Djokovič byl osočen, že věděl o zrušení Miami předem. Nesmysl a naprosto idiotské obvinění, hájí krajana Tipsarevič

24. 3. 2020, 09:43
Aktuality 53
Novak Djokovič, jenž je prezidentem hráčské rady, měl podle příspěvků na sociálních sítích některých svých kolegů údajně vědět o zrušení Masters v Miami předem. Svého krajana se zastal bývalý osmý hráč světa Janko Tipsarevič, který kritiku světové jedničky označil za naprosto nesmyslnou a idiotskou.
N. Djokovič a J. Tipsarevič

Djokovič měl zabookovanou letenku ze Spojených států domů do Srbska ještě před oficiálním zrušením Miami Open. To vyvolalo mezi tenisty otázku, zda světová jednička náhodou nevěděla o zrušení turnaje předem.

"Takže Djokovič opouští Spojené státy, aniž by bylo Miami zrušeno. Něco mi uteklo?" napsal na Twitter japonský tenista Taro Daniel. "Já a dalších 98% jsme si mysleli, že se turnaj konat nebude. Ale on je prezidentem hráčské rady a odjíždí, což znamená, že nám někdo něco zatajil," dodal později. "Řekněme to jenom vyvoleným a ostatní nechme tápat. To je normální," napsal sarkasticky na sociální sítě Američan Noah Rubin.

Zrušení Miami Open bylo oznámeno chvíli po odletu Djokoviče. Veškeré spekulace, že rodák z Bělehradu o něčem věděl předem, pořádně naštvaly jeho krajana Janka Tipsareviče.

"Naprostý nesmysl a neskutečně idiotské obvinění. Rozhodnutí Novaka odletět ze Spojených států nemělo nic společného s tím, že by od někoho dopředu něco věděl," řekla bývalá světová osmička. "Takhle útočit na Novaka nedává vůbec smysl, podle mě je někdy až moc sdílný v tom, jaké jsou jeho další plány."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

53
Přidat komentář
FulnekUltras
tak je dobře sledujte a pamatujte si, kdo je co zač - z desítky let starých papírů a nenávistných žvástů o ničem to nepoznáte
Reagovat
acc
"Naprostý nesmysl a neskutečně idi*tské obvinění. Rozhodnutí Novaka odletět ze Spojených států nemělo nic společného s tím, že by od někoho dopředu něco věděl,"

Tak to dava smysl.

Vtipny, ze jsem nemohl vlozit cast textu z TP, protoze obsahuje zakazane slovo:)
Reagovat
acc
Hezky to narovnal, myslim, ze by si Djok vybral jinyho obhajce :)
Reagovat
Kozoroh
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Reagovat
Nola
predstava, ze odleti GOAT, tak je za hrdinu :DDD
Reagovat
turista
Ano, Kozorohu. Souhlasím.
Reagovat
Patik
To že odletel môže znamenať akurát toľko že má otvorené oči a zdravý rozum..ale jasné prečo nie..poďme sa hneď do neho navážať lebo Taro s Noahom boli asi v tom že túto sezónu nezrušia ani jeden turnaj..už pred Indian Wells sme to mohli tušiť..po zrušení Indian Wells bola aktuálna situácia taká že sme dúfali ak sa odohrá French Open..a čo je natom že človek odíde pred oficiálnym zrušením..on neni kapitán lode že musí odchádzať posledný..
Reagovat
SwissMaestro
Nejvíce poškozeným hráčem je ND. Měl opět životní formu, těžko se do ní znovu dostane. I tak však několik GS s jistotu vyhraje. Jen letos mohl dominovat. Jako RF fandovi se ulevilo :D Jen škoda, že jsme letos dohráli :(
Reagovat
Mayo
ND bude nasrany a Egoista vysmiaty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrali s Nadalom 2/4 GS..Zivotku si predstavujem 3/4, 4/4.
Reagovat
Marduch
SM ale nehovoří o 2019..
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrané dva individuálne turnaje za sebou, taktiez nie je zivotka.
Reagovat
Marduch
ano to asi ještě nešlo říct, nad druhou stranu hromada cenných výsledků na startu sezony, pauza Federera a nic moc vstup do sezony od Rafy dával tušit.. však ani počty mražených týdnů na pozici no.1 se nepočítají.. nebo?
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic by bol najväčší favorit v IW a Miami. Ale myslím, že týmto horizontom to končí.

Uvidíme, možno sa nebude hrať viac ako 18 mesiacov a to je doba, kedy by som už oboma na návrat neveril.

Celé tieto dostihy o GS rekord by tak skončili neslávne.
Reagovat
Marduch
jj to by bylo hodně pikantní.. nicméně např. v rámci vzájemného soupeření Big3 mě vlastně zajímá stejně už jen konfrontace Djodalu na antuce, jinak je to herně strašně předvídatelné..
Reagovat
smazaný uživatel
Už sa toľkokrát predvídalo, až výsledok skončil opačne. :)
Reagovat
Marduch
herně..
Reagovat
smazaný uživatel
A co je pre teba na antuke nepredvidatelné, ked Nadal vyhral posledné 3RG a posledné 3 zápasy na antuke, v troch rokoch?
Reagovat
Marduch
Uz je to nekolik let, co se spolu utkali oba v dobre forme a za standardnich podminek..
Reagovat
woody
Pokud letos žádný GS nebude, tak to bude pro ND dost pravděpodobně konec naděje pro dostižení GS rekordu...
Reagovat
Krisboy
Proč myslíš? Pořád je z Pigtrojky na tom nejlépe... herně, zdravotně, věkem... Spíš to je konec Rogerových nadějí ještě něco urvat a náskok si pojistit.
Reagovat
paddy
Nejzajímavější bude sledovat, jak se všichni vypořádájí s restartem. Bude to jako návrat po dlouhém zranění.
Rozhodne tréninková disciplína během pauzy a objektivní kvalita hráčů by se měla udržet. Podmínky jako na míru ušité pro Del Potra :)
Reagovat
Petr_Fisk
Taky může přijít ztráta motivace a objevení jiných životních hodnot díky dlouhé pauze.
Reagovat
woody
Tezko se to odhaduje, ztraci 3 GS na Rogera Nadal ho podle me predstihne. Preci jen bude potrebovat 3 a vice GS. To je pomerne dost. Uvidime.
Reagovat
turista
Nadal ho maximálně vyrovná. Bude mu za rok 35.
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Neodehraje se letos ani zápas. Celé USO a FO je naivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Olympiáda ako taká je prieniek viacerých na seba nadvazujúcich mechanizmov. Národné olympijské výbory pritlačili vedenie do kúta a odloženie hier bolo neodkladné.

Wimbledon alebo hocijaký iný GS je samostatný turnaj a organizácia je o poznanie jednoduchšia. Odpadá problém s kvalifikačnými limitmi a vízia uskutočnenia je o poznanie optimistickejsia, navyse dnes, ked sa W. ponuka riešenie s mesačným odkladom na august. 4 mesiace na doliečenie spoločnosti je adekvátny cas.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, ale pokud trošku sleduješ situaci okolo COVID, tak než se z toho jednotlivá země trošku vzpamatuje, tak máš 3 měsíce pryč a to nemluvím o tom, že opatření zůstanou několik týdnů po uzdravení všech infikovaných.

Tudíž jednoduché počty. 3 měsíce + 2 další + něco málo pro jistotu.

Za mě je rok 2020 sportovně ukončený už teď a všichni to moc dobře ví.

COVID v USA ještě ani pořádně neudeřil a o Anglii ani nemluvím.
Reagovat
Grape
Když si seš tak jistej, tak bys toho jako sázkař měl využít, třeba na fortuně spousta nádherných kurzů na to, že se letos neuskuteční ta a ta akce... :-)
Reagovat
paddy
Epidemie trvají měsíce, cestovat nepůjde a 10 mil. českých epidemiologů to pochopí až za dlouho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze Rogi bude hrat do 40ky...Dobrá správa pre Fanatics...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo, ale pokud odsunuli OH o rok, tak je to už konečná fáze. Když nebudou OH, tak nebude nic.
Reagovat
Petr_Fisk
A lidi se budou hádat, lhát, podvádět a křivě obviňovat až do úplně posledního nádechu...:(
Reagovat
Krisboy
Jestli je něco neskutečně idi0tské, tak je to Jankova reakce. Podle mě ty spekulace jenom potvrzuje. Žádný argument, jenom nadávky a hysterie.
Reagovat
Nola
Janka hlavne nechaj na pokoji, nema dovod zavadzat, ale ty vies iste viac.... Rafa bol uz doma ovela skor, ale to nikomu nevadi.....
Reagovat
smazaný uživatel
Nebol.
Reagovat
Nola
nie? nejaky dokaz?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mam dokazovat nevinnu, to kde sme?..:)

Nadalova fotka z Mallorcy prisla az po Noleho fotke z lietadla. Takze predpokladam, ze prisiel az po nom, nepatral som po tom. Vyved ma z omylu.
Reagovat
Nola
https://www.express.co.uk/sport/tennis/1253532/Rafael-Nadal-Miami-Open-coronavirus-ATP
Reagovat
Nola
mam pocit, ze v dnesnej celkom neobvyklej situacii, si kazdy hrac potrebuje do niekoho kopnut, Taro Daniel byva v USA, dalsi Brit, ktoremu Trump neuzatvoril vzdusny priestor detto.....
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, ale v tom článku sa píše, že Nadal opustil USA po turnaji v Indian Wells.

A tým pádom je Nadalov príklad v kontexte toho, že Djokovic opustil štáty, ked ako jediný mal info od menežmentu turnaja v Miami, úplne irelevantný.
Reagovat
Nola
ved prave, ani sa neobtazoval, takze kto mal lepsie info? riesime tu kraviny, lebo nejaky Taro, si ho.i svoje ego na socialnych sietach
Reagovat
EllNino
Taro Daniel je Japonec ne?
Reagovat
Nola
aj Naomi, ale zije v USA, ako Taro....
Reagovat
EllNino
Ale proc Brit?
Reagovat
Krisboy
Mohl to normálně vysvětlit, než začít nadávat ostatním do idi.tů.

Nevím o tom samozřejmě nic, ta tvoje jízlivost je úplně zbytečná. Že Rafa odletěl ještě dřív jsem také nevěděl.
Reagovat
Nola
Janko je, vlastne bol jeden z najiteligentnejsich a najvzdelanejsich hracov na okruhu, vacsinou sa neuchyluje k podobnym vypadom, Novak nepotrebuje jeho ochranu..... nieco ako Velky Janko, mam k nim velku uctu, ze si dokazali okrem sportu aj rozsirit svoje obzory
Reagovat
Krisboy
Já jsem Janka měl vždycky rád a fandím mu dodnes. Jenom říkám, že jeho reakce byla...řekněme "velmi nešťastná". Vždyť říká, že Novak odletěl "ještě dříve, než něco oficiálně věděl". Ty tomu věříš? Že by před takhle významnými (a povinnými) turnaji jen tak pro nic za nic odletěl?
Reagovat
Nola
mne je to v tejto situacii celkom suma-fuk, ak mas rodinu a nie si totalny magor, tak tvoje priority su niekde inde ako sa honit za nejakymi rekordami....
v tej dobe bol zruseny turnaj v IW, iba najvacsi pablb si mohol namyslat, ze sa bude hrat v Miami
Reagovat
peRFect
V poho, Janko. Tys to věděl taky, žejo? :-)
Reagovat
Mantra
no věděl, však letěli spolu, jinak samosebou, že technicky je to jedno, ale zase to ukazuje na morálku jugoslávce
Reagovat
turista
Ale dej pokoj!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist