Bouchardová kvůli otřesu mozku nenastoupí ani ve Wuhanu

28. 9. 2015, 10:40
Aktuality 33
Eugenií Bouchardová na turnaji v čínském Wuhanu nenastoupí. Důvodem absence 26. tenistky světa jsou stálé problémy po otřesu mozku, který si Kanaďanka způsobila při uklouznutí v šatně na grandslamovém US Open.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová

Finalistka loňského Wimbledonu a bývalá světová pětka na grandslamu v New Yorku uklouzla v šatně a z otřesu mozku se stále zotavuje. Dnes měla nastoupit k úvodnímu zápasu proti Švýcarce Belindě Bencicové, na poslední chvíli se ale odhlásila.

"Jako důvod uvedla pokračující problémy po otřesu mozku," oznámila WTA. Kvůli nim jednadvacetiletá Kanaďanka nehrála ani v minulém týdnu velký turnaj v Tokiu.

Po skvělé loňské sezoně se Bouchardová letos trápí a výsledkovou mizérii korunovala nehoda na US Open. Aktuálně jí ve světovém žebříčku patří 26. místo. Ve Wuhanu, kde měla obhajovat loňskou finálovou účast, místo ní dostala šanci v hlavní soutěži Chorvatka Alja Tomljanovičová.

Komentáře

33
Přidat komentář
FulnekUltras
přeju zítra Petře. Gavrilova není na úvod zrovna ideální rozpinkávačka, ale...genius loci...a mnoho dalších zdánlivě zcela nevýznamných klíčových detailů včetně Meidla v domácí péči... ;)

Poooooooooooojď do ní Peti hned od začátku a výsledek se dostaví !!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
máme tomu rozumět tak, že Meidl je zdravotně indisponovanej a nebude tudíž v Asii prudit? To by byla dobrá zpráva ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je Meidl zdravotně indisponovanej, ale řekl bych, že teď se stará sám o sebe, neboť mu vypukla, nebo co nevidět vypukne, sezóna. Řekl bych, že ho tak do března až dubna s Petrou na kurtech moc vídat nebudeme. ;-)
Reagovat
vrabejka
Genie přeju uzdravení. Tahle sezona je odpískaná. Ale na USO už bylo vidět že se zase zvedáš. Příští sezona bude tvoje sezona :)
Reagovat
Frick
A ještě to bude sezóna Garbine, Belindy, Viky, Carol, Agy, Angie, Madison, jenž se přidají k Sereně, Maše, Simone, Petře, Lucce.. No bude se muset ta TOP TEN přifouknout.
Reagovat
blixa
Nebude, Viku a Madison si škrtni, ty se spokojí s druhou desítkou ;-)
Reagovat
janek_da
nemá to být "ten top ten"?
Reagovat
slacker
nebyl letosek rekordni na pocet hracek co se protocily v top10?
Reagovat
smazaný uživatel
A taky sezóna Kristýny Plíškové, která vyhraje Wimbledon a díky tomu bude mít dohromady za celý rok 2420 bodů.
Reagovat
dadaft
:-)))))))

nicméně Genie je magnet na diváky a bylo by VELMI dobré, kdyby se zase zvedla.........
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, už zase začínala hrát zajímavý tenis. Holt otřes mozku není sranda, i někteří jiní Kanaďani (Lindros, Primeau, Crosby) by mohli vyprávět.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud se ještě opakovaně vrací motání hlavy, není to nic příjemného ani pro psychiku. Jak tu Genie dlouhodobě nemusím, zdraví máme jenom jedno - takže ať se z toho hodně brzy vylíže!
Reagovat
kada.tom
Její nepřítomnost ve Wuhanu jen vítám :-)
Reagovat
EllNino
jak jinak a nezapomeň se tím pochlubit :P
Reagovat
misa
Už ji nech být :)
Reagovat
Kozoroh
Škoda, pomalu se začínala dostávat ke svému standartu a náhle jí to překazilo zranění. Určitě se z toho dostane, otázkou je, jestli bude hrát v Pekingu. Řek bych, že ani China Open nestihne.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je mi líto... Snad bude brzo OK.
Reagovat
Cico93
+1:-)
Reagovat
sprchon
Přidávám +1 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ví autor článku něco víc ? Já jsem myslela, že to byla nehoda, uklouznutí ve sprše. Ale incident ?
Reagovat
blixa
Víme své. Provozovat vášnivý sex ve sprchách má svoje rizika ;-) :D
Reagovat
Cico93
Prosím??, Genie je na také veci ešte maličká:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
blixa
Nějak jsem si nevšiml, že by byla v nějakém rozměru podměrečná .. :D
Reagovat
Lunej..
Ty jsi šmírák? :D:D
Reagovat
blixa
Tak u sportovkyně snad na to, abych viděl rozměry nemusím být šmírák ? Nebo nevím teda ..
Reagovat
Lunej..
No tak píšeš tady, že si to udělala při sexu ve sprše, tak jsi u toho musel být, když to víš ne? :D Jinak teda promiň, jestli jsem se tě dotkla, asi zřejmě mám den, kdy jsem chápaná jinak, než to myslím.
Reagovat
blixa
Tak dnes ses mě výjimečně nedotkla :D :D Ten sex ve sprše jen odhaduji, někde jsem četl statistiky úrazů hlavy a sex ve sprše figuroval hodně vysoko :D Ono že by výborně osvalená, špičková sportovkyně při běžném mytí jen tak uklouzla a nedokázala si ochránit hlavu .. no .. možný je všechno, ale pravděpodobnost ?? ;-)
Reagovat
Lunej..
Kdy už zmizí výčitka, kterou stále dáváš mezi řádky? :)
Reagovat
blixa
No to bych taky rád věděl :D To víš, některé rány se hojí pomalu ;-)
Reagovat
Lunej..
Ty jsi taková komedie a kecka fakt :)
Reagovat
blixa
Jo, ale ne jenom ;-) :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist