Češky v Madridu: Hradecká je ve čtvrtfinále, nemocná Šafářová nenastoupila

10. 5. 2012, 12:48
Aktuality 138
Český tenis bude mít ve čtvrtfinále turnaje žen v Madridu jednu zástupkyni. Mezi nejlepší osmičku se na čtyřmilionovém podniku WTA dostala Lucie Hradecká, která po Petře Kvitové vyřadila i Rusku Makarovovou. Lucii Šafářovou připravila o možnost postoupit do čtvrtfinále nemoc, kvůli níž dnes nenastoupila proti Marii Šarapovové.
Lucie Hradecká

Když včera vyřadila Petru Kvitovou, mohla Lucie Hradecká jen konstatovat, že jí "to tam padalo". O nic hůř si 105. hráčka světa nevedla ani dnes proti Jekatěrině Makarovové, které oplatila předešlé dvě porážky.

Zatímco ve včerejším utkání musela Hradecká dohánět ztrátu, tentokrát se z prvního brejku radovala ona a brzy vedla už 4-2. Až v sedmé hře se poprvé dostala do problémů; česká tenistka ale dokázala smazat tři brejkboly v řadě, vzápětí ještě jednou sebrat Rusce podání a úvodní sadu vyhrála 6-2.

Prvních dramatických momentů v dalším setu se diváci dočkali až v sedmém gamu. Hradecká se díky dalšímu brejku dostala do vedení, které ale hned ztratila. Za stavu 4-5 předvedla loňská vítězka čtyřhry na French Open pevné nervy: dva setboly své soupeřky odvrátila esy, ještě ve stejné hře přidala další dvě a vynutila si tie-break. Ten se pro českou hráčku nevyvíjel vůbec dobře, od stavu 0-4 ale Hradecká vyhrála šest výměn v řadě a dostala se ke dvěma mečbolům. První ještě Makarovová odvrátila, při druhém už Lucie Hradecká poslala na druhou stranu kurtu nechytatelný forhend po lajně a mohla se radovat z prvního letošního postupu do čtvrtfinále.

V něm ji čeká vítězka US Open Samanthou Stosurovou, jež v předchozím kole vyřadila Petru Cetkovskou.

Na turnaji už nepokračuje Lucie Šafářová, která musela kvůli žaludečním potížím vzdát dnešní zápas třetího kola proti Marii Šarapovové. Druhá nasazená Ruska tak postoupila do čtvrtfinále bez boje.

Účast v madridském čtvrtfinále si dnes zajistila také Serena Williamsová. Američanka v duelu dvou bývalých světových jedniček nastoupila proti Caroline Wozniacké, se kterou už letos v Miami prohrála. Kdo od Williamsové čekal v duelu s defenzivně hrající Dánkou typický nátlakový tenis, ten byl v úvodním setu hodně zklamaný. Devátá nasazená hráčka často kazila a s aktivně hrající Wozniackou brzy prohrávala už 0-4. Na zvrat v první sadě sílu nenašla, za stavu 1-5 znovu ztratila servis a prohrála s turnajovou šestkou už třetí set v řadě.

K obratu zavelela Serena Williamsové až za stavu 2-2 v následující sadě. Zpřesnila hru, několika vynikajícími returny si vypracovala tři brejkboly, hned první využila, a od té chvíle už mířila za vítězstvím. Ve třetím setu udeřila hned při prvním servisu Wozniacké, vlastní podání si bez problémů hlídala a za necelou hodinu a tři čtvrtě se mohla radovat z výhry 1-6 6-3 6-2.

V pátek se Serena utká s další bývalou nejlepší hráčkou světa Marií Šarapovovou, se kterou už osm let neprohrála a v bilanci vzájemných duelů vede jasně 7-2.

Včetně Fed Cupu už 35. letošní utkání vyhrála Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka porazila druhou italskou soupeřku v řadě, když si dnes po setech 7-6 6-4 poradila s Robertou Vinciovou

V pátečním čtvrtfinále Radwaňskou čeká americká kvalifikantka Varvara Lepchenková a pokud potvrdí roli favoritky, může v semifinále narazit letos už pošesté na Victorii Azarenkovou. Svou dosud jedinou letošní přemožitelku, kterou v této sezoně ještě neporazila. Bělorusku ve čtvrtfinále čeká Číňanka Na Li.

Výsledky - Madrid - ženy (antuka, dotace 3.755.140 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Hradecká (ČR) - Makarovová (Rus.) 6:2, 7:6 (7:5), Šarapovová (2-Rus.) - Šafářová (ČR) bez boje, Radwaňská (4-Pol.) - Vinciová (It.) 7:6(7:1), 6:4, Williamsová (9-USA) - Wozniacká (6-Dán.) 1:6, 6:3, 6:2,  Lepchenková (USA) - Medinaová-Garriguesová (Šp.) 6:1, 6:7 (3:7), 6:3.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Llagosteraová/Martínezová (Šp.) - Peschkeová/Srebotniková (2-ČR/Slovin.) 6-4 6-4

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

138
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Radwanska nakonec zápas zvládla ve dvou setech, ale měla co dělat. Lepchenko vzdorovala velmi sympaticky a měla některé velmi dobré údery, ale ta zkušenost ještě chybí. Zápas se mi líbil.
Věřím, že když si Lucka podrží výkonost, kterou předvedla s Makarovou a asi i s Petrou, nepřipustí si tlak, tak že by mohla porazit i Sam. Lucko bojuj!!!
Reagovat
dadaft
milá Sam
víš, že Tě miluju
a nikdy proti Tobě nefandím
ale dneska
zkrátka
máš smůlu.
pojď Lucinko !!!
Reagovat
tommr
dneska má Lucka příležitost "odčinit" co spáchala vyřazením Petry. Její dosavadní hra se mi ale moc nelíbí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Lucka zvládla, gratulace! Byla to teda neskutečná kanonáda. Až my bylo někdy Samanthy líto....
Myslím, že už to vyřazení Petry odčinila, co myslíš ty?:) Jestli ten jejich zápas probíhal nějak takhle, tak se ani nedivím tomu, že Petru porazila. A Serenu může vyprovodit klidně taky. Když bude podávat jako dneska, tak to není vůbec nereálné. Akorát si myslím, že ve finále by už pak měla nervy, že hraje o takový titul a Azarenka by vyhrála. Píšu Azarenka, protože nevěřím, že ji Agnes zítra porazí. I když bych jí to už moc přál.
Už jsem myslel, že jsi zanevřel na tenis....,když jsi se tu tolik dnů neobjevil...
Reagovat
tommr
na tenis jsem nezanevřel, ale byl jsem pár dní v nemocnici a neměl jsem tam přístup k internetu ... :)
Lucka si to dneska u mě trochu vyžehlila, pokud porazí i Serenu tak jí odpustím úplně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, tak hlavně zdraví, to je nejdůležitější. Já myslím, že jí odpustíš úplně, protože tu Serenu dá. Bude důležitá hlava, ale potkali se loni v Cincinnati a Serena měla s Luckou co dělat, aby jí porazila v druhém setu v TB. A to Lucka nepodávala zdaleka takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ani proti Sereně není úplně bez šance, dnes hrála skvěle, bez nervů, snad to zopakuje, každopádně se moc těším na zápas se Serenou, Lucce tenhle prozatimní úspěch hodně pomohl v žebříčku, u ní je to ted markantní rozdíl :-)
Reagovat
pepin
Ahoj, tak Tě vítám z nemocnice a přeji hodně zdraví. Taky jsem si říkal co se děje, že tu nejsi, doufám a přeji vše dobré. No ten zápas dnes to byla kononáda. Již jsem dlouho nezažil, že by ani jedna hráčka neztratila podání a TB rozhodl jeden nebo dva míčky. Ale Lucka to dala skvěle, že je až k nevíře, že s tímto potenciálem je někde kolem stovky. Ta v dnešní formě narazit na ty hekny nebo na tu co předstírá, tak je zamete jak lonský sníh. Musíme doufat, že ten její skvělý servis ji ještě dva zápasy vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď jsem si představil, jaké by to bylo překvapení, kdyby místo Petry, která obhajovala, vyhrála turnaj Lucka. Ale to je moc dopředu....
Ten posun v žebříku bude výrazný. Stejně, je to velký úspěch, z kvalifikace se prostřílet do semifinále takovéhleho turnaje:) Ale nám, jako českým fanouškům, to trochu zkalilo to vyřazení Petry....
Reagovat
smazaný uživatel
Taky přeju hodně zdraví.
Reagovat
dadaft
souhlasím. proti takové smršťi by měla potíže jakákoliv hráčka ze současné špičky. držím palce Lucko.
Reagovat
pepin
Ahoj, tak aspon v tom zdraví pro Tommra se shodneme, co?
Reagovat
tommr
díky za přání. Abych byl upřímnej cítím se ted hůř než když jsem do tý nemocnice nastupoval, ale doktoři tvrdí, že je to tak normální. Tak uvidíme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sice si nemyslim, ze Lucka Serenu porazi, ale rozhodne si myslim, ze je zdravi cloveka dulezitejsi nez cokoliv jinyho - takze, at se ti dari cim dal lip! :-))
Reagovat
tommr
díky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak držím palce, aby se to brzy zlepšilo a cítil jsi se lépe.

sojka - Já si zase po tom, co jsem viděl dnes, myslím, že Serenu porazí. Jenom mi dělá starost, aby si Serena při pokusu o return nějakého děla z Lucčiny rakety, nevymkla zápěstí....dnes jak se Samantha natáhla, když jí to podklouzlo, tak jsem se trochu lekl. Jinak si myslím, že asi Serena nebude mít lehké spaní, když dnes Lucku viděla. No, bude to zajímavý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, ja Serene verim.. :-) Vypadam asi blbe, kdyz ja ji ale fandim mnohem dyl, nez vubec sleduju Lucku, Serenu navic obdivuju, pro me je to, jak vzdycky rikam, stale vykonny, leskly, nadupany a dech berouci americky bourak, dneska uz v reto stylu - pse, promin, ale pujcim si "tvou" fotku ;-)
http://www.dragtimes.com/images/7523-1963-Chevrolet-Corvette.jpg

Bude samozrejme rozhodovat u obou servis, v porovnani se Sam je ale Serena produktivnejsi na returnu, predevsim z BH, ten ma obecne lepsi.... A bude vic zabejcena a je sebevedomejsi....
Reagovat
smazaný uživatel
Ten bourák je skvělý.:)
A proč by jsi vypadala blbě?:-) Já jí také fandím a už dlouho.;) Je to úžasná tenistka a bojovnice. Líbí se mi styl její hry a úžasný servis, který není založený pouze na velké síle a ráně, jak tu někdo nedávno zmiňoval, ale dokáže zaservírovat a umístit i velmi technicky. Má prakticky stále stejný nadhoz a soupeřka do poslední chvíle neví, kam to poletí. Prostě jí obdivuji, je to taková bojovná amazonka.:)
Ale kdyby zítra prohrála s Luckou, tak mě to nějak nebude trápit. Jsem rád, že porazila Mashu, to beru trochu jako měřítko toho, jak si s ní teď stojí.
Má větší sebevědomí i bojovnost, já mám prostě jen takový pocit, že by ji Lucka mohla dát. Ale už se moc těším na zápas a na to, jak a co si Serena na Lucku připraví. Má určitě silnější BH a její obranný BH je úžasný. Zajímavé je, že ona si stále myslí, že má lepší Forh. a má ho i raději, alespoň to už několik let uvádí v různých rozhovorech. Vždycky jsem se nad tím pozastavoval.
Jinak tenis snad není souboj národů a každý máme své oblíbence a neoblíbence. Našim holkám samozřejmě fandím, ale nemůžu kvůli tomu přestat fandit někomu, komu fandím už léta.....
A když je diskuze v rámci slušnosti a ne nějakých vyšinutých komentářů, je to, myslím, ok.
Takže tak to vidím já....;)
Reagovat
dadaft
Barbara a její neskutečné "čudlíky" ))))
***
Aga si to trošičku zkomplikovala, dobře rozjetý set mohl dopadnout všelijak ........ ale to by si to B. nesměla prohrát sama. ((
Reagovat
smazaný uživatel
chtel jsem to napsat sam, ale predbehl jsi mne..., no ale, Lepchenkovou vidim live po dlouhe dobe (ne-li poprve(?) - sam nevim) ale ty bradavky ma fakt luxusni :) ode dne dneska si ji pridam do fanklubu, jeste nevim kterou misto ni vyhodim, ale ona si to misto zaslouzi..:)
Reagovat
dadaft
teď i luxusní, pohledný tenis...
Reagovat
dadaft
marná sláva, kraťasy Radwanské, to je kvalitka... ))
Reagovat
dadaft
taky Barbaru přidám do fanklubu. ))
Aleksandra Wozniak a Barbara Lepchenko - dvě hráčky, které hrají tenis jaký mám rád - dokáží hrát útočně, ale nejdou do útoku úplně bezhlavě, je tam i mezihra...
zkrátka si to umí rozehrát až k winneru.
oběma přeji světovou čtyřicítku, minimálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem zatím pouze druhý zápas, tak něco k němu.
Serena dnes nastoupila do prvního setu od počátku koncentrovaná a s vysokým nasazením. Hrála s velkým počtem winnerů a dařilo se jí i na returnu. Na servisu jí to tam padalo. Když potřebovala, tak si dokázala pomoci výborným prvním servisem. Masha nevstoupila do setu nejlepe, nedařilo se jí na returnu, dost se vyhazovala nebo míče zabíjela do sítě. Nemohla se opřít většinou ani o servis, oproti finále Stuttgartu ji nešlo druhé podání. Takže první set opanovala dominantně Serena.
Tento stav se přenesl i do začátku druhého setu, kdy Masha ztratila hned na začátku své podání. Serena poté potvrdila na 2:0. Poté se ale Masha zvedla, zabojovala a získala na svém servisu hru a v následující gamu sebrala Sereně podání a vyrovnala stav na 2:2. V následující hře si ovšem opět nedokázala udržet podání. Na Serenu sice začala dopadat krize, trápila se na podání a začala vyrábět UE. Dokázala si však už do konce utkání podržet servis i přesto, že čelila několika brejkům. Za stavu 3:5 šla Masha podavat na udržení v setu. Serena se dostala na stav 0:40 a druhý Matchpoint již proměnila a dovedla zápas do vítězného konce.
Ze zápasu mám smíšené pocity, první set plný výborného servisu a winnerů Sereny oproti trápící se Mashe. Druhý set byl nepohledný, Masha se sice trochu zvedla, ale nestačilo jí to na obrat. Sereně odešel servis a vytvářela hloupé chyby, v důležitých momentech to však dokázala urvat.
Reagovat
Heather_Fedex
tenhle zapas nema zmysl vic opisovat. strasne jsem zklamana, jak to maria posrala.
doufam ve finale williams vs azarenka. tam by bylo dost tezke urcit vitezku
Reagovat
smazaný uživatel
No, posrala. Ono také může zahrát tolik, co jí dovolí soupeřka.....Ale také bych byl raději za vyrovnanější duel a pohlednější tenis hlavně ve druhém setu. Možná se na Mashe podepisuje i ta šňůra výher v řadě, kterou nad ní Serena má. Jinak já jsem ale z vítězkou utkání spokojen, v tom se asi neshodneme:)
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k tomu, ze bych rada videla Serenku jako "Smouli kralovnu Madridu", jsem take navysost spokojena. Videla jsem az zaver, takze take spis jen s vysledkem.....:-) A jsem zvedava na podrobnejsi komentare holek ohledne klouzani a problemu s povrchem.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zase rád. Uječená Marfuša je absolutní top špice z tenistek, které nesnáším. Díky nechutnému a nesportovnímu řevu, který bezdůvodně vydává při každém úderu. Jak někdo normální může tomuto zjevu fandit?
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem také zvědavý na jejich komentáře. Ale holky jsou nějak všeobecně diplomatičtější, zatím jsem slyšel od nich komentáře proti, ale né v takovém stylu jako u mužů. Ovšem mužský tenis je přeci jenom od toho ženského dost odlišný, takže jim to může víc vadit, ale to jenom spekuluji.....
Reagovat
Heather_Fedex
ted jaksi porusujes sve zasady....tohle neni clanek o ujecene marfusi ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale JE to jen spekulace. :-) Holky se hybou pri hre take a navic, znas jejich hlavu. Pokud povrchu ( a doslova cemukoliv jinemu) neveri, sesype se jim cela hra.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. O čem je text článku? Problém s nervy? Madrid není Stuttgart, i ta tvoje úžasná dvojka občas vyteče, její výpadky všichni známe.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, chápu, jak to myslíš.:) Ale já jsem si zrovna vybavil Nadala, který má hru na antuce vyloženě postavenou na vysokém zrychlení a tam je to riziko zranění větší. Od holek v tenise nemůžeš většinou očekávat, že budou lítat ze strany na stranu, dělat při úderech otočky a zase běžet jinam. Hrají trochu jinak. Ale i na nich, zejména v prvních kolech, bylo vidět, jak si tu antuku testují, zkoušejí, co si na ní mohou dovolit. Ale připadne mi, že jsou více smířené a dokáží se možná lépe adaptovat. Řeknou si, je to tak a tak, někde je antuky více a někde méně, tak holt uvidím, co z toho bude. Ale to se jen dohaduji, uvidíme po turnaji, možná se jenom nechtějí dostávat do nějakých střetů a pak projeví své názory. Ale zatím jsem ani od těch, které už vypadly, nezaznamenal nějaké dramatické výlevy.....
Jinak pro mě jako pro diváka je to změna k lepšímu. Líbí se mi to. Míček je opravdu lépe vidět a modrá se mi líbí. Pořadatelé by však měli zajistit, aby ta antuka byla co nejbezpěčnější.
Reagovat
smazaný uživatel
k holkam - jsou obecne univerzalnejsi a cele jejich mysleni je jine. Jsou schopne hrotit sve problemky - hysterky, herecky, manipulatorky, ;-) ale v globalu jim chybi ta klucici razance, agresivita, vlastne i vyhranenost, mas pravdu. :-) Taky to neni jejich historicka ani biologicka uloha....
Modra - vyrostla jsem na oranzove cihle a jsem celkem konzerva... :-) Jako hrac rozruch chapu, ale jak se postupem casu prelevam v toho divaka... souhlas, naprosta balada! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
S těma holkama jsi to vystihla naprosto přesně.:)
Já jsem taky takový konzerva, náhlé změny zažitýchv věcí nemám moc v lásce. Takže pocity tenistů a reakce úplně chápu a doufám, že to všechno dojde k nějakému uspokojivému řešení pro všechny zúčastněné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale z pohledu diváka mi to prostě vyhovuje.:)
Reagovat
Heather_Fedex
jak ja ten serenin sevis nesnasim....
Reagovat
Heather_Fedex
a return taky
Reagovat
dadaft
my name is Serena Williams.
I am a tennis machine.
)))
Reagovat
Heather_Fedex
chtela bych letos videt souboj 2 masin- tedy victorie a sereny...
Reagovat
Heather_Fedex
vypada to, ze dnes nepostoupi ani 1 hracka, kt. fandim
Reagovat
dadaft
jj, život je někdy pes.
Reagovat
dadaft
no tak Marie, nejsi žádné béčko, zaber...
Reagovat
Heather_Fedex
tak to byla rychlovka
Reagovat
dadaft
ženský tenis je holt plný překvapení.
že se Na Li zvedne z 0:4 jsem nevěřil.
že Mária takhle projede první set, taky ne. ))
Reagovat
dadaft
UEÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Mariééééééééé
co s Tebou jééééééééééé?????????
Reagovat
Heather_Fedex
je to temer ten samy zapas jako loni ve standfordu. proste marii tam nepada nic, serene vsechno
Reagovat
Heather_Fedex
serena tohle vyhraje za rekordne kratky cas.
Reagovat
Heather_Fedex
i wozie hraje proti serene mnohem lepe nez masa
Reagovat
dadaft
no konečně pár míčků, které jsem čekal......
brejk!
Reagovat
dadaft
))
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted maria hooodne prekvapila....jeji typicka hra na returnu zauradovala naramne
Reagovat
dadaft
chci třetí set.
Reagovat
Heather_Fedex
ja uprimne ani moc ne. kvalitove zapas o nicem. to by musel maria zmenit dnes svoji hru od zakladu...
Reagovat
Heather_Fedex
to co maria dnes vyhazuje, to je neuveritelne....dokonce ani proti vice na ao se tolik nevyhazovala
Reagovat
Heather_Fedex
uz uz se zdalo, ze maria servis obhaji, ale zase nic. mam pocit, ze dnes bojuje vic sama ze sebou nez ze serenou, zvlast v tom 5. gemu 2. setu to bylo videt, kdyz kazila i rutinne udery
Reagovat
dadaft
jsem věčný optimista. maria vydře druhý set a pak uvidíme rozhodující set brutální kvality...
Reagovat
Heather_Fedex
i kdyz ma maria nejake zablesky na returnu, tak na servisu je to velke bida.
Reagovat
dadaft
teď je to děsný tenis.. caro x serena bylo lepší.
Reagovat
Heather_Fedex
opravdu des-bes. bud eso nebo dvojchyba, bud vitezny retturn nebo zkazeny return. ja vim, ze dlouhe vymeny nejsou domenou pro ani 1 hracku, ale i tak... verim, ze serena brzo ukonci mariiono trapeni. a sice, sama si dost zbytocne komplikuje hru na servisu.
Reagovat
dadaft
jj, záblesky...
teď Serenu nekompromisně rozebrala.
Reagovat
Heather_Fedex
tohle uz masine neutece...
Reagovat
Heather_Fedex
herne i vysledkove identicke se zapasem ve standfordu loni
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase její servis líbí....
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase ten její servis a return líbí....
Reagovat
Heather_Fedex
vzhledem k tomu, ze serene fandis, tak ovsem, ze se ti libi ;)
Reagovat
Heather_Fedex
znovu se ukazalo, ze psychika hraje u zenskych meskutecniu roli. v 2. sete hrala vika tak leda-bylo, kratsi udery. naproti tomu na hrala svoji oblibenou rychlou hru a nebyt dvojchyb, tak si vika na returnu ani neskrtla. ve 2. sade v 1. gemu pokracovala na v jizde. sebrala bielorusce podani a zdalo se, ze vika je uz frustrovana. jenom ze pak prisel obavanej zlom, kratsi udery, mene agresivni servis+ chyby a nastal problem. vika pridala na agresivite a ziskala uderovou jistotu. set ziskala a na byla na dne, co se jasne odrazilo i na zacatku 3. setu. vice to tam padalo a li zacala delat sve typicke chyby. 4:0 a vse se zdalo byt jasne. ale pak se na zvedla naopak vika byla jako na houpacce. znizeno na 4:3 a na citila sanci. 8. gem byl extremne dulezity, pritoze kdyby ho na ziskala, znamenalo by to serii 4 prohratych gemu pro viku (dalsi dukaz toho, jak je zenska psychika kolisava) ale nestalo se tak. 5:3 a na uz nemela mentslni silu na udrzeni se. celkove to byl pekny zapas, zejmena ve 3. setu tam byly vyrovnane vymeny. velka skoda pro cinanku, ze letos ty vypjate zapasy nezvlada. ale dnes ji omlouva jedine to, ze proti stala masina zvana victoria azarenka.
Reagovat
Heather_Fedex
je tam dost chyb, moc se omlouvam ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to není portál o chybách, ale o tenise a až na pár rýpalů, to nikdo neřeší.:)
Díky za report, zápas jsem nestihl, teď se na něj podívám ze záznamu, než nastoupí Lucka.
Reagovat
Heather_Fedex
dik, oskare ;) no nekteri lide (broz) si na pravopisne strance opravdu zakladaji. jeste mne zbuzeruje zato, ze jsem psala prispevek o zapase, kt. s timhle clankem nemel nic spolecneho ;PPP
Reagovat
smazaný uživatel
asi je to jeho způsob, jak dává najevo, že sem stejně chodí rád.:) Já už také dostal "vynadáno", že jsem napsal Anna, místo Ana Ivanovic:)
Ale zase o žebříku a vysílání na satelitu má přehled....
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz da na winner, tak to je fantazie. bez vetsich okolku primo k lajne. klepu na drevo, zatim ji to tam pada. ja fandim cinance uz jen z toho duvodu, ze urcite nechci dalsi zapas radwanska vs azarenka
Reagovat
dadaft
jj, Vika má potíže...
come on Na Li.
Reagovat
Heather_Fedex
li hra naramne, jen nesmi polevit...
Reagovat
Heather_Fedex
jsem to zakrikla....
Reagovat
Heather_Fedex
presne toho jsem se obavala...
Reagovat
dadaft
uvidíme.
ale tři sety nejsou vyloučené. ))
Reagovat
Heather_Fedex
jak to 1. sade na padalo vsechno, tak ve 2. sade ji to od 2. gemu nepada nic...
Reagovat
dadaft
Vika tam teď sází jeden jedovatý úder za druhým. těžká věc.
hlavně v klidu nálinko. ))
ještě se to dá.
máš na to.
vždyť víš...
Reagovat
dadaft
pojď pojď!!! zkus to!!!
***
ajaj, špatná volba směru...
Reagovat
Heather_Fedex
kez by platilo to, ze kdo vyhraje 1. set, vyhraje zapas...
Reagovat
dadaft
jeden zahozený nalitý míč, jeden pokus o winner přímo z returnu, který nevyšel, dvě UE...
mno, začátek třetího setu asi ukáže, jak a co se bude dít....
Reagovat
Heather_Fedex
co to zase provadi???? zase se psychicky slozila, stejne jako proti agniezce nedavno a stejne jak proti kim na ao...
Reagovat
dadaft
dobrý tenis...
Reagovat
Heather_Fedex
pry "shit!" ;))))))
Reagovat
Heather_Fedex
reknu jenom jedno: victoria je jednickou zaslouzene...
Reagovat
dadaft
hmmmmmmmm. Aza - Li 2:0 ve třetím ....................
Reagovat
dadaft
na tomhle povrchu je hra do protipohybu extrémně účinná...
***
a s utkáním je konec (((
Reagovat
Heather_Fedex
a zase dalsi katastrofa. agniezka si zacne balit kufry driv, nez nastoupi na kurt proti ni
Reagovat
dadaft
no, možná, že modrá antuka jí dá šanci. pokud bude hrát jako liška podšitá a rozhýbe Viku, tak kdo ví ..... ?
Reagovat
dadaft
že by zázrak???
Na Li teď odehrála gem jako v prvním setu.......
***
máš zvuk?
Reagovat
Heather_Fedex
ten 5. gem uhrala li pekne
co se tyce agniezky, tak nejsk moc ji neverim. uz tech porazek bylo letos hodne. kdy se to zastavi, tezko rict. v kazdem pripade, vika bude na koni
Reagovat
Heather_Fedex
nemam zvuk...jaksi jim to hapruje :(
Reagovat
dadaft
bojuj Na!
jestli tohle otočíš, budeš mít v semi křídla....
Reagovat
dadaft
_
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted li zabojovala, ale porad jsou tam 2 ztracene podani. a muze jech byt jeste vic..
Reagovat
Heather_Fedex
ted castecna nadeje. ale jeste 1 brejk tam porad je...
Reagovat
Heather_Fedex
to snad ne. li mnela obrovskou sanci ale bohuzel...
Reagovat
dadaft
šance tam byly.
ale neproměňovat proti Azarenkové brejkboly se nevyplácí...
dobrý mač. ))
Reagovat
Heather_Fedex
li to proste mentalne nezvladla. vika ma nejlepsi hlavu ze vsech, proto je liderkou
Reagovat
dadaft
ale nahoru jde.
před dvěma měsíci by ve velkém stylu byla schopná odehrát dva tři gemy...
***
ale teď Serena - Maria.
masakr...
Reagovat
Heather_Fedex
to teda....
Reagovat
smazaný uživatel
Už je znám rozpis zápasů na zítra. Všechny čtvrtfinálové duely by měl vysílat Eurosport.

První dva zápasy na centrkurtu jsou Azarenka vs Na Li a poté nastoupí Serena vs Masha. Vysílat se začíná v 10:50 na Eurosportu 2 s tím, že od 12:00 se vysílání přesune na Eurosport 1.

Od 16:00 jsou naplánovány na kurt č. 3 zápasy Radwanska vs Lepchenko a zakončují Stosur vs Lucka. Tento přenos začne v 16:00 na Eurosportu 2 a v 17:30 by se mělo přejít s vysíláním na Eurosport 1.

Tak doufám, že už to tak zůstane a budou mít diváci možnost shlédnout vše. Jinak Serena zase bude nastupovat zhruba asi jako dnes, tak doufám, že se nějak probere a zkoncetruje, aby se rozehřívala maximálně tři hry a my mohli sledovat snad pohledný zápas. I když hlodá ve mmě takový červík, že tady plno lidí píše, že se dá očekávat zajímavý zápas, tak aby to nebylo celkem jednoznačné na jednu nebo druhou stranu......
Reagovat
smazaný uživatel
Masha dnes odpočívala....
Reagovat
dadaft
jj, je to dobré. bál jsem se, že uvidíme jen jedno QF, ale nakonec uvidíme všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal, zápas se mi líbil. Odešel jsem ve 3. setu za stavu 3:0 pro Serenu. Od stavu 2:2 ve 2. setu se ten zápas začal trochu lámat. Serena se lépe chytla na servisu, returnu a vůbec ve všem. Pak už je proti ní těžké hrát. Přesto jsem rád, že Caro ukázala, co umí. Ten první set byl opravdu z říše snů. Je pravda, že se Sereně tolik nedařilo, ale Caro hrála mimořádně chytře a myslím, že zvolila podobnou taktiku jako v Miami. Navíc jí skvěle vycházel servis, return, winnery z forehandu a taky měla kousek štěstí. Prohra určitě zamrzí, ale nakonec ten Madrid nedopadl špatně. Když si vezmu, co všechno Caro prožila v 1. kole, tak se to musí brát pozitivně. Jsem rád, že to zranění kotníku nebylo vážné a Caro mohla pokračovat. Ve 2. kole se úspěšně popasovala s velmi dobrou soupeřkou a pak uhrála set proti Sereně... Teď Caro načerpá síly na další turnaj a věřím, že to půjde. :)

Jinak přeju brzké uzdravení Lucce Šafářové! Je škoda, že nemohla nastoupit. Masha určitě chtěla postoupit po vítězném zápase... Teď bude odpočatá na Serenu, tak uvidíme. Masha a Serena jsou podle mě zárukou toho nejlepšího tenisu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně ten první set přišel spíše jako ze špatného snu:D Jsem rád, že ti Caro udělala radost tím, že ukázala, co umí. Ale já bych raději chtěl, aby ukázala co umí proti "standartně" hrající Sereně. Píši "standartně", nemyslím např. formu z Charlestonu. Myslím, že o tom, která z hráček rozhodla, jak bude vypadat první set svědčí počet W/UE: Serena 12/13 a Caro 7/3.
Nepochop mě špatně. Caroline hrála dobře, dneska mimořádně dobře vzhledem k poslední době. První set vyhrála po právu, o tom žádná, ale mě by více potěšilo, kdyby o prvním setu rozhodly vítězné míče a ne UE Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, ten první set byl hrůza, takhle hrozně jsem teda Serenu hrát dlouho neviděl a nepamatuji si, zda vůbec někdy. Na servisu bída, když se nevyhodila, tak to narvala do sítě, ta snad vstala hodinu před zápasem. Caroline stačilo, udržet míč v kurtu, ale získala s takovým skóre získala po právu. V druhém setu se Serena začínala probírat a přebírat režii do svých rukou. Zlepšila servis, zpřesnila údery a dotáhla zápas k vítězství. Caroline ovšem nehrála také zle, celkem slušně na servisu a i na ni celkem dost winnerů.
Winnery/UE v jednotlivých setech:
Serena: 12/13; 16/6; 15/7
Caroline: 7/3; 3/6; 7/8
Jenom doufám, že si Serena vybrala svůj hrozný den v turnaji a nastoupí proti odpočaté Mashe probraná a v jinem stylu než dnes. A doufám, že uvidíme v případě těchto dvou pěkné utkání plné winnerů, kvalitních servisů a ne mo UE.
Reagovat
smazaný uživatel
"ale získala s takovým skóre získala po právu."- Co jsem to zase napsal?
Chtěl jsem napsat, že Caroline získala první set s takovým skóre zaslouženě.
Budu to po sobě muset číst.....
Reagovat
Fandina
a zítra na Sam ... přeji dobrý servis a to ostatní taky ... pojď pojď pojď
Lucka se dneškem zase posunula v žebři, je už na 68 místě a jestli dá Sam, tak to bude 61 nebo 60 a pak zase může jít výše ... tak přeji úspěch a těším se na další mače ... Lucie jen tak dál ... jeď jeď jeď
Reagovat
pepin
Ahoj, tak ten tenis, vlastně žádný jsem neviděl, ale jak to čtu, musel to být hezký zápas. Doufejme, že to Lucce vydrží, když nám ta Péta zmizela.
Reagovat
Fandina
Ahoj. Hezká zápas to byl, Lucie ho vyhrála dobrý výkon, ale tak jednoduché to nebylo. Ve druhém setu šla podávat za stavu 4:3 přišla o servis a pak od stavu 4:5 pořád doháněla a odvrátila dva setboly a v TB už zase prohrávala 0:4 nakonec to vyhrála, byly to nervy i vzrůšo a to přitom Makarovová solidně útočila, ale Lucii pomohl servis a esa. Tak jsme jí nakonec i viděli v telce a pokud bude hrát jako dnes, tak se máme těšit na zápas se Sam. Tak alespoň tak. Lucie celkem pěkné nervy, uvědomila jsem si, že je vlastně GS vítězkou v deblu na antuce, tak něco umět musí i důležité situace už musela zvládat a finále Fedu vloni v Moskvě odehrála debl s Květou super, taky záhul na důležitost a nebyla to její oblíbená antuka. Tak Luci ať máme komu fandit ... pojď pojď pojď ... dál
Reagovat
pepin
Tak já Ti děkuji, zítra to snad již uvidím a vedle se nenech rozhodit, četl jsem to s tím Nadalem.At je to jak to je, měl říci po prvém zápase, at to dopadne jak dopadne, já tady končím a víckrát nepřijedu pokud tady bude modro. Konec. Takhle to vypadí hodně blbě.
Reagovat
Heather_Fedex
v 1. sade jsem videla jenom posledne 2 micky. a zbytek, co jsem videa, bylo v rezii sereny, zejmena 3. set, kde si caro na returnu ani neskrtla. je hezke od carol, ze se snazi hrat agresivnej, vic si vstupovat do dvorce a tak, ale nikdy to proste nebude prirozene. nema to prirozene zrychleni v ruce jako maria nebo serena. hrozne moc se tesim na zapas medzi mariou a serenou.
Reagovat
VlS
v dalších dvou už nedala Caro šanci. Jak říká Vlk, v prvním ještě asi hlavou nakupovala. Tak uvidíme zajímavé QF Maša - Serena. Škoda, že Lucka onemocněla, ale druhá Lucka nám dělá radost.
Reagovat
jranda
Dobře Lucko, jen tak dál. Blahopřeji.
Jestli jste si nevšimli, název článku výše je Češky v Madridu. Tak co sem pletete Serenu a Caro?
Reagovat
VlS
To je normální - na nejvyšším článku se komentuje, protože k těm dole se už nikdo nevrací. Nebo ty tady vidíš článek ke Caro nebo Sereně?
Reagovat
Heather_Fedex
a nemohl bys tohle vysvetlit i brozovi, at porad neprudi??
Reagovat
smazaný uživatel
Ono by bylo lepší, přečíst si taky obsah toho článku... Ne jenom titulek. :D
Reagovat
VlS
pán to psal v okamžiku, kdy v článku nebylo nic o Caro a Sereně. Asi je tu nový a neví, že články se v průběhu dne rozšiřují o aktuality. Otázka je, jestli je to tak lepší, než přidávat nové články, ale to je na dlouhou debatu. Mě používaný způsob nevadí.
Reagovat
dadaft
souhlas. rozšiřování článků je v pohodě, aspoň je diskuze na jednom místě. kdyby byl o každém zápase nový článek, byl by to chaos.
navíc co se odehraje na turnajích v jeden den spolu prostě souvisí...
Reagovat
Madrileno
jedem, Sereno. Doraz ji :-)
Reagovat
Bob
dorazila
Reagovat
Madrileno
to je dobre :-)
Reagovat
Heather_Fedex
nevypada to pro woz dobre...
Reagovat
Heather_Fedex
caro to zvladla ale mnela ksem pocit, jako by ji na ten volej nahrala...
Reagovat
Heather_Fedex
caro kupi chyby...snazi se hrat agresivne, ovsem neni na to zvykla...
Reagovat
Heather_Fedex
vidite to same, co ja???? 6:1 pro caroline!!!!
Reagovat
VlS
ještě něco víc. Caro hraje tak, jak jsem ji neviděl hrát nejmíň rok, pěkně z ostra. Serena jí pomáhá UE a síť má Caro snad podplacenou. Ale vyhrála první set úplně zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ted viděla jen konec setu, jsem docela překvapená zatím jednoznačným průběhem, aspon podle výsledku to tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně! Serena se nasupila a teď pojede jako býk! :-) Ale těžko tipovat, kdo vyhraje... Bude to vyrovnanější, než se zdálo před začátkem.
P.S. Chtěla bych se umět takhle "rekonvalescentovat" jako Caro, když si vymknu kotník... :-)
Reagovat
VlS
Adam s Montym tě sežerou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nesežerou. :) Je to pěkný zápas, Caro hraje moc dobře. Ve 2. setu se už Serena zvedla, takže to je pro Caro samozřejmě těžší... Bohužel musím za chvilku odejít, takže třetí set asi nedokoukám do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) no, co se dá dělat...

Ale bude to ještě hodně zajímavý, jsem zvědavá, s jakou taktikou se k tomu holky postaví. A zdá se mi, že Serena má dnes nějak málo es...
Reagovat
r176
jen tak dal!!gratulace
Reagovat
Heather_Fedex
lucka to nakonec cely vyhraje...
Reagovat
gigin
ale nepovídej !! :-)) To už jsem někde četl :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hrala fakt dobře :) ... ale Maria hraje ještě lépe.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist