Čilič je bez superkouče. Společná cesta s Ivaniševičem se rozdělila

22. 7. 2016, 08:24
Aktuality 14
Chorvat Marin Čilič po téměř třech letech ukončil spolupráci se superkoučem Goranem Ivaničevičem, který mu předloni pomohl k triumfu na US Open. "Naši spolupráci jsem si neustále moc užíval. Goran mi pomohl dosáhnout spousty cílů," napsal Čilič na Facebooku.
Profily hráčů
Marin Čilič a Goran Ivaniševič

"Bohužel, ale už nespolupracuju se svým trenérem Goranem Ivaniševičem. Začali jsme spolu v září 2013 a od té doby jsme prožili spoustu úspěchů, zejména vítězství na US Open 2014," napsal Čilič na Facebooku.

 

"Pracovat s Goranem pro mě byla obrovská čest. Naši spolupráci jsem si moc užil a Goran mi pomohl dosáhnout mnoha cílů. Nyní se naše společná cesta rozdělila a já Goranovi přeju do budoucnosti jen to nejlepší," dodal sedmadvacetiletý chorvatský tenista bez dalších podrobností.

Pod vedením svého slavného krajana se Čilič připravoval od září 2013. Naposledy spolu byli před dvěma týdny ve Wimbledonu, který pro Čiliče skončil ve čtvrtfinále po prohře s Rogerem Federerem, byť nad ním vedl už 2:0 na sety. O víkendu pak pomohl Chorvatům k postupu do semifinále Davis Cupu na půdě Američanů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
Nola
spolupraca priniesla ovocie, dvaja sympataci, jeden tabor bude mat iste namietky :D, doping...... Tomas Berdych by urcite menil, radsej byt zapisany v dejinach ako drzitel GS ako uhravat pravidelne kvalitne vysledky na GS, snad sa aj jemu zadari....
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic prostě vypadá jako kriminální živel, viz fotka :-)
Reagovat
Lunej..
Mě by zajímalo, jestli ukončil spolupráci Marin nebo Goran, protože po posledním zápase s Rogerem, co tam Marin předvedl, bych se vůbec nedivila, kdyby si Goran chtěl uchovat ještě pár let života a řekl "už dost" :D
Reagovat
Krisboy
No Goran v tomhle ohledu nemá moc co říkat, sám si podobnejch zápasů prožil mraky...
Reagovat
Krisboy
Myslím, že Pete The GOAT by mohl o Goranovi vyprávět donekonečna...a nejen on...
Reagovat
smazaný uživatel
co předvedl? Zápas to byl Světový z obou stran.
Reagovat
Lunej..
Předvedl totální kolaps, zápas měl skvěle rozehraný a kdyby Rogera pak svými chybami nepustil do hry a ten toho nevyužil, bylo by vše jinak. Myslím, že jsem k hráčům tolerantní a chápavá, ale v tomto případě jsem měla chuť Marina zadupat do kurtu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já ne a to jsem měl na Mariana dost vsazeno. Rozhodovalo pár míčů jak ve 4. tak v 5. setu a oba ukázali ,jaké jsou extratřídy .Nepamatuji si ,že by Marian někde selhal,hrál to ,co mu soupeř dovolil.
Reagovat
smazaný uživatel
myslel jsem,že tam po zápase bylo nějaké extempóre s trenérem
Reagovat
Lunej..
Já mám tedy jiný názor, Marin hlavně v 5. setu promarnil několik jasných šancí, nehledě na to, že kdyby dotáhl 3. set, je po zápase. Ale to je jedno, kdyby nebyly ryby...... Jen Goran tam vypadal na kolaps, chvílemi měl hlavu dole a ani se nedíval, což se mu nedivím. A to ani nevím, kolik šedin mu zase přibylo :D
Reagovat
Lina
Ty si myslíš, že se nechá Roger, od něj často porážet? Chyba, to není Rogerův styl. :D
Reagovat
Lina
Tomáš bude, mít aspoň brzy trenéra. :) Možná?
Reagovat
Marduch
Tomeee!?
Reagovat
babolat.cz
!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist