Bubka se uzdravuje. Měl jsem štěstí, říká

28. 11. 2012, 17:19
Aktuality 4
Štěstí v neštěstí měl ukrajinský tenista a syn tyčkařské legendy Sergej Bubka mladší. Před necelým měsícem vypadl v Paříži z okna ve třetím patře a na operačním sále ležel dlouhých devět hodin. Dnes už se dokáže postavit na nohy a denně tráví hodiny rehabilitací. Mám štěstí, že jsem to přežil, tvrdí Bubka.
Profily hráčů
Sergej Bubka jr.

Pro 186. hráče světa to byl hodně nešťastný konec sezony. Na konci října vypadl na turnaji v Ženevě v prvním kole, a tak vyrazil do Paříže, kde byl na návštěvě u kamaráda. V jeho apartmá se snažil ráno dostat ze zamčené koupelny ve třetím patře oknem do vedlejší místnosti. Při riskantním pokusu ale ztratil rovnováhu a zřítil se.

Sergeje Bubku mladšího odvezli s mnohočetnými zlomeninami do nemocnice Georgese Pompidoua, kde podstoupil devítihodinovou operaci. Ta se povedla: tři týdny po nešťastné události přítel světové jedničky Victorie Azarenkové mohl do bazénu na rehabilitaci a dnes už téměř znovu chodí.

"Okolnosti, které vedly k pádu, byly hodně nešťastné. Od té nehody mám ale pocit, že mám hodně štěstí," řekl serveru ATP syn legendárního atleta. "Měl jsem štěstí, že jsem to přežil a nepřivodil si nic vážného. Měl jsem štěstí, že mě přátelé našli a vzali mě do skvělé nemocnice, kde se o mě výborně starali," dodal Bubka, kterého prý kromě péče nemocničního personálu potěšila i návštěva například Sergeje Stachovského nebo Malka Džazírího.

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
freeteepek
Nevím jak vám, ale mě pořád vrtá hlavou, kdo ho v té koupelně zamknul a proč. Nebo se tam zamknul sám a pak v hodně podroušeném stavu dostal ten šílený nápad obejít to po římse???
Reagovat
smazaný uživatel
Vika psala 5. listopadu na twitter, že se byla podívat za Sergejem v Paříži a že se rychle uzdravuje. :) Jsem rád, že se mu nestalo nic vážného a příště už si určitě bude dávat větší pozor.
Reagovat
Fandina
Tak to jsou dobré zprávy, ať se uzdraví a s Vikou jsou hezký pár.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist