Čilič si dá další pauzu, odhlásil se z Miami

20. 3. 2015, 16:33
Aktuality 10
Úřadující šampion US Open Marin Čilič se kvůli zranění ramena odhlásil z nadcházejícího turnaje v Miami. Chorvatský tenista přitom teprve minulý týden vstoupil po dlouhodobých problémech do sezony, v Indian Wells ale svůj první letošní zápas prohrál.
Profily hráčů
Marin Čilič

Desátý hráč světového žebříčku Marin Čilič měl problémy s pravým ramenem už v závěru minulého roku a zranění nestihl do začátku sezony vyléčit. Vynechal i březnový zápas úvodního kola Davis Cupu a o návrat se pokusil až nyní v Indian Wells. Po volném losu v prvním kole ale prohrál ve druhém s Juanem Mónakem. Jak dlouho bude tentokrát šestadvacetiletý Chorvat mimo hru, není zatím jasné.

Čilič, jenž měl v Miami kromě dvouhry nastoupit i v deblové soutěži vedle Juana Martína del Potra, je tento týden už třetím hráčem, který se z prestižního turnaje odhlásil. Na Floridě budou kvůli zraněním chybět i Nick Kyrgios a Richard Gasquet.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Permonik
A co takhle vskutku vtíravá myšlenka ( samozřejmě fabulující ) dopinku? Puerta vyhrál před nějakým časem Roland Garros, a pak už nikdy nic nezahrál. Jemu na to ovšem "přišli." Nechci nikomu sahat do svědomí,ale Marine, stoprocentně jsi byl vždy "cistý" jako bílý sníh, viď?
Reagovat
Permonik
Pardon, v roce 2005 Puerta prohrál finále RG s Rafaelem Nadalem. To ale v náhledu na celou věc nic nemění.
Reagovat
SwissMaestro
Podle mě ne. ATP nebo kdokoliv za tím je si nemůže být jistý, že se o tom ten sportovec jednou nezmíní médiím a to by teprve byl průser...
Reagovat
spaniel
Jak kdyby se to uz nestalo, ze...
Reagovat
smazaný uživatel
To je daň za používání extremně tuhých monovláken Luxilon, kombinací s tuhými raketami, které přenášejí velké množství vibrací do ruky. Snaha hrát co největší spin s max. power trochu kosí hráče.

Takový Roger, který má hlavní střívko s nízkým napětím, je v pohodě a je "starý pán". Nadal nebo del po, kteří používají fullbed, jsou zdecimovaní.

Mohl by přijít někdo s něčím komfortnějším
Reagovat
PH94
Achjo :/ A co Del Potro? :) Bude teda hrát?
Reagovat
Cico93
bude
Reagovat
PH94
Konečněě :)
Reagovat
FandimRF
to budou zas jen takový planý silácký sliby... teď měl taky hrát a nakonec si nadělal do gatí a raději to vzdal. Už je marnej a hrát na to mezi těmi top hráči nemá nárok.
Reagovat
FandimRF
Štepánek taky pindal jak bude hrát už v únoru a nějak skutek utek...teď mlží o RG a to nakonec bude kdoví jestli si myslím...
Tyhle lemry, chcipaci by meli radsi tenis uz davno zabalit, když na to fyzicky nemají a raději zkusit dělat nějakou normální práci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist