Češky ladí formu v Bronxu, tři postoupily

24. 8. 2010, 10:27
Aktuality 10
Téměř kompletní česká ženská špička se připravuje na US Open na turnaji ITF v Bronxu. První kolo na akci dotované sto tisíci dolary zvládly nejvýše nasazená Lucie Šafářová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká.
Lucie Šafářová

V přípravě na US Open naopak vypadla Iveta Benešová. Přemožitelka světové trojky Srbky Jeleny Jankovičové z Montrealu v pondělí hladce prohrála s Němkou Angelique Kerberovou 4-6 a 0-6. Neuspěla ani vítězka wimbledonské juniorky Kristýna Plíšková, která uhrála dva gamy s Číňankou Sheng-Nan Sun.

Do soutěže zasáhne také finalistka z Kodaně Klára Zakopalová. Druhou nasazenou v 1. kole čeká Brazilka Maria Alvesová.

Výsledky - turnaj žen kategorie ITF v Bronxu (dotace 100.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (1-ČR) - Pazová (Ven.) 6:2, 7:5, Záhlavová-Strýcová (3-ČR) - Vögeleová (Švýc.) 6:1, 6:3, Hradecká (ČR) - Petersová (USA) 6:2, 6:0, Kerberová (4-Něm.) - Benešová (ČR) 6:4, 6:0, Šeng-Nan Sun (Čína) - Kristýna Plíšková (ČR) 6:1, 6:1, Barroisová - Lisická (obě Něm.) 6:3, 6:3, Washingtonová - Litvaková (obě USA) 6:2, 6:2, Makarovová (8-Rus.) - Briantiová (It.) 6:3, 7:5.

pva, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
neskutecna ubohost ty cesky. nejhloupejsi tenistka je jednoznacne benesova, protoze umi hrat krasne, ale nikdo nema v hlave tak nasrano jak ona. blizi se k ni kvitova.
Reagovat
majkl005
když sem si přečetl tvůj příspěvek tak sem začal přemýšlet o tom jestli nasráno v hlavě nemáš spíš ty....tenistky nemáme špatný...sice se jim poslední dobou moc nedaří, ale sedm hráček v Top100 nemá zas tolik zemí na světě !!
Reagovat
smazaný uživatel
ty ubozaku vypatlanej, se mnou souhlasi vetsina, napsal jsem to sice tvrde, ale rikam, ze to jsou prevazne blbky, Cesky, znama vlastnost (labilita). Umi rhat skvely tenis, ale ty dementky proste neumi myslet jak muzi, ale jako ty treba.
Reagovat
majkl005
:-D s tebou souhlasí většina ? :-D mohl bys mě ukázat nějakej důkaz ? :-D jedinej ubožák seš tady ty ;-) sám by si se neuměl trefit určitě ani do míčku, ale budeš tady urážet naše holky....toto je ubohost....né to že český hráčky "bráním"
Reagovat
smazaný uživatel
ty jses hlupak, ty doted nevis, na co se ten muj sprosty komentar vztahoval. Takze ti to vysvetlim jeste raz. Minil jsem to, ze to jsou dementky, ze nikdy nemuzou mit stalou formu, jsou proste hloupy, i kdyz tenis umi a patri do svetove spicky, jenze jsem narazel na jejich hlavu, takze z nich nikdy nic poradneho nebude.
A, troubo, hral jsem profesionalne nekolik let tenis, v Italii jsem hral kupr. proti Vackovi, sice prohral, ale hral.
Ty jses oproti me uplna nula.
Reagovat
majkl005
a v které PC hře si to hrál ? :-D :-D a proč už vlastně nehraješ ? aha ty si asi dostal doživotní zákaz hraní kvůli tvýmu strupáckýmu a neohrabanýmu chování co ?!
Reagovat
smazaný uživatel
nemel jsem na to, bavilo me to tak tri roky, zbytek uz bylo z donuceni. Ono to v tv nevypada tak profesionalne, jak to doopravdy je, a to i na challengerech.
Reagovat
majkl005
júúú...poprvé si nepoužil v příspěvku nějakou urážku....CHVÁLÍM....bezesrandy... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tento clovek s nickem trapnyportal ma pravdu...sice bych nepouzil takove nadavky ale je fakt ze benesova je a uz asi vzdy bude velka labilka stejne jako dalsi...co se tyce kvitove ta je jeste hodne mlada takze na takoveto vypadky jeste ma narok za par let se to snad spravi tak jako u berdycha ale zase co se tyce vetsiny tenistu-mužů tak ti jsou prece taky velmi labilni podivej se treba na hajka co ted hral za zapasy a vedl ale do vitezneho konce to vetsinou nedotahl ale ne ze by to byla nejaka vyjimka to vubec u muzu je ta labilita priblizne stejna jako u zen
Reagovat
smazaný uživatel
furt to ty holky ale dotáhly dál než ty:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist