Del Potrovo zranění není vážné, dává si ale pauzu

11. 7. 2013, 14:33
Aktuality 4
Dobrá zpráva pro fanoušky Juana Martína del Potra: ošklivě vypadající zranění kolena, které si přivodil ve Wimbledonu, je jen lehké podvrtnutí, vazy ani meniskus poškozeny nebyly. Ukázala to magnetická rezonance, na kterou šel sedmý hráč světa po svém návratu do Buenos Aires. Del Potro si nyní přesto musí naordinovat krátkou zdravotní pauzu.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín del Potro měl levé koleno už ve Wimbledonu zatejpované a hned v úvodu čtvrtfinálového zápasu s Davidem Ferrerem si ho ještě podvrtnul. Řekl si o lékařskou pomoc, přesto Ferrera ve třech setech vyřadil. Následně dokonce sehrál vyrovnanou bitvu se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, jemuž nakonec podlehl v pěti setech.

"Bude pokračovat v léčbě, případně lehce cvičit," oznámil po vyšetření Del Potrův zástupce. Na část sezony na tvrdém povrchu by měl být čtyřiadvacetiletý tenista fit.

Zářijové semifinále Davis Cupu s českými tenisty v Praze by Del Potro hrát neměl. Už na přelomu roku se totiž rozhodl, že týmovou soutěž letos vynechá.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
viitak
"According to his uncle, Nadal, who is at home in Mallorca, will return to the tour on August 5 when he plays at the Montreal Masters, then Cincinnati, which starts August 12, before the US Open in New York."

http://sports.ndtv.com/tennis/news/210643-rafael-nadal-will-bounce-back-for-us-open-says-coach
Reagovat
smazaný uživatel
No ja furt doufam ze si to rozmysli a so Prahy prijede...urcite chci videt DelPa v zapase s Berdychem. To by byla Davis cupova lahudka. :-)
Reagovat
tommr
kdo viděl zápas Del Potra s Djokovicem jasný už dávno. Vždyt tam Del Potro lítal jako splašenej. Opravdu zraněnej hráč se pohybuje podstatně jinak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám rád magn. rezonanci. Ale jinak hodně užitečná věcička.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist