Bradyová kvůli zranění nohy nebude obhajovat finále na Australian Open

19. 12. 2021, 11:33
Aktuality 12
Letošní finalistka Jennifer Bradyová nebude startovat na lednovém Australian Open. Americká tenistka úvodní grandslam sezony vynechá kvůli zranění levé nohy. Pořadatelé o tom informovali na twitteru.
Profily hráčů
Jennifer Bradyová (© AFP)

Šestadvacetileté Bradyové, která kvůli zdravotním potížím nehraje od srpna, patří ve světovém žebříčku 25. příčka. Letos v Melbourne poprvé postoupila do grandslamového finále, v něm však prohrála s Naomi Ósakaovou.

Kvůli zranění vynechá Australian Open také světová čtyřka Karolína Plíšková, jež si na předsezonním soustředění zlomila ruku. Na radu lékařů nebude startovat ani vítězka 23 grandslamů Serena Williamsová a chybět bude i vítězka předloňského US Open Bianca Andreescuová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
Nike
Tvl, to je furt neco. Ta ma zranění, ten ma zranění, ta ma zranění 8 let, ten ma zranění 10 let, ta si potřebuje dát pauzu od tenisu, protože je vycerpana, ta si musí dat pauzu, protože je na ni velky tlak. Bezte do prdele. Dnešní tenis je přehlídkou slabych jedincu, kteří uhraji par výsledků a zbytek zivota neporazi ani kdejakou juniorku. Nejlepší je to nesledovat. Andreescu, Osaka, Ostapenko, Kenin, Puig, Thiem atd. Vsechno vysmech. Holt doba dmntu.
Reagovat
Matej4732
Děkujeme za velmi inteligentní komentář a posíláme klíčenkusmile
Reagovat
Nike
Vyliz si
Reagovat
brixner
A na to se napijem!
smile
Reagovat
misa
Australané by ještě měli zvážit, jestli v dnešní omikronové době má smysl pořádat tenisové turnaje plné lidí ze zahraničí (nebo zvolit pro tenisty stejnou karanténu jako letos).
Reagovat
Mony
Snad si brzy všichni uvedomi, že Omicron snad bude jen další rýma a už to nechají být.. To je evoluce, vir jako jiné organismy se potřebuji rozmnozovat a ne zabíjet. Zabíjení by se niceli i samy..ale chvilku každý vývoj trva..

I
Reagovat
Nike
Nech zruší nejlépe cely tenis
Reagovat
blixa
Neváhej, zruš ho ! smilesmile
Reagovat
Nike
Zrusim tebe
Reagovat
brixner
Neváhej a zruš!

smile.smile.smile
Reagovat
EllNino
před AO nemá zapsaný jediný přípravný turnaj ... takže zřejmě stále není ready
Reagovat
Mony
Bára Stefkova ale v nedávnem rozhovoru s Holahej říkala, že už se tvrdé pripravuje
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist