Del Potro jde na operaci, sezona pro něj možná skončila

4. 5. 2010, 16:39
Aktuality 19
Argentinský tenista Juan Martín del Potro si už možná letos nezahraje. Loňský vítěz US Open a stále pátý hráč světa dnes podstoupí operaci zánětu šlach pravého zápěstí, kvůli kterému nehraje od lednového Australian Open. Mimo hru potom může být ještě dalšího půl roku.
Profily hráčů
Del Potro Juan-Martin

Jednadvacetiletý Del Potro v prohlášení uvedl, že operaci zápěstí podstoupí v americkém Rochesteru a rekonvalescence se odhaduje na tři až šest měsíců. "Je to složité období, ale jsem zvyklý bojovat s nepřízní osudu a mám sílu to překonat," uvedl Del Potro.

Zánětu šlach v zápěstí se snažil Del Potro zbavit bez pomoci chirurgického zákroku. "Chtěl jsem se tomu všemožně vyhnout, ale zranění je vážnější, než vypadalo," doplnil tenista. První dny po operaci zůstane v USA, pak se přesune domů do Argentiny.

pva, ČTK

Komentáře

19
Přidat komentář
smazaný uživatel
Potra je mi lito
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že elegána potká podobné neštěstí. Taková zlomenina levé či pravé nohy by v jeho případě rozhodně nebyla na škodu věcí. Stejně toho už vyhrál dost, takže kdyby nadobro zmizel z tenisového světa, žádnému z tenistů by nechyběl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdála se mi ta pauza nějak dlouhá na zánět šlach.. už s tim marodil vloni a teď 4 měsíce !!! a nic. Jestli to neni spíš něco horšího s tou rukou. US Open moc nevěřim, že by se zúčastnil Romismak, jestli se odhaduje rekonvalescence na 3 - 6 měsíců, tak to asi budou myslet klid a rehabilitaci, ne? Trénink na kurtě do toho lékaři asi počítat nebudou.. Ale třeba je to lepší než se zdá, jenom taky nechápu, proč ta zranění kosí ty nejnadějnější a nejtalentovanější tenisty, když začínají jít nahoru, děje s to nějak často.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, u "hm" měl být smajlík samozřejmě dole :(
Reagovat
Mercury
ten Romismak na US OPEN fakt hrat nebude? :P

jinak s Del Potrem mas pravdu, je ho velká škoda...vedle Grigora Dimitrova (ktery se potaci nekde na challengerech) to je muj nejoblibenejsi hrac z mlade generace..snad ho brzo uvidim v akci :(
Reagovat
Vojtaakk
3koda, čekal jsem že tenhle rok by mohl provětrat perka Rafovi a Rogerovi... tak ať se brzo uzdraví
Reagovat
smazaný uživatel
jj taky jsem čekal, že by mohl provětrat perka... ale jenom Rafovi! Elegošovi už je tradičně provětrává kdejakej outsider :DDDDD
Reagovat
Mercury
hlavne, ze rafa toho outsidera Gulbise smáznul s prstem v prdeli, co? :) liskni si!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale narozdíl od jalovýho elegouna vyhrál! Jestli nechápeš, jaký je rozdíl mezi vítězstvím a porážkou, tak si dej rovnou přes držku, blbečku :DDDD
Reagovat
Mercury
psal jsi o provětrávání pérek, na to reaguju...konečny vysledek je v tomto kontextu poměrně nepodstatný, ale chápu že to tvůj mozeček není schopný zpracovat..už se na tebe skoro ani nedokážu zlobit :P
Reagovat
smazaný uživatel
však si ho dál obhajuj, utěšuj se a nalhávej si dál ty svoje pohádky, elegoši, mě to hrooozně baví číst .)))

A co až rupne i na GS, to budou teprve žně :DDDDDDD
Reagovat
Mercury
bla bla..ze ja blbec se s tebou jeste pokousim bavit! to je fakt marnost, co tady predvadis :D
Reagovat
Vojtaakk
"Elegoš" je stále 1., ať se ti to líbí nebo ne a tvoje emotivní výlevy na tom nic nezmění. Fedex hraje teď tužku, ale to už tu bylo vícekrát a zatim to vždycky nějak vytáh, naposledy na AO, kde ho všichni odepisovali (alespoň do 1/4 finále), včetně autora těchto řádek. Jak to nakonec dopadlo, víme všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Velka skoda :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Preco zrovna Del Potro musi mat taku smolu. Ved ten chalan je neustale zraneny. Cize Rafovi odpada jeden velky konkurent na RG. Snad sa da dokopy aspon na US open a bude fit, predsa len bude obhajovat titul a dufam ze predvedie tenis ako pred rokom. Radsej nech ide na operaciu teraz ako keby este viac by mal mat problemy s tymy slachami.
Reagovat
smazaný uživatel
Pul roku? Neeeeeeeeeeeeeeee! To by byla velka skoda, dost mi na okruhu chybi. :(
Reagovat
Mercury
Mně rovněž. :(
Snad se dá kluk brzo dokupy..kdyz je zdravy a ve forme produkuje skvely tenis, fakt si myslim, ze je to jeden z nejvetsich talentu na okruhu a muze mit zarivou budoucnost...ale musi byt v poradku :/
Reagovat
smazaný uživatel
Chtel jsem ti napsat, ale zmizeli mi vsechny vzkazy, ani je nemuzu posilat. So c u on icq. ;)
Btw, na mistniho klauna fakt nema smysl reagovat...
Reagovat
smazaný uživatel
zmizely
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist