Češi v akci, pondělí 25. 12. Šafářová úspěšně vstoupila do kvalifikace v Monastiru

25. 12. 2023, 00:01
Aktuality 4
Zdena Šafářová úspěšně zahájila své působení v kvalifikačních bojích na podniku W15 v tuniském Monastiru, v prvním kole přehrála nasazenou Rumunku Vanessu Ioanu Georgianu Popaovou Teiusanuovou.
© AFP

ITF W15 MONASTIR (Tunisko), tv. povrch

Program | Místní čas | Pavouk kvalifikace
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Šafářová (ČR) - Popaová Teiusanuová (7-Rum.) 6:3, 2:6, 10:8

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
EllNino
Jirka není až tolik trpělivý na hodinářství, taky doufám :))
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/z-voleje-jiri-lehecka-ukazka.A231224_100341_tenis_mama
Reagovat
sojka1
tohle je pomerne zajimave, to smerovani utocneho hrace k vetsi rozvaze (v dusledku k neodvaze) :-) Konkretne - kdyz zmineny Berda praskal do mice "bez bazne a hany", tak slo prece presne o toho kluka s velkou budoucnosti, ktereho zminuje ve sve knizce Agassi. Kdyz Berdovi "ztezknul" samymi svaly spodek a zacal hrat i plan "B", totiz tutovky na stred (nenadchnou ani neurazi) tak uz to byl podle Andreho jen ten, ktery se vlastne "nikam" ;-) neposunul.... ale k veci, rady Berdi jsou jiste k nezaplaceni, typove (jako osobnosti) mi take oba celkem ladi, jsou si vlastne podobni i fyzicky, ale porad vidim toho sikovneho, atletickeho a celodvorcoveho Lehe, ktery se mi moc libil, kdyz jsem ho zaregistrovala a bylo by mi lito, kdyby o to prisel a stal se z neho spolehlivy "hodinar" jako z Berdi. Byla jsem Berdovou obdivovatelkou, nadherne udery, skvostny, elegantni FH atd. I studeny cumak a sbirani hodinek chapu :-)) Ale snad nam toho Lehecku neuklidni prilis, myslim herne.....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist