Dimitrov ukončil spolupráci s trenérem Vallverdúem

8. 5. 2019, 10:58
Aktuality 8
Grigor Dimitrov včera oznámil, že po téměř třech letech ukončil spolupráci se svým trenérem Danim Vallverdúem, pod jehož vedením prožil životní sezonu 2017, vyšplhal se na třetí příčku žebříčku ATP a ovládl Turnaj mistrů.
Profily hráčů
Grigor Dimitrov

"Po mém včerejším zápase jsme si s Danim sedli. Po třech letech jsme se rozhodli, že půjdeme každý jinou cestou. Zažili jsme spolu mé největší úspěchy a úžasné momenty. Chci Danimu za všechno poděkovat a přeju mu jen to nejlepší," napsal Dimitrov po porážce v prvním kole madridského Masters s Taylorem Fritzem.

Vallverdú, který Dimitrova vedl od července 2016, pomohl bulharské jedničce k jeho největším dosavadním úspěchům. Dimitrov pod vedením venezuelského kouče, jenž dříve spolupracoval s Andym Murraym a Tomášem Berdychem, v roce 2017 v Cincinnati získal svou jedinou trofej z Masters, ovládl prestižní Turnaj mistrů a vyšplhal se na třetí místo žebříčku ATP.

Dimitrov se pro ukončení spolupráce zřejmě rozhodl kvůli trápení v loňské i letošní sezoně. Od senzačního triumfu v londýnské O2 Areně totiž byl jen jednou ve finále (loni v hale v Rotterdamu) a propadl se až na 46. příčku.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Nola
omg baby Fedex, neskutocne co sa s tebou deje, najkrajsi chlapec na tour, kasli na zenske a zacni sa venovat tenisu
Reagovat
FulnekUltras
povedz to jeho chvostu
Reagovat
Davor1
S tym, co hra, by mal prave kaslat na tenis a venovat sa zenskym :D
Reagovat
Nola
:D pravda, on sa moze zivit aj inak, ma nato vsetky predpoklady...
Reagovat
Davor1
Asi má, ale to už lepšie posúdiš ty :D
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1125845230291488768
Reagovat
Fandina
Ano, bylo to super, rok 2017 a úspěchy s Danim, ale je to pryč, tak doufám, že si někoho najde hodně dobrého. Já se na jeho hru moc ráda dívám, švih, pohyb, jednoručák. Super podívaná, ale samozřejmě jde o fiftýny, ne o umělecký dojem. Tak držím palce Gríšánku, aby přibylo výher. Khade!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist