Čilič si krátce před 36. narozeninami zahraje po dvou letech ve finále

23. 9., 19:24
Aktuality 0
ATP HANGZHOU - Pět dní před 36. narozeninami se chorvatský tenista Marin Čilič probojoval do finále turnaje v čínském Hangzhou. Bývalý třetí hráč světa porazil Američana Brandona Nakashimu 6:4, 7:6 a po dvou letech si zahraje o titul. Na okruhu ATP dosud posbíral 20 triumfů včetně vítězství na US Open v roce 2014.
Marin Čilič (© ČTK / imago sportfotodienst / IMAGO)

Čilič je nyní v žebříčku na 373. místě a v Hangzhou startuje na divokou kartu. Na ATP Tour hraje poprvé od únorového turnaje v Buenos Aires po vleklých problémech s kolenem.

Ve finále bude jeho soupeřem šestý nasazený Zhizhen Zhang. Deblový partner Tomáše Macháče porazil v čínském souboji krajana Yunchaokete Bu 7:6, 6:4. Dosud poslední titul Čilič získal před třemi roky v Petrohradu, sedmadvacetiletý Zhizhen Zhang bude v premiérovém finále útočit na premiérovou trofej.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist