Daniela vyšetřují kvůli potyčce s divačkou

19. 1. 2010, 17:35
Aktuality 4
Brazilský tenista Marcos Daniel se na Australian Open dostal do problémů, které by pro něj mohly skončit pokutou. Pořadatelé grandslamového turnaje vyšetřují jeho incident s divačkou, se kterou se údajně dostal do potyčky po své prohře s Kolumbijcem Alejandrem Fallou.
Profily hráčů
Marcos Daniel

Podle svědků celé události došlo k šarvátce poté, co 88. hráč světa Daniel odcházel po porážce 5-7 3-6 1-6 z kurtu a jedna z divaček se k němu přiblížila. Žena prý nebyla zraněná, podle přihlížejících ale skončila na zemi a na snímcích fotografa agentury Reuters má ušpiněné kalhoty.

"Kancelář turnajového rozhodčího údajný incident vyšetřuje," potvrdil jen mluvčí australského tenisového svazu. V době, kdy organizátoři dostali oznámení o události, už jedenatřicetiletý Daniel nebyl v areálu a nemohl se tak k obvinění vyjádřit.

Podle pravidel na grandslamových turnajích se hráči nesmí "nedovoleně dotýkat rozhodčích, soupeře, diváků nebo jiných osob". Pokud toto pravidlo poruší, hrozí jim pokuta až 10.000 dolarů.

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jenom úchyl nebo hrozný pako může ublížit ženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Mají ho kopnout do tlamy a je klid!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně
Reagovat
weak
...sice vubec nevis, co se stalo, nic o tom nevis, ale soudis... typicky ceska vlastnost... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist