Bratři Bryanové ve finále překvapivě prohráli

24. 4. 2011, 15:18
Aktuality 0
Nejlepší deblový pár světa Bob a Mike Bryanové našel ve finále tenisového turnaje v Barceloně překvapivé přemožitele. Američtí bratři, kteří vyhráli předchozí turnaje v Houstonu a Monte Carlu a zaokrouhlili počet společných titulů na 70, dnes podlehli mexicko-americké dvojici Santiago González a Scott Lipsky 7-5 2-6 10-12.
Bob a Mike Bryanovi

González s Lipským spolu přitom nastoupili vůbec poprvé. Mexičan, který letos už dvě finále čtyřhry prohrál, spoluhráče pravidelně střídá. Lipsky postrádal svého obvyklého partnera Američana Rajeeva Rama, s nímž vyhrál turnaje v Delray Beach a San Jose. Zatímco González se radoval z deblového triumfu podruhé v kariéře, Lipsky získal už dvanáctý. 

Bryanové, kteří v Barceloně triumfovali v letech 2003 a 2008, zvládli supertie-break v osmifinále i ve čtvrtfinále. Z boje o titul ale odešli po 85 minutách poraženi a připsali si 40. finálový nezdar v kariéře.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist