Češky si v Acapulku zahrají o deblový titul

1. 3. 2008, 11:57
Aktuality 0
Druhý titul ve čtyřhře během dvou týdnů si může připsat česká tenistka Iveta Benešová. V mexickém Acapulku postoupila do finále spolu s krajankou Petrou Cetkovskou.
Iveta Benešová

Pětadvacetiletá Benešová před týdnem v Bogotě triumfovala s Američankou Bethanií Mattekovou. V Mexiku se spolu s další fedcupovou reprezentantkou Petrou Cetkovskou dostala do semifinále, ve kterém si Češky poradily italskou dvojici Maria Elena Camerinová, Flavia Pennettaová.

O titul se nejvýše nasazený pár utká se Španělkami Nurií Llagosteraovou-Vivesovou a Marií-José Martínezovou-Sánchezovou.

Nalbandian nezaváhal ani s Hornou
Druhé finále za sebou si v Acapulku zahraje také hlavní favorit mužské dvouhry Argentinec David Nalbandian, vítěz z Buenos Aires. Jeho soupeřem v boji o titul mohl být opět krajan José Acasuso, ten ovšem v pátek prohrál s turnajovou šestkou Španělem Nicolasem Almagrem. Nalbandian vyřadil předloňského vítěze turnaje Luise Hornu z Peru.

Také v ženské finále je favoritka číslo jedna. Italka Flavia Pennettaová bude čelit nasazené dvojce Alize Cornetové z Francie, která se probojovala do prvního finále v kariéře. V Acapulku ještě neztratila ani set.

Výsledky - Acapulco:

Muži:
Dvouhra - semifinále:

Nalbandian (1-Arg.) - Horna (Peru) 7:5, 6:1, Almagro (6-Šp.) - Acasuso (Arg.) 6:4, 3:6, 7:5.

Ženy:
Dvouhra - semifinále:

Pennettaová (1-It.) - Kanepiová (7-Est.) 6:4, 6:2, Cornetová (2-Fr.) - Craybasová (USA) 6:2, 6:2.

Čtyřhra - semifinále:
Benešová, Cetkovská (1-ČR) - Camerinová, Pennettaová (It.) 3:6, 6:3, 10:6.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist