Djokovič se rozloučil s Martinem

12. 4. 2010, 15:08
Aktuality 10
Druhý tenista světa Novak Djokovič ukončil spolupráci s trenérem Toddem Martinem a spoléhá opět pouze na zkušenosti Slováka Mariána Vajdy. Dvaadvacetiletý Srb angažoval Američana loni před US Open a dnes na turnaji v Monte Carlu potvrdil, že bývalý čtvrtý hráč žebříčku již není součástí jeho týmu.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"S Toddem Martinem již nepracuji," řekl Djokovič před tréninkem v Monte Carlu, kde má jako nejvýše nasazený v 1. kole volný los. "Todd je skvělý člověk, který se se mnou podělil o mnoho zkušeností, ale prostě to nefungovalo. Rozešli jsem se v pohodě," řekl tenista.

Podle srbského hráče nefungovala dobře komunikace mezi Vajdou a Martinem. "Těmhle problémům se nevyhnete, když máte dva trenéry. Oni si moc dobře nerozuměli," konstatoval Djokovič. "Zůstávám jen s Mariánem a doufám, že spolu zažijeme hodně úspěchů," dodal.

Pětačtyřicetiletý Vajda, vítěz dvouhry na turnaji Čedok Open 1987 v Praze na Štvanici, trénuje Djokoviče od poloviny rolu 2006.

Martin měl Djokovičovi pomoci zlepšit útočnou hru a nasměrovat ho po triumfu na Australian Open 2008 k dalšímu grandslamovému titulu. Ten mu zatím uniká, od předloňského Melbourne se do finále nedostal.

pva, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vždycky mi bylo divné, že se ti dva snesou, tak jsem si říkal, že to mají v pohodě, Martin turnaje v zámoří, Marian evropské. Jenže jak vidno, asi to nefungovalo, navíc Martina si najal hlavně kvůli betonovým turnajům a teď by mu byl na nic. Ale taky pochybuju, že by to bylo vše v trenérovi, má to prostě Djokovič v hlavě a to mi nikdo nevymluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom nechápu, jakej vliv měl T.Martin na to, že se při zápasech tak plouží...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě žádný, Martin měl ohromný vliv na konci loňské sezony, kdy z vyčichlého Novaka dostal hodně a zapracoval na servisu a volejích, v této sezoně ale jaksi nefunguje nic, protože se Novak usmyslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Už dlho som čakala na nejaký článok pod ktorý by som sa znovu mohla podpísať svojím príspevkom. Priznám sa, že poslednú dobu (asi tak od AO) sa o tenis moc nezaujímam až na pár zápasov, ktoré som si neodpustila, ale inak mi nič také nestojí za pozornosť. Dokonca si dovolím poznámku - on sa vlastne teraz hraje nejaký profesionálny tenis?? Neviem či to tak vnímam iba ja, alebo sa ku mne ešte niekto pridá, ale turnaje nič moc, múj Djoker pohroma, račej sa nevyjadrujem, Rafan stále nič, dokonca aj pod Rožérom sa zľahla zem... a kto mi zarezonoval ako tak v pamäti? Tomáš Berdych! Neskutočné ;-) Tak už chcem tenis zase prežívať ako minulý rok, kde som doslova hltala Miami, Monte Carlo, Indian Wells a pod... ale teraz som zase tu a budem bojovať za pekný tenis!! :D Idem na Monte Carlo a dúfam, že ma naši profi idoli nesklamú. Good Luck... hlavne Djokérovi, Rafanovi, "Ajde Ana zatni pěst", Maruš aj s ramenom, Ferdovi... spolieham na vás...
Reagovat
carolyn
Zdravím nicy :-)
Tak Djoka to je tragédie :-) Ale řeknu ti mě už ted vyhovuje to, že už to není jen o R+R. Ještě loni jsem se těšila na jejich společná finále, ale víš tenis není jen o nich, takže vidět tam konečně i jiné hráče je fajn.
Reagovat
carolyn
Zdravím nicy :-)
Tak Djoka to je tragédie :-) Ale řeknu ti mě už ted vyhovuje to, že už to není jen o R+R. Ještě loni jsem se těšila na jejich společná finále, ale víš tenis není jen o nich, takže vidět tam konečně i jiné hráče je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
To som rada, že už vám to došlo, že kvalitný tenis nerobia len RaR. Ja som bola toho názoru už od začiatku :) Ale je to proste špička, ktorá sa tam objavovať proste musí, inak hanba :D Ale neviem čo tomu Nolemu chýba, klidne nech si hodí do tímu aj princa z Walesu, ale nech to šlape! Shara je na maródke, Ana ani neviem či žije... no paráda toto.. :-(((
Reagovat
carolyn
Tak nevím zda si mě s někým nepleteš, ale já nikdy nepreferovala jen jednoho hráče. Jen jsem konstatovala, že jsem se po dlohé době těšila na společné finále R+R. Jinak mám víc hráčů kterým fandím a nejsou to zrovna tihle dva:-) I když titul jsem jim také přála, nejsem zaujatá:-)
Nole nevím, nevím nějak se mi k němu nechce vyjadřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tým lepšie... a fakt neviem, či si to bola ty alebo nie, to sa na mňa nehnevaj ;-) celý ten tenis je teraz nejak hore nohami... :-(
Reagovat
carolyn
To víš chtělo to změnu, všichni to tu psali, tak ted jí máme :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist