Djokovič přání fanoušků nesplnil. Úder mezi nohama nezahrál

3. 9. 2010, 13:48
Aktuality 6
Srbský tenista Novak Djokovič nevyslyšel na US Open přání fanoušků, aby zkusil po vzoru Švýcara Rogera Federera zahrát zády k síti úder mezi nohama. V duelu s Němcem Philippem Petzschnerem zvolil po lobu bekhendový prohoz a i díky němu postoupil do třetího kola.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Po utkání se Srba na dvorci ptal moderátor, zda má úder mezi nohama v repertoáru. "Ne. Já mám mezi nohama něco jiného," nezapřel v sobě Djokovič známého vtipálka. Obecenstvo po jeho replice vybuchlo smíchy a tleskalo. "Ale nebojte, dnes večer vám to neukážu," dodal hráč. 

Před rokem Federer v semifinále newyorského turnaje prohodil úderem mezi nohama právě Djokoviče. "Už bych tu potupu nechtěl zažít," smál se Srb.

Zápas s Petzschnerem měl i jinou netenisovou zápletku. Na chvilku musel být přerušen, protože na tribuně ochranka spoutala želízky a vyvedla tři diváky. Podle oficiální zprávy kvůli nadávkám.

Petzschner vypadal hlukem v hledišti více rozhozený než Djokovič. Během utkání napálil raketou vysoko na tribuny dva míče.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
To oblečeni Novaka, to je fakt luza... italo činskej drak... a ta čapka ve ktere hraje na sluničku.. Ja prostě tomu total nerozumim. Robredo taky hraje za Tachini a i ostatni maji stejny model oblečeni co jsou pod touto značkou, to je jakž takž normalni. Djoka ma radoby svoji kolekci,ale vždyt je to total sekač! Oproti Addidasu je to fakt mizerie.
Reagovat
smazaný uživatel
Troicky hral velmi slušně proti Djokovicovi, neskutečny servis chvilema. Tipsarevic super servis i hra, se kterou si Andy nedokazal poradit. Djokovic hraje takovou lepši tužku,ale i to mu stači, v Davis cupu je velmi silny. Zimonice netřeba představovat jako deblistu.
Česka sestava. Berdych, sezona jako hrom, vyhořel. Se srbama muže přinest 1 bod, 2 nevim nevim. Štěpanek se stále uplně nevrátil. Hajek par setu dokaže na uplnej risk to urvat,ale neni to hrač na hard. Dlouhy jen do počtu.
Debl Tomaš s Radou urvou, Tomaš jeden bod taky da.Jedině takhle... fakt tentokrat skepse. Špatne,že je to u nich a ne tady, atmosfera by udělala podle mě hodně.
Jedine pozitivum je, že ted mužou pořadně se připravit na Davis, maji dost času....
Reagovat
smazaný uživatel
4hru si myslím, že vyhrajú Srbi. Djokovič aj Troicki aspoň bod spravia, čiže postúpia- aj keby Berdych zahral výborne a získal 2 body stále to nebude stačiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Srbům nebudeme důstojným soupeřem :(
Reagovat
majkl005
to rozhodně....všichni naši mají formu úúúpa v p*deli takže....boužel
Reagovat
smazaný uživatel
Porad to omylejte. Pockame az to zacne,jaka bude zrovna konstelace. Muze rozhodnout mnoho faktoru.ale ted se jeste snad hraje USopen,tak si uzivejme Snad si kazdy muze najit sve favority. Ja je urcite mam a vim komu budu fandit, bohuzel i bez Rady a Toma. Ale nyni za par minut urcite Petre.Neboj se ji.vzdyt je to taky jenom clovek, ktery muze chybovat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist