Djokovič přislíbil účast na finálovém turnaji Davisova poháru

26. 8. 2019, 20:14
Aktuality 3
Kapitán srbského daviscupového týmu Nenad Zimonjič bude ve finále slavné tenisové soutěže spoléhat na pomoc světové jedničky Novaka Djokoviče. Držitel 16 grandslamových titulů mu účast na premiérovém závěrečném turnaji v Madridu přislíbil před startem US Open.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Měl jsem příležitost si tu s ním promluvit. Potvrdil mi, že bude v Madridu součástí srbského týmu," řekl Zimonjič v New Yorku.

Djokovič je jedním z mála hráčů ze světové špičky, který se na listopadové vyvrcholení Davisova poháru v novém formátu chystá. Právě kvůli pozdnímu termínu a změně systému řada tenistů už s předstihem oznámila, že se startem ve španělské metropoli nepočítá.

Finálového turnaje, který se odehraje od 18. do 24. listopadu v Madridu, se zúčastní 18 zemí. Český tým v kvalifikačním kole prohrál s Nizozemskem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ajéje..

DC s Nadalom a Djokovicom v jednom roku, snad po desatroci...

A ze sa novy format neosvedčil :)
Reagovat
Kozoroh
Novak bude DC hrát evidentně proto, aby si zajistil účast na LOH v Tokiu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer ho hrat nebude, a myslis ze na OH sa nepredstaví?..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist