Cibulková se po roce znovu odhlásila z turnaje v Praze

2. 7. 2010, 19:01
Aktuality 4
Dominika Cibulková se stejně jako loni neobjeví na tenisovém turnaji žen ECM Prague Open, který se letos na pražské Štvanici uskuteční naposledy. Slovenská hráčka, aktuálně 46. v žebříčku WTA, se odhlásila kvůli zranění třísel.
Profily hráčů
Dominika Cibulková

"Dostal jsem zprávu od WTA, že se vytáhla z turnaje kvůli zranění třísla," řekl ČTK ředitel turnaje Vladislav Šavrda. První informaci o zranění Cibulkové na pražském turnaji přinesl web sedmicka.cz. 

Jednadvacetiletá Cibulková měla hrát v Praze už před rokem jako nejvýše nasazená. Tehdy ale po postupu do semifinále Roland Garros nepřijela kvůli zranění stehenního svalu. "Nevím, jestli je Praha pro ni zakletá, ale nedá se nic dělat," konstatoval Šavrda.

Místo Cibulkové se do hlavní soutěže dostala Němka Tatjana Maleková (94. dvouhra WTA). Nasazenou jedničkou by od 13. do 19. července měla být česká hráčka Lucie Šafářová.

Šestý ročník turnaje okruhu WTA se uskuteční na antukových dvorcích u Negrelliho viaduktu naposledy. Na jeho pokračování chybějí finance a pořadatelé turnaj prodali zpět organizaci WTA. Pořadatelé plánují, že za rok obnoví tradici mužských challengerů ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda, na Domču jsem se těšil...
Reagovat
smazaný uživatel
já právě také, pro mě osobně byla společně s Luckou Šafářovou největším lákadlem:(
Reagovat
smazaný uživatel
jj přesně, ještě bych možná přidal Giselu Dulko či Alexandru Dulgheru... chystám se na Štvanici ve středu, určitě by měli mít lístky....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist