Challenger v Prostějově oživí Španěl Verdasco

1. 6. 2012, 19:48
Aktuality 11
Bývalý sedmý hráč světa Fernando Verdasco přijede na tenisový challenger Czech Open do Prostějova. Španěl dnes vypadl z French Open a podle dohody s organizátory by měl hrát od 4. do 9. června na Hané.
Profily hráčů
Fernando Verdasco

Španělský tenista, sedmý ve dvouhře z roku 2009, měl na Czech Open připravenou volnou kartu. "Jsme s ním domluveni, že pokud v Paříži vypadne, je připraven v Prostějově startovat, což ve čtvrtek potvrdil na jednání s jeho manažerem Jaroslav Navrátil v Paříži," řekla ČTK ředitelka turnaje Petra Píchalová-Langrová. 

Osmadvacetiletý Verdasco dnes prohrál na Roland Garros pětisetovou bitvu s Italem Andreasem Seppim, a tak může příští týden přijet do Prostějova.

V turnaji dotovaném částkou 106.500 eur se objeví vyjma Tomáše Berdycha, který jakožto sedmý hráč světa challenger hrát nemůže, ostatní přední Češi v čele s Radkem Štěpánkem. Chybět nebudou ani Lukáš Rosol, trojnásobný vítěz Jan Hájek a na další volnou kartu rovněž loňský nejlepší junior světa Jiří Veselý.

Tradiční exhibici před sobotním finále obstarají bývalé australské hvězdy. Na kurtu se objeví wimbledonský vítěz z roku 1987 Pat Cash a Mark Philippoussis, jenž si zahrál finále ve Wimbledonu 2003 a na US Open 1998.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takováto vystoupení hvězd na challengerech většinou končí shrábnutím tučného startovného, hladkou porážkou v 1.kole a velmi rychlým odjezdem, ale třeba tohle nebude ten případ....
Reagovat
Roger_Federer
souhlas, dokonce i Tomaš Berdych nam to už parkrat v Prostejove předvedl a vypadl ve 2 kole a to je domaci hrač..
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli prijede, tak to odchodí. Nevidim duvod proc by se mel namahat, kdyz je potreba uhrat vysledky na trave. Ale asi pripluji spešl kaprici, kdyz se tam ukaze.
Reagovat
smazaný uživatel
V pozápasovem interview o challengeru nebylo ani slovo, řikal,že rovnou pojede do Londyna aby se pořadadně připravil na Wimbley a olympiadu.., trošku to zavani kachnou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super přemýšlím že bych zajel
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeer ... nevite, zda je nejaky vstupny na challenger???? V Praze nebylo .. tak predpokladam, ze v Prostějově by taky nemuselo .. ale zase, když přijede Verdasco :o))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych rád věděl a hlavně když přijedu v sobotu, aby bylo vůbec nějaké místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se jen špatně díváme, na webu je "vstup volný"
Reagovat
smazaný uživatel
U nás v Prostějově vždybyl volný vstup :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky moc za info :))) ja kvuli anbitemu programu mohu jet z Phy pouze jen ve středu, takže už by mohli dat rozpis zapasu, abych tam nejela zbytecne ten nekolik hodin :o)))
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se těším až ho uvidím.. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist