty máš pravdu. Chápu to tak dobře?
Reagovat
Fandina
Jste hajzlové, píšete o druhém věci, které nedělá. Ano. Jste lháři.

Nikdy jsem odsud nikoho nevháněla. Kdo tvrdí opak, je lhář.
Reagovat
Fandina
Tobě nevěřím ani slovo. U mě jsi lhář. Ten důvod je na snadě. Tvrdil si, že jsem ti psala první do vzkazníku. Opakovaně. Teď zase, že jsem odsud někoho vyháněla. Jsi lhář a nic jiného nejsi.
Reagovat
gigin
Za ten vzkazník jsem se ti omluvil. Ano napsal jsem ti první do vzkazu. To už jsme dole psali. Pak si ale psala první jenom ty. Ten první vzkaz byl o Márii a hlasitém sexu. Viz níže.
Jinak ty taky dole píšeš, žes carolyn nikdy nenadávala a pak v další glosce píšeš, že ano.
Magerku, Sonju a dokonce i Heather_Fedex si vyháněla. Je to koneckonců dohledatelné na netu. Jak jsem ale už řekl, o to mi vůbec nejde. Dominik mne taky vyháněl i se Sonjou pryč. Ale normálně to přizná, co jako.
Jde mi jen opravdu o to poukázat na to, že nejsi takový andílek, jak se tady snažíš vystupovat. Diskuze s tebou jsou bezpředmětné, protože ty se oháníš jen svými argumenty, všichni ti vysvětlují, že nemáš pravdu, ale ty si budeš mlít jen to svoje a nikdy chybu neuznáš. Neříkám, že je to ve všech vláknech, ale většinou to tak je. Téma satelitů, jestli je tenis o hlavě, jak to má Petra s labilitou a dalších x témat. To je jedno. Jen mne zaráží, že jsi tak podlá a zlá.
Reagovat
Fandina
Jsi hajzl, protože máš zapotřebí psát o druhém, že je zlý a druhé uráží.

Jednou jedinkrát mě tu naštvala carolyn, protože se vysmívala, že píšu na konci místo smailíka úsměv. Tenkrát jsem se naštvala a vedle v diskusi jsem o ní napsala jedno neslušné slovo.

To je jediný úlet, který jsem tu udělala. Všechno ostatní jsou tvoje fixe a lži. Nikdy jsem nikoho odsud nevyháněla, nikdy na nikoho neútočila.

Jsi hajzl a lhář.
Reagovat
Fandina
Hajzl jsi proto, že nerespektuješ co píšu. Chceš ode mě, abych měnila názory jen proto, že ty je se mnou nesdílíš. Satelity, tenis o hlavě, labilita Petry. Ani ve snu tě nenapadne, že na mém názoru může něco být k zamyšlení. Jsi nesnášenlivý hajzl.
Reagovat
gigin
Jsi duševní mrzáček, jiné vysvětlení není. Dám si tu práci a tvé vyhazování a tvé debaty, kdy meleš nesmysly povyšuješ se, dohledám. Bude to sice trvat, ale dohledám. Nezapomeň mi napsat, že jsem hajzl, hrozně mne to od tebe baví :-**
Reagovat
Fandina
Hledej co chceš, už jen ta tvoje touha v tom usvědčit mě je hajzlovství. Za každou cenu mi musíš dokázat, jaká jsem zlá, jak lžu.

Jen hajzl, jako ty má tohle zapotřebí, aby o druhém psal to, co ty tu píšeš o mně. Jsi šmejd a nic nejsi.
Reagovat
Fandina
poslední věta byla nic jiného nejsi, vypadlo mi slovo jiného.

Jen hajzlové, jako ty, hledají na druhých chyby a přiřkávají i to, co je nenapadá.
Reagovat
gigin
Já bych tě mohl ohrát něco hledat. Stejně bys to popřela. Jaká si už vím, včerejšek a dnešek mi to jen utvrdil.
Reagovat
Fandina
Napíši to asi takhle. Jsi hajzl, protože potřebuješ do mě rýt. Psát, že lžu, vyháním lidi a nevím co ještě.

Kdyby si totiž tuhle potřebu neměl, ani ve snu by tě nenapadlo komentovat, co tu píše nějaká Fandina.

Ale ty jsi hajzl, potřebuješ do mě rýt. Proto to děláš.
Reagovat
gigin
Kdybych byl takový hajzl, jak píšeš, tak bych to dělal všem uživatelům, ne jenom tobě. Mám to potřebu dělat takovému uživateli, jaká si ty. Bezpáteřní, sebestředná, falešná a ulhaná.
Reagovat
Fandina
Jen nevykládej, reješ tu do kde koho, jsi zlý, přijdeš a reješ do druhých, nejen do mě. Ostatní jsou fanatici, já jsem bezpáteřní, a ty jsi hajz, šmejd.

Nejsem sebestřádná, aroganatní nic takového nejsem. Jsem normální člověk, skromný. A ty jsi hajzl, protože o mně píšeš věci, které mi nepřísluší.

Nikdy jsem se tu nechovala k nikomu arogantně. Jsi hajzl.
Reagovat
gigin
Do koho přesně? Buď konkrétní. Iqe ano, Fulnek ano. Dál?
Reagovat
Fandina
Ano. Jsi hajzl, který nerespektuje názor druhého a útočí na něj. Jsi zlý.
Reagovat
Fandina
V životě jsem tu nenapsala nic, co není pravda. Ty jsi lhář.
Reagovat
Roger_Federer
Fuj ty si ale ula baba.
Reagovat
Roger_Federer
Kdyby by rok 85...to by se dely veci co?
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že výsledek by byl úplně stejný... ;)))))
Reagovat
Roger_Federer
Proc toho nenechas??
Co mas z toho ze furt pises nesmysly a polopravdy??
Reagovat
Fandina
Nelíbí se ti, co tu píšu? Tak to nečti. Nic ti do toho není. Ostatně, já nelžu, tak nevím, proč píšeš o polopravdách. Normální tedy nejsi.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi dement?
Reagovat
Fandina
Já ne a ty?
Reagovat
gigin
Jak jsem psal dole. Dnes nám ukázala svou pravou tvář. Taková je doopravdy.
Reagovat
gigin
Ona napíše Dominikovi, že carolyn nikdy nenadávala, pak napíše, že co je mi potom co psala o carolyn a tak. Přitom vedle jí nadával do krav a tak. Všichni to víme. Prostě furt dokola. Byla přistižena při lži a je z toho nesvá.
Reagovat
Fandina
Jednou jsem jí napsala vedle v diskusi jedno neslušné slovo. To je podle tebe urážení? Na co si to tu hraješ o co ti jde. Ubožáku.
Reagovat
gigin
Tak co meleš dole, žes jí nikdy nenadávala?
Reagovat
Fandina
Nauč se číst. Jednou jsem o carolyn napsala neslušné slovo vedle v diskusi. To je nadávání?
Reagovat
gigin
Dole píšeš:

Od: Fandina
A nikomu jsem sprostě nenadávala. Ani a.magerové ani carolyn. Neutěšuj se tím.
Reagovat
Fandina
A pod tím jsem to upřesnila. carolyn jsem to napsala jednou a ne tady. Slovy jednou. Chápeš to. A pak mě to mrzelo, protože jsem jí možná křivdila.
Reagovat
a.magerova
Ono by bylo i celkem jedno co napsala jindy.... jen dnes tu nadává o 106 a furt tvrdí, že nenadává.... :-/
Reagovat
Fandina
Ano, dneska vám tu nadávám a budu v tom pokračovat, pokud bude o mně lhát.
Reagovat
gigin
Neunášíš a to těžce. Víš, že nemáš zase pravdu. Zuříš, že se tě nikdo nezastane, páč každý ví, že to tak prostě je.
Reagovat
Fandina
Nelžu nejsem zlá a nikomu neubližuji. Já to vím a vůbec k tomu nepotřebuji uznání druhých.

A už vůbec ne útočníků, jako jste vy tři. Evidentně nejste normální, protože se tady zabýváte nějou xyz a pořád o ní píšete. To není normální.
Reagovat
a.magerova
Ani počítat neumíš :-/
Reagovat
Fandina
myslím tebe RF a gigina, vy jste zlo TP.
Reagovat
a.magerova
Tak proč nadáváš i EllNinovi, když zlo jsme my?
Reagovat
Fandina
Protože mě uráží?
Reagovat
a.magerova
Ty tu kdekomu nadáváš už roky a to je to smutné..... tak už jsi měla ty narozky?
Reagovat
Fandina
Lžeš jako když tiskne. Sama od sebe jsem tu kromě jednou vedle carolyn nikdy nikomu nenadávala. Maximálně jako reakce na ty, kteří tu uráží a vysmívají se mě. Jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Tak měla nebo neměla?
Reagovat
Fandina
Co je ti dotoho, jestli jsem měla narozeniny nebo ne. Jak jsem psala, x let tu o mně nenapíšeš nic jiného, než že lžu. Nediv se, že nemám zájem se s takovým člověkem vůbec bavit.

Navíc, nikdy jsem tě odsud nevyháněla. Nejsi pro mě parťák do diskuse.
Reagovat
a.magerova
Tak se se mnou nebav.
Reagovat
Fandina
Já se s tebou nebavím, to ty tu o mně píšeš, že lžu. Já nezačínám.
Reagovat
a.magerova
No protože lžeš, tak to píšu. Prostě píšu pravdu.
Ale je fajn, že se se mnou nechceš bavit, protože opravdu my dvě nemáme stejné zájmy.
Reagovat
Fandina
Lžeš, já tě nikdy odsud nevyháněla. Jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Tak se se mnou nebav.
Nelžu, vyháněla.
Reagovat
Fandina
Lžeš, nevyháněla.
Reagovat
a.magerova
Nelžu, vyháněla.
Reagovat
Fandina
Lžeš, nikdy jsem to nedělala. Nemá to smyslu. Jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Stejně.... nedávno ses nám tu chlubila, co dostala od dětí za dárky asi k vánocům nebo nevím (ta maska s kovovými pilinami)... a teď nám o svých narozeninách nechceš nic napsat, zvláštní....
Reagovat
Fandina
Ne nechci, protože nejste hodní lidé. A já se nerada s lháři a zlými lidmi bavím.
Reagovat
a.magerova
Tak asi jsi byla taky zlobivá holka a nic jsi nedostala :-/
Reagovat
Fandina
Až na to, že já jsem hodná holka a nelžu.
Reagovat
a.magerova
A cos dostala?
Reagovat
Fandina
Náušnice.
Reagovat
a.magerova
Tak to mě zajímá...
Visací nebo kruhy nebo pecičky.... zlaté nebo stříbrné.... s kamínky nebo bez?!
Reagovat
Fandina
Zlaté do uších a bez kamínků.
Reagovat
a.magerova
Aha, tak já jsem kamínková...
http://zlate-nausnice.zbozicr.cz/upload/promo/912.jpg
http://www.sperky.cz/photos/s/m_v3/OW/oliver-weber-nausnice-wispy-22407g_14181767.jpg
http://www.sperky.cz/photos/s/m_v3/OW/oliver-weber-nausnice-symbol-9919.jpg
http://www.sperky.cz/photos/s/m_v3/BR/brilio-zlate-nausnice-se-zirkony-239-001-00583_14171721.jpg
http://www.sperky.cz/photos/s/m_v3/OW/oliver-weber-nausnice-medium-8431g_14106324.jpg
http://www.sperky.cz/photos/s/m_v3/OW/oliver-weber-nausnice-variant-maxi-22429-whi_14289597.jpg
Reagovat
gigin
Vyhánělas magerku a Sonju.
Reagovat
Fandina
Nevyháněla a i kdybych to dělala, je to k ničemu.

Takže milý chlapče, to, že tady o mně leta píšeš, že jsem lhářka, není normální. Já nelžu.
Reagovat
gigin
Prej léta, tvl :DD
Reagovat
Fandina
Léta.
Reagovat
Roger_Federer
Jeste je ale ve hre, ze ma alzheimra, a nepamatuje si ty veci co tady delala/dela.To by lecos vysvetlovalo.
Reagovat
Fandina
hlavně mě fascinuje, jak moc jim záleží na tom, mi nadávat a urážet mě. Zjevně mají oba i ty nějakou poruchu osobnosti. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Reagovat
a.magerova
My se jen bráníme tvým lživým obviněním... :-/
Reagovat
Roger_Federer
Ale konkretne pod timto clankem si prvni zautocila, zacala sproste nadavat a urazet ty.uvedomujes si to vubec.
Reagovat
Fandina
Milý chlapče, když tě někdo bude dva roky nazývat lhářkou, urážet a vysmívat se ti, tak se pak nediv, že ti to člověk vrátí.

Žádný strom neroste do nebe. A u hajzlů, kteří druhé uráží by měl být poražen okamžitě.
Reagovat
EllNino
první sis začala čubko
Reagovat
Fandina
ty mlč hajzle, aniž jsem se tě na něco ptala, napsal si že lžu, jsi šmejd
Reagovat
gigin
Pokud je nemocná, tak se jí hluboce omlouvám.
Reagovat
a.magerova
Ale ani nemocný nemá právo tady po každým řvát a nadávat mu !!!
Navíc by bylo nanejvýš vhodné, aby nás na svou nemoc upozornila stejně tak i na rizika s tím spojená.....
Reagovat
Fandina
ty mlč, aniž jsem se tě na něco ptala, začala jsi psát, že jsem lhářka, tak si nevymýšlej, lhářko prolhaná
Reagovat
a.magerova
Já jen pravdivě napsala, že opět lžeš, nic víc.... mám-li požít tvou teorii, tak musím napsat, že podle sebe soudíš ostatní tedy i mě, čili si podle sebe myslíš, že i já jsem lhářka a zlá ženská a že bych měla mlčet.... zameť si nejdřív před vlastním prahem než začneš poučovat ostatní !!!
Reagovat
Fandina
Ano lžeš. Napsala jsi o mně, že jsem tě odsud vyháněla. Nikdy jsem to neuděla. Jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Opět LŽEŠ !!!
Reagovat
Fandina
Jsi největší lhářka na světě. Nikdy jsem tě odsud nevyháněla.

Ale spíš než tenhle fakt mě fascinuje, proč tak máš zapotřebí to o mně psát. Proč tak vehementně vždycky píšeš, že jsem to dělala. To mě nepřipadá normální.

Asi máš nějaký velký problém sama se sebou, jinak bys to nedělala. Jen tak pro nic za níc pořád druhému říkat, že tě odsud vyháněl.
Proč to děláš. Máš potřebu druhé urážet, nebo jaký je ten důvod.
Reagovat
a.magerova
Hájím PRAVDU !!!
Vyháněla jsi mě a nic na tom nezmění ani to, že píšeš, že to není pravda, protože to pravda je !!!!
Reagovat
gigin
Kuwa magu, já to asi dohledám. Tu diskuzi, jak píše, běž odsud pryč a tak. Jenom proto, žes měla jiný názor na tenistu.
Reagovat
Fandina
Takže já vyháněla a.magerovu, protože jsem jí napsala jděte odsud pryč. To je směšné.
Reagovat
EllNino
ano to je vyhánění ! říct někomu, ať jde pryč, je vyhánění ! ...
Reagovat
Fandina
Já ale nic takového nepsala.
Reagovat
a.magerova
Psala.
Reagovat
Fandina
Lžeš.
Reagovat
a.magerova
Nelžu.
Reagovat
Fandina
Lžeš.
Reagovat
a.magerova
Nelžu.
Reagovat
Fandina
Lžeš.
Reagovat
a.magerova
Nelžu.
Reagovat
Fandina
Lžeš.
Reagovat
a.magerova
Nelžu.
Reagovat
Fandina
Lžeš.
Reagovat
a.magerova
Nelžu.
Reagovat
Fandina
O mně lžeš, nikdy jsem tě odsud nevyháněla. Pro mě jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Tady nelžu o nikom, tedy ani o tobě.
Vyháněla.
Reagovat
Fandina
Nevyháněla. Jsi lhářka.
Reagovat
a.magerova
Vyháněla, nejsem.

A je velmi zajímavé, že se tady se mou pořád nesmyslně dohaduješ místo toho, abys zhodnotila výše můj výběr náušnic.... asi tě to dohadování víc rajcuje.... :-/
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tě odsud nevyháněla a protože to tvrdíš, tak jsou dvě možnosti. Buďto ses zmýlila, nebo úmyslně lžeš, abys mě nařkla. Měla si x možností, jak najít na internetu to, kde jsem tě odsud vyháněla, nikdy si to neudělala. Pro mě jsi lhářka, která z nějakého důvodu o mně lže. A to je důvod, proč se s tebou nemíním bavit o jiných věcech. Nemám ráda hajzly.
Reagovat
a.magerova
Já nepotřebuji hledat důkazy, mám svědky a paměť jako slon.... navíc čas strávený hledáním tvých výhrůžek raději vyměním za chvíle rozkoše v náruči nějakého ze svých mužů ;-)
Jsi hádavá, lžeš a nadáváš lidem na TP.
Reagovat
Fandina
Jenže já tě nevyháněla, takže to těžko můžeš najít. Jsi lhářka.
A jakmile se objeví nějaký spor tady, okamžitě přispěcháš a přisadíš si.
Já se hádám jen, když tobě podobní mi lžou do očí. Ty se hádáš s kdekým.
Reagovat
a.magerova
Tady jsem přišla jako svědek a poškozená zároveň, protože už jsem dál nemohla číst ty tvé lživé komenty o tom, jak nikoho nevyháníš..... navíc mě tu neustále křivě obviňuješ, že jsem lhářka a nemáš na to žádný důkaz, už jednou pro vždy si zapamatuj, že já tady lži nepíšu !!!
S kdekým se tu sice hádám, ale má to veškerá pravidla konvfrontace, kde jeden či druhý zúčastněný nakonec uzná argumenty toho druhého.... ty ale spojení slov "uznání argumentů druhého" vůbec neznáš, jen tu stále nadáváš neurvale kdekomu a pořád jen všechny poučuješ a oháníš se tím, že díky svému vysokému věku toto dělat můžeš.... měla bys ale spíš být, pro ty mladé co tu chodí, vzorem a né odstrašujícím příkladem :-/
Reagovat
Fandina
Problém je, že já tě odsud nevyháněla a tím že to o mně tvrdíš, opakovaně, tak ani nic jiného než lhářkou být nemůžeš.
Reagovat
a.magerova
Jan Werich:
"Mládí biologické neosvobozuje od blbosti a hlouposti, stejně jako stáří nezaručuje moudrost. Jsou blbí dědkové a hloupé děti."
Reagovat
Fandina
Nikdo nemá právo druhého napadat a urážet ho za věci, které neudělal. Ty jsi to uděla mockrát. Píšeš o mně, že lžu, že jsem tě odsud vyháněla. Ale já to neudělala. Ty jsi lhářka.
Reagovat
EllNino
Psala.
Reagovat
Fandina
Nelži.
Reagovat
EllNino
dohledej a zavři tý kurvě tipec
Reagovat
Fandina
mlč už
Reagovat
EllNino
mlč sama ty děvucho z hor
Reagovat
Fandina
dám ti radu, nepleť se do věcí, kterým nerozumíš, mohlo by se ti to jednou nevyplatit
Reagovat
EllNino
nestojím o rady děvky jako seš ty
Reagovat
Fandina
nejsem děvka, ale ty jsi hajzl, protože to o mně píšeš a ubožák.
Reagovat
a.magerova
Hele gigine, jsem okoupaná..... nenajdeme nějakou jinou aktivitu..... hrabat se ve starých diskuzích mi přijde tak zbytečná ztráta času..... navíc znáš to, doložíš důkazy a ona je stejně smete ze stolu jako to dělá furt a dokolečka dokola, viz dnes :-/
Reagovat
EllNino
ano, tady s tou pizdou už nebudu ztrácet čas, nechutný a odporný hmyzí skřet
Reagovat
Fandina
Zajímavý obrat, leta tu píšeš, že jsem tě odsud vyháněla a najednou prý nehledej to, ona nám to vyvrátí.
Reagovat
EllNino
zavřít tě za to, lhářko
Reagovat
Fandina
zavřít za co, že tady o mně někdo leta píše, že ho vyháním, když jsem to neudělala?
Připadá ti to normální?
Reagovat
EllNino
ty lžeš a dobře to víš, proto jsi největší šmejd
Reagovat
Fandina
Já mám čisté svědomí, hajzl si ty.
Reagovat
EllNino
já je mám daleko čistší ty kurvo
Reagovat
gigin
Klid EllNino, nenadávej jí. Nestojí ti za to. Bacha na ban.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že podobně jako ty má nějaký velký problém se navážet do druhých. Urážet je, psát jim, že jsou lháři a hajzlové. Vidí to u tebe, tak to dělá také.
Reagovat
gigin
Jasně, bobo :))) Tak co? Dáme anketu? Buď ty nebo já? Já jsem zlo, ty jsi dobrý člověk, tak ať TP rozhodne, kdo odsud vypadne. Co ty na to?
Reagovat
EllNino
nemám problém, svuj život mám rád, tohle je pro mě odreagování a ty už ani jednu hášku na mou osobu, taky přestanu, ale neber si do huby něco, o čem nevíš ani páru, nejsi hodný člověk, chudáci tvá vnoučata
Reagovat
gigin
Tak. Takovýhle bábě bych nesvěřil ani dluhy, tvl.
Reagovat
Fandina
Já bych také vnoučata od tobě podobných hlídat nechtěla.
Reagovat
Fandina
Máš velký problém. Kdybys ho neměl, neměl bys za potřebí psát komukoli na veřejném webu, že je bába, špína, lhářka a další urážky.
Aniž jsem si tě všimla, začal si s tím sám.
Takže má velký problém.
Reagovat
EllNino
jsem na tebe alergickej a hnusíš se mi, to je
Reagovat
Fandina
Ano, máš problém. Hnusí se ti druzí. Tvůj problém.
Reagovat
EllNino
hnusíš se mi ty, ne druzí ...
Reagovat
Fandina
Jsi nesnášenlivý. Někdo se ti nelíbí, tak ho začneš urážet. Jsi ubožák.
Reagovat
EllNino
tak holt jsem, když to říká ta stará vražda Frndina, ale nejsem takový ubožák, abych popíral lež ;)
Reagovat
Fandina
Jenže já tu nelhala, takže nebudu přiznávat něco, co jsem neudělala jenom proto, že to někdo o mně píšeš.
Reagovat
gigin
Nemá žádný problém. Možná s tebou. Je tu jeden z mála, který se to nebojí říct.
Reagovat
Fandina
Ano má problém, protože je nesnášenlivý. Vadí mu druzí. To je to samé jako ty. Aniž jsem se tě všimla, napsal si mi do vzkazníku. Také máš se mnou problém. Vadím ti.
Reagovat
gigin
:DDDD Co to meleš? Zatím jsem byl zdrženlivý. Mám tu postnout, co jsi psala do vzkazníku ty mi? Mám tam přes deset tisíc vzkazů od různých uživatelů, ale dnes jsem si dal tu práci a našel ty tvý. Mám to sem dát? Co mi píšeš? Ano můj první vzkaz byl tobě. A to bylo kvůli Djokovičovi. Nebylo to nic osobního. Pak byl rok klid a pak si začala ty. Ale osobní tématiku.
Reagovat
gigin
Mimochodem, první kdo se na tomto portálu ohnal po tvé debi*itě byl Chazy. Já jsem se tě tehdy hodně zastával. Jenomže on měl opravdu pravdu, ostatně jako většinou. Je to bystrý kluk.
Reagovat
Fandina
Chazyho neznám, ale ty máš zjevně velké problémy se mnou. Demence opět na pořadu dne v tvé hlavě.
Reagovat
Fandina
Jen nevykládej, že tvůj první post ve vzkazníku nebyl osobní. Napsal jsi ho tak osobní, že jsem nestačila valit oči.

Takže nevykládej o osobních věcech.
Reagovat
gigin
Dobře, tak já ho tady zveřejním. Lhářko.

Jéééé. Děkuji ti za povzbuzení :-))
Trošku smutný jsem, to je jas. Roger byl lepší, uznávám to. O tom není pochyb. Ale myslím si, že kdyby se hrálo pod otevřenou střechou, že by ho Nole potrápil víc. Ale to už je teď jedno :-)) Ještě jednou děkuji za podporu .. úsměv :-))

--- Původní text ---

Nebuď smutný ... Roger byl od prvního okamžiku o chlup lepší, zřejmě to na trávě na Noleho umí, těžko porovnávat jak proti sobě umí na trávě, když spolu předtím nehráli a každý zápas je jiný ... úsměv

Bylo to 6.7.2012, nakonec jsi mne oslovila teda první ty, jak to tak vidím.
Reagovat
Fandina
Byl jsi to ty, kdo mi napsal první do vzkazníku, jako obvykle lžeš. Stejně jako lžeš, že jsem odsud vyháněla a.magerovou a nebo nevím koho ještě. Lžeš.

Závěr to napíši asi tak, i kdybych to dělala, co má být?

Je mi záhadou, to tvoje věčně útočení na mě. Psaní, že jsem dement a nemám to v hlavě v pořádku.

Zklamu tě. Nejsem žádný dement a nikdy nelžu. Tedy nelžu na veřejném anonymním webu, protože to nemám zapotřebí.

Takže milý chlapče, máš problém. A velký, sám se sebou a s tím, že se neumíš srovnat s druhými, neznámými lidmi na veřejném webu.
Reagovat
gigin
Je to první post směrem k tobě, co jsem našel od začátku historie mých vzkazů. Nevím, co ti k tomu mám říct. Jen to, že lžeš. Jestli ne, tak to dokaž.

Dementem tě nazývá spaniel. Především spaniel. Já taky, ale ne tolik. Lžeš.

I kdybys to dělala - v pořádku, na tom není nic až tak špatného. Ale ty si tu hraješ na mravokárce, čistou, sluníčkovou osobu, přitom tomu tak není. Zase lež.

Neříkej mi chlapče. Nevidím k tomu žádný důvod. To že jsem o 12 let mladší, tě k tomu neopravňuje. Problém žádný nemám. Vlastně mám. S tebou. S takovýma jako jsi ty. S křivákama, kteří si hrajou na to, co nejsou. Ať už v reálu, nebo tady. Dej mi pokoj, nereaguj na mne. Bude to lepší.
Reagovat
Fandina
První post byl
4.4.2012 22.57.19
napsal si ho ty. Jsi lhář.

Jinak já si na nic nehraju. Nemám to za potřebí. Jsem jaká jsem a nikdy jsem s nikým neměla žádný problém. Jsem veselá a hodná. To, že mi tady nějaký xyz začne psát, že jsem zlá a nevím co ještě neovlivní mě jako takovou. Ani to, že mi tu bude někdo vykládat, že jsem dement, vysmívat se mému psaní, psát o mně, že jsem lhář.
Jen kvůli tomu se lhářem nestanu.

Takže pokud se ti moje psaní a názory na věc nelíbí, nečti to. Nikdo tě k tomu nenutí. A netvrď o mně, že dělám věci, které nedělám, aniž by mě to v životě napadlo.

Neurážej a nelži.
Reagovat
gigin
Hluboká omluva, máš pravdu s tím vzkazem. Opravdu to bylo tak, jak říkáš. Bylo to o Šarapové, hlasitém sexu, že ho mám rád a tak. Poslední věta byla:

Tak se nezlob, že ti to píšu takhle, ale nechtěl jsem s tím hauzírovat tam, veřejně. Doufám, že mi to promineš :-)

Přehlídl jsem ho, nebyl to úmysl, fakt ještě jednou pardon.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale není to tak dávno, tak ses mi už za tohle omluvil a dneska znovu píšeš, že lžu.

A takhle je to pořád. Já ti prostě nevěřím ani slovo. Stokrát jsem tu napsala, že jsem nikoho nevyháněla a pořád to opakuješ.

Vyčítáš mi, že si na něco hraji a jsem jiná, hajzl a nevím co ještě.

Ptám se, jestli jsi normální, když se takhle chováš k někomu na veřejném webu.

Urážíš, píšeš, že lžu a pořád dokola. Celý večer mě tu vykládáš, jaká jsem hrozná. Ptám se. Jsi normální. Co je ti do mě.
Reagovat
gigin
Jinak to zůstává stejné. Magerku a Sonju si vyhazovala. O tom jsou důkazy a svědci.
Reagovat
Fandina
Nevyhazovala jsem nikoho. Jsi lhář.
Reagovat
Fandina
Nemáš žádný důkaz a žádné svědky. Útočíš, lžeš a nic jiného neděláš.
Reagovat
gigin
Svědci tu byli dnes tři. A za ten vzkaz jsem se ti už jednou omlouval, ano máš pravdu. Ale dnes jsem si to znova projížděl a myslel jsem si, že jsem se sekl. Fakt tam mám přes deset tisíc vzkazů, špatně se to hledá.
Reagovat
Fandina
Jsou to lháři, stejně jako ty. Když jsem nikoho nevyháněla, tak nemůže být žádný svědek.

I kdybych kohokoli vyháněla, tak je to moje věc.

Zarážející je to, že tolik lidí lže jen proto, abych já byla za lhářku.
Zjevně máte velký problém. Dokazovat druhému, že je špatný.
Reagovat
gigin
Když jsem nikoho nevyháněla, tak nemůže být žádný svědek.

I kdybych kohokoli vyháněla, tak je to moje věc.

Tak co teda? Vyháněla Fandino. Moc dobře to víš. Dobrou noc.
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem nevyháněla, moc dobře to vím.
Reagovat
Fandina
Osočuješ druhé z lhaní a nemáš důkaz, sám jsi lhář.
Reagovat
Fandina
To, že žádná člověk není dokonalý je na snadě. Ale psát o druhém, že lže, jako to děláš ty je zarážející. Nebo například psát o mně, že si na něco hraju, na sluníčko nebo něco podobného. Máš evidentě velký problém, že to druhému vyčítáš. Já nejsem žádný vzor ctností, ale aby mi někdo na veřejném webu tvrdil, že lžu, to už musí být nějaký velký problém, ale jeho. Tvůj.
Reagovat
a.magerova
Protože je to zas pravda, je mi to už i blbé, ale co napíšu to je PRAVDA.
Reagovat
Fandina
Není. Nikdy jsem tě odsud nevyháněla a nepřišlo mi to ani na mysl. Jsi lhářka.
Reagovat
gigin
Dobře magu. To zní dobře. Ještě mne napadla jedna věc. Když nás označuje Fandina za zlo TP, mám chuť dát o tom hlasovat, kdo je tu větší zlo.
Reagovat
a.magerova
Zbytečná ztráta času s nějakým hlasováním.
Ale já dnes byla zlobivá holka :-P
Reagovat
gigin
Aha :)) Mám to přijít prošetřit? :DD
Reagovat
a.magerova
Co prošetřit, rovnou ztrestat !!!
Reagovat
gigin
Tvl, střet zájmů :DDD
Reagovat
a.magerova
Necítíš se na TO ?!
Reagovat
gigin
:DDD Potvůrko.
Reagovat
a.magerova
To ovšem není odpověď :-P
Reagovat
gigin
Ne, necítím :)
Reagovat
a.magerova
Tak to je ale zklamání.... jsi první co si dovolil mě odmítnout... no nic, vše je jednou poprvé :-P
Reagovat
Fandina
gigin ... ano, jste zlo, protože o mně píšete věci, které nedělám.
Reagovat
Roger_Federer
Tento clanek si ukladam, az zase tady budes v budoucnu delat ze sebe pred nekym chudinku, vzdycky ti velmi rad pripomenu, kdo tady nadaval sproste s urazel, (jako obvykle? a kdo se drzel v "ramci slusnosti".
Reagovat
Fandina
Ulož si co chceš, ubožáku.
Reagovat
Roger_Federer
Lharko.
Reagovat
Fandina
Já nelžu.
Reagovat
smazaný uživatel
"Maša je mnohem víc psychologickým mediálním produktem než skutečně mimořádnou tenistkou..."

***

Normalne bych asi nereagoval, ale zase si rikam proc tu Marusku trochu nepodporit.

1/ Souhlasim s tim, ze jeji marketingova prace je proste crazy, ale na druhou stranu si to pojala tak nejak po svem. Tezko ji tohle nejak vycitat... moc dobre vi, ze sport je jen bublina, ktera ji jednou splaskne, a jednou tzv. po ni nestekne ani pes, jako po kazdym sportovci, pokud se nebude honit po TV studich atd...ale i tam to maji tezke...hlavne ze stran fans, nebot ti vedi vsechno lip, ikdyz na mic v zivote nesahli...Jeji marketing je primo klasicky priklad takove business women z USA. Neni ani prvni hrackou, ani nebude posledni...Ale co jeji tenis?

2/ Bylo jen malo hracek na zacatku kariery, ktere by udelaly takovy dojem jako ona. Rekneme talent od boha, jak se casto rika... jen tezko se to opravdu s nejakou hrackou srovnava. Krasny celodvorcovy tenis s neskutecnou utocnou silou.

3/ Tak jak si pojala zivot, tak si pojala i tu hru zvanou tenis a vypichla si tu individualni silu i s tim svym rvanim. Jenze byl to v te dobe styl, ktery celkem frcel... meli byste si vzit priklad s Lucky Safarove...hezky toto tema pojala v ramci rozhovoru pred FC...proste kloubouk pred ni jen smeknout.

4/ Ma GS z kazdeho povrchu. Coz je opravdu mimoradne. A az bude mit nejaka ceska hracka vsechny tituly GS, potom plkej...ale abys necekal opravdu dlouho. A aby ses vubec dockal...Tady se spis Opet projevuje jen ten Kvitisticky "dar" kazdou souperku sprznit.

5/ Je to jedna z mala poradnych profesionalek na kurtu, at se ti to libi nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
6/ Vsichni jeji hateri jeste muzou byt radi, ze to je Mrhacka neco ve stylu Gulbisa...ten ujel na chlast a devky, Marie ujela na tom svem pojeti sily...nebot by vas asi strasila casteji. Otazkou je, nebot je evidentne prechlastana tim ultra stylem, ktery ji malem zabil, jestli take nebude jeste behem 3 let drsnou hrozbou na kurtu, pokud zacne nejen dropovat. Ikdyz si myslim, ze tam jsou jine, a nemyslim cesky...bohuzel.

7/ Muj nazor je, ze zona fandu ve WTA je jeste vetsi slabinou nez to jeji rvani...

8/ Obcas mam pocit....ze hateri nejak zapominaji, ze to je zena...toho typu, ze se chce libit no...;)

9/ Jasne fandit ji nebudu...ikdyz pojimam tu hru spis tenisove nez vlajkove... a Lucku nepreskoci, ani kdyby vyhrala jeste dalsich 5 GS. Ale jasne, ze jde o mimoradnou hracku, o tom zase pochyb nemam a asi nebudu sam jak kul v plote z touhle myslenkou, a ani ji prznit, jak to delas nejen ty nemam zapotrebi... to rad prenecham pitomcum;D)

10/ Ja proti tobe nic nemam, vnimam te jako saska, sam jsem taky takovym saskem, ale v tomhle bychom meli mit nejakou tu soudnost...potencial nemas spatnej, ale abys neskoncil jako prave ta Maruska, jako totalni MRHAC...nabeh na to mas vetsi nez ona;)

cus..;P)
Reagovat
FulnekUltras
Prostě svůj k svému... ;)
Podrobněji možná až po zápase.
Reagovat
FulnekUltras
neb v těchto dnech simultánně bojuji též s vlkem intertrigo zvaným... ;)

O Maše zde záměrně píšu v čase přítomném - její dřívější výsledky a tituly jí neberu. A právě z hlediska současnosti si musím stát za tím, že komerční rozměr této tenistky už nějakou dobu ten sportovní o dost přerůstá. Pokud jde o zdůrazňování jakési neonormalizované krásy, tam pevně věřím, že Maša je poslední mohykánkou dekadentní kurnikovovské éry a napříště už se budeme na kurtech zase kochat spíš půvaby sportovně přirozenými... ;)
K jakýmsi skupinově přisuzovaným tendencím prznit soupeřky, stejně jako k mým osobním mrhačským ambicím ;) se vyjadřovat nemíním, to je tvůj čistě subjektivní názor - stejně jako moje kritické názory na Mašu a Serenu, což jsou také jediné dvě hráčky současné špičky, k nimž se tady poměrně zřetelně vyjadřuju už delší dobu bez ohledu na Petru či jakoukoliv jinou tenistku. Jinak ještě pár prudérně moralistních ;) postřehů k finále FC přidávám do nejnovější diskuze pod příslušným článkem. Zápasu s vlastními i nevlastními opruzeninami zdar !!! ;)))
Reagovat
Roger_Federer
Rad se poslouchas ?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou pořád štráchy. Já jenom vim, že loni Šarapka nehrála a O2 arena byla též vyprodána. Fanoušci se asi spletli a těšili se , že přijede.... Taková blbost.....Prostě, kdyby nehrála stejně je vyprodáno. No tak někdo přijel na ní, no a co ?
Reagovat
George_Renel
Jj, nehledě k tomu, že pokud se nepletu, bylo vyprodáno ještě před tím, než bylo jisté, zda se vůbec uráčí.
Ale rozuměj tomu tak, že i redaktor bloger se nějak musí zviditelnit.
Mně by však více zaimponoval, kdyby smázl některé nechutnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
"HAMPTON, Jamie will be returning to the tour at the Carlsbad Classic WTA125K. She has used a SR to enter qualifying."
Reagovat
Michaelus
super
Reagovat
VlS
Jamie bych rád zas viděl hrát, holka s úžasným hladem po winnerech a obrovskou odvahou. Ale bojím se, že to nebude jednoduchý, vláček za tu dobu ujel hroznej flák cesty.
Reagovat
Fandina
Blog je hezký i článek a rozhovory s fanoušky. Ale já osobně a několik lidí kolem mě určitě na FED nešlo kvůli Šarapové. Co jsem odposlechla, tak se třeba bavili o tom, jak kdo hraje ale nějak zvlášť nevypichovali žádnou a víc se bavili o našich holkách. Ale samozřejmě, s každým jsem nemluvila.
Reagovat
smazaný uživatel
ja zase vim, ze byl opravdu velky zajem o firemni nakupy vstupenek a na "Sarapku" se vypravili i absolutne netenisovi navstevnici, kteri se o slozeni naseho tymu vubec nezajimali a maji v podvedomi tak leda "Kvitku". Ale prazdna mista zase avizuji, ze se pripadne nakonec nevypravili.. a hlavne, ze TP selhal. Usuzuji z toho, ze nebyla hlasena vzajemna napadeni s umyslem ublizeni na zdravi.. :-)
Reagovat
gigin
Prázdná místa v hledišti avizuji, že Máša lidi odpuzuje, než přitahuje, když to tady tak čtěš.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) tak jo... a ja myslela, ze problem je prave v tom netenisovem zajemci, jakoze si ze snobarny listek prece jen vezme... kdyz mu ho teda nutej... a nakonec ho v sobotu boli hlava... ;-)
Reagovat
gigin
Nn, on by šel ten konzument, ale pak se jde na TP vyzbrojit infama, aby byl IN, zjistí tu, že je Maruška vlastně guma a zůstává doma.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Fandina
Jasně, TP je středobodem světa, podle toho se každý řídí.
Reagovat
gigin
Ale Božátko bylo asi přetažené včera, že zase nic nechápe, že jo. Ale tak to se dá pochopit. Náročný víkend, vysoký věk a pak po nocích třepat nesmysly na netu.
Reagovat
Fandina
Nech si ty svoje žvásty pro někoho jiného. Opravdu o to nestojím. To že pro tebe je TP středobodem světa, pro druhé není. A neotravuj už.
Reagovat
gigin
Já otravuju? Tys na mne reagovala první. A co si to vůbec dovoluješ?!! Jak to se mnou mluvíš??!!

Tys totiž nepochopila, že si z TP děláme se sojkou srandu, že to byla ironie??
Jsi opravdu ubohá Fandino. Hnusný, odporný člověk. Drzý.
Reagovat
Fandina
Jsi neuvěřitelně zlý a drzý člověk. Nemám slov. Nereaguj na mě. Nechci mít nic s takovými hajlzy jako si ty společného. Jsi šmejd.
Reagovat
gigin
Tys na mne reagovala první, tak se uklidni. Že jsi hloupá a nechápeš souvislosti a základní psaný text je tvůj problém. Šmejd a hajzl jsi tady především ty. Hlavně jsi kašpárek místního fóra, většina uživatelů z tebe tady má tak akorát srandu, jsi tu nazývána dementem. Jsi pokřivený charakter, nemíváš pravdu v diskuzích a nikdy to nepřiznáš. Naopak - začneš kolem sebe sekat jak rozmazlené děcko. Už si to uvědom.
Reagovat
Fandina
Žádný člověk neví, jestli druhý rozumí psanému textu. Jen hazl to o druhém píše, neuctivý, zlý člověk, který útočí na druhé a to jsi ty.
Reagovat
gigin
:DDD Ale ty prostě psanému textu nerozumíš. Viz tohle vlákno. Se sojkou si děláme prcku z TP a ty to nepochopíš. Nic to nemá význam. Opět jsem padl do žumpy. Lezu pryč.
Reagovat
Fandina
Jsi šmejd, ty si můžeš dělat legraci, ale druhý ne? A máš pro to vyjádření, že nerozumí psanému textu.
Jsi hajzl.
Reagovat
gigin
Jo tak to byl fór? Tak to potom jo.. Jak jsem psal níže, pa.
Reagovat
Fandina
Představ si, že druzí lidé si také dělají legraci, mají rozum a cit. Chápeš to vůbec, nebo jsi tak hloupý, že to nechápeš.
Reagovat
Fandina
Člověk, který roky tvrdí, že jsem mu psala do vzkazníku, aniž by mě v životě nenapadlo mu psát, než začal sám, člověk, který tu o mně píše, že odsud vyháním lidi, aniž by mě to ve snu napadlo a člověk, kterému řeknu, kolik je mi let a zpochybňuje to, pro mě není partner do diskuse. Neotravuj mě a dej mi už pokoj, jsi šmejd.
Reagovat
gigin
Jak to bylo se vzkazníkem jsem tu osvětlil. Ano, úplně poprvé jsem ti napsal já, ale to byla jiná situace. Dobře, najdu si tu práci a najdu následné tvé vzkazy, které si mi posílala. To se tady budou divit. A že vyhazuješ lidi? Magerka to dosvědčila, každý to ví. Tvůj věk? Několikrát jsem tu psal, že ti ho věřím.
Reagovat
Fandina
Jsi hajzl i to co teď píše to potvrzuje, nikoho jsem odsud nevyhazovala a klidně tu zveřejni, co chceš, už jenom kvůli tomuhle, co tu píšeš.

Co si myslet o člověku, který tu druhého uráží jako ty. Šmejde.
Reagovat
gigin
Vyhazovala. Magerku, Sonju. Magerka to potvrdila, Sonja bohužel ne, páč už tu není. Odchází odsud kvůli tobě lidi. Jsi mor, nemoc, zákeřná, hnusná, otravná, nevyléčitelná.
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem odsud nevyhazovala. Jsi prolhaný hajzl. Nic jiného si o tobě nemyslím. Hloupý a zlý parazit.
Reagovat
gigin
Vyhazovala, brouku. Moc dobře to víš. A uklidni se, ať to s tebou nešlehne :) Nic končím tuto debatu s tebou. A uvědom si, žes to začala ty. Tys na mne reagovala první, úplně zbytečně a ještě nesmyslnou, trapnou gloskou. Pa a hezký den :*
Reagovat
Fandina
Jsi zlý a prolhaný lhář. Nevyhazovala jsem nikoho, nejsem blázen a nedělám věci, které nemají na nic vliv.

Jsi šmejd a nic jiného nejsi.
Reagovat
a.magerova
Tvl.... furt dokola, Fandina vyhazuje lidi z TP a následně lže, že ne, to je opravdu vrchol charakteru pokřiveného nebo už dokonce nemoc..... :-/

Jeden z příkladů:

Setkání s bájivým lhářem vždycky nemusí být jen úsměvnou záležitostí, nad kterou postižená osoba nakonec mávne rukou. Martyriem prošel například režisér Filip Renč, kterého v roce 1995 obvinila třináctiletá školačka Gabriela z pohlavního zneužití. Její výpověď zněla sugestivně: "Souložila jsem v autě s režisérem Filipem Renčem. Měla jsem soulož s režisérem Zdeňkem Zelenkou? Byli oba hnusní, když si to dělali navzájem a já se na to musela dívat?"

Stíhání Renče a spol. nakonec soud zastavil, protože psychologové dívku ohodnotili jako egocentrickou osobnost trpící bájivou lhavostí, ale režiséra tato kauza málem stála kariéru. Psychické problémy byly nakonec pro školačku osudné: střídavě trpěla mentální anorexií a vlčí bulimií, neurózy si léčila pervitinem. V září 2003 ji našli mrtvou v tratolišti krve.
Reagovat
a.magerova
Oprava, zas mi to po zkopčení hodilo jiné znaky...
Měla jsem soulož s režisérem Zdeňkem Zelenkou... Byli oba hnusní, když si to dělali navzájem a já se na to musela dívat..."

Zde odkaz na článek z kterého jsem to zkopčila:
http://zena-in.cz/clanek/lhani-jako-nemoc
Reagovat
Roger_Federer
..tady bude veselo jeste.
Reagovat
Fandina
Lžeš, jako když tiskne. Nikdy jsem tě odsud nevyháněla. Jsi lhářka a nic jiného nejsi.
Reagovat
a.magerova
Nelžu, já ne !!!
Reagovat
Fandina
Ten kdo o druhých píše, jako ty, že lžou, tak to většinou dělá sám. A ty to děláš. Pro mě nejsi čistá.
Reagovat
EllNino
lžeš jedině ty ...JEDINĚ
Reagovat
Fandina
Já nelžu, ale ty to asi nemáš v hlavě v pořádku, když to o mně tvrdíš. Dojdi si někam k psychiatrovi a zklidni se. Evidentě nejsi normální.
Reagovat
a.magerova
A přitom...... já se odpoledne koupala bo jsem měla slíbeno.... ale nějak to nevyšlo...... takže jsem se neměla kde ušpinit :-P
Reagovat
Fandina
To, že tady o mně píšeš, že jsem tě odsud vyháněla nic nemění na faktu, že jsem to nedělala a ty to tvrdíš. Takže pro mě jsi lhářka.
Reagovat
Fandina
A celkově ti nic nevěřím. Ať napíšeš co chceš, tak pro mě vždycky budeš jako ta, co tvrdila něco, co nedělám. Jistě chápeš, že na veřejném webu nemáme povinnost se s kýmkoli bavit a komukoli cokoli věřit. A já tobě nevěřím nic. Takže piš si co chceš, ale u mě si skončila.
Reagovat
a.magerova
Ses nějak rozjela.... žeby na tebe zapomněli vaši s gratulací k narozeninám a ty si teď vylíváš zlost tady na nás virtuálech ?!

Ovšem ani to by ti nedávalo právo nám tu hnusně nadávat a ještě nám lhát "do očí" !!!
Reagovat
Fandina
Ty nejsi hodný člověk, protože předpokládáš u druhého, že lže, má problémy. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit tento tvůj příspěvek.

A ráda používáš slovo lžeš. To je samo o sobě podezřelé. Podle mě s tím máš sama problém. Jinak bys to tak často nepsala.
Reagovat
gigin
Magerka nepředpokládá, že ty lžeš. Ty lžeš doopravdy. Tady a často.
Reagovat
a.magerova
Mám ráda pravdu a proto mi vadí, že ji někdo neříká/nepíše.... a když vím, že neříká pravdu a úmyslně lže a ještě se nechá hloupě na té lži chytit, tak mu to řeknu, stojím si za svým názorem a nepotřebuji chodit kolem horké kaše, prostě nazývám věci pravým jménem.

A protože vím na 100%, žes mě z TP vyháněla, tak to i napíšu.
A protože tvrdíš, že to není pravda co píšu a já vím, že to pravda je, tak logicky mi z toho vyplývá, že LŽEŠ !!!
Reagovat
Fandina
Jsi lhářka, protože já tě odsud nevyháněla. Lžeš, jako když tiskne. Jsi lhářka.
Reagovat
EllNino
vyháněla ! ....přidávám se
Reagovat
Fandina
nelži
Reagovat
a.magerova
Nelžu !!!

Hele a už jsi ty narozky měla? Konec štíra se blíží....
Reagovat
Roger_Federer
Tebe i Carolyn, sproste ji nadavala, me vyhrozovala soudem.:)
Reagovat
Fandina
Ničím jsem ti nevyhrožovala, pokud máš čisté svědomí, nemusíš se ničeho bát.

Takže konečně to chápu, pán se bojí. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
A nikomu jsem sprostě nenadávala. Ani a.magerové ani carolyn. Neutěšuj se tím.
Reagovat
a.magerova
No..... jen dnes jsi tu několika lidem napsala, že jsou hajzlové a šmejdi, to je celkem průkazné sprosté nadávání, takže dnes a nejen dnes sprostě nadáváš lidem na TP !!!
Reagovat
Fandina
jednou vedle v diskusi jsem napsala o carolyn jedno neslušné slovo, to je podle tebe urážení?
Reagovat
Fandina
A rovnou ti řeknu, že kdybych měla tu moc, tak jen za tohle napadání, že lžu, tak vyjedeš, jako namydlený bles. Tomu věř.
Reagovat
gigin
Uklidni se nerve! Komu tady vyhrožuješ ty nicko??!! Magerku si vyhazovala ty! Ona to ví nejlíp, jí se týkalo. A viděli to i ostatní. Dominik si taky moc dobře vzpomíná. Jediná kdo tady koho napadá jsi ty. Tak zajeď.
Reagovat
Fandina
Jste banda hajzlů a šmejdů.
Nikdy jsem tu nikoho nevyhazovala.
Jste největší šmejdi na světě a jednou se vám to vrátí.
Hajzlové!!!
Reagovat
EllNino
pyčo
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale nejsi normální. Psát druhému, že lže, aniž máš na to důkaz normální není. A ty to děláš. Jsi ubožák.
Reagovat
EllNino
já dukaz mám ale babo
Reagovat
Fandina
tak ho napiš
Reagovat
Fandina
Napiš, kdy jse lhala. Čekám na odpověď, šmejde.
Reagovat
Fandina
Peramanentně mě tu napadají, píší o mně, že jsem lhářka, nemocný člověk a další věci.
Největší hazlové na světě!!!
Reagovat
EllNino
až po tobě ale ...
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák.
Reagovat
gigin
Panebože uklidni se už. Je to pravda a ty ji neunášíš. Neřvi tu a vystydni už.
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádná lhářka a žádný člověk to nebude o mně psát.

Jsi šmejd a hazjl, nic jiného neumíš a budeš urážet druhé.
Reagovat
Fandina
NIKDO NEBUDE O MNĚ PSÁT, ŽE LŽU.
Reagovat
gigin
Lžeš. Prostě lžeš. Anebo teda jinak, cikánskou hantýrkou - ty nelžeš, ty lidi uvádíš v omyl. Ale kofola asi nejsi.
Reagovat
Fandina
Napíši to naposledy. Nikdy jsem tu odsud nikoho nevyháněla.
Takže lhář je ten kdo to tvrdí. A také hajzl, který tu o mně píše věci, které nedělám.
Pro mě jsi hajzl a šmejd. Nazdar.
Reagovat
gigin
Já jsem tomu rád, že jsem pro tebe hajzl a šmejd. Kdyby tomu tak nebylo, byl bych z toho nervozní. Pro mne ty jsi zlá osoba, která páchá zlo, nic jiného. Křivá jak paragraf, prolhaná skrz naskrz. S takovýma já nechci mít nic společného.
Reagovat
Fandina
Já nejsem zlá a nikdy jsem nikomu neublížila. Zlý a šmejd si ty. Už jen kvůli tomu, co tu o mně píšeš, že lžu, jsem zlá a další věci.
Nikdy jsem tu nikoho nevyháněla a nikdy jsem tu nenapsala něco, co není pravda. Proto jsi pro mě hajzl a zlý člověk, protože u to o mně píšeš.
Ty jsi hajzl a nic jiného od tebe ani nečekám. Nápodobně. Nereaguj na mě, nechci s tebou mít nic společného. Nemám zájem se s hajzly stýkat a bavit. Nazdar.
Reagovat
gigin
Jsi pokřivená, zlá, ulhaná. Byla si tu xkrát přistižena při lži, bylo tu ti dokládáno x argumenty, ale ty to nikdy neuznáš. Budu na tebe reagovat, budu si dělat co chci. Ty mi nebudeš říkat co mám dělat.
Reagovat
Fandina
Naposledy, nikdy jsem tu nelhala, nenapsala nic, co není pravda, nikdy nechtěla nikomu ublížit.

Piš si co chceš, urážej si co chceš, ale u mě nejsi hodný člověk.
Jsi zlý. A důvod je ten, co jsem nahoře napsala.
Já nelžu a nekradu. Nemám to zapotřebí.
Reagovat
EllNino
lhala, protože já nejsem šmejd :) ...a teď to popři
Reagovat
Fandina
Chlapče, ten, kdo o druhém tvrdí, že lže, tak na to musí mít důkaz, jinak ten člověk je šmejd. Tak si vyber co jsi.
Reagovat
EllNino
neříkej mi chlapče ty špinavá couro
Reagovat
Fandina
jsi ubožák a šmejd, nic jiného nejsi
Reagovat
gigin
O krádeži tu nebyla řeč. Zase lžeš! Uklidni se. Vyhazovalas magerku, nadávalas sprostě carolyn vedle, zbaběle v diskuzi, místo toho, abys jí to řekla tady, křiváku jeden. Pak tu ze sebe děláš andílka, jaká jsi bezchybná, sluníčková. Leda houby, zlatá rybko.
Reagovat
Fandina
A co je ti dotoho, co jsem psala carolyn. Ty děláš, jako by tady nikdy nikdo druhému nenapsal něco co se mu na něm nelíbí. To je důkaz čeho, že nemám právo napsat druhému, co si o něm myslím.

Máš nějaké divné uvažování, připadáš mi hloupý, neuraž se. A jinak magerovou jsem odsud nevyhazovala, ale kdybych měla tu moc, tak to udělám, jen kvůli tomu, co tu o mně píše, ona i ty.

Jste šmejdi.
Reagovat
gigin
Nejde o to, že tady někdo někomu nadává a nelíbí se mu. Cajk. Normálně se k tomu přizná, tečka. Ale ty si hraješ na sluníčkovou Fandinku, která tu chodí výhradně kvůli tenisu. Jedna z tvých dalších lží. Dnes si opět ukázala svou pravou tvář. Spadla si na svou úroveň, nadáváš do hajlů, šmejdů, vyhrožuješ. Tak jak jsem řekl předtím. Nemáš pravdu, ty to víš a začneš kolem sebe kopat jak to rozmalené děcko.
Reagovat
Fandina
Já si na nic nehraju a nikdy jsem to nedělala.

Už jen kvůli vašim pindům, jsem přestala psát úsměv na konci příspěvku, protože se vám to nelíbilo.

Přišla jsem sem a normálně jsem fandila svým vyvoleným.

Evidentně máš nějaký problém. Ale já to nejsem. Já žádný problém nemám. Fandím a ty mě nezajímáš a nikdy jsi mě nezajímalo.

Jsi trapný a ubohý člověk, který útočí na druhého.
Reagovat
a.magerova
A že to tak poznáš, jaký on je.... asi takového člověka denně vidíš v zrcadle, že si si tak jistá svým tvrzením.
Reagovat
gigin
Nám byl tvůj úsměv úplně jedno. To bylo to lepší, cos tu vypotila. Tvůj problém je jinde. V zákeřnosti a zlobě, kterou kolem sebe šíříš.
Reagovat
Fandina
Jsi pro mě prototyp podrazáka.
Reagovat
gigin
A ty prototyp narcisního, ulhaného primitiva.
Reagovat
Roger_Federer
No, ja klidne potvrdim ze si odtud lidi vyhazovala., je to totis pravda.
Reagovat
Fandina
Připadáš mi jak padlý na hlavu. Mně je úplně jedno, co si myslíš. Podle mě nejsi normální, dojdi si k psychiatrovi a mně uuž neotravuj.
Reagovat
Roger_Federer
Jaj..tys prestala brat ty leky co ti muj kamos predepsal.?
Takovy zachvat si nemela uz dlooooouuho.
Reagovat
Fandina
Já takové informace samozřejmě nemám, pamatuji se, že v roce 2012 byla exhibice s Márií a bylo na ní o hodně méně lidí, než potom na finále FEDu se Srbskem. Jinak jsem včera i dneska mluvila s pár fandy v hale a bavili jsme se jako jindy o tom, kdo hraje a jak. Nevšimla jsem si, že by tam byli nějací snobové kvůli Márii. A podobně plné hlediště bylo na finále FEDu i vloni, když jsme hráli s Německem. Ale samozřejmě, s každým jsem nemluvila. Píši jen, jak to vidím a protože chodím na FEDy i DC často, letos dvakrát v Ostravě, jednou v Praze, pokaždé skoro když se hraje doma a byla jsem i v Srbsku, ale nevidím v tom rozdíl. A že se tam lidi baví o tenistkách a o všech, nejen o Kvitce.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas - fanoušci.
Reagovat
smazaný uživatel
1 : 1 jsem čekala, dobré. Dva nula pro nás by byl luxus. I když. Mária svůj den neměla, škoda, že Kája šance nevyužila a naopak ji v rozhodujících momentech zklamalo podání. Mohly se dít věci. Zítra to bude řež a snad si Peťa tu nervozitu odbyla v sobotu. Takže - pojď ! Trubači mají povoleno troubit, komentátoři hloupě kecat a Mária řvát! Jen ty , Peťo, hraj a hraj !
Reagovat
LukasH
Nevím no...byl jsem na místě a působilo to na mě tak, že byla Maria po celou dobu lepší a Karolína jen těžila z jejích zaváhání. I kdyby to v tom druhým dotáhla, nevěřím, že by se něco výrazně změnilo. Karolína mi prostě přijde neslaná nemastná a když jí nejde podání, tak si to výměnou nedožene. Škoda, že nemohla hrát Lucka...
Reagovat
FulnekUltras
S Nasťou už bude Kája o třídu lepší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím vcelku souhlasím. Škoda, že nemohla hrát Lucka. Ono se řekne , jsou ranařky. Ale jak Petra tak Lucka tak Kája má jinej styl. Na mě taky někdy působí Kája flegmaticky, jak to tam přehazuje. Ale přehazuje to s takovou lehkostí a grácií. Potřebuje k tomu něco přidat na víc, právě když jí nedrží podání jako dnes. Ano, Máša byla lepší a hlavně si pohlídala klíčové momenty. To Kája ne. Byla lepší a proto vyhrála. Ale rozhodně nebyla dnes stoprocentní.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak jako k Petře patří občasné kyselé obličeje, tak ke Káje pro změnu "mámtonahákismus". Co naděláš. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ovšem miluju Petřinu hru. Občas vabank. Občas hrůza. Ale jak si to sedne a zastřílí se, shodí nervozitu, tak válí. A soupeřky jsou z ní zoufalé a na prášky. To mám nejradši ( pardon )....Bezmocné grimasy a vzteklé posuňky soupeřek
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej. Ještě teď mám před očima ten zoufalý Mariin výraz v Singapuru, kdy se jí náskok 5:1 v druhém setu začal drolit pod rukama a ona s tím nemohla udělat vůbec nic. Snad bude mít Maruš po zápase stejně protažený ksicht i zítra, vlastně dneska.
Reagovat
LukasH
Přesně tak.:-) Proto Petra způsobuje ty bouřlivý emoce.:-)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že Petra dovede zahrát tak úžasné míče a údery, že člověk pak hned zapomene, že umí zahrát i velké chyby. Proto je tak zajímavá a super.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria byla lepší, to určitě, ale žádný extra kvalitní tenis nepředváděla, hlavně Kája byla horší a kromě servisu toho neměla moc co nabídnout. A ten nešel. Maria rozhodně hratelná byla.
Reagovat
darek.vrana
Mně se Karolína herně docela líbila, škoda jen toho servisu. Spíš mě překvapilo, že Šarapová byla tak motivovaná a tak srdnatá. Čekal jsem, že si zapíše povinnou účast a nebude se nějak extra snažit. Ale dneska hrál hodně dobře. Docela mě překvapuje, jak tady hodně lidí kritizuje její výkon i výkon Karolíny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš chce vyhrát vždycky, když hraje. Navíc Fed Cup ještě nevyhrála, což je asi poslední významnější trofej, která jí chybí.

Jinak mě se dneska moc nelíbila ani hra Marie, ani hra Káji. Hlavně hra Káji mě trochu zklamala, i když snahu jí nelze upřít.
Reagovat
Fandina
Mária chce mísu viz citace článek odkaz dole.

Šarapovová je pětinásobnou grandslamovou šampionkou, hrála finále olympiády, ale v duelu o fedcupový titul je poprvé. "Myslím, že to byla trochu jiná atmosféra než na ostatních turnajích, zase další zkušenost. Ale pokaždé se snažím soustředit na soupeřku na druhé straně kurtu a na svou hru," řekla Ruska žijící na Floridě. "Pro mě je to velká možnost na další úspěch v kariéře, velká výzva," doplnila.

V neděli Šarapovovou čeká v souboji jedniček Petra Kvitová, s kterou prohrála v semifinále nedávného Turnaje mistryň. "Známe se. Myslím, že to bude velmi těžké utkání a atmosféra by mohla Petře pomoct, ale je to poslední zápas sezony a doufám, že se dobře připravím a Petru porazím," uvedla osmadvacetiletá Ruska.

http://www.sportovninoviny.cz/tenis/zpravy/navzdory-vyrusovani-sarapovova-nevnimala-z-hlediste-nepratelstvi/1281612
Reagovat
LukasH
Naživo jsem to vnímal úplně jinak než v televizi. Maria měla dneska problém s podáním, jinak ve výměnách bylo dost dobrá. Hlavně má ty údery agresivní a zároveň precizní. A to hekání není tak hlasitý, jak se zdá v televizi. Zřejmě jsou mikrofony hodně citlivý, protože jako divákovi mi to dneska vůbec nevadilo...
Karolína mohla klidně víc zariskovat, protože neměla co ztratit. Ale prostě mě celkově jako hráčka nebaví. Se slabšíma hráčkama bude asi stabilnější než Petra, ale na úplnou špičku nemá. A myslím si, že ani tenisově. Ono říká hodně lidí "zatím", ale tak úplně tenisově mladá zas není a jestli sklouzne do opatrnosti, tak v ní spíš vidím trochu horšího Tomáše v ženským vydání...
Reagovat
Fandina
Souhlasím, já to také tak vnímala v hale, její řev mi tam tak nevadil, jako v televizi, třeba na rozdíl od Viky, kterou jsem letos slyšela v Římě a to mě hrozně vadilo, jak se to tam rozléhalo.
Jinak ke hře Márie s Kájou, souhlasím, že Káje chyběla odvaha zaútočit, zbytečně někdy vyměňovala, jinak některé winnery po čáře byly super, ale bylo jich na můj vkus moc málo. Mária když se rozhodla zakončit, tak to byla taková rána, že Kája neměla šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se hekání týče, tak ono to dneska nebylo nijak výrazné ani v televizi, zažil jsem i podstatně horší.

Já říkám pořád, že Kája má našlápnuto na to být Berdychem v sukni (což by samo o sobě nebylo špatné). Občas se zapomíná na to, že mezi ní a Petrou jsou necelé dva roky, což není zas tak moc, jenže zatímco Petra je ve špičce pátým rokem, Káju před nějakým rokem a půl široká veřejnost moc neznala, takže se zdá být mladší než ve skutečnosti je.
Reagovat
turista
Škoda té Kájiny porážky.Šarapovová je sice megastar,ale tolik co Djokovič,Federer,Nadal,Serena Williams nebo Justine Henin toho neumí.
Reagovat
FulnekUltras
Maša je mnohem víc psychologickým mediálním produktem než skutečně mimořádnou tenistkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasná myšlenka, jako vždy v tvém případě, soudruhu :-) 5 GS titulů má zřejmě Šarapka díky mediální lobby. Faktem je, že mimo Sereny (a možná Venus) se momentálně na okruhu WTA žádná mimořádnější tenistka nepohybuje.
Reagovat
FulnekUltras
Mašina mediální psychoaura - jak je ostatně vidět i na tobě ;) - nicméně daleko přesahuje její reálné sportovní umění, podpořené navíc řadou unfair pomocných prostředků, současnou WTA mlčky tolerovaných opět z onoho hlavního komerčního důvodu. Takže nevím, ale patrně ještě budeš muset trochu zapracovat na vnímání a chápání psaného textu.
Reagovat
Fandina
Kája podle mě nestíhala, byla na tom herně hůř než Mária. A podle mě mohla být trochu odvážnější v některých výměnách.
Reagovat
FulnekUltras
Dva týdny utekly od Singapúru,
třeba udělat zas v světě ďúru,
zdolat tu floridskou habaďúru,
ať zítra andělé zapějí z kůru,
že Petra porazila hlučnou můru,
fandům darem dala radosti fůru
a za třetím bodem ulehčila túru... ;)
Reagovat
darek.vrana
Bohužel musím říct, že naši fanoušci jsou hrozně trapní a stydím se za ně. Trumpety kazí dojem z celého zápasu, vůbec nechápu, k čemu je to dobré. Přijdou mi jak úplní primitivové. Podporu našim přece ukážou potleskem po naší vyhrané výměně a ne bezduchým troubením před každým míčem. Tím nijak nedávají najevo, komu fandí, akorát dělají kravál. Před každou výměnou se musí hodinu čekat, než poslední trouba dotroubí, rozhodčí je napomene, pak ještě desetkrát nějaký dement zatroubí znova... Celý tenis se tím akorát protahuje, hra nemá spád, v TV se na to nedá koukat, už mě z toho třeští hlava. Pak ještě potlesk po dvojchybě, taky moc pěkné... Fakt ne moc civilizované publikum.
Reagovat
smazaný uživatel
No jak naši hráči tak naše hráčky, když hrajou týmovou soutěž doma, tak si publikum chválí. A není se co divit, v hale je vždycky výborná atmosféra. Odlišná od běžných individuálních turnajů, ale právě tohle je jedna z věcí, které dělají týmové soutěže týmovými soutěžemi, a to jak u nás, tak i ve světě. Takže suma sumárum si ty svoje moralistické kecy strč za klobouk. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Jasně že nemůžou říct, že je ty trumpety rozčilují.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš. Ale děláš z komára velblouda. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Na staré Štvanici posunovali vlaky, nad Flushing Meadows startují a přistávají letadla, v Paříži zas otravují holubi... ;)
Reagovat
darek.vrana
Já jsem se na ten zápas těšil, a jak jsem slyšel ty trumpety, hned mě to úplně otrávilo. Já jsem byl na DC párkrát i v minulosti a zažil jsem úžasnou atmosféru, kdy diváci vstávali ze sedadel, nechali se vtáhnout do zápasu a bouřili po našich vítězných míčích. To byla ještě doba předtrumpetová. Tohle je pár lidí, kteří znechutí sledování ostatním a žádnou službu našim neprokážou. Když už, tak to možná má význam v cizině, aby tam někdo z našich taky byl slyšet, ale tohle nechápu.
Reagovat
FulnekUltras
njn, umělé halekačky jsou stejně nepřirozené jako umělé poprsí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já byl párkrát na FC a trubky mi nijak nevadily. A nevadí mi ani u televize. Chápu, že to někoho může otravovat, ale holt to k tomu patří. A měli bychom si toho užívat, celé té atmosféry, dokud to jde, protože pokud ten nový předseda ITF zrealizuje své plány, tak už to asi nezažijeme..
Reagovat
MorusRubra
Jaké plány?
Reagovat
smazaný uživatel
A proč ne? Ty vůbec nechápeš týmovou soutěž. Již před začátkem , byl dotaz na Mášenu, zda je připravena na hlučné fandění. Byly s tím( na rozdíl od tebe ) srozuměny. Takže to vadí ve výsledku hlavně tobě u TV. Křik Máši ti asi nevadí. Za ten se nestydíš. No, dvojí metr.
Reagovat
darek.vrana
Ten mi vadí taky. Máša mi vadí celá.
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že dneska mi Mária ani tak nevadila řevem, v té hale, ale tím, jak se připravovala na podání, jak si to všechno chystala, jak to prodlužovala.
Reagovat
darek.vrana
To mě taky, ale dneska pro ni mám pochopení. Musela vždycky počkat, až se poslední trouba milostivě vytroubí.
Reagovat
Fandina
To je zajímavé, že tohle jsem na místě nevnímala. Nějakou konkrétní trubku tedy rozhodně ne. A asi záleží na tom, kde jsou umístěny mikrofony, které jdou do televizního přenosu.
Reagovat
smazaný uživatel
To ona dělá pořád. Kdyby byli rozhodčí co k čemu, tak za to pár trestných fiftýnů schytá v každém zápase..
Reagovat
darek.vrana
Dneska by ale nemohla rozhodčí říct ani popel, protože počkat na klid si může.
Reagovat
Fandina
Jenže ona počkala na klid a pak ještě prodlužovala.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak zrovna jí by rozhodčí neřekla ani popel i kdyby si mezi výměnama skákla na pivo a klobásu :-)
Reagovat
FulnekUltras
V zápalu boje mi ovšem tyhle asi spíš fotbalové projevy úplně zanikají - a myslím, že i hráčkám... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha a v Argentíně na DC si byl? Prej necivilizované publikum....A co Španělé, Srbové a já nevím, kdo ještě! FC DC , to je úplně něco jiného než ostatní tenis - individuál. Tohle je týmová soutěž! Pokud nechápeš, musíš si počkat na příští sezonu a ne brečet u FC.
Reagovat
darek.vrana
Že je někdo ještě horší neznamená, že je to tak v pořádku. Hluk mi nevadí, pokud je to po vítězné výměně našeho hráče. Pak ať bouří, co to jde. Mně jen neskutečně lezou na nervy ty monotónní trumpety, které jsou úplně k ničemu, vůbec nereagují na vývoj zápasu a působí akorát, že pár vylitých primitivů si přišlo udělat co největší kravál.
Reagovat
Fandina
Jenže ono to dneska bylo tak, že když zabodovala Češka, hlučeli Češi a když Ruska, tak Rusové. Ono je to těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
doprovázejí vždy FC našich holek. I v zahraničí. Asi tě to rozčiluje každý rok.
Reagovat
darek.vrana
Ano, rozčiluje. Mám DC i FC strašně rád, ale ty trouby fakt nemusím. Bouřlivou atmosféru jo, výbuchy radosti po našich bodech jo, ale pořed každým míčem poslouchat dementní tá tá tyty tá tá tá tyty tá tá tá tyty tá tá tá tyty tá tá tá tyty tá tá tá tyty tá tá tá tyty tá mě fakt nepřijde nějak smysluplné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale opravdu je to vyhrocené. Já jsem sledovala jako vždy u TV. A vůbec se to nevymykalo oproti jiným FC a DC zápasům ! Naopak, bylo to celkem v klidu. Nikdo se nerozčiloval, nikdo neprotestoval. Výroky umpairu - ticho, prosím a v pidání Švédky dokonce polské " proše " , patří k FC a DC rutině.
Reagovat
FulnekUltras
už od dob Toníčkova "silencio no prego"... ;)
Reagovat
turista
Pamatuju si na Toníčkovy hlášky fiftýn-sérty, sérty-fórty a jistě taky to silencio prego. Škoda, že už Tonda nežije. Jirka Hřebec si zase během zápasů se slabšími soupeři utkání užíval často až za čárou.Jednou v zápase s Polákem Drzymalskim po výměně prohodil: "Já tě ten bekhend snad naučím." Polák se naštval, zápas zdramatizoval a Hřebce pak už nikdy na DC zápas nenominovali. nevadilo to, protože právě začínala éra Lendla a Šmída.
Reagovat
FulnekUltras
jj, Tomašek a Ivanek pak zase často trénovali s Wojtekem - i před DC finále 1980 v Holešovicích... ;)
Reagovat
FulnekUltras
který si střihl dokonce i celkem výraznou roli ve filmu - např. 14:50... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě! Někoho rozčiluje to, jiného ono. Prostě máš smůlu. Někomu se trumpety líbí, tebe holt rozčilují. Mě zas rozčilujou blbé kecy komentátorů při zápase. Pak filtruju nebo stahuju zvuk.
Reagovat
darek.vrana
Ano, máš pravdu. A snad to můžu v diskuzi říct, že mě to rozčiluje, nebo ne? To je bohužel jediné, co s tím můžu dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je pak jediné, co můžeš udělat. Tak asi tak.
Reagovat
darek.vrana
Nevymykalo se to bouřlivostí, ale tyhle trumpety, to je naše specialita. Možná jsem to měl napsat ne obecně na diváky, ale jen na ty trumpety.
Reagovat
Fandina
Byla jsem na DC v Srbsku, když tam kluci vyhráli předloni a oni tam také měli svoje trumpetisty. A bylo jich mraky, mnohem víc než parta těch našich.
Reagovat
Fandina
A jinak, kromě organizované skupiny, která na FEDy, DC jezdí, tak se prodávají i trumpety, které si kupuje kde kdo. Nejen Češi, ale kde jaký fanoušek.
Reagovat
smazaný uživatel
On darek asi nemá na mysli vuvuzely, ale jednu určitou trumpetu , nebo spíš trombón ? Ty tá ty tá ty tá tý tá....tu hned tak nikdo nemá a taky ji neprodávají.....tak jsem to pochopila já.
Reagovat
Fandina
Ale to nejsou vuvuzely. Je to ale něco podobného a většinou se to prodává na místě. A dneska jsem to viděla u hodně lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Já vždy v TV vidím ten trombón.
Reagovat
Fandina
Ano, je skupina hudebníků, která většinou sedí někde poblíž lavičky hráček, ty s našimi jezdí, ale jinak v hale jsou ještě různé další trumpety, podobné vuvuzelám a bývá jich tam mraky a ty vydávají také hodně rámusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.
Reagovat
Fandina
Je to jiné, než turnaje, to je jasné. Ale zase nezapomnu, jak jsem úžasla ve Wimbledonu, když na jednom kurtě fandila parta Italů svému hráči nebo hráčce, to už se nepamatuji. Byli tak hlasití, že jsem to slyšela ob dva kurty dál. A to bych bývala ve Wimbledonu opravdu nečekala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, občas jsou excesy i na individuálu. Třeba Australané na Kyrgiosovi, což? Ty jsou extrémě chutní.
Reagovat
Fandina
To jsem na vlastní kůži nezažila, ale na vlastní kůži jsem letos zažila Australany na DC v Ostravě, seděla jsem kousek od nich a měla jsem pocit, že nejsem v ČR ale v Austrálii, jak svým klukům fandili.
Reagovat
smazaný uživatel
No oni Rumuni "svoji" Simonu taky dokážou podporovat hodně intenzivně..
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí o výsledku fedcupového finále rozhodovat nebudou. To mají zítra v rukou hráčky na kurtu. Místo z nich prý jaksi víc vyčnívající unylé floridské "krásky" jsem si však dnes všiml několika jiných detailů:

1) příliš mnoho volných míst v hledišti, ačkoliv všechny lístky byly údajně vyprodány - česká neokapitalistická klasika, velké množství vstupenek ihned po zahájení předprodeje bleskově skoupí vedle rozmařilé maloměšťácké rádobyelity také spekulanti, kteří pak předražené papírky mezi normálními fanoušky obvykle nikdy plně neudají. Internetový prodej bych v tomto případě omezil na minimum a počet vstupenek kupovaných fyzicky jednou osobou limitoval dejme tomu číslem pět.

2) Přestože mezi přihlížejícími na VIP místech v hale bylo možné zahlédnout kdekoho, včetně už pár let se zvolna stahující bývalé státní galerky, přece jen - kněžna Myškin na ruské střídačce konkurenci neměla. ;)

3) No a věřím, že od pondělka neholené strniště českého nehrajícího kapitána přinese zítra našim barvám potřebné štěstí. Bude to zjevně na krev - ale buďme rádi, že jen sportovní a symbolickou...
Reagovat
smazaný uživatel
Ad 1) jedno volné místo bohužel patřilo mě a věř mi, že mě strašně štve, že jsem se nakonec nemohl dostavit. A nedorazím ani zítra. :-(
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně, ať Ti to, Jirko, pokud možno všechno dobře dopadne...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky..
Reagovat
Fandina
Ať je to co je to, také přeji, ať ti to dobře dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Také děkuji.
Reagovat
lars
nenabizej v O2 arene k prodeji? :))
Reagovat
FulnekUltras
vatu s sebou... ;)
Reagovat
blixa
Koťátko moje bylo na basketu ;-)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/1508545_575144292633878_5901913745527623652_n.jpg?oh=f6d62a6d66d7b29375def95c8aeb1238&oe=56E9F09B&__gda__=1454888793_a87cbce0a3b016a41b2350acd50c2da1
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná práce, Petře. Je to v podstatě jako na exhibici před 3 lety, kde jsem byl i já. Tam taky hodně lidí bylo zvědavo hlavně na Mashu, která byla hlavním tahákem (Petru a Lucku můžou naživo vidět častěji). :) Jinak cena těch bonbónů Sugarpova je celkem pecka (ještě jsem je neměl). :D
Reagovat
Fandina
Tenkrát ale na té exhibici bylo málo lidí. Mnohem méně, než pak na finále holek se Srbskem.
Reagovat
Haitik
A to ten balíček za 125 je tam to nejlevnější..:D
Jak je ta fotka nahoře v článku, tak ty bonbony s tenisáky stojí 1000.. To Maruš musí být šílená, že si myslí, že to někdo v ČR koulí.. :D No, holt tady s bonbony úspěch jako v Polsku mít nebude.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bláho! :D Za kolik to bylo v Polsku v přepočtu na Kč?
Reagovat
Haitik
Tam ty tenisáky s bonbony ještě nebyli..:D Tam se dali koupit jen balíčky.. A hele asi, jako tady, za 125 tak.. Plus mínus..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. :) Četl jsem rozhovor s jejím agentem Maxem Eisenbudem a ten říkal, že příští rok bude i čokoláda Sugarpova... :)
http://sport.aktualne.cz/az-sarapovova-skonci-bude-vydelavat-jeste-vice-nez-ted-tvrdi/r~02e8ba1a89d911e5b22d002590604f2e/
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud nebude vařit pivo, tak mě to nezajímá :-))
Reagovat
FulnekUltras
Mařa už přece svou fialovou čokinu má... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je otázkou, jestli autor nepoužil téměř tradiční novinářskou fintu vymyšlení si citací. :) K tomuto názoru svádí fakt, že nepoužil ani jedinkrát celé jméno a příjmení citované osoby. Ne, já mu věřím, je to dobrý kluk, ale neuvedení jména a příjmení, někdy dokonce ani jména, nepůsobí na mě, který ví, jak to občas chodí, moc věrohodně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist