Dent chystá návrat po dvou letech

20. 3. 2008, 14:53
Aktuality 3
Více než dva roky se na okruhu ATP neobjevil Američan Taylor Dent. Po dvou operacích zad a následné rehabilitaci se chce nyní pokusit vrátit zpět. V dubnu by se měl objevit na menších turnajích ve Spojených státech.
Profily hráčů
Taylor Dent

Dent, známý svým stylem servis-volej, se po dlouhé době připomněl před třemi týdny v Memphisu. Ne ovšem jako hráč: pro tamní televizní stanice komentoval semifinálové zápasy a finále.

Šestadvacetiletý tenista sám hrál naposledy před více než dvěma lety. V Rotterdamu tehdy vzdal zápas Christophu Rochusovi a kvůli bolavým zádům se s tenisem na dlouho rozloučil. Podstoupil dvě operace zad, po kterých byl devět měsíců v sádře a půl roku nemohl pořádně chodit.

Jak se ale zdá, dobře známý příběh o zdravotních potížích, které zkomplikovaly profesionálními sportovci život, by nemusel mít špatný konec. "Je to čím dál lepší," pochvaloval si Dent. "Chirurgové tvrdí, že se to hojí výborně."

Vítěz čtyř turnajů ATP má už dokonce naplánovaný návrat na kurty: na začátku dubna se chce objevit na turnaji série futures v americkém Mobile a potom na challengeru ve floridském Tallahassee. Pokud půjde vše hladce a vrátí se na podniky ATP, bude moci na osmi turnajích nebo po dobu devíti měsíců využívat tzv. protected ranking jako hráč číslo 45 světového žebříčku.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
sry ale nechapu tu posledni vetu co zacina: Pokud....
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, to iste som si povedal aj ja
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji za upozornění
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist