Češi vedou v Kazachstánu 2:0!

5. 4. 2013, 09:57
Aktuality 111
Do pátečních dvouher nemohl kapitán Navrátil postavit dvě svá největší esa, a přesto čeští tenisté odstartovali čtvrtfinále Davis Cupu v Astaně nejlepším možným způsobem. Po Janu Hájkovi zvítězil i Lukáš Rosol, který výhrou 4-6 6-4 6-2 a 7-6 nad Andrejem Golubjovem zařídil svému týmu vedení 2:0 na zápasy. Češi tak mohou už v zítřejší čtyřhře rozhodnout o svém postupu do semifinále týmové soutěže.
Jan Hájek zařídil první bod

"Jsme vepředu, je to vynikající takhle vést a rádi bychom rozhodli už v sobotu," řekl kapitán Jaroslav Navrátil. "Honza Hájek hrál vynikající tenis a Kukuškin byla špatná volba jejich kapitána. Pro Rosola znamená porazit Golubjova v Kazachstánu vynikající výsledek. Kluci dostali šanci a využili ji na dvě stě procent," dodal.

Jan Hájek
nastoupil k prvnímu utkání čtvrtfinálového souboje v Astaně proti soupeři, s nímž předloni v Ostravě prohrál rozhodující dvouhru při nečekané porážce českých tenistů. Tentokrát ale Michajla Kukuškina většinu zápasu jasně převyšoval. Sice jako první odvracel brejkbol, ale víc už soupeři nedovolil a na kurtu dominoval.

"Byl jsem soustředěný, dodržel jsem stanovenou taktiku a odvedl jsem dobrou práci. Jsem nadšený, že jsem přinesl bod do šatny," řekl po utkání Hájek.

Dále čtěte:

K zisku prvního setu stačil 94. hráči světového žebříčku brejk z osmé hry, který mu Kukuškin věnoval dvojchybou. "Jak jsem ho brejkl, strašně mě to nakoplo. Věděl jsem, že pokud chytnu začátek druhého setu, bude to takový impulz, který mi vlije energii do žil," uvedl Hájek.

Ve druhé sadě získal český tenista od stavu 0-1 pět her po sobě díky jisté hře, dobrému pohybu a častým chybám soupeře. I ve třetí sadě vzal sebevědomě hrající Hájek Kukuškinovi rychle servis a po hodině a 48 minutách získal pro svůj tým první bod.

Devětadvacetiletý Hájek hrál Davis Cup naposledy předloni v září v baráži v Rumunsku, kde za rozhodnutého stavu pečetil výhru 5:0. Vítězstvím nad Kukuškinem si vylepšil bilanci na pět výher a čtyři porážky.

Rosol připravil Golubjovovi první domácí porážku
O tom, jestli obhájci titulu půjdou do sobotní čtyřhry za příznivého stavu 2:0, nebo jestli bude po dnešních dvouhrách nerozhodný stav, se mělo rozhodnout v duelu mezi Lukášem Rosolem a Andrejem Golubjovem. A byť se pro českého hráče zápas nevyvíjel dobře, dokázal utkání otočit a vybojovat pro tým kapitána Navrátila druhý bod.

Lukáš RosolKazašskému reprezentantovi se v Davis Cupu tradičně daří - na domácí půdě ve dvouhře až do duelu s Rosolem ještě neprohrál a v únoru přispěl v výhře nad Rakušany dvěma vítězstvími. Špatně neodstartoval ani dnes: v celém úvodním setu se mohl spolehnout na své podání a už ve třetí hře zahrozil i při Rosolově servisu. Tehdy ještě český reprezentant nebezpečí odvrátil, ovšem další podání už čistou hrou ztratil a krátce po něm i celý set.

Golubjov k ničemu Rosola nepustil více než hodinu, ale na konci druhé sady už se brněnský rodák přeci jen dočkal. Za stavu 4-4 si udržel vlastní podání, v důležitý moment si dokázal vypracovat první brejkboly, které byly zároveň setboly, druhý z nich proměnil a bylo srovnáno.

Rosolův první brejk v zápase byl klíčovým momentem celého utkání, které už se od té chvíle vyvíjelo ve prospěch českého tenisty. Rozhozený Golubjov přišel hned o další podání, celkem tak prohrál pět gamů v řadě, a ztrátu ve třetím setu už nedohnal. Domácí tenista se dočkal až v úvodu čtvrté sady, kdy se dostal do vedení 2-0. Už se zdálo, že si Golubjov vynutí pátý set, jenže za stavu 5-4 nedokázal set doservírovat a nechal Rosola srovnat.

Set tak dospěl do tie-breaku, ve kterém se Rosol dostal po dvou zbytečných chybách soupeře z forhendu k prvnímu mečbolu. V jedné z nejdelších výměn utkání sice poslal bekhend do sítě, ale po další nevynucené chybě Golubjova dostal další šanci zápas ukončit a tu už využil.

"Jsem neskutečně rád. První set mi trochu utekl, ale pak jsem se do toho naštěstí dostal," řekl s úlevou po utkání Rosol, který si na začátku čtvrtého setu nechal ošetřit kloub palce pravé nohy. "Dal jsem si prášek. Michal Novotný mi to zatejpoval a už jsem problém dál necítil," řekl Rosol. Věří, že rozhodující bod český tým přidá. "O podcenění určitě nemůže být řeč, snad přidáme další bod už v deblu."

Do čtyřhry už zasáhne i Radek Štěpánek, který se nedlouho po operaci krční páteře ještě necítí na náročný celovíkendový zápřah. Zítra nastoupí v Astaně po boku Jana Hájka. "Honza hrál kratší zápas a Lukáš má trošku problém s nohou, proto budou hrát Štěpánek a Hájek," řekl Navrátil.

Výsledky - čtvrtfinále Davis Cupu Kazachstán - ČR (antuka, hala):

Kazachstán - ČR 0:2 po pátečních dvouhrách

Kukuškin - Hájek 3:6, 2:6, 4:6

Statistiky:
Esa: 5-5
Dvojchyby: 1-1
Úspěšnost 1. podání: 63 - 66 %
Brejkboly: 0/1 - 4/8
Vítězné údery: 24-33
Nevynucené chyby: 48-38
Vyhrané výměny: 69-89

Golubjov - Rosol 6:4, 4:6, 2:6, 6:7(6:8)

Statistiky:
Esa: 5-6
Dvojchyby: 1-1
Úspěšnost 1. podání: 64 - 65 %
Brejkboly: 2/4 - 4/5
Vítězné údery: 38-36
Nevynucené chyby: 75-64
Vyhrané výměny: 111-117

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

111
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/485333_570060936360263_1873615184_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ajde sad Trole! :)
Reagovat
Fandina
Same go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Vik bojuje, ale pochybuju, že to bude na Sama stačit...a jeho šance proti Isnerovi vidím taky dost bledě. Je mi hrozně líto Noleho, ale DC je holt soutěž týmu, ne jedince:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to Vik nečekaně dostal do 5 setů...Každopádně prohrál a tím podle mě zabil jedinou titěrnou šanci na postup Srbska, protože Isner v nedělním zápase snad nemůže hrát hůř než dnes Querrey. A i kdyby hrál, Vik by si stejně našel způsob, jak to pěkně podělat:-(
Doufám, že se Tipsarevič dívá a je mu hanba...
Reagovat
darek.vrana
Tak se mi podařilo celý den úspěšně vyhýbat zprávám a doteď jsem se díval na záznam. Stav je super! Hájkovi jsem dost věřil, Rosolovi už míň, a docela se to potvrdilo. I když po prvních gemech už jsem Honzovi paradoxně věřil mnohem míň, ale pak se rozehrál skvěle. Rosol potvrdil, že extra šikovný není a vítězství mu dost spadlo do klína. Dva sety byl horší, ale Golubjev mu to naštěstí dost daroval. I když chvílemi hrál Rosol taky docela slušně. Co je super, že Rosola by tohle vítězství mělo zatím posunout na 52. místo a Hájka na 80. na žebříčku! Čili pro Rosola životní maximum. Dojem trochu kazí ty přiblblé trumpety. Kazaši se evidentně na nás připravili:), ale na rozdíl od těch prostějovských pak oni na ty trombóny aspoň umí hrát a občas to bylo i vtipné:). Jinak zítra bych postavil Hájka a v neděli Hájka a Štěpánka... A snad se Golubjev nechá ostříhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívejte se na kvaldu do Katowic, celkem hustý. Plíškovy tam nehrajou, ale za to divokou kartu dostala juniorka Bouzkova, myslím, že ročník 97 nebo dokonce 98. Dále tam hraje Terka Smítková, Záhlavová a Voráčová. Máme se tedy na co těšit. :-)
Reagovat
dadaft
co je to zase za imbecilní móda, že se v podkresu nechává i původní komentář????
začíná to být u fotbalů a teď už je to i u tenisu na slovaksportu!!!!!!!
místo aby pořádně vytáhli zvuk z ruchových mikrofonů a tak co nejlíp přiblížili atmosféru zápasu, tak právě ruchové mikrofony stáhnou a místo toho musím poslouchat, jak dva pitomci melou najednou.....................
uááááááááááááááááááá.
to je vážně výmaz.
Reagovat
Titan
"No stress" tím se asi řídí řada médií, stejně produkují samé (***) :-)
Dnes jsou média masovou zábavou, takže nějaké sportovní zprávy neřeší. Možná to může být i tím, že je záznam namixovaný v Kazachstánu a s originálem se nikomu nechce pracovat. Ono je totiž důležitější nahrávat on-line přenos z ložnice kdejaké "selebrity" :-))))
Reagovat
dadaft
tak naštěstí to byla jen výjimka u jednoho zápasu - sláva.
není sebemenší důvod měnit klasické schéma.
a prostě není dobré, když mluví dva lidi najednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Anglicky komentator bol vo vsetkych kanaloch mixovany priamo z ameriky, nenechali sme ho tam umyselne...
Reagovat
dadaft
tak to je dobře. ))
už jsem se lekl, že je to nový trend - teď to tak třeba dělá ČTsport u některých fotbalů a je to vážně děs... - vždycky si připadám, jako bych telefonoval a zároveň na mě někdo jiný mluvil - ani z jednoho nevím nic. ((
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ omlouvám se dřiv sem to nestihl :( :))
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně kluci.ještě by to chtělo přidat v žebříčku ty vykony hodně kulhají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga noo ale toto nie rychlo sa spamätať:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Noo super zapasy som nevidel lebo premna v dost nevhodny cas sa hrali ale Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ked Rosola neznasam, ale kôli Tomasovi a Raadkovi som fakt rad:DDD
Reagovat
Fandina
Lukáši ... něco raději nečti tady. Udělejte ještě jeden bod a bude to super. Držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
dnešních zápasů s Kazachstánem

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10527741626-kazachstan-cesko/213471291350105/
Reagovat
pepin
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=556674521020896&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Tak Kim má svoji halu.
Reagovat
Fandina
Je to šikula a také čeká druhé mimčo.
Jinak Kim prý trénuje Kirsten Flipkens a také možná proto se jí tak teď daří.
Reagovat
pepin
Jo také jsem to někde četl. Já jsem ji měl vždyky rád, žádná namyšlená fiflena, žádná extravagance, tehdá jsem je litoval, že se rozešla s Hewitem, ale jak je vidět, tak je štastná a splnila si pravděpodobně svůj sen. Myslím si, že se bude věnovat hodně dětem, k ní by to sedělo.
Reagovat
Titan
Tahle úžasná osoba, máma a tenistka si to zaslouží...
Reagovat
Fandina
Kim jsem měla moc ráda. Pěkně hrála a byla moc sympatická. Super tenistka!
Reagovat
Titan
Kim na Roland Garros 2011:
www.youtube.com/watch?v=5weChQl2n2o
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby se dneska naši kluci nevožrali. Až zítra...
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Dan Evans!
Reagovat
smazaný uživatel
4:6 v 5. To je velká škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
A James ještě líp. ze 6:4,6:4,5:7,3:6,6:8. To snad radši měli prohrát oba 0:3.
Reagovat
Pe3k
Gratulace. Osobně jsem očekával přesně opačný výsledek...Snad bude k dispozici nějaký záznam.
Reagovat
tommr
v programu ČT Sport je záznam od 21:00, ale možná začne už dřív když dneska odpad hokej ... :)
Reagovat
Fandina
Záznam na stránkách ČT

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10527741626-kazachstan-cesko/213471291350105/
Reagovat
smazaný uživatel
Odpad? Vždyť má být Olomouc-Chomutov..
Reagovat
tommr
dneska se měl vysílat sedmej zápas série Slavia-Plzen, která už ale skončila. Jestli budou místo toho vysílat baráž nevím, ale ted na ČT Sport každopádně běží opakování DC ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, já se řídil Livesportem, tam je psaný že bude baráž :)
Reagovat
tommr
tak tu baráž nakonec přece jen dávaj - záznam dnešních DC dvouher byl jen zkrácenej ... :)
Reagovat
Alois_Mlok
Hájek velmi dobrý a Rosolovi patří velký uznání, protože jeho soupeř byl výrazně kvalitnější než Kukuškin, navíc mu mnohem líp seděl povrch a zápas se od začátku nevyvíjel pro Rosola moc dobře. Ale Rosol to ubojoval a to se cení. Roli jedničky splnil na jedničku.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý, jsem překvapen, ale mile!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle jsem nečekala! Trochu mě mrzí, že jsem ani jeden zápas nemohla vidět a obávám se, že neuvidím ani zítřejší čtyřhru, což mne velice mrzí. Předpokládám,že bude hrát Štěpánek s Hájkem.
Reagovat
tommr
jj už je na 99% jistý, že debla budou hrát Hájek a Štěpánek. Myslím si, že to bude zajímavej zápas a šance našich na výhru je podle mě opravdu velká ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já už se těším na semifinále.. tohle už musí dát..
Reagovat
smazaný uživatel
...tak to jsem nečekal :-) Rosol je prostě s Hájkem borec :-) Ukažte chlapci ještě něco na turnajích ATP, pak vás budu považovat za dobré tenisty :-) Kukuškine.... pojď pojď pojď.....uf
Reagovat
Fandina
Kukuškin je po nemoci a letos nic moc. Háječek to na antuce umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmmmmmmmmmmm...asi není ve své kůži molodec :-( uf
Reagovat
rubens
Supr, to byl geniální tah od Navrátila, že nechal Berďu doma a nasadil Hájka. Aspik taky dobrý, nakonec ho do tý boudy zahnal.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to by keců, že nevyhrajeme ani zápas. Divím se ale Kazachům, že vybrali antuku, když Kukuškin je na ni hrozivý a našim poměrně svědčí.
Reagovat
tommr
oni tu antuku připravovali speciálně na Berdycha a když se na poslední chvíli odhlásil tak už s tím nemohli nic dělat ... :)
Reagovat
Fandina
A také je docela možné, že Kukuškina postavili proto, že se povídalo o Hájkovi a Kukuškin ho před dvěma lety v Ostravě porazil. Ale to jen spekuluji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna Berdych je na antuce výborný, je to všestranný hráč, pokud by antuka neměla někomu svědčit, tak je to spíše Radek.
Reagovat
tommr
v každým případě se Kazachové hodně přepočítali ... :)
Reagovat
Fandina
super rozhovor. Tak držím palce a jen tak dál. Luky pojď!
Reagovat
pepin
Co tam říkal? Já tu mám atletiku na soustředění a zrovna byl oběd a tak jsem to neskyšel.
Reagovat
Fandina
Že je potřeba ještě třetí bod, ale jinak normálně, měl radost, že vyhrál ... úsměv
Reagovat
Tomasito
..vyborne snad mu to pomuze tato vyhra i do turnaju ATP? :-)
..myslim herne :-)
Reagovat
tommr
nevím jestli mu to pomůže po herní stránce, ale jak on tak Hájek dneska získali po 65 bodech do žebříčku, který se jim budou velice hodit ... :)
Reagovat
Fandina
Co se týká žebříčku tak viz odkaz dole a

Lukáš o 11 míst dopředu na 52 místo
Honza o 14 míst dopředu na 80 místo

http://live-tennis.eu/
Reagovat
Tomasito
..diky za info..opravdu mas v techto vecech neuveritelny prehled..uz jsem si parkrat vsimnul,ze mas vzdycky pravdu v techto vecech..takze za kazdy vyhrany zapas v Davis cup mas 65bodu??..tak to je kava! :-) ..me tak napadlo jenom..ze by teoreticky mohli dat sanci te nase mlade v Italii Siniakove..ale to je asi nerealne! :-)
Reagovat
Fandina
FED Cup se bohužel neboduje
Reagovat
Tomasito
AHA - zebricek WTA je opravdu na zamysleni?..meli by uz konecne nastat velke zmeny..ktere asi nejsou v dohlednu? :-) ..je mi jasne,ze na tady to tema uz bylo napsane mnoho :-)
Reagovat
Fandina
Možná se počítá s tím, že holky jsou odpovědnější a rádi reprezentují, kdyby kluci nedostali alespoň body, třeba by je DC nepřitahoval, ale nevím, to mě jen tak napadlo. Jinak to samozřejmě také nechápu proč se FED neboduje jako u kluků. Místo turnaje, buď se počítá turnaj, nebo DC, u holek by to mělo být také.
Reagovat
tommr
co se týče těch bodů za vítězství v DC záleží na tom o jaký kolo a o jaký utkání jde. Ve světový skupině se dává za vítězství v 1.kole 40 bodů, ve čtvrtfinále 65 bodů, v semifinále 70 bodů a ve finále 75 bodů. Musí jít ale o tzv. ostrý zápasy za nerozhodnutýho stavu. Pokud bychom zítra vyhráli debla a byl stav 3:0 pro nás tak by se už za vítězství v nedělních závěrečnejch dvouhrách žádný body nepřidělovaly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nemel by Hajek dostat spis 40 bodu do ATP? kdyz nebyl nominovanej ve Svycarsku?
Reagovat
pepin
Tak pochvala, já věděl proč jsem tuhle psal, aby si s naším computerem nezačínali. Super, rychlý, výstižný, žádný kecy.
Reagovat
tommr
máš pravdu. Zapomněl jsem, že Hájek nebyl nominovanej na Švýcarsko a jel tam místo něj Veselý. Takže Honza dostane za dnešní vítězství jen 40 bodů jako kdyby vyhrál v prvním kole a ne ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji za odpoved :-)
Reagovat
PetaM
Nic proti čárovým, ale já jsem několik tisíc kilometrů od toho kurtu a vidím auty, které oni nehlásí, a to jsou od nich pár metrů .. :D :D :D Ale jinak gratulace jak Honzovi, tak Lukášovi za ty 2 body! Je to mnohem lepší pocit, že třeba 1:1 :D :)
Reagovat
tommr
čároví trochu stranili domácím hlavně v tom druhým zápase, ale hlavní to zvládnul perfektně a drtivou většinu chyb opravil ... :)
Reagovat
PetaM
Jo jo, mě to bylo jasné, že to dělali i kvůli domácím :D Já jen tak, že jsem je viděl až z ČR a oni pár metrů od toho ne :D :D :D Ale to se mi stává často, že vidím aut, který čároví nevidí, i na jiných turnajích :D :D :D Ale jinak hlavní byl dneska fakt dobrý. Myslím, že ve Švýcarsku 2x aut neviděl, když byl jasný a Wawrinka s ním měl dost problém :) Tak dneska výborná práce :) :)
Reagovat
vendulkabendulka
Carovi podle me nestranili nikomu, jenom byli uplne tragicti. Zaregistrovala jsem tam asi 2 hry kde byly az dva nehlasene auty viditelne i v televizi, a to uz je co rict.
Reagovat
tommr
2:0 po prvním dnu je skvělý. Myslím si, že zítra v deblu bychom měli rozhodnout at už za nás bude se Štěpánkem hrát kdokoli. Já osobně bych preferoval Hájka ... :)
Reagovat
pepin
Souhlasím, já bych také postavil Hájka a speciélně tady na antuce. Podle mě má lepší mezihru a s Radkem by se měl lépe doplnovat. Aspon si myslím.
Reagovat
vendulkabendulka
Hajek neni zadny lumen, ale je zkuseny a dneska hral moc fajn, takze jestli Radek zitra odehraje alespon svuj standard, myslim ze 3 bod bude doma.
Ja tedy ocekavam v deblu dvojici Hajek:Stepanek, nebo snad ne?
Reagovat
VlS
kluci, tak zítra v deblu ten třetí a můžete jet domů.
Reagovat
Fandina
Miluji vás .............
Reagovat
dadaft
kurt je fakt dobrý, žádná oranice.
Reagovat
VlS
Ale super pomalej
Reagovat
tommr
v prvním setu hrál skvěle - podobně jako posledně proti Berdychovi. Od druhýho setu ale začíná nějak kazit. A Rosol se naopak trochu zklidnil. Začíná to vypadat docela nadějně ... :)
Reagovat
pepin
No a druhej set je doma, tak ještě, že jsme ho s Tommrem nakopli. Tak jen tak dál.
Reagovat
Fandina
dva sety doma, ale Golubjev se zase probral a Lukáš ztratil podání, tak snad to zase otočí a už definitivně.
Reagovat
pepin
A ted jej ošetřují, tak snad to nebude vážné. Ale je fakt, že ten Kazach se nějak zázračně probral. Je to bordel.
Reagovat
Fandina
bordel :-))) to je, tak je potřeba aby Lukáš teď brejknul Golubjeva je to 3:4 a moc by se to Lukášovi hodilo.
Reagovat
Tomasito
..dobre rano..tak ja to vidim od toho breaku ve 2.sete..a nemuzu si pomoct,ale na kurtu je asi vedel proc nejezdit do Astany..a radeji zvolil relax..well done :-)
Reagovat
Tomasito
..dobre rano..tak ja to vidim od toho breaku ve 2.sete..a nemuzu si pomoct,ale na kurtu je jenom jeden hrac..Lucas:-)..myslim,ze Beda udelal dobre,ze do Astany neletel..a radeji zvolil relax..well done :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sice ho nevidím,ale dokážu si představit tu polokvalitu.obecně tyhle postsovětské země(azerbajdžan,turkmenistán,kazaši atd.)mají obecně televizní techniku tak 10 let za západem.ne-li víc
Reagovat
SwissMaestro
Také máte takový roztáhhnutý obraz? Všechny programy jdou okey, ale na tohle se v tv nedá moc koukat :-/
Reagovat
Fandina
Mám obraz roztažený na výšku. Podle mě je to kazašským přenosem.
Reagovat
dadaft
jo, do šířky. Rosol vypadá jako Rambo. ))
Reagovat
tommr
mě se zdá obraz dobrej ... :)
Co mě ale štve je ten ukazatel skóre - ten kdo ho obsluhuje musí bejt bud ožralej nebo vidí tenis poprvé v životě ...
Reagovat
pepin
To vypadá, že do něj vždycky někdo štouchne a on to posune. Co chceš od východu.
Reagovat
SwissMaestro
Ukazatel skóre mi přijde zrovna v pohodě :D

fandina/dadaft: A v HD je to taky takový nekoukatelný..... :D
Reagovat
Fandina
dadaft aha, do šířky, já se dívám na televizi a v HD a mám to užší na obrazovce proti jindy a jiným kanálům, ale postavy jsou podle mě přirozené. Ani širší ani vyšší. Jen je úzký obraz.
Reagovat
dadaft
obraz je ve formátu 4:3, ne v dnes u běžném 16:9.
Reagovat
ludolf
To je asi problém televizního přijímače, který obraz ve formátu 4:3 (zastaralém) roztáhne na 16:9 (novější). Měla by být možnost to roztažení zrušit (pak budou po stranách pruhy).
Reagovat
tommr
ted už se ten ukazatel trochu srovnal, ale jednu chvíli tam byl stav 30:15 pro Rosola a přitom měl Golubev tři brejkboly ... :)
Reagovat
Fandina
aha ... tak díky za vysvětlení, já se v telce hrabat neumím, jen přepínám a nemám tu žádné odborníky. Hlavně že to vidím a jestli Lukáš vyhraje, tak budu mít radost a vidím ho stejně přirozeně ... úsměv
Reagovat
SwissMaestro
Tak to je pak jiná :D
Reagovat
spaniel
Rosol musi mit nejhorsi return na svete, boli z toho oci.
Reagovat
Fandina
Jeden bod doma. Pěkná hra. A teď Lukáš. Luky pojď pojď pojď!
Reagovat
pepin
No nevím, nevím, zatím to vypadá spíš hůř nez lépe. Na to co prohlašoval před zápasem to vypadá trošku jinak. Snad se zvedne.
Reagovat
Fandina
Bohužel, moc chybuje i jen ve hře, kdyby to bylo třeba při útoku, tak to beru, ale je to zatím nic moc. Je ale ještě čas to změnit. Buď trpělivěji nebo víc zpřesnit. Gulubjev zatím jednoznačně lepší. Tak je potřeba, aby Lukáš něco vymyslel. Věřit si před utkáním je dobré, ale hlavně si je potřeba si věřit na kurtu. Buď ať se Lukáš sklidní, nebo zpřesní hru. Nejlepší bude oboje a otočí to. Luky pojď.
Reagovat
tommr
Rosol je zatím tragickej - hlavně na returnu. Ty velkohubý kecy před zápasem si měl odpustit ...
Reagovat
pepin
Podání také nic moc, teprve ted dal snad první eso, já nevím, je takovej nemastnej, neslanej. No musíme věřit, že se zmátoří.
Reagovat
pepin
Tak hele, on nás snad telepaticky čte, jen jsme jej zkritizovali, tak i když ne až svoji zásluhou, tak to srovnal. Budeme muset v tom pokračovat.
Reagovat
Fandina
Sice to nebylo na mě, ale Lukáš to ví, že ho tu teď ženeme tak Luky pojď pojď pojď ještě dva sety prosím!
Reagovat
tommr
jj až do tý desátý hry byl Rosol na returnu úplně nemožnej a pak najednou jako blesk z čistýho nebe brejk. Golubev tomu ale taky hodně pomoh ... :)
Reagovat
pepin
To máš jedno, hlavně že fandíme našim, ale Lukáše musíme peskovat pořád.
Reagovat
Fandina
Jasně, hlavně ať Lukáš vyhraje o nic jiného nejde. Rosi pojď!
Reagovat
vendulkabendulka
Hajek me osobne hodne prekvapil, zahral skutecne dobre. Takze ted uvidime co ukaze ten Aspik.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak Aspik zatím nicmoc...
Reagovat
tommr
Hájek zahrál velmi dobře, Kukushkin naopak hodně kazil ...
Nechci to zakřiknout, ale snad to dopadne jako to utkání s Chile v roce 2010 kdy jsme taky hráli bez Berdycha a Štěpánka. Naši ale tenkrát v oslabený sestavě příjemně překvapili a rozhodnuto bylo už po deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas sem neviděl.Jen četl na onlajnech,ale dle pruběhu a výsledku zasloužený prvdní bod.Paráda..Teď ještě Lukáš a je to skoro doma:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist