Cibulková kvůli zranění achilovky netrénuje. Turnaje na trávě jsou v ohrožení

11. 6. 2013, 09:05
Aktuality 7
Slovenská jednička Dominika Cibulková kvůli zranění Achilovy paty po French Open už druhý týden netrénuje a ohrožen je její start na turnajích na trávě. Na kurt se má vrátit nejdřív o víkendu, příští týden by pak měla startovat v nizozemském Hertogenboschi.
Profily hráčů
Dominika Cibulková

Dominika Cibulková se od lednového finále v Sydney ani jednou nedostala do čtvrtfinále a i když žádný zápas nevzdala, prý už čtvrt roku bojuje s bolestí Achilovy paty. Po návratu z pařížského grandslamu, kde vypadla ve 2. kole s Erakovicovou, vůbec netrénovala a pouze 'si užívá' dny volna.

"Od návratu na Slovensko jsem nevzala raketu do ruky. Už od turnaje v Indian Wells a vlastně už i o pár týdnů déle mě sužují problémy s achilovkou na levé noze. Pořád jsem hrála přes bolest. Ale kdybych teď měla jít na turnaj, nemohla bych nastoupit. Už jsem s tím nemohla dál pokračovat, aspoň že ťed vyšly dva týdny volna," píše Cibulková na svém webu domicibulkova.com.

"Když jsem se vrátila domů, šla jsem hned k doktorovi Vladimíru Luptákovi a našel vážnější problém. Achilovku musíme dát dokupy, protože mě začala bolet už opravdu hodně. Chodila jsem na rúzné procedury, píchali mi plazmu, nebyla to sranda," popisuje čtyřiadvacetiletá Slovenka, jejíž start příští týden na trávě v Hertogenboschi je ohrožený. 

"Můj start v Nizozemsku je otevřený, ale věřím, že ho stihnu. Zranění budu léčit určitě až do pátku. To už pak budu dva týdny bez tenisu, ale nechci tam ject za každou cenu. S trenérem Liptákem doufáme, že poprvé si zatrénujeme v sobotu. Zkusíme kurty v Kopčanech. Uvidíme, jak tam bude. Vše se bude odvíjet od nohy," dodala světová osmnáctka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Mayo
však je aj tak jalová na tráve (síce ako všade) :D nebude mi chýbať
Reagovat
kada.tom
souhlasím :-D její tenis se mi vůbec nelíbí a i lidsky je mi děsně nepříjemná ... klidně by mohla "stonat" delší dobu, než je sezónu trávy :-D
Reagovat
Sonja
No jo, gloryhunter Mayo fandí jen těm nejlepším...
Reagovat
Mayo
Sonja to čo ? :D
Reagovat
Sonja
Ty šatky, co má na fotce, mi připomněly Domčin ďábelský výkon loni v Miami proti Vice, kde je měla na sobě:
http://www.youtube.com/watch?v=CjVWBx1TusI
(skvělý výkon + hodně jí slušely!)
A jinak přeju, ať jsi co nejdřív fit, Cibulko;-)
Reagovat
VlS
Jo, ten zápas byl super, já jsem ji taky neměl moc rád, ale tam mě docela přesvědčila. Prala se jak divoká kočka, úžasně bojovala a od tý doby ji tu a tam trochu fandím. Tak teď jí přeju hodně, ať se dá do pořádku, achilovka je mrcha, já jsem po dvou operacích achilovky skončil s aktivním sportem ( řekli Mi, že jestli si ji urvu ještě jednou, tak nebude co sešívat) , ale ruptura byl následek chronického zánětu, ne prvotní příčina. Bolí to hrozně a vím jak si člověk obouvá boty se slzama v očich.
Reagovat
Fandina
přeji brzké uzdravení a aby to nebylo nic dlohodobějšího. Jinak když teď byla na RG, viděla jsem Dominiku když hrála s Bárou Záhlavovou debla proti Penetě s Kuzněcovou, které byly nad jejich síly. Škoda, ale tam měla Dominika oblečené šaty s rozšířenou sukní a ty jí moc slušely. Normálně nosí ta probloužená trika, ale tyhle šaty námořnické barvy bych jí doporučovala, fakt jí moc sekly. Dominiko přeji uzdravení a ať se daří na kurtech. Podme!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist