Další truchlení pro Sabalenkovou. Ve věku 42 let měl spáchat sebevraždu její přítel Konstantin Kolcov

19. 3., 08:18
Aktuality 108
Světová dvojka a vítězka Australian Open Aryna Sabalenková (25) znovu truchlí po náhlém úmrtí blízkého člověka. Necelých pět let po smrti tatínka přišla o přítele Konstantina Kolcova, s nímž tvořila pár již téměř tři roky. Bývalý běloruský hokejista, který nastupoval i v NHL za Pittsburgh Penguins, měl spáchat ve věku 42 let sebevraždu skokem z balkonu. Běloruská tenistka se navzdory tragické události zúčastní probíhajícího turnaje WTA 1000 v Miami.
Profily hráčů
Aryna Sabalenková se vyrovnává s dalším náhlým úmrtím blízkého člověka (© Profimedia)

Když bylo v listopadu 2019 Aryně Sabalenkové 21 let, zemřel jí ve věku pouhých 43 let tatínek Sergej. Měli společný sen - být v 25 letech světovou jedničkou a dvojnásobnou grandslamovou šampionkou. Oba velké tenisové cíle rodačka z Minsku splnila, loni v čele žebříčku WTA strávila 8 týdnů a dvakrát vyhrála Australian Open (2023 a 2024).

Nyní se však pětadvacetiletá Běloruska musí vyrovnávat s další bolestivou ránou. Ve věku pouhých 42 let měl spáchat sebevraždu skokem z balkonu její přítel a bývalý úspěšný hokejista Konstantin Kolcov. Vyšetřovatelé nemají podezření, že by se jednalo o násilný trestný čin. Pár tvořili od června 2021 a Sabalenková tak prožívala všechny své velké úspěchy po jeho boku.

Kolcov reprezentoval Bělorusko na olympijských hrách v letech 2002 a 2010. Tři sezony nastupoval v NHL za Pittsburgh Penguins. V roce 2008 vyhrál ruskou Superligu v barvách týmu Salavat Julajev Ufa, do kterého se nedávno vrátil jako asistent trenéra.

"S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřel trenér Salavatu Julajev Konstantin Kolcov. Byl to silný a veselý člověk. Hráči, kolegové i fanoušci ho milovali a respektovali. Konstantin se navždy zapsal do historie našeho klubu. Ať odpočívá v pokoji," píše se v prohlášení klubu Salavat Julajev.

Aktuálně druhá hráčka světa Sabalenková po lednové obhajobě triumfu v Melbourne prohrála dva ze čtyř zápasů. Naposledy minulý týden v Indian Wells vypadla v osmifinále s Američankou Emmou Navarrovou.

Za pár dní by měla navzdory tragické události vstoupit proti vítězce duelu mezi Simonou Halepovou a Paulou Badosaovou do dalšího turnaje WTA 1000 v Miami. Nebude se však účastnit tiskových konferencí ani během turnaje poskytovat rozhovory. Informaci přinesla americká televizní stanice Tennis Channel.

Kvůli úmrtí v rodině se v Miami nepředstaví ani světová osmička Markéta Vondroušová, která se vrátila domů kvůli poslednímu rozloučení s milovaným dědečkem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

108
Přidat komentář
farr
Jen další oběť chronické oknytýdy. U občanů ze zemí bývalého SSSR nic neobvyklého... Co tam máte dál?
Reagovat
Mony
Kdo ví?
Já si vyskočit z okna nedovedu představit...to bych se raději střelil do spanku, obesil nebo vypil kyanid
Reagovat
alcaraz.dva
S největší pravděpodobností v Miami sebevraždu neplánoval. Rozhodl se pod vlivem impulsu.V tu chvíli neměl k dispozici žádné jiné prostředky a neviděl jine řešení. Bohužel si jeho okolí nevšimlo, že má psychické problémy, nebo je nepovažovalo za vážné. Samozřejmě je to jen můj názor na základě dostupných informací...

POZOR!
Pokud se cítíte opravdu špatně a máte sebevražedné myšlenky okamžitě se obraťte na psychiatrickou pomoc a uveddte, že je váš stav akutní.
Reagovat
Mony
To opravdu ne..naštěstí jako věřící mám hodně naplňují život, který mi nerozhodili ani hackeři, kteří mi loni ukradli 0.67BTC, tedy milion
Reagovat
alcaraz.dva
Jj, já vím... lidé uvažující o sebevraždě se chovají jinak, ale inspiraci získávají mimo jiné z diskuzí, které jsou na první pohled neškodné... Zejména na jaře, velmi často teenageři...
Můj apel směřuje tam
Reagovat
farr
Kdo říká, že dobrovolně vyskočil sám. Tyhle podezřelé sebevraždy na východ od nás jsou na denním pořádku. Nebo třeba i takový Jan Masaryk by mohl vyprávět.... Možná se znelíbil Lukašenkovu politbyru. Kdo ví. Nic bych nevylučoval.
Reagovat
vavrinec
Co je to za existenci, ten "Vidite_mojeregistracebylauspesna". Není to, kdysi zde brutálně řádící, "Fulnek Ultras" ?
Reagovat
Krisboy
Myslím, že ne...StalinUltras měl jiná témata a jinej styl.
Reagovat
Sinuhet1
dovolim si tvrdit ze jeho styl byl nezamenitelny a hned bych ho poznal
Reagovat
Krisboy
Přesně tak, pochybuju, že by napsal takhle dlouhej přispěvek a ani jednou nepoužil výraz Ušáci. Navíc by si ho okamžitě našla jeho věrná Fandina.
Reagovat
Mony
Jinak..
Myslím, že to Aryna v Miami vyhraje, jako kdysi Rosol v Bukurešti, když mu zemřel během turnaje táta.
Reagovat
Mony
Ono pomáhá,když se člověk na Bigpointech tolik nestresuje a kouká na tenis trochu z povzdálí..
Proto i maminám to tolik jde
Reagovat
Mony
Jinak tleskám Aryně za profesionalitu
Trochu příklad pro naše holky
Reagovat
EllNino
Já myslím, že každej se s tím vypořádává po svém ... a pokud narážíš na Markétu, tak přece měla právo se se svým dědečkem rozloučit, život není jen tenis ...

Aryna nechce myslet na tragédii, tenis je jediné, co ji teď může udržet nad vodou
Reagovat
Mony
Já mluvím jen o profesionalituě, ne o charakteru...osobně jsem na Markétu nemyslel..Spíš Krejču,Mušku i mladé holky..ale vlastně Maky taky... ale vůbec ne ve zlém...jen ty kontrasty v přístupu a neříkám, který je lepší.
Reagovat
EllNino
a jaké kontrasty? co konkrétně holky dělaly kdy neprofi?
Reagovat
Mony
Já už to teď nedám konkrétně, ale přijde mi, že se pořád někde odhlasujou, skečujou nejsou schopné,kromě Plíškové hrát 2 turnaje za sebou nebo létat někam do Číny ,atd
Reagovat
Mony
A taky je to znát ve ctyřhrách..Mertens rikala, ze ji Aryna nikdy neodstoupila
Reagovat
EllNino
Odhlašují se, protože jsou pořád zraněné a nemocné, to nemá moc co dělat s profesionalitou ... prostě jejich těla nejsou stavěná na velkou zátěž (Muška, Markéta, Krejča hlavně, to jsou prostě skleněnky, které jeden rok hrají dobře a druhý se z toho vzpamatovávají, jak vidíš letos ...)

Petra s Karolínou byly držáci, vlastně i Berďa, to každý prostě není
Reagovat
Mony
Nad tím, že se Maky jela rozloucit se svým blízkým jsem jen smekal (to jsem se zastyděl ja, ze jsem se taky z USA nestihl vratit za babickou), akorát bych čekal, že se vráti do Miami..
Reagovat
EllNino
no vzhledem k tomu, že umřel před pár dny ...
Reagovat
Mony
On umřel minulý týden...ale fakt to není jen o ní...taky jsem si vzpomněl na rozhovor s Gábina Knutson, jak povídala., že kdyby si naše mladé holky zažily uklízet záchody o půlnoci za 7 liber, tak by si toho, co jim tenis přináší važily víc
Reagovat
com
Knutsonka dela brigadu jako hajzlbába

No tak na druhou stranu, ona toho za svou karieru moc nevyhrala, tak se ji ta praxe treba bude jeste hodit
Reagovat
Mony
Dělala, už ne..teď už jezdí i taxíkem..vlastně Uberem
Reagovat
hanz
Třeba sveze comču ze školy...
Reagovat
kada.tom
Naprostý souhlas, tyhle zástupkyně (a v menší míře i zástupci) mladé generace jsou zhýčkané a neschopné něco vydržet. Opravdu krom Plíškové (která ještě patří do té nezkažené generace) je to jen ukázka neprofesionality mezi našimi tenistkami - na vše si jen stěžují, nejsou schopny udělat nic navíc a něco navíc absolvovat. Jak jim to nabourá pohodlný formát, hned následuje přetížení, únava, zranění, odhlášky a takhle je to pořád dokola. Není divu, že téhle nové generaci českých tenistek není prakticky možno fandit. Naštěstí si tenisový fanda najde hráčky a hráče v zahraničí, kteří nejsou (tak) zhýčkaní a něco vydrží
Reagovat
Blondie
LOL
Reagovat
com
presne tak.. Karolina je proste nejlepsi
Reagovat
Mony
Ale dřív jsem ji taky moc nemusel, jak odflákávala zápasy, kdy nehrála první housle...až Jelínek jí z toho dostal.
Reagovat
Blondie
Hlavně absolutně nevíme, co se stalo.

Někteří lidi si fakt myslí, že jsou sportovci jejich majetek a jsou povinni lítat na hřišti bez ohledu na vlastní život, aby si gaučáci mohli zafandit.
Reagovat
George_Renel
Trochu rozdíl, když umírá za mořem blízký člověk proti tomu když partner skočí z balkonu v Miami..... Nemyslíš?
Reagovat
com
treba skocil kvuli ni, ze se s nim chtela rozejit..
Reagovat
Blondie
děláš si legraci?
Reagovat
hanz
To jsou zvraty, nejdřív sraženina, teď skok... úplně odlišné příčiny úmrtí... v bulváru se ještě dozvíme proč...
Reagovat
Kandinsky1
Třeba kvůli té sraženině.
Reagovat
hanz
...možné... vztahy apod.
Reagovat
Astarin
To je mi líto. Na Netflixu v Break Pointu vypadali šťastně. Divím se, že ještě neodstoupila z Miami nebo možná jí tenis naopak pomáhá v tom, na to na chvilku nemyslet.
Reagovat
tommr
moje osobní zkušenost je že v takových chvílích je lepší se něčím zaměstnat než jen truchlit ...
Reagovat
SpacialRecognition
Policie Miami oznámila, že spáchal sebevraždu skokem z balkonu.

Takže nějaké irelevantní kecy o vakcině si můžete strčit víte kam.
Reagovat
Sinuhet1
na idnesu pisou o sebevrazde, hlavne ze to zase nejaky odbornik pise sahodlouhe prispevky o ockovani
Reagovat
R01316
Tak jeste je mozny, ze ho nejaky kamos Zelenskyho z toho balkonu 'nechtene' sesoupnul
Reagovat
R01316
az na to, ze puvodne byla udana informace, ze zemrel na krevni srazeninu, tak si stezuj na ty, co pisou clanky
Reagovat
Zirluck
Vie niekto uz konkretne aj co sa stalo ?
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
Ano. Já to vím. Přečti si mé vlákno níže.
Reagovat
Zirluck
U teba mi stacilo precitat prve 3 slova.
Reagovat
Nenela
Blbejsi nez nejblbejsi, proste dezolat
Reagovat
Blondie
Reagovat
Serpens
Jakkoli ji nemám rád, tohle jí opravdu nepřeju. Ztratit milovaného člověka je vedle vážných nemocí jedna z nejhorších psychických ran, které může člověk dostat.
Reagovat
Patik
Úprimnú sústrasť.. I keď ju osobne moc na kurte nemusím želám jej nech neskôr aspoň čiastočne zaženie zármutok titulmi.
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
Tak tohle je jistota nejmíň na 95%. Obrovská vlna úmrtí mužů a žen ve 4. a 5.dekádě svého života je způsobena toxickou kovidvakcínou. Právě vznik krevních sraženin je velmi rozšířený jejich nežádoucí účinek. "Belarusian media reports that he died of 'a detached blood clot' " https://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-13213319/Aryna-Sabalenka-boyfriend-cause-death-revealed.html Novak Džokovič moc dobře věděl, proč takovou toxickou s....u do těla nechce. A obětoval tomu i část své kariéry, což se velmi cení. Mimochodem karma dohnala fanatického odpůrce Džokoviče, novináře, který nejvíc ze všech hejtoval Džoka kvůli jeho postojům ke kovidvakcínám! Na 99% zemřel taky na nežádoucí efekty kovidvakcíny! https://www.zerohedge.com/covid-19/journalist-who-attacked-top-tennis-player-refusing-covid-vaccine-dies-suddenly Jo a tohle mám pro ty, kteří si myslí, že jsem nějaký konspirační magor, který se opováží nesouhlasit s posvátným oficiálním státním kovidnáboženstvím. Tohle nemůžete nijak okecat. https://www.youtube.com/watch?v=1uOxhYyfYw4&t Jde o to, že lidstvo se za kovidu zachovalo jako ti největší i...i. Kdyby nás při tom pozorovali ufoni, tak by si určitě mysleli, že nejsme inteligentní rasa. Samozřejmě nikdo nechce supermegagigazločiny kovidu vyšetřovat, protože skoro všichni jsou vinni. Možná tak 95% lidí jsou vinni. Velká část stále věří tomu stupidnímu narativu, že vše byla pravda, a zbytek nechce obviňovat sama sebe. V prvé řadě selhali novináři. Přece si nebudou pod sebou dobrovolně podřezávat větev.
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
Lidi jako jsem já viděli na první pohled (bohužel jich bylo méně než 5%), že celý kovidový narativ je 0% vědy a 100% fanatické víry a šílenství. Jako u zeleného šílenství, které já osobně označuji jako greténismus. A jaký celkový narativ, taková i vakcína. Kovidvakcíny byly žádány a prodávány marketingově jako "spása". Téměř všichni lidi, kteří byli zainteresování na vývoji kovidvakcíny, od influencerů a novinářů k politikům, úředníků schvalující vakcínu (FDA a ekvivalenty v EU), manažerům farmaceutických firem až k vědcům a výzkumníkům, byli ve stavu fanatické masové psychózy. Byli schopni pobírat 0% vědy. Část bezpečnostních pravidel ve vývoji byla odpuštěna, část zfalšována Pfizerem a spol. Ale vše jim tehdy bylo odpouštěno, protože kovidvakcíny jsou přece jediná možná "spása"!
Reagovat
aape
A vy jste zase zralý na psychiatra
Reagovat
R01316
Tak az na to, ze ma dotycny pan 'Vidite...' naprostou pravdu. Na psychinu je spis zraly ten, kdo stale jeste zere to, co mu globalisti, vlada a media serviruji na zlatym taliri a co si porad jeste mysli, ze tahle elita ma v zajmu nejaky dobro sveta. Ti se staraji jen o to, jak si namastit kapsy a jak zbavit svet hladovych krku. Z vas vsech si akorat delali laboratorni krysy. Takze pozor at neprosvihnete dalsi davku. Jestli jste to nepochopili doted, tak uz snad nikdy. A modlete se za to, abyste tam misto vakciny dostal placebo... To aby se neslozili vsichni naraz, to by to totiz i ti mene chapavi snad pochopili...
Reagovat
Blondie
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Grape
Tak tohle si uložím, ať se můžu kdykoliv pobavit. :D
Reagovat
annah
Panebože, to jsou teda kydy. Kde na to ti lidi chodí?
Reagovat
R01316
no hlavne nechodi do zcenzurovanyho mainstreamu
Reagovat
Blondie
Reagovat
Funferr
lidi jako ty jsou pro svět nebezpečný... takovým lidem by měl být zakázán přístup na net, aby dál nešířili svoje bludy...
Reagovat
annah
Reagovat
Grape
Reagovat
ladinec
Má pravdu předsedo.... Na psychiatra jste zralý vy
Reagovat
Palecek
Si nejdřív zjistěte, kolik lidí umíralo ze stejné příčiny před a po, než tady budete mudrovat úplně mimo mísu a házet vymyšlená procenta.
Reagovat
Vidite_mojeregistracebylauspesna
Vždyť to je v tom videu na YT od doktora Campbella, které jsem postnul. Jestli neumíte anglicky, tak připomínám, že "excessive deaths" znamená "nadbytečná úmrtí". https://www.youtube.com/watch?v=1uOxhYyfYw4&t Mimochodem to videeo má přes milion uhlédnutí. A on to má ozdrojované z ofiko zdrojů. A jsou data i od pojišťoven prodávajících životní pojištění. Jo, chápu, že když je někdo fanatickým ovčanem, tak jím je nejspíš až do smrti.
Reagovat
Grape
Jen dotaz - když tu máme takový počet nadbytečných úmrtí, proč se to neprojevilo v žádné statistice? Vždyť i ten covid, který byl údajně jen chřipečka, způsobil 40 tisíc nadúmrtí ročně.
Reagovat
annah
Zabil dva moje příbuzné. Žádná chřipečka to fakt nebyla. I když i ta zabíjí...
Reagovat
Blondie
Grape to myslí jinak, nezpochybňuje covid :)
Reagovat
annah
Mně je jasné, jak to myslel.
Reagovat
R01316
tech statistik jsou hromady, a kdyz uz neco vyleze omylem do mainstreamu, tak vini neco jinyho- dokonce i vajicka ci globalni oteplovani... Tady je priklad- https://abcnews.go.com/US/rise-heart-disease-explained-extreme-weather-conditions-study/story?id=88259158. Covid pozabijel starsi lidi, chripka dany roky uplne 'vymizela', takze k tomu si pridejte cisla za ni, no a kdyz nekdo zemrel pri autonehode nebo na rakovinu a test na covid mu vysel pozitivni, tak byl do statistik zahrnuty jako kovidovy umrti. Za kazdyho covidovyho pacienta a umrti hrabali nemocnice finance.. Vitamin D, zinek, ktery byly zakladem na prevenci a leceni covidu, (a pak i ivermectin), byly jakoze dezinformace, jen aby vsechny prinutili ockovat.. Od te doby uz potajnu obratili, pac uz se to dal nedalo tutlat..
Reagovat
R01316
a dalsi covidovy umrti byly bakterialni infekce
Reagovat
Grape
Já ale mluvím o CELKOVÉM počtu úmrtí.
Abyste to pochopil, byl zde nějaký průměrný počet úmrtí v letech před covidem a jak přišel covid, tak se ten počet zvedl o 40 tisíc ročně. Můžete to svádět na chřipku, autonehody atd., ale tohle všechno zde bylo i předtím, jak tedy ten počet nadúmrtí vysvětlit, když ne přítomností covidu?
A na druhou stranu s očkováním ten počet úmrtí zase klesl do normálu, čili je evidentní, že k těm věcem o kterých se zde stále mluví - krevní sraženiny, úmrtí mladých - prostě nedochází nebo k nim aspoň nedochází více než dříve.
Tohle prostě nejde okecat.
Reagovat
A211
Souhlas
Reagovat
Ereinion
je to tak, těch nadúmrtí u lidí mladšího a středního věku je fakt hodně...nevím, jestli je k dispozici srovnání neočkovaných a očkovaných, to by pak bylo úplně jasný
Reagovat
Kandinsky1
Tohle srovnání ti nikdo neudělá, nikdo zodpovědný o to nemá nejmenší zájem.
Reagovat
Kandinsky1
re: odpovědný
Reagovat
Ereinion
to je mi jasný kdyby to byl jen "hoax", tak by tyhle data asi nebyl problém zveřejnit
Reagovat
Grape
Až na to, že od doby, kdy se začalo očkovat žádná nadúmrtí nejsou, stačí kouknout do statistik. Naopak v době, kdy byl rozjetý covid, byla nadúmrtí 40 tisíc ročně.
Reagovat
Blondie
A takhle, děti, vypadá v praxi tzv. Volného paradox :D
Reagovat
Grape
Reagovat
Amputace
Není také ta tvá údajně úspěšná (já ji tedy považuji za kategorický neúspěch) registrace jen výmysl západního kapitalismu? Existuješ?
Reagovat
Blondie
Reagovat
Nenela
Precetla jsem si ten tvuj vyblitek. Tedy jen ten prvni, na vic nemam zaludek a mohla bych se poblit taky.
V jednom s tebou ale souhlasim - lidi opravdu nejsou inteligentni rasa, kdyb byli, nenicili by si cilene planetu, na ktere bydli, jelikoz bez ni - logicky - by nemeli kde bydlet. Bohuzel ani tuhle jednoduchou logiku zjevne vetsina lidske populace neni schopna pochopit, takze pápá inteligence
Reagovat
A211
Tak sraženina nebo skočil a nebo něco jiného????
Reagovat
Funferr
ty bys měl navštívit psychiatra nebo alespoň nepoužívat internet.. Jednak s ním neumíš pracovat, za druhé si na něm děláš akorát ostudu a za třetí: ostatní zdržuješ kvůli reakcím na tvou idiocii...
Reagovat
Drzymalski
Hlubokou soustrast Aryně. Vypadala po jeho boku šťastně a spokojeně.
Reagovat
zfloyd
že je ta Aryna pěkná šťabajzna
Reagovat
jih
Mě se líbí Linda, a to hodně!
Reagovat
Sinuhet1
mame dve
Reagovat
tommr
tři ...
Reagovat
Haitik
Jako really?! Té holce umřel přítel, její láska a ty tu nad ní takto slintáš, internetová diskuze ok, ale aspoň projev trochu úcty..
Reagovat
Blondie
Reagovat
Krisboy
Myslím, že její truchlení je naprosté, naprosté NIC proti tomu, jaké truchlení zažívají lidé na Ukrajině, které umožnil a podporuje její milovanej diktátor Lukašenko
Reagovat
Drzymalski
Jak ubohé.
Reagovat
Krisboy
Ano, velmi ubohé!
Reagovat
Kandinsky1
Přesně tak
Reagovat
jih
Souhlas.
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Tohle je sportovní portál, nikoliv politický!
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Jsi taková lidská zrůdička, viď. Aby ti zítra nezemřela přítelkyně/manželka nebo třeba dítě. Ale v porovnání s UA by to vlastně nebyla ani žádá ztráta. Pokud tedy potrat jako ty má vůbec rodinu.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
hanka.ulrychova@seznam.cz
Myslím, že spíš po něm budou truchlit jeho 3 děti.
Reagovat
alcaraz.dva
Vaše osobní tragédie je mnohem větší, než si dokážete představit.
Reagovat
Krisboy
Nevím, co tím myslíš, ale si žádnou osobní tragédii nepředstavuju.
Reagovat
George_Renel
O 17 let starší partner, je docela dost, ale 42 let je na odchod opravdu brzo.
Reagovat
Blondie
Ta má teda naloženo... :(
Reagovat
jorgge98
Sabalenka je mi neskutečně sympatická - je mi jí teď strašně líto. Hlavně ať se z toho dostane, pokud to jde, a tenis nechá stranou.

Upřímnou soustrast Aryno.
Reagovat
Stybnat
Reagovat
Marie9
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist