Bouchardová a Shuai Peng se odhlásily z turnaje v Hongkongu

6. 9. 2014, 14:10
Aktuality 8
Shuai Peng si po kolapsu v pátečním semifinále grandslamového US Open dopřeje pauzu na odpočinek a nebude příští týden startovat na turnaji v Hongkongu. Pořadatelé podniku, který se bude hrát od pondělí s dotací 250.000 dolarů, oznámili, že se tenistka ze zdravotních důvodů omluvila. Do Hongkongu nepřijede ani Eugenie Bouchardová, jež měla být nejvýše nasazenou hráčkou turnaje.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová

Osmadvacetiletá Shuai Peng musela skrečovat semifinálový zápas s Dánkou Caroline Wozniackou poté, co ji ve druhém setu ve velkém vedru postihly křeče. Číňanka se sice po ošetření pokusila pokračovat, kvůli celkovému vyčerpání ale znovu zkolabovala a kurt za stavu 6-7 a 3-4 opustila na vozíčku.

"Vím, že jsem chtěla dál hrát, ale tělo toho nebylo schopné. Ale mám za sebou skvělé dva týdny, hrála jsem opravdu moc dobře," řekla Číňanka na tiskové konferenci, na kterou dorazila již v mnohem lepší kondici.

Svůj další program ale s ohledem na své zdraví raději změnila. Příští týden nebude startovat na turnaji v Hongkongu, kam se turnaj WTA vrátí poprvé od roku 1993, a bude odpočívat.

Do Hongkongu nepřijede ani finalistka letošního Wimbledonu Eugenie Bouchardová, jež měla být nejvýše nasazenou hráčkou turnaje.

"Moc jsem se těšila, ale můj lékařský tým mi doporučil, abych kvůli dlouhé sezoně zařadila dvoutýdenní pauzu a odpočinula si," uvedla osmá hráčka světového žebříčku, která v New Yorku vypadla v osmifinále.


Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
nepřekvapuje mě to :/

www.nicole-vaidisova.com
Reagovat
smazaný uživatel
Serena to asi vyhraje celý, je nabušená a je to poslední Grand Slam sezóny. Letos neuhrála na GS nic, tak bude chtít vyhrát určitě hodně. Ale asi bych to přál spíš Wozniacki :)

www.nicole-vaidisova.com
Reagovat
pockerface
včera ty podmínky byly brutální.Připadalo mi,že Serena to včera rozjela a drtila Makarovu jako tank,protože chtěla z toho větrného a rozpáleného kurtu co nejrychleji zmizet.Naštěstí ji vycházelo podání a vlastně téměř vše,tak se na kurtu zdržela hodinku a mohla pádit do sprchy.
Reagovat
tommr
i když měla původně hrát a byla by turnajová dvojka ... :(
Z našich tak budou v HongKongu startovat jen Karolína a Kristýna Plíškovic. Obě se dostanou přímo do MD ... :)
Reagovat
Frick
Měli radši zkusit ten Taškent.....
Reagovat
kohlik
Karolína bude nasazenou trojkou, takže by to bylo jedno
Reagovat
Frick
ale že neplánovala "domácí" Quebec....
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát v tom newyorském vedru musí být strašně vysilující... Brzy se uzdravte, holky! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist