Del Potro možná stihne US Open

22. 7. 2010, 18:25
Aktuality 5
Letošní US Open by mohl mít jednoho překvapivého účastníka. Na seznamu předběžně přihlášených hráčů je i loňský vítěz grandslamového turnaje Juan Martín del Potro, který od Australian Open nehraje a mimo hru měl být až do září.
Profily hráčů
Juan Martin Del Potro

Letošní sezonu vítěze posledního US Open rychle přerušilo zranění pravého zápěstí, kvůli kterému Del Potro nehrál od Australian Open. Argentinec návrat na okruh ATP dlouho odkládal a na začátku května se podrobil operaci, po které měl být minimálně čtyři měsíce bez tenisu.

Na předběžném seznamu účastníků letošního US Open ale Del Potrovo jméno figuruje, Americká tenisová asociace podle svého vyjádření očekává, že momentálně sedmý hráč světa bude v New Yorku obhajovat titul, kterým ukončil pětileté panování Rogera Federera na dvorcích ve Flushing Meadows.

Del Potro už dnes potvrdil účast na podniku v Bangkoku, který začíná dva týdny po skončení grandslamového podniku. "Těším se, že si po svém návratu zahraju na PTT Thailand Open. Poslední návštěvu Bangkoku jsem si opravdu užil a doufám, že letos tu uhraju dobrý výsledek," uvedl Argentinec.

"Tvrdě pracuje a snad se brzy vrátí," napsal dnes agentuře AP Del Potrův agent Ugo Colombini.

Posledním hráčem, který má díky svému žebříčkovému postavení zajištěnou účast na US Open, je 98. hráč světa Björn Phau, díky tzv. protected rankingu si pak v New Yorku zahrají také David Nalbandian, Dmitrij Tursunov, Mario Ančič, Maximo Gonzalez a Kristof Vliegen.

Komentáře

5
Přidat komentář
carolyn
tak to jsem rada ze konecne po dlouhe dobe zas bude hrat
Reagovat
smazaný uživatel
to je prdelka co ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ja jsem taky rad ze bude Delpo hrat, ma stesti, ze nedopadl jako Grigor Dimitrov, talent, ktery se kvuli zraneni propadl o vice nez 160 mist.
Reagovat
smazaný uživatel
jupííí,hrozně mi chybí na okruhu
Reagovat
nando
Nechápu, jak můžeš srovnávat takovýho borce jako je DelPo s takovou nulou, jako je Dimitrov! I kdyby se DelPo propadnul třeba o 200 míst, tak by byl za chvilku zpátky, je to prostě šampion!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist