Djokovič chce hrát i na olympiádě v Los Angeles v roce 2028, bude mu 41 let

6. 8., 09:33
Aktuality 95
Po vytouženém olympijském vítězství v Paříži pomýšlí srbský tenista Novak Djokovič i na další hry v Los Angeles v roce 2028, kdy mu bude 41 let. Jeho vyjádření citovala agentura AFP. Díky nedělní výhře nad Španělem Carlosem Alcarazem se Djokovič stal nejstarším olympijským šampionem ve dvouhře od návratu tenisu do programu her v Soulu v roce 1988.
Profily hráčů
Djokovič po zisku zlaté medaile na OH v Paříži. (@Profimedia)

"Chci hrát v Los Angeles. Užívám si to, když reprezentuji svou zemi na olympijských hrách nebo v Davis Cupu," řekl Djokovič. Triumfem v Paříži zkompletoval vítěz rekordních 24 grandslamových turnajů jako pátý hráč v historii kariérní Golden Slam.

"Tohle je asi největší sportovní úspěch, jakého jsem kdy dosáhl, a jsou to mimořádné pocity," uvedl bývalý první hráč světa, který finálové vítězství silně prožíval. "Doteď jsem si myslel jsem, že nést vlajku na zahájení olympiády v roce 2012 je to nejlepší, co může sportovec zažít. Nyní, v 37 letech po zápase s jednadvacetiletým klukem, který je momentálně asi nejlepší na světě, vyhrál Roland Garros a Wimbledon, můžu říct, že tohle je nejspíš nejvíc," prohlásil Djokovič. Dosud měl z olympijských her jen bronz z Pekingu v roce 2008.

Bývalý Djokovičův kouč Goran Ivaniševič věří, že by srbský tenista mohl až do další olympiády vydržet hrát. "Novak létal a tančil. Bylo to jeho první olympijské finále a cítil, že musí tu příležitost využít. Vzhledem k tomu, jaký je to blázen, by mě nepřekvapilo, kdyby byl i v Los Angeles," uvedl Chorvat, který pomáhal Djokovičovi pět let do letošního března.

 

ČTK

Komentáře

95
Přidat komentář
Marduch
A Šavrda.
https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-loh-2024-pariz-tenis-na-loh-2024/450603/novaku-smekame-nejlepsi-v-historii-o-tom-neni-pochyb-souhlasi-lendl.html
Reagovat
Marduch
Sorry, tento odkaz
https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-loh-2024-pariz-tenis-na-loh-2024/450570/expert-nejsem-djokovicuv-fanda-ale-je-nej-co-je-prusvih-olympiady.html
Reagovat
Marduch
Uznání od Hroznýše.
https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-loh-2024-pariz-tenis-na-loh-2024/450603/novaku-smekame-nejlepsi-v-historii-o-tom-neni-pochyb-souhlasi-lendl.html
Reagovat
diskuse
A Lendl ví, o čem mluví. Federer se v něm ve všem inspiroval.

Mimochodem, zaregistroval jsi veřejnou gratulaci od Federera ke zlatu? Všichni pogratulovali, ale začíná se šířit zpráva, že se Roger nevyjádřil.

To by byla další kaňka do jeho poněkud falešného obrazu totálního gentlemana vyobrazeného západním establishmenem. Jestli nepogratuloval, tak by to byl signál, že to FedError neunesl. Jeho občasná pasivní agresivita po zápasech při tiskových konferencích už byla sama k zamyšlení.
Reagovat
dorsch2
to je fuk, ak by pogratuloval, bol by obvineny z pokrytectva, videl som po jednom prehratom wimbledonskom finale s Novakom, ked sa Novak rozpraval na chodbe s Jelenou a Federer siel tou chodbou, tam o priatelstve nemôze byt reci aspon vtedy..., co zase po prehratom zapase chapem, navyse ani Djokovic nie je svaty, tazko povedat kto je vacsi egomaniak
Reagovat
dorsch2
nie ze by ostatní ego nemali, len nemaju vykonnost:)
Reagovat
diskuse
No, ono jde o to, že Djokovic se chová někdy jako psycho při zápasech v emocích. Ale když zápas skončí a je ve svém normálním "off fight gladiator" módu, tak je tím nejvíc fair play hráčem na okruhu. Vždycky uzná kvalitu soupeře, nevymlouvá se a ještě poskytne analýzu. A to se o Federerovi nikdy říct nedalo. Federer byl gentleman jen, když vítězil. Ale po zápasech se často choval jako totální křivák a sore loser. Nebál bych se říct, že se někdy Roger choval jako naprostý fakan. To samé Nadal, to španělské přiblblo si vždy vymýšlelo zranění atd., ale v zápasech to nikdy vidět nebylo. Často shazoval výkony hráčů, co ho porazili. Tím taky naočkoval svou zdejší TP sektu. Ten rozhovor Rafaela z posledního roku byl třešničkou na dortu, to už byl úplný vrchol ve španělské TV.
Reagovat
Amputace
Reagovat
dappe
Úsměv po prohraném zápase je v 99 % případů naprosté divadlo, nepřirozené chování. Charakter hráče se poměrně spolehlivě ukáže v momentech, kdy se mu nedaří během samotného zápasu (nemyslím tím házení raketou), a v tom se naopak Djokovič mnohokrát naprosto odrovnal.
Reagovat
Amputace
Lépe bych to nenapsal. Mně se celkem líbí v komunikaci s médii, je takový přirozeně šarmantní, nebo jak to napsat, a zároveň působí hodně inteligentně. Celkově vzato je to sympaťák. Ale ty jeho často až maniakální projevy na kurtu nejsem schopen vystát. Už jsem to tady kdysi psal: kdyby to naplno pustil a choval se, jak je pro něj přirozené, a nesnažil se o pózu toho "kladného", byl by mi daleko sympatičtější. Takhle nějaký úsměv po zápase, ve kterém se vztekal, házel raketou, hádal se s rozhodčím apod., působí skutečně jako křeč.
Reagovat
Marduch
Naopak, maniakální projevy na kurtu jsou pro něj přirozené, stejně tak cool chování mimo zápas, kdy se neúčastní žádného soutěžení.
Reagovat
ipko
a odkedy sa gratuluje k víťazstvu na ATP 500? ty tupelo, sám si protirečíš
Reagovat
diskuse
Pozor, nechápeš kontext.

V tomto případě nejde o názor širší tenisové veřejnosti či fanoušků, jestli se (ne)jedná o ATP 500. My jsme irelevantní v tomto případě. Tohle je čistě o dynamice Federer x Djokovic. Tohle je mezi big boys.

Federer chtěl celou svou kariéru zoufale vyhrát Olympijské hry. Pro Federera jako pro podobně zaslepeného patriota Djoka OH hry znamenaly hodně, a to vedlo k tomu, že hrál na OH pravidelně v křeči nebo volil nelogická rozhodnutí typu hrát i debla. Chtěl je vyhrát tak moc, že Roger vždycky kompletně zkolaboval. Nevyhrát OH 2004 v singlu bylo kriminální s tím losem, protože ten los v podstatě kopíroval Rogera a jeho losy z 2005, 2006, 2007 atd.

Ve světě Federera udělal Djokovic něco výjimečného, jeho vnímání světa je odlišné od objektivních fanoušků tenisu. Tím pádem se nabízí otázka, jestli tahle situace Federera (ne)zasáhla.

Nechci jít do extrémů, ale tihle dva mají jinak nastavené vnímání. Federer ztratil i poslední berličku v boji o alespoň symbolického goata (ne praktického goata samozřejmě, tam Roger nemá šanci už dlouhé roky).

Takže než mě začneš urážet, možná by bylo fajn, se zamyslet, jak to bylo myšleno.
Reagovat
ipko
každopádne okrem Nadala nevidím, ani že by Murray zagratuloval, pritom ich s Djokovičom považujem za najväčších kamarátov, takže Roger v tom rozhodne nie je sám a myslím si, že teraz má úplne iné starosti ako sledovať aktuálne tenisové dianie
Reagovat
Marduch
Jake ma Roger starosti?
Reagovat
ipko
vieščo nie som otec štyroch detí už pomaly v tínedžerskom veku, ale nie je mu čo závidieť, podľa mňa tá výchova dá celkom zabrať
Reagovat
Marduch
Deti maji 8 chuv, 24 ucitelu, treneru plus babka&dedko. Divim se, ze se Roger nikde viditelne neangazuje. Superstar jeho statusu a vehlasu muze ovlivnovat veci.
Reagovat
ipko
nemyslím si, že je to také jednoduché, nech si akokoľvek bohatý a ešte k tomu, keď sa im už ako malým dosť nevenoval počas kariéry, tak to jednoducho chceš dobehnúť...
Reagovat
diskuse
No. To jsi uhodil hřebíček na hlavičku.

Djokovič vždy bojoval za níže žebříčkově postavené hráče a ferovejsi rozdělení peněz na okruhu. Dokonce některým sponzoroval kariéru, viz Medjedovic. Federera jsem nikdy neviděl mluvit a lobovat za tyto věci a za mladé hráče. Ten se vždy vyžíval v tom, že končil na prvních místech Forbes, i s tou svou povedenou hydrou Mirkou, která mu spravovala peníze a řvala na Wawrinku "cry baby cry" - vtipné, když její manžel byl brekna většinu kariéry. A co udělal FedError pro tenis za oponou? Vždy se mluví o jeho důležitosti mimo kurt v debatě o GOAT, ale ta důležitost Federera je marginální.... Pouze max na ESPN a BBC, kde západní establishment tlačí Rogera. Finále OH Djo vs Alc bylo po prvním setu přepnuto na jiný sport. Saltyyyyyyy. Hihi :))

Djokovič byl vždy šampion lidu, Roger spíše papírový chump horních 5 procent smetánky. Níže žebříčkově postavení hráči vždy zmiňují jméno Jokera jako první, respektují ho. Pamatuji si, jak sám Federer zmínil, že byl nefér k mladému Djokovicovi a nerespektoval ho. Inu, karma vše Rogerovi vrátila 100x. :)
Reagovat
ipko
to je práve to, že Djokovič sa musí uspokojiť ospevovaním od rebríčkovo nižšie postavených hráčov, ale Federer nemusí po kariére už ani prstom pohnúť a aj tak je celosvetovo najväčšou inšpiráciou pre deti, aby začali hrať tenis
Reagovat
Nola
Reagovat
diskuse
Roger je velikou inspirací... Tak moc velkou, že jednoruční backhand skoro vymizel z ATP TOP 10. Jeho zápasy s Djokovicem a stylistickou noční můrou Nadalem jsou toho odstrašujícím příkladem. To je skutečný viditelný odkaz nejelegantnějšího tenisty všech dob. :)

Já to viděl sám na kurtech mezi trenéry.... Jednoruční BH hrajou spíš už jenom pohybem omezení starší cvičenci. Ani někteří trenéři neví, jak ho správně trénovat své svěřence. To je tvrdá realita, kterou nezmění ani pár vtipných po zápasových rozhovorů a legendárních vítězných míčů. Tenis jak tak rychlý a silový..... Pro Rogiho legacy bývávalo lepší, kdyby hrál v 70. letech nebo 80. letech.
Reagovat
ipko
to že jednoručný BH takmer zo svetovej tenisovej špičky postupne mizne nemá Roger ako ovplyvniť, keďže tenis sa vývija a núti hráčov sa prispôsobovať povrchom, ale pre mňa je to zmena k o veľa horšiemu, keďže jednoručný BH je už len z princípu o veľa estetickejší úder ako obojručný a vyžaduje si náročnejšiu techniku.. takže práve naopak, to čo všetko dokázal v 21. storočí s jednoručným BH ešte viac upevňuje jeho legacy
Reagovat
Nola
ano, jeho tenis vyzeral ako z inej planety, akoby hral s neuveritelnou lahkostou, bez namahy, ale dnes je vzorom pre trenerov Novak, podobnym stylom hraju obaja top mladici dnes, mozu tvrdit, ze ich vzorom je Fedex, nikto z nich si nedovoli nastvat sponzorov, je to taka mila pretvarka, ktora nikoho neurazi, Novak ozaj nepotrebuje pochlebovacov, potom by sa nesustredil na tenis......
Reagovat
Amputace
No to teda nevím. V čem vidíš podobnosti mezi Alcarazem a Djokovičem? Pominu-li obouručný BH, herně má v sobě daleko více z Federerovy variability, než Djokovičovy strojovosti. Jeho tenis (podobně jako Federerův) působí daleko lehčeji a přirozeněji, než Djokovičův. S tím Sinnerem se dá souhlasit, ale Alcaraz ani omylem.
Reagovat
Nola
ide o ten jednorucak, ktory je tu spominany, Alkac ma samozrejme top FH, je skvely na sieti, tam je mozne porovnanie, a ak mozem podotknut nevyzera pri hre elegantne, skor na mna posobi ako Rafa, ked bol mlady, beha za kazdou loptickou, skvele ju umiestni a dokaze z nehratelnych pozicii zahrat FH winner, takze ma asi z kazdeho nieco, ale urcite to nie je Fedex
Reagovat
Nola
a este dodam, videl si hrat Carlita debla s Rafom, tam ho Rafa fakticky predcil v hre na sieti, nechapem, preco sa snazil hracov pretlacit iba od baseline, ked vie hrat skvele na sieti, mohol si predlzit karieru, Novak vlastne na sieti uhral zapas s Carlitom, aspon co sa tyka 1.setu, v tom druhom bol lepsim hracom od baseline
Reagovat
Marduch
Myslim, že na sako prostě nebyl vychovaný. Strýc mu neustále vštipoval, že když bude mimořádně rychlý, na antuce nebude míček, který by nedoběhl. Což nakonec Rafa ve svých nejlepších kariérních letech defakto prokázal.
Reagovat
Amputace
Nevím, jak dlouho Carlose sleduješ, ale já se už od roku 2021 snažím více či méně pravidelně dívat na jeho zápasy. A v jeho hře je patrný vývoj a směr, kterým ho Ferrero vede. Od serepetiček, tenisu na krásu, častých přechodů na síť, dropshotů (těch se tedy zatím nevzdal, ale rovněž jich ubylo), kterými se ještě v roce 2021 před svými prvními velkými úspěchy prezentoval, směřuje více ke strojovějšímu pragmatičtějšímu pojetí, které mu bude vyhrávat tituly. Například teď v tom finále proti Djokovičovi byl na síti kolikrát, 10x nanejvýš? To je na jeho dřívější poměry šíleně málo. Dříve tam chodil velmi často i z nepřipravených pozic, takže se sice pěkně dívalo na HL jeho zápasů, ale reálně si touto rozdivočelostí a exhibicionismem plno zápasů spíš prohrál. Fakt je ten, že jeho přirozený talent a technika mají daleko více z Federera než Nadala a Djokoviče - z těch má spíše pohyb a urputnost. A to, že hrají všichni tři BH obouruč.
Reagovat
Amputace
Počkej - tou výbornou hrou na síti připomíná koho?
Reagovat
diskuse
Reagovat
dappe
Možná má jen člověk starající se o tyto pseudogratulace volno Ale musím uznat jednu věc, sledovat veřejné gratulace na sociálních sítích a dělat si pomyslné fajfky u jmen, to je tak trochu jiná liga
Reagovat
Marduch
Fedex se s gratulacemi nikdy moc nepretrhl. Kdyz Djoker vyhral GS, kterym se dostal v GS race poprve pred Rafu na 1.flek, mesic od nej bylo ticho, aby pak na nejake benefici zminil jen neco v tom smyslu, ze Djokovicuv rekord je obdivuhodny pocin. Tecka. Noviny psaly, ze "Federer Djokovicovi gratuloval."
Myslim, ze Fedex jako globální tenisova ikona a Goat popularity nema prazadny zajem pridavat k rekordům ND nejakou dodatecnou gloriolu. Myslim, ze svym dilem k tomu chladu prispel i stary Djokovic se svymi vypady vuci Fedexovi a celkovy vibe balkanske rodinky. Roger si jede svou vlastni vyjimecnou ligu i po kariere, do ktere prijmul jen Rafu z důvodu vyzdvihovani jejich uspesne rivality jako soucast sveho odkazu. Cimz podle me jednak trochu prikryva vlastni negativni bilanci s Rafou a jednak tim odsunuje Djokovice vice k okraji zajmu. Je to holt kujón
Reagovat
Nola
a co sa prestane zemegula tocit, ked nepogratuluje? ono je tazke po rokoch, ked si establishmentom vyzdvihovany ako najvacsie bozstvo zistit, ze tomu tak nie je, a este ked ta prekona naky Balkanec kdesi z tenisovej periferie...... ze sa zrovna nemiluju, je snad kazdemu jasne, tak naco predstierat nieco co tam nie je, ved sa premohol, ked ho pozval na rozlucku na LC, aj ked zrovnal na 20 GS, mne je to sumak, a bol tu spominany Andy, ten povedal, ze mu praje, aby ziskal zlato a jeho matka ho pochvalila na soc. sietach, kto chcel pogratuloval, kto nie, nic sa nedeje, nie je to povinnost predsa....
Reagovat
Vestec
Nechápu, proč jsem sledoval do teď tenis. Je to pořád o tom jednom. Tenis je nuda. Končím s jeho sledovanim. Je to ztráta času. Labilní generace, která je z Djokovice udělaná a neproazi ho ani za 4 roky. Je to trapné. Tenis je nuda a mažu všechny aplikace tenisové a ruším předplatné na tenis. Už nikdy to nezapnu. Tenis = žumpa. Nebudu sledovat hlupáky s raketou.
Reagovat
diskuse
..... Ok drsnej chlapáku. V tom případě nechápu, proč jsi nepredikoval tento scénář, ty věštec že second handu.
Reagovat
Orgasmator
Je sranda sledovat, jak to tu někteří nezvládají... a ty jejich komentáře jsou plné breku a slz...
Reagovat
diskuse


Snad se nám vrátí s ATP Masters v Kanadě velký hecíř optimismu Paddy. Trochu se bojím, aby vlček z trávy nepřišel s expreskou, že musel odřezávat provaz ze stromu.
Reagovat
Marduch
Koukám, na Alcaraze musel zahučet pořádnej balík.
Reagovat
Pe3k
Novak je po zisku zlata v OH v euforii, ale ta mu určitě další 4 roky nevydrží...Až s ním začnou ostatní vytírat podlahu, tak rád odejde do zaslouženého důchodu. Jinak gratulace ke zkompletování tenisu. smile
Reagovat
Nola
on vobec nic nepije, ale tentokrat to asi porusil
Reagovat
dorsch2
asi chce prekonat Connorsove rekordy, na to mu budu 4roky stacit
Reagovat
Patik
To chce turista nie Djokovic
Reagovat
wojtop
Rano vraj pije vlaznu vodu...
Reagovat
Nola
to asi nejaky dodatocny zachvat radosti, za 4 roky bude podla mna skor sledovat Stefana na juniorke, ak ten vydrzi hrat tenis, co dnes iste nie je, bo deti uspesnych tenistov to velmi zase nedavaju, vid. syn Bjorna Borga, samozrejme mlady Korda potvrdzuje toto pravidlo, ale zase tato nebol az taka velka hviezda
Reagovat
Nola
Korda je vynimka z tohto pravidla, to sa mi teda zadarilo
Reagovat
ipko
presne tak, aj ja som s tým zmierený, že ani Roger nebude mať pokračovateľa ani v jednom vzchlapčenských alebo dievčenských dvojičiek, ale možno je to tak lepšie, naozaj ten tlak na ich prípadné výkony a neustále porovnávanie s otcom by bol pre nich neznesiteľný..
Reagovat
Nola
mna take zase nenapadne, ze by som automaticky mala fandit detom, teda Stefanovi, ak by hral, mna si musi tenista, tenistka ziskat, nestaci, ze ma rodinne vazby, trebars dokazem fandit prave Alkacovi, nenosi ziadne handry na hlave, siltovky, nosi kratky uces, ziadne rozviate dlhe vlasy, ziadne retaze okolo krku, ziadne velke maniere, proste pride mi taky obycajny, ale zaroven neobycajny
Reagovat
PetaM
Pane Bože! Tady toho mamlasa se snad jinak, než nezákonně, nezbavíme ...
Reagovat
Nola
jj, taki ako ty ho prastili flaskou po hlave na jednom turnaji a Seles sposobili zranenie, ktore ju uplne odstavilo od spickoveho tenisu..... radsej komentuj vasich hracov, tam si doma
Reagovat
PetaM
Slovena a úplně jebnutá. Co jsem taky mohl čekat. Píšu snad, že bych něco takového udělal? Navíc ta láhev byla nehoda, takže bych se tam na východě trochu uklidnil. :) A rozhodně mi nikdo z východního bloku nebude říkat, co smím a nesmím komentovat. Totalita už v ČR nefrčí, ale o tom vy na východě nemůžete nic vědět. Nemáte vlastní stránky, na kterých můžete komentovat? Proč všichni Slováci furt lezou do Česka? Chápu, že se máte špatně, ale nikdo vás tady nechce. Kdybyste se aspoň naučili česky ...
Reagovat
gigin
Ty si piča.
Reagovat
Nola
byvaly predseda vdaka, nie je tu smajlik s pusinkou, co by som ti poslala.....

a nevidel si toho najnovsieho, myslis, ze ma ruky stale hore?
Reagovat
misa
Je. smile
Reagovat
com
smile
Reagovat
Pe3k
Jediná důležitá diskuze co tu za dlouhou dobu byla (jak se dělají ty staré smajlíky) Nolka očividně vynechala smile smile
Reagovat
Nola
ja som tu nebola snad mesiac, bola som mimo Slovenska, ani semi a finale W som nevidela, tak ani netusim o nejakej diskusii so smajlikmi, ak mi das odkaz snad sa zorientujem
Reagovat
Pe3k
Reagovat
QacO
Psy stekajú djokovic ide ďalej...
Reagovat
turista
Jasně. Hlavně ať už tam Novak šoupne ten stý titul. Je borec. Vyhrát OH na Chatrierovi na antuce to je sen.
Reagovat
diskuse
Mimochodem, ještě by stálo za zmínku to, že larSICK tu zde mlel v křeči a agónii v předchozím článku nesmysly o tomto olympijském turnaji.

Pojďme si připomenout vyjádření DADAFTA ohledně toho, jak extrémně výjimečné je vyhrát OH v tomto formátu.
https://www.tenisportal.cz/zpravy/zverev-po-vyhre-nad-djokovicem-nemuzete-mit-vsechno-31381/#comments

dadaft
31.07.2021
08:53
"Velký turnaj na dva vítězné sety je holt jiná disciplína než GS na tři.
Všechno je rychlejší, vyhrocenější, ztráta prvního setu není nepříjemnost, ale přímé ohrožení............... Tady není prostor na větší krize, tady nemáš na sebrání se dvě hodiny. A tady není prostor ani na vyčkávání, až se ze začátku nabuzený soupeř vycuká...

V tomhle počasí se měl Djokovič soustředit pouze na singla a kdo ví, jestli by nedopadl stejně...
Jenže to by mu asi neprošlo u srbského svazu."

VEEEEEEEElMIII dobře Dadaft ........ krásně jsi místní tragédy vyučil jakožto "nejvetší fanda" Djokovice - jaký paradox. :)))) hihihi Výborně, jenom voda na náš mlýn, na mlýn Djokolandu. hihi :)
Reagovat
diskuse
Ale copak copaaaak.... heleme se, našel jsem archaické články - https://www.tenisportal.cz/zpravy/golden-slam-nezkompletuje-djokovic-zkolaboval-proti-zverevovi-a-prvni-olympijske-zlato-neziska-31379/

https://www.tenisportal.cz/zpravy/rus-chacanov-je-prvnim-finalistou-olympijskeho-turnaje-muzu-31376/#comments

Pojďme si připomenout pár vyjádření od legend a vyřízených veličin TP :))

Peter "Slaboch" Trollhand z Petržalky
"Takto je skoro jasné, že zlato z olympiády Novak nikdy nezíska, jeho kariéra nebude v tomto smere kompletná. Jedine, že by ctil Coubertinove "nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa"?..V tom prípade mu prajem veľa šťastia v boji o brondz, veď každá medaila sa počíta :)"
...... hihihihihhii, já vím, že tu jsi koťátko ..... tak co? Tvoje predikce jako obvykle MIMO a kompletně špatně. GOATkovic vyřídil toho tvýho ubohýho losera Nadala v jeho obýváku, porazil Tsitsipussy, porazil ve skvělé formě hrajícího Musettiho a ve finále porazil nejlepšího španělského hráče všech dob Alcaraze...... Nadal v roce 2008 ve finále porazil patetického Gonzalese s jednoručák... slabý los baby. Djokovicovo zlato má mnohem větší hodnotu s poraněným kolenem v 37 letech. TAM MÁÁÁÁÁÁŠ PeterKO, kariéra je kompletní. hihihihihi :) ...... kdy vyhraje Rafa všechny Masters a hlavně mnohem prestižnější Turnaj Mistrů - OH jsou nic oproti TM .... no, kdy vyhraje Rafánek? hihihiihi TAM MÁŠ. Papkaj. :-)))))

Spaniel
"Ultronek mel zkrat, nezvladl tlak" ...... Tam MÁÁÁŠ! Spanielek... xDDDD hihihihi

Tomas_Smid_Fan
"Jak došlo k tenisovému blackoutu? Poróchala se ultrónka z katódy Beográd. Asi se přehřála."
O další OH a šancích DjoDjo - "Má kliku, že je už za tři roky, ale i tak nemyslím, že by tam byl velkým favoritem, pokud se zúčastní."
Reagovat
diskuse
Vlček v trávě
"Djokovic uz to nezvladne, uz i tak by to bylo na hrane, za ty 3 roky v Parizi muze byt, trebas i muze vyhrat, ale za 7 let uz asi spis nevyhraje, pokud vubec bude jeste hrat...:)" .............. Vlček narozdíl od Tomáše Smidu ještě sra.l maggi v kostkách, oprávněně, stále viděl vše realisticky.... I když tehdy nikdo nemohl vědět, jak skvělý bude Carlitos a Janek ... sice se třásl a modlil k opaku, ale tušil, že veliký slovanský král Nole neřekl poslední slovo.

Paddyyyyyy :))
"potvrdilo se, že OH na 2 sety budou nejtvrdší oříšek pro Goldí šlem, a že kurz na vítězství byl nelogicky nižší než pro USO" .......... hm, PadDICK očividně velmi uznává toto vítězství Noleho vzhledem k tomu, co napsal zde. Hihi. :))

Fransoas
30.07.2021
13:07
"Konečně našel nějakého přemožitele.Aspoň nebude machrovat,aby si nemyslel jakej je king." ................... hihi :) Tak teď se bude asi hooooooodně machrovat. :)

Petr Fisk
"Nějak si nemůžu pomoct, ale ať se snažím jak se snažím, tak mě Novakova prohra a Sašova výhra vcelku dost potěšila:)" ............. klasika, člověk hnaný negativní energií :))
Reagovat
Amputace
Ty krávo, ty jsi vážně psycho - navíc ještě žiješ v bludu, že to někdo čte Vážně jsem rozpolcený, jestli tě litovat, nebo se ti smát.
Reagovat
diskuse
Ty jsi nemocný schizofrenní pacient. V předchozím článku píšeš, že nečteš, co píšu.... Že si přečteš jenom prvních pár slov... a pak hned v dalším příspěvku píšeš, že jsi překvapený, že jsem dal Nadala na sedmé místo nejlepších hráčů všech dob.

Priateľu, kontradikce je synonymem tvé entity a lidského bytí. Něco řekneš a ne za den, dokonce ani za hodinu, ale za minutu vše popíráš. Vypadáš pak jako totální Klaunkovic.

A ta tvá křečovitá snaha přesvědčit sám sebe a ostatní včetně mě, že nikdo nečte, co píšu? To už je úplná zoufalost a trapnost. Očividně nemáš pravdu. :)) Hihi. Skoro to vypadá, že to sere jenom tebe. :) Hihi.

Vzmuž se, Carlitos tvého ubohého Nadala rozbije v Cinncinatti.
Reagovat
Amputace
Nejsem - na rozdíl od tebe Přečetl jsem první tři slova a úplně to stačí, abych ti argumentoval. Díky, nazdar
Reagovat
Pe3k
Vynechal si mě, takže o legendách nemůže být řeč
Reagovat
com
taky me vynechal
Reagovat
Nola
ty nie si zaujimavy, ty si bol haterom celej B3, dokonca celej B4......fandis nespravnym hracom ako Medvedev, Ruud, Pliskova....... vsetkych, ktorych uviedol fandili niektoremu z velikanov.......
Reagovat
Pe3k
Ne že bych ho nějak četl, ale býval to fanda Nadala a Sereny
Reagovat
Nola
jj, to bude tym, ze si si zacal davat pozor, potom ako si mohol dostat ban, ako naj hater Nadala v minulosti.....
Reagovat
Pe3k
Mě ban nehrozil, ale dostal sem jedno varování po tom, co uplakaní fandové Nadala (Amputka, Ondřej aspol.) brečeli u admina, že oni všichni mají ban a Pe3k ne smile
Reagovat
Amputace
Já jsem ban nikdy neměl, mentále. Též jsem měl pouze varování, stejně jako ty. Ostatně tvá existence zde na TP je největším výsměchem - respektive skutečnost, že se udílely bany a ty jsi stále zde. Výsměch. Jinak to říct nejde. A mimochodem: píšeš to samozřejmě opět špatně, respektive lživě (pochybuji, že v tvém případě jde o nechtěnou chybu). Já jsem vůbec neřešil sebe, ale Forehanda, který byl zabanován a ty sis tady zvesela dále hejtil a urážel fanoušky Nadala jako by se nechumelilo. To mi tenkrát vadilo. Ale ostatně zaujatost zdejších adminů už snad musí být zjevná i těm, kterých se to tehdy netýkalo.
Reagovat
Pe3k
A pláčeme smile smile smile
Reagovat
Amputace
A lžeme
Reagovat
diskuse
I gigin nad tebou zlomil hůl. Ty umíš všechny uživatele jenom urážet. Tak zoufale chceš být nad věcí, že ti to nikdo nevěří. Ani gigin. Klesnul jsi na dno.

Nejlepší pro tebe bude smazat si účet a pověsit klávesnicí na hřebík. TP tě nepotřebuje, svou službu už jsi odvedl. Doba teroru a temna už je u konce. Zavři dveře a pozdravuj Petera, Rafaholic, pověrčivého Mayka, Nadalistu, Franze, olympiádu.
Reagovat
Amputace
No zase jsi mi to nandal, prcálisto. Au au.

Aby bylo úplně jasno: urážím pouze tebe a Petříka, tedy dementy, kteří se sami nedokážou chovat slušně. K normálním a slušným přispěvatelům, kteří umí i něco jiného než hejtovat nebo fanaticky zbožšťovat jsem se vždy choval a budu chovat slušně. Takže si nevymýšlej, demente a lháři.
Reagovat
srnecek
Áno, suhlasim. Aj názory z opačného tábora sa dajú vnímať normálne. Keď sa normálne podávajú. U teba OK...
Reagovat
gigin
Pozor!! Vůbec jsem nad Amputkou nezlomil hůl. Poslední dobou sem tam ulítne, ale to vůbec neva. Jako číst tady některé ty parády, tak se mu ani nedivím. Spíš se mu divím, že se na to nevykvákne...
Reagovat
Patik
Podľa mňa sú to len teraz také reči od radosti vyslovene...vyhral zlato tak je teraz silno premotivovany vlastenec..roky budú plynúť okolnosti menit a reči sa zmenia.
Reagovat
hanz
Ježišmarjá, zlato máš, tak šup do důchodu... zase pruzeníčko na ATP jako Můra...
Reagovat
Kandinsky1
Nesmysl, je jen otázkou času, kdy přijde nějaké další vážnější zranění. A jestli se nebude chtít ztrapňovat jako Nadal, tak by to měl po něm ukončit.
Reagovat
GaelM
Reagovat
diskuse
Jelikož má Djokovic výbornou hru na síti (když má 100% zdravé koleno) a dobrý servis, tak může na příštích OH klidně udělat zlato ve čtyřhře mix a pak udělat zlato ve čtyřhře s parťákem (Medjedovic, Lajovic, Štefan atd.).

Jen si to představte. Malý Stefan dorostl a bude s tátou hrát debly. Vytvořili by tak spolu rodinný pár, který vyhrál zlato s největším věkovým rozdílem v historii. Něco, co Nadal nikdy nezažil, protože v posedlosti zachovat si výhodu v boji o GS si dítě Nadull pořídil velice pozdě. Výsledkem je, že Nadaluv poslední zápas bude před zraky syna, který z toho nebude mít rozum a bude si říkat "co to můj podivínský fotr dělá s tou věcí v ruce, a proč se mu všichni smějí" :)) .... Stálo mu to za ty tři GS navíc , co Nadal vyhrál? Hihi
Reagovat
insanezy_
Lepší by bylo vyhrát debla s tímto talentem: https://www.tenisportal.cz/hrac/djokovic-85f95/, případně by měl na grandslamy hrát čtyřhru s Pepem Imazem
Reagovat
Ereinion
Djokovič ve čtyřhře nikdy nebyl moc dobrej...ale v mixu by šance asi byla, tam je to dost o náhodě
Reagovat
ipko
ktovie, možno myslel paralympiádu a turnaj vozíčkárov, keďže neverím, že vydrží ďalšie štyri roky bez nejakého vážnejšieho zranenia..
Reagovat
Dovodo6
Vážnější zranění měl už teď, prasklý meniskus
Reagovat
com
ale kdyz se bude za 4 roky pohybovat nekde okolo top 1000, nebo mimo zebricek, tak nejspis nebude mit na olympiadu ranking smilesmile
Reagovat
GaelM
To je fakt ten nejmenší problém. Vzpomeň si na ten ranec odhlášek na poslední chvíli letos, problémy byly i v Tokiu. I kdyby od zítřka už neodehrál jediný zápas, tak mu stačí pohybovat se v příslušném týdnu poblíž kurtů v LA a ještě ho budou prosit, aby hrál
Reagovat
jackiec
Při neschopnosti tsitsipase, runeho apod. kdy si z nich dělá ouchcapky bude klidně se svojí konzistenci i za 4 roky v klidu v top 10.
Reagovat
Ondra979
to nevim, ale top 20 by mozna dal..
Reagovat
com
tak kdyz ho budou v SF/F GS neustale porazet Sinner s Alkacem, tak pochybuju, ze bude hrat 4 roky bez jedinyho GS titulu.. To ho po roce prestane bavit
Reagovat
Kandinsky1
To si taky myslím. Jestli v příští sezoně nevyhraje GS, tak to zabalí. Pokud tedy zvládne vyhrát těch pět turnajů pro překonání Federera.
Reagovat
Orgasmator
tak může objíždět atp 500 (a vyhrát je všechny)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist