Čilič kvůli zranění ramena nestihne ani domácí turnaj v Záhřebu

30. 1. 2015, 21:23
Aktuality 4
Vítěz US Open Marin Čilič nebude startovat na domácím turnaji v Záhřebu, kde mohl od pondělí útočit na pátý titul. Devátý muž světového žebříčku má stále potíže se zraněným ramenem, kvůli němuž vynechal už Australian Open.
Profily hráčů
Marin Čilič

"Mé zranění se lepší, ale ruka stále není dostatečně v pořádku, takže se budu muset léčit ještě o něco déle," uvedl Čilič.

Šestadvacetiletý Chorvat má za sebou životní sezonu, během které vyhrál tři turnaje, získal premiérový grandslamový titul a rok zakončil jako světová devítka. Jenže během podzimu se mu začaly zhoršovat problémy s ramenem, které ho zlobilo už cestou za triumfem na US Open, a do nové sezony 2015 ještě nezasáhl.

Letos tak zatím přišel o turnaj v Brisbane, Australian Open a domácí halové klání v Záhřebu, kde v letech 2009, 2010, 2013 a 2014 triumfoval.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bude zaujímavé sledovať, kedy sa vlastne vráti. Ťažko však od neho čakať úspešnú obhajobu pomerne veľkej porcie bodov za finále v Rotterdame, titul z Delray Beach a osemfinále z Indian Wells, dohromady 640 bodov.

Inak, trochu paradoxne sa v pondelok práve Čilič posunie na 8. miesto, hoci v Melbourne nehral, keďže Wawrinka titul neobhájil.
Reagovat
Davor1
ten posun je ale úplne nepodstatný, keďže týždeň nato po odpočítaní dobov za Záhreb sa zase dostane Stan pred neho...
Pre Čiliča obrovská smola, práve v Austrálii mal veľký priestor urobiť oproti minulému roku dosť bodov navyše, tie mu budú teraz do druhej polovice sezóny ohromne chýbať :/
Reagovat
tommr
k těm obhajobám musíš ještě připočítat titul ze Záhřebu. Cilic proto s největší pravděpodobností vypadne z první desítky ještě před IW ...
Reagovat
Stan_Borowitz
dobře.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist