Djokovič si odskočil do Prahy, léčil si zraněné zápěstí

22. 4. 2014, 19:16
Aktuality 40
Druhý tenista světa Novak Djokovič se znovu skoro přesně po roce objevil na skok v Praze, aby navštívil profesora Pavla Koláře. Uznávaný odborník srbskému hráči v pondělí v Centru pohybové medicíny na Chodově vyšetřil a léčil zraněné zápěstí, které ho trápilo minulý týden v Monte Carlu.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Djokovič zde strávil den a podrobil se vyšetření a léčbě problémů se zápěstím, které ho hendikepovaly v Monte Carlu," řekl Kolář ČTK. Tenistovi doporučil šest dnů intenzivní léčby a klidu, po kterém může začít pomalu hrát. "Pokud by obtíže pokračovaly, jsme domluveni na eventuální další léčbě," uvedl Kolář.

Djokovič už od počátku turnaje v Monaku hrál se zpevněným zápěstím. Ze začátku se tejp schoval pod potítko, na semifinále nastoupil Srb na kurt s rukou zavázanou až k lokti. V semifinále prohrál s Rogerem Federerem a neobhájil loňský titul.

Otázkou je, jak dlouho Djokovič nebude hrát a zda není ohrožena i jeho účast na French Open. "Je předčasné o tom hovořit, to se uvidí, až začne hrát," řekl Kolář.

Djokovič dnes na svém webu uvedl, že zranění není vážné a měl by hrát od 4. května v Madridu. "Vypadá to lépe, než se zprvu zdálo. Lékaři mě ujistili, že Madrid, Řím a Roland Garros budu hrát podle plánu. Musím teď ale pokračovat v léčbě, proto si dám krátkou pauzu, abych byl zpět co nejdřív."

U Koláře hledal Djokovič pomoc poprvé před rokem kvůli zranění kotníku ze čtvrtfinále Davis Cupu proti USA.

pva, ČTK

Komentáře

40
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratulujem k babatku rodine Noleovcov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafova forma vzbudzuje strach..

Strach o jeho každý ďalší zápas na turnaji :)
Reagovat
Pesek12
on se z toho dostane, koukni se na Davida.
Reagovat
kada.tom
juchůůů, Ferre out :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Davidovi ten entusiasmus moc dlouho nevydržel, teď bych si tipnul, že Rafovym soupeřem ve finále tam bude Gulbis..
Reagovat
Matti
Nevím o tom, že by Rafa už byl ve finále, dnes ten (ne)výkon byl pokračováním hry z Monte Carla, takže velice opatrně s předčasnými prognózami.
Reagovat
Roger_Federer
Ty uz jsi jak krecek v kolecku..Zacne turnaj, Rafa zahraje, vykon na neho dost onicem, ty ho ale vidis ve finale, vsecko vyhraje, vypadne, ty se tu 4 dny ani neukazes..;).Tak je to furt dokola.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak kdybych nevěřil, že ani v Barceloně nepostoupí aspoň do finále, tak bych mu ani nemusel fandit, že by dnes zahrál dobře jsem nikde nepsal, přesto mu věřím, každá krize v případě velkých šampionů brzy končí, finále tam prostě dát musí, jinak Rogere_F, zeptám se, umíš vůbec něco jinýho než se o mě neustále otírat? To už je skoro nemoc, zajímavý je, že když se něco podaří Rogovi a někteří ho adorují až doblba, tak je to podle tebe asi normální, že? Fandit nekriticky jemu je v pořádku, když ale někdo vytrvale fandí Rafovi, je zapotřebí ho do omrzení strhávat a strhávat co?
Reagovat
Roger_Federer
Klid, musis to moje neustale rypkani, brat z nadledem a ironickou nadsazkou..
Ono by bylo smutny kdy Rafa nevyhral ani turnaj na Antuce kde z prvni 4 startuje jen on..; ) a po vypadnuti Ferrera tim tuplem.
Reagovat
Mayo
Djoki v pohode ...aj Madrid stihne
Reagovat
Rafaeoli25
Tak nastoupit lze vždycky, otázka zní v jakym stavu..
Reagovat
gigin
tak ne Dredy, ale Montanes... To bude zase morda :((
Reagovat
Stan_Borowitz
No, neměl jsem to v plánu, bo tam není Roger, ale jedna z výhod private jetu je ta, že můžeš vejít do pilotní kabiny, říct pilotovi "otoč to na Barcelonu", a není to únos...

Žes to ty, popřemýšlím o tom. Ale běda, jestli Ernie vypadne s Yentl a já budu muset koukat na španělský pinkálisty!
Reagovat
Stan_Borowitz
hrozně to hází v turbulencích, tak mi to skočilo až sem.
Reagovat
gigin
V pohodě, chápu. Jednou z toho podnikání zjankovatíme...
Reagovat
gigin
Gulbovi brnknu, že se tam chystáš a nehodláš sledovat španělské hráče, pobíhající tři metry za bejzlajnou, vracejíc míčky v očekávání, co se bude dít. To už zmanažuju, spolehni se. Dominikovi zavolá rfever...
Reagovat
Roger_Federer
Dominik

V poho, uz volat nemusis..Jsem si letel vlastnim spojem..Ten Spanel me dneska zklamal, hral jak ponocnej z tim Ramosem co je 101 mist pod nim..Po prvnim setu mi to ten typek co furt tahal trenky ze zadku tak znechutil, ze sem se raci odebral do Madridu, ozeru se a pujdu se podivat jak je Nemci roztrhaj na kousky...;):)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dal jsem si s Novakem kafe na letišti, když jsme oba čekali na odlet. Řekl, že ještě uvidí, jak se to bude hojit, ale zatím s Madridem spíš nepočítá.

Jo, a nechal pozdravoval všechny z Tenisportalu, hlavně gigina.
Reagovat
gigin
Že moc děkuju, přeju brzké uzdravení a skalp RG.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na to taky přišla řeč, hrozně ho pořád mrzí ta teč sítě v semi s Rafou. Doslova řekl "To je još uvek jebe u mojoj glavi". A já na to: "Polako, Novak, da c?ete ga dobiti ove godine".

Pak jsme si potřásli rukama, krátce se objali a vydali se ke svým letadlům. Tedy já ke svému, on k airlineru.
Reagovat
gigin
A kam valils? Do Barcelony? Jestli jo, tak tam pozdravuj ty "moje" ogary...
Reagovat
rod_laver
Stane, nespletl sis to s jiným dnem? Já jsem ho potkal u Turků na Chodově, jak do sebe tlačil s Kolářem gyros a pak sedl na 177čku a jel na Libeň na vlak. Prý nepočítal s tím, že vypadne v MC v semi, tak trošku bojuje s penězi.
Reagovat
a.magerova
A proto mi nechal na nočním stolku tak málo, a já blbá myslela, že nebyl spokojený.... tak to pak jo ;-)
Reagovat
Fandina
Všichni jste na omylu. Novak přiletěl rovnou ke Kolářovi vrtulníkem a pak zase zpět. Takže jste zřejmě naběhli dvojníkům Noleho.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsichni jste na omylu. Zraneni jen predstira a tohle je predem domluvene divadlo, aby tim podporil verohodnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý den,
jsem si vědom, že záležitost, kvůli které Vás kontaktuji, na tento server nepatří, takže se předem omlouvám, že můj vzkaz je zcela mimo tenis.

Jedná se však o to, že já tyto stránky navštěvuji pasivně přes rok a za tu dobu jsem si na základě Vašich příspěvků o Vás udělal obrázek, že jste velmi inteligentní, vlivný a movitý podnikatel, takže věřím, že by Vás moje nabídka mohla zaujmout.

S dalšími dvěma kolegy pracuji na projektu, který jsme nazvali v-bix, což je označení pro systém umožňující pohyb ve virtuálním prostředí pomocí kondičních strojů, primárně cyklistických kol. Máme na tento systém udělenou právní ochranu v České republice a Německu, předjednané podmínky s vývojářskými firmami, jednáme s budoucími distributory a dalšími obchodními partnery. Kdyby se projekt podařil dotáhnout do zdárného konce, tak by znamenal minimálně částečnou revoluci v daném odvětví, protože inovace se kterou přicházíme, by nás posunula vůči konkurenci o pořádný kus dopředu. Jedná se také o projekt, který svojí územní působností je určen minimálně pro celoevropský trh, ale v ideálním případě bychom se rádi usadili i na trhu asijském, který je pro systém v-bix, jak stvořený. Na druhou stranu však toto obrovské pozitivum v podstatě s celosvětovým kupním trhem pro náš systém s sebou přináší jednu značnou nevýhodu a to pro nás tři nereálnost zrealizování projektu z finančních důvodů, které jsou pro rozjezd tohoto businessu potřebné. Proto si Vás dovoluji oslovit s nabídkou investorského vstupu do našeho projektu.

Jestli Vás naše nabídka zaujala, tam mně na Vás prosím uveďte nějakou mailovou adresu, kam bych Vám zaslal více informací o projektu.

S úctou za tým v-bix J.P.

P.S. Omlouvám se, že uvádím pouze svoje iniciály, ale protože se jedná o veřejný vzkaz, tak chci zůstat alespoň v částečné anonymitě. Děkuji za pochopení.
Reagovat
Roger_Federer
Co rikas slozime se.?:), nebo muzes rict tvemu kamosovi z Usvitu prime demokracie..ten ma stemi to projekty zkusenosti...

Kubaa:
Proc si mu to nedal do vzkazu?
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky za důvěru, pošlete mi prosím do vzkazů nějaký kontakt na vás.

Roger_Federer: Pokud to bude mít hlavu a patu, dám vědět. Jako fanda RF budeš mít opci na podíl :-)
Reagovat
a.magerova
A já vůbec nevím která bije a to dost značně otřáslo mým sebevědomím :-/
Reagovat
Pe3k
Se chce očividně dostat na post světové jedničky co nejdříve, ale riskovat zranění za to nestojí. Mardid může klidně vynechat a stačí když vyhraje Řím a French open.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, úplná pohodička :D, děláš jakoby to bylo stejně snadný jako koupit housky v krámě, doufám, že budeš jen pořádně zklamanej jako loni..:)
Reagovat
Frick
Kolik si myslíte, že za takovéto sezení Djoker u Koláře nechá? Kolář mu vypočítá nějakou standartní taxu (i třeba se stvrzenkou či tak) a nebo je to v neformálním duchu, načež Djoker nechá v ordinaci obálku s pár tisíci Eury?
Reagovat
Vojtiik
To je presne ta situace, kdy je to tak prestizni zalezitost, ze by to profesor Kolář klidne udelal i zadarmo imho, na druhou stranu nole to oceni asi trochu lepe nez standartni taxou, protoze vi, ze mu ten clovek vazne pomuze :))... ale nadneseně slovy pana europoslance Falbra: "Jděte do prdele. Vás zajímají jenom peníze." :-))
Reagovat
Rafaeoli25
Nebo slovy Janouškova slouhy Grygárka: "Tu stavbu musim nějak financovat.." :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Madrid je dosť ošemetný, niekedy je menej viac..Mozno by mohol Nole zvážiť priority a odpustiť si Madrid a dopriať zápästiu vacsí oddych..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennischannel.com/bestof5/
Reagovat
smazaný uživatel
Snad už bude v v plně síle v Madridu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud mu Kolář řekl 6 týdnů intenzivní léčby a on chce hrát za 2 týdny v Madridu, tak to asi úplně v klidu nebude, akorát si to rozseká ještě více.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to je šest dnů. :) Tak to do Madridu dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se sám lekl, že jsem to špatně přečetl já :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist