Capriatiové hrozí zatčení, napadla bývalého přítele

11. 3. 2013, 21:57
Aktuality 1
Bývalá světová jednička Jennifer Capriotiová se znovu dostala do potíží se zákonem. Trojnásobná grandslamová vítězka a členka Síně slávy měla na letošního Valentýna napadnout ve fitness centru svého expřítele Ivana Brannana, za což jí hrozí zatčení.
Profily hráčů
Jennifer Capriatiová

Bývalá světová jednička Capriatiová se s bývalým partnerem při únorovém setkání v posilovně pustila do hádky a podle jeho verze ho čtyřikrát udeřila pěstí do hrudi. Osmadvacetiletý muž se před ní běžel schovat do šatny, kde se zamknul a zavolal policii.

O osm let starší Capriatiová a Brannan tvořili pár od května 2011 do února 2012. Nerozešli se v dobrém a Brannan už loni v listopadu vypověděl na policii, že ho bývalá přítelkyně pronásleduje a obtěžuje.

Policie North Palm Beach v reakci na únorový incident požádala o zatykač na Capriatiovou, soud ho však zatím nevydal. "Pan Brannan fakta hodně zveličuje. Policejní zpráva je jednostranná v jeho prospěch, protože se jim nepodařilo získat verzi slečny Capriatiové," uvedla mluvčí bývalé tenistky Natalie Mikolichová.

Vítězka 14 turnajů WTA a olympijská šampionka z Barcelony 1992 se k incidentu vyjádřila na Twitteru. "Odstrčila jsem muže, který mě slovně urážel. Trápil mě a zneužíval hodně dlouho. Pravda se ukáže," napsala Capriatiová, jež Brannanovi mimo jiné vyčítala, že jí během vztahu zatajil, že má dítě.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Alois_Mlok
Nevíte, zda ze strany slečny Capriatiové došlo ke zprznění?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist