Djokovič si zahraje o první trofej z Roland Garros, Murray je ve finále poprvé

3. 6. 2016, 17:12
Aktuality 235
Novak Djokovič má v Paříži na dosah svůj první titul z French Open. První hráč světa, který pařížský turnaj jako jediný z grandslamů nikdy v kariéře nevyhrál, dnes porazil Rakušana Dominika Thiema hladce 6-2 6-1 6-4 a počtvrté si na antuce v Roland Garros zahraje o titul. Připravit ho o něj může už jen Andy Murray, který dnes vyřadil obhájce titulu Wawrinku a v Paříži tak zkompletoval sbírku grandslamových finále.
Novak Djokovic (© FFT)

Novak Djokovič dnes nedal na kurtu Suzanne Lenglenové talentovanému Dominiku Thiemovi šanci. Dvaadvacetiletý Rakušan, který hrál semifinále grandslamového turnaje poprvé v kariéře, podlehl majiteli jedenácti grandslamových titulů za hodinu a 48 minut. I tak se ale v novém vydání žebříčku ATP dostane poprvé do elitní desítky, posune se před Tomáše Berdycha na sedmé místo.

Devětadvacetiletý Srb si finále na French Open zahraje počtvrté za posledních pět let, 'Pohár mušketýrů' mu ale stále jako jediný ve sbírce grandslamových trofejí chybí. Dvakrát ve finále prohrál s Rafaelem Nadalem, jednou s Wawrinkou.

Letos si Djokovič zahraje o zkompletování grandslamových titulů a čtvrtý grandslamový triumf v řadě se světovou dvojkou Andym Murraym.

Pařížské finále tak bude míst stejné složení jako úvodní grandslam sezony v lednu na Australian Open, kde se radoval Djokovič. Srb prohrál poslední vzájemný duel s Murrayem před dvěma týdny ve finále generálky v Římě. Loňské semifinále v Paříži ale patřilo po pětisetovém dramatu Djokovičovi, který vede ve vzájemné bilanci 23-10.

Murray si dnes zahrál počtvrté v kariéře v semifinále French Open a poprvé v něm uspěl. Po setech 6-4 6-2 4-6 6-2 porazil loňského šampiona Švýcara Stana Wawrinku a oplatil mu tak porážky z předchozích tří soubojů. Na antuce ho přehrál vůbec poprvé.

Do finále grandslamového turnaje se devětadvacetiletý Brit probojoval podesáté v kariéře. Jako první Brit po 79 letech to dokázal na pařížské antuce, na které zkompletoval svou sbírku grandslamových finále. Dosud má na kontě dva tituly - z US Open 2012 a Wimbledonu 2013.

Výsledky - French Open - muži:
Dvouhra - semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Thiem (13-Rak.) 6:2, 6:1, 6:4
Murray (2-Brit.) - Wawrinka (3-Švýc.) 6:4, 6:2, 4:6, 6:2
Čtyřhra - semifinále:
F. López/M. López (15-Šp.) - Dodig/Melo (3-Chorv./Braz.) 6:2, 3:6, 7:5
B. Bryan/M. Bryan (5-USA) - Kubot/Peya (9-Pol./Rak.) 7:5, 6:1
JUNIOŘI:
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Oliel/Rikl (Izr./ČR) - Clarke, Cicipas (4-Brit./Řec.) 7:6 (10:8), 2:6, 10:8
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

235
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ty si taky dobrá haluz
Reagovat
brixner
Žádný titul z RG namá váhu, pokud vítěz neporazí Nadala!
Ale pokud vyhraje Andy, bude titul v těch nejlepších rukou!
Jestli to náhodou vyhraje Srb, tak to bude nicneříkající haluz!
Reagovat
Herbert_Hoover
V současnosti "nemá titul z RG váhu", pokud vítěz neporazí Djokoviče, takže souhlasím, že pokud Andy vyhraje, tak bude titul v nejlepších rukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězství nad Djokovičem bych nedémonizoval. To má přidanou hodnotu na hardu, ale na antuce je jen jeden z mnoha. Kdyby se Nadal z nějakého důvodu nepodělal a neodstoupil, tak byl dnes zřejmě ve finále v pohodě on. Srb je celý turnaj marný a ve finále je jen díky včerejšímu ostudnému výkonu Thiema, který by s něčím takovým nevyhrál zápas ani na Futures. Myslím, že Murray tuhle legendu zítra rázně ukončí. Akorát by to asi neměl udělat moc jasným skóre, protože by si tím podle některých snížil hodnotu svého titulu :D.
Reagovat
Jam
Dnes vlastně žádný GS titul co získal Novak nemá váhu, protože v něm neporazil Djokovice
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Kozoroh
A ty jsi nicneříkající zoufalec.
Reagovat
turista
To je blbost. Novak Djokovič je jeden z nejlepších tenistů všech dob.
Reagovat
baggik
Murray do finále ideální soupeř. Znaji se jak svý boty a právě ten fakt by měl Djokovicovi dodat více klidu, proti Murraymu už hrál mraky finále, i na antuce a tu bilanci má neuvěřitelně pozitivní. Tohle přebije i to negius loci, které tady Novak ve finále má. Zbývá navlíknout poslední korálek a potvrdit, že umí na všech površích i turnajích a to nejen tenisově, protože to potvrzuje už dost dlouho, ale i mentálně. Můj tip 3:1 Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
3:2 Murray
Reagovat
Nola
zapasy som vcera nevidela, nieco som pozrela dnes, no vyzera to, ze Stan pokracuje v dlhobom trende, podobny scenar sko vlani, vypadnut v semi GS, neobhajit titul a korunovat to vyhrou na tom nasledujucom....

Nole to bude mat vo finale velmi tazke, Andy dokaze vratit lopticku snad z prveho radu na tribune, neskutocna obrana
Reagovat
smazaný uživatel
Stan Wimbledon nevyhraje, toho bych se vážně nebál.
Reagovat
Nola
ani AO nemal vyhrat, ani FO vlani nemal vyhrat, a predsa sa stalo...
pred triumfom na AO sa najdalej dostal do stvrfinale
pred triumfom na FO sa najdalej dostal do stvrfinale
vo Wimbledone ma na konte dve ucasti vo stvrfinale
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenže to jsou všechno povrchy, které mu vyhovují, kde má čas na své údery. Pomalý hard a k tomu antuka. Na trávě šanci nemá, však ho loni proazil i Gasquet, kterého by na každém jiném povrchu smetl. Se podívej, jak hrál včera, když neměl čas na svůj úder, kupil chybu za chybou. A teď si to představ na trávě. Tam bych minimálně první trojce věřil daleko víc.
Reagovat
Nola
na USO je rychlejsi hard, ci? tam ma dokonca na konte 2 SF ucasti...
Stan je zivel, ja by som ho dopredu nezatracovala... to sa nemusi vyplatit
co sa stalo vcera, sa nemusi stat o mesiac....
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je to hard, který má úplně jnié vlastnosti než trává. Vážně nevěřím, že by to Stanovi tak sedlo, aby vyhrál Wimbledon.
Reagovat
Kozoroh
Souhlasím s tomasinhem. Kdyby Stan Wimbledon opravdu vyhrál, byla by to větší haluz než jeho předchozí výhry na AO 14 & FO 15 dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
FO 15 žádná haluz nebyla. AO možná, tam nikoho pořádného neporazil, to připouštím, ale loni na FO musel k titulu vyřadit Federera, takže to hodnotu má.
Reagovat
rod_laver
Loni si ve finále RG dělal s Novakem, co chtěl, ale to víš, někteří to pořád nemůžou překousnout :-)
Reagovat
a.magerova
Tak..... ale nějaký Švýcar by mohl.... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Martina by mohla no :-))
Reagovat
a.magerova
Tak ta taky.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lahoda. Poezie. Sportovní ráj.

https://www.youtube.com/watch?v=XJZ3Ggpnml8
Reagovat
Herbert_Hoover
Reagovat
Pe3k
Nadal měl 30 a tady není ani člénak a žáden jeho fanoušek to ani nezmíní...To o něčem vypovídá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ťunťa. Já mu tady postnu video, kde je jeden geniálnější a promyšlenější úder než druhý a on mi pošle video z jednoho zápasu, kde si Rafa všude uhrál od základní čáry. Z fleku znám tak deset videií, na kterých má Nadal daleko lepší údery. A to nejsem jeho fanoušek. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já je znám taky, ale tohle splnilo lépe účel. :))
Reagovat
a.magerova
Nechtěl ukázat Rafu, ale porážku Rogera.... si myslí, že nás to ještě nějak po těch letech šve, zvláště když víme co následovalo.... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
To vypovídá jen o tom, že jsi slepý jako patrona nebo máš klapky na očích jako vždy a chceš zase prudit. Kdybys nebyl troglodyt, tak bys viděl, že mu tu včera gratulovali, zmiňovalo se to tu, ty rybár. :))
Reagovat
a.magerova
Všimla jsem si Nikkki, že gratulovala, já taky i když jsem z jiného tábora.... ale ten článek..... ten článek prostě chyběl..... to my mohli juchat už od ranních hodin.... :-)))

http://www.tenisportal.cz/zpravy/grandslamovy-rekordman-roger-federer-slavi-tricatiny-8535/
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejspíše to zrcadlí to, koho pan redaktor podporuje. :))
Reagovat
a.magerova
No ani jeho fanoušci se tu nepřetrhli, to v srpnu to tu bude kapku jiný tóčo.... :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
naštěstí není tenisportál jediná možnost, kde lze sdílet tenisové příspěvky :) ba naopak více a více vedlejší den ode dne, ani se Rafovým fanouškům nedivím :) bezva, si to užijte, kdo platí bečku? Petřík bude dělat klauna jako každým rokem? :)
Reagovat
a.magerova
Vidím to jinak..... né my Rogerovci, ale pár pošahaných Nadalovců vyhnalo z TP slušné Rafovy fanoušky..... totéž platí o Novakovi a jeho fans.... :-/
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže Roger pošahané fanoušky nemá? No, myslím, že to mi stačí. :) Jinak přijde mi, že Novakovi fanoušci se moc nevyjadřují nejen tady, nevím čím to. :)
Reagovat
blixa
My jsme rození slušňáci ;-)
Reagovat
a.magerova
Roger má samozřejmě taky pošahané fanoušky i na TP, ale my ostatní jsem proti nim víc odolní než jiní.... prostě slušní Nadalovci a Djokovičovci jsou tak nějak citlivější či co.... když byl Nole ještě No3, tak tu měl spoustu fanoušků, ale ti se pak vytratili.
Reagovat
Herbert_Hoover
No, takže slušní Nadalovci a Djokovičovci mohli odejít i kvůli pošahaným Rogerovcům...nicméně i pošahaní Nadalovci můžou odejít, třeba já už tu taky nemám takovou chuť přispívat. No a taky může být důvod zcela odlišný, jiné životní priority.
Reagovat
a.magerova
Kvůli pošahancům a jedné pošahankyni odsud odešlo spoustu lidí.... životní priority - ANO, ale pokud to člověk bere jako zábavu a s nadhledem, tak sem může docházet roky bez jakékoli újmy na zdraví i při přehodnocení životních priorit... taky tu nečtu všude vše a taky tu nemusím mít na vše písemný názor..... prostě všeho s Mírou ;-)
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má jen fanoušky jako je on - inteligentní a slušné.
Reagovat
blixa
"... a nedeľu prišiel bača a vyhnal nás všetkých, že mu ovce besníme .." ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
sprchon
Skvost. :)
Reagovat
Labi
je fakt, že zde chodím, když mám čas a taky mám určité preference co se týče hráčů ale dříve se tu člověk dozvěděl pár zajímavosti a postřehů, kdežto teďkom to tu je jeden hulvát větší než druhý, kteří ani nefandí ale spíše nadávají ostatním třeba i těm, kteří daný turnaj ani nehrají ( viz. petr123). Nevím jestli klesl věkový průměr přispívatelů ale inteligence stoprocentně (netýká se pár výjimek, myslím, že samí vědí, kteří to jsou)
Reagovat
smazaný uživatel
Mužeš mi říci , nebo spíš napsat co se ti zdá tak zarážející na mém příspěvku...
Reagovat
Labi
že máš potřebu neodpustit si připomínky vůči Nadalovi a Federerovi, kteří nemají s FO, výkony Novaka nebo jeho hrou (dominanci) momentálně nic společného, ano nemá konkurenci ale jak Rafa, tak i Fedex ti očividně leží hodně v žaludku a spíše nemůžeš ty rozchodit jen když je vidíš na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice se mýlíš.Já jsem fanda tenisu jako takového.A že jsem se zmínil o těch dvou tak jen proto, že tady Djokovičovi nepřejí právě ti kteří mají v oblibě Fe. a Ra. Já je uznávám všechny jako profiky na nejvišší úrovni a nedělám mezi nima rozdíl.
Reagovat
Labi
ty očividně nemáš v oblibě ty dva, a to jak jsi prezentoval svou myšlenku...je do oči bijící, kdyby jsi skutečně chtěl to říct tak jak jsi to teď vysvětloval, tak by to neznělo tak provokativně a napsal by jsi to úplně jinak
Reagovat
Marduch
Řekl bych, ze reagujes poněkud prehnane, Petr123 komentoval zretelne jen některé exoty, tedy spis jen jednoho exota pod vice nicky. Postuje většinou ryze provokativní prispevky a někdy se s tím sveze cele vlákno. Registrace by bodla. Jedno hovado kontaminuje pomalu celej portál.
Reagovat
Kozoroh
Petra123 jsi nepochopil - on nekritizoval Federera a Nadala, nýbrž jejich fanoušky! A má recht, část z nich (neříkám, že všichni) Djokera nesnáší a protiví se jim myšlenka, že i on by mohl mít kariérní GS.
Reagovat
smazaný uživatel
To jde ruku v ruce s tím jak najednou začal vyhrávat Srb. Jeho fanoušci vylezli z děr a mají potřebu se povyšovat nad všechny ostatní. Většina z nich možná opravdu žije v představě, že on je nejlepší hráč všech dob, protože ani netuší, kdo toho opravdu kolik vyhrál.
Reagovat
vrabejka
Gratulace Nolemu k zisku RG, arogant nemá sanci
Reagovat
Herbert_Hoover
Andy bude hrát bez rakety, nebo jak? :)
Reagovat
smazaný uživatel
je prostě nejlepší.A ti co mají jako ikony Fedexe a Rafu to nemohou rozchodit.A vo tom to je.
Reagovat
woody
Doufám ve výhru Novaka!! Bylo by skvělé mít v jedné éře 3 hráče s kariérním GS,navíc by se Novakovi podařilo vyhrát 4GS v řadě což se nepovedlo ani RF ani RN.
Reagovat
smazaný uživatel
omg, ďalší rekord? Chudák, už ho musia ramená bolieť, čo si ich nakladá. :)
Reagovat
woody
Budou,když vyhraje :-)
Reagovat
Kozoroh
Pokud No1e vyhraje RG, můžeš se těšit na podrobný komentář týkající se jeho nových rekordů
:-))
Reagovat
dappe
A bude tam i nějaký podstatný rekord? :)
Reagovat
Herbert_Hoover
To, až když vymění Djoker celou svou zásobu raket o lajnového rozhodčí. :)
Reagovat
vrabejka
To bude asi tím že Novák nemá konkurenci
Reagovat
Frick
Po 32 letech zvítězila....
Reagovat
panzer.dragon
bohužel, box je skvělej sport, pro opravdu tvrdý chlapi, nejlepší tréningy jaký sem zažil
Reagovat
panzer.dragon
y
Reagovat
FulnekUltras
nad velkým člověkem, co uměl velké věci a ještě mu to až do konce sakra pálilo... ;(
Reagovat
Grigor_Murray
Komu bylo sympatický to gesto Djokovice po skončení zápasu (myslím ballkidy) ? :D
Reagovat
Fandina
jj bylo to originální a líbilo se mi to
Reagovat
Grigor_Murray
Mně vůbec, Djokovic je falešný jak pětka:D . Asi si myslí, že si tím získá fanoušky, když už si je nedokáže získat jinak :D
Reagovat
Fandina
vzal klukaa a řekl mu, aby se s ním poklonil po zápase, jak to dělají všichni vítězové, co je na tom falešného
Reagovat
Grigor_Murray
Všichni vítězové, já si nic takovýho nepamatuju ani u Rogera ani u Andyho ani u Rafana :D
Reagovat
Fandina
Po každém zápase jde poražený na lavičku a vítěz na kurt a tam se na všechny strany uklání divákům.
Reagovat
Grigor_Murray
To jo, to nepopírám ,ale dělají to bez ballboyu
Reagovat
Fandina
Ano a Nole si k tomu uklánění vzal podavače míčků. Proto to bylo originální.
Reagovat
Grigor_Murray
To bylo no, to je pravda
Reagovat
Marduch
Krom toho, ze je Djoker mimořádný sportovec, je taky docela sikovnej showman. Ma s tím snad někdo problém? ;-)
Reagovat
tito
No třeba poražený soupeř a jeho fanoušci. Nole je vřelý chlapík a nemyslím si, že by tam byla účelovost, ale takové "legrácky" by si měl nechat na exhibice. A je vhodnější chodit kolem poraženého po špičkách. Krev teče už mezi žáky a juniory, natož v takovém zápase a hranice mezi respektem a dehonestací je velmi tenká. To, že Dom prohrál jasně neznamená, že by nebyl ze zápasu frustrovaný.
Reagovat
safi1313
Prej showman :-D... jak už to tady někdo psal - toto umělé vytváření popularity, kterou on žádnou nemá, v sobě nemá žádnou show...stačí se podívat jak se chová na kurtu, ty gesta, to jak na ballboye řve aby mu dali ručník apod.- pak se tedy vždy to je krásné :-)... prostě Djokovič není žádný hrdina pro lidi... nikdo by s koncem jeho kariéry neměl problém...naopak diváci, pořadatelé turnajů, tenisovi sponzoři apod. se jen děsí konce kariéry Rafy nebo Rogera... po Novakovi neštěkne pes:-)...namlouvejte si tu co chcete ale je to pravda
Reagovat
Grigor_Murray
Tak skalní fandové asi zastekaji hodně:D,ale širší tenisová veřejnost bude spíše truchlit po R a R, jak už jsi psal
Reagovat
smazaný uživatel
Na ballboyer řve i Jirka Veselý, jak jsem si všiml, a nevšiml jsem si, že by ho tady někdo za to odsuzoval...
Reagovat
safi1313
Protože ten je zatím tenisovýmu světu ukradenej :-)
Reagovat
Nola
... Nole nie je tenisovemu svetu ukradnuty?
o prispevok vyssie sa vyjadrujes, ze po nom ani pes nestekne...
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Labi
Showman to je, má originální nápady a dokáže pobavit....ale tu balkánskou horkokrevnost v sobě nezapře a když někdo v zápase řve jak pavián, mlátí raketou aby na konci když vyhraje dělal najednou fórky, přijde hodně lidem úsměvné...neni konzistentní proto nemá takovou popularitu
Reagovat
FulnekUltras
a Serbia navíc ještě pořád dráždí kdejakého kavárníka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je šašo, chápem to ako účelové a teatrálne. Roger a Rafa majú fanúšikov na svojej strane aj bez tohto.
Reagovat
Kozoroh
Není to účelové a teatrální, je to způsob, jakým No1e projeví radost z vyhraného utkání :-)
Reagovat
Kozoroh
Mně se to líbilo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To nikoho nepřekvapuje, tobě by se líbilo i kdyby tam na kurtu hodil bobek :-))
Reagovat
FulnekUltras
jedině do Lidovek a zabalit... ;)))
Reagovat
Mayo
Mohol si?:D
Reagovat
brixner
Srb ne!
Srb ne!!
Srb ne!!!
Srb ne!!!!
Jsem jak malej parchant, já vím...
Ale zopáknu to:
SRB NE ! ! ! ! !
Reagovat
blixa
Zkus to jinak:
SRB JO !!! ;-) :D
Reagovat
lars
ten zapas nebude, pac Tsonga skrecoval :))
Reagovat
smazaný uživatel
vlastne ak by srb zmenil obcianstvo,tak by ani nevadil
Reagovat
FulnekUltras
na chorvatské či snad dokonce US-kosovské? ;)
Reagovat
Grigor_Murray
Na ten souboj se neskutečně těším, Djokovic bude chtít zkompletovat GS. Andy zas tak velkou motivaci nemá, ale přesto věřím, že Djokovice udola. Ať si to djok klidně vyhraje, ale ne tento rok. Andy vyhrál GS titul vždy pouze s Djokovicem. Andy má prokletou Austrálii, Djokovic RG. Andyho výkony na antuce byly brilantní stejně jako Noldovy, takže očekávám velikou bitvu s vítězným koncem pro Andyho. V roce 2017 vyhraje A AO a N RG. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, ideální scénář. Andy vyhraje letos RG, 2017 AO a Nole pak RG a bude vše, jak má být :-)))
Reagovat
Kozoroh
A víte pánové, že ve frontě se nepředbíhá? :-P Zvlášť v té na kariérní GS :-))
Reagovat
a.magerova
Co vím, tak v této frontě se předbíhá o 106.... Sampras a Lendl by mohli vyprávět..... ;-)
Reagovat
baggik
Gratulace Andymu Murraymu, stal se prvním tenistou historie s pouze dvěma GS tituly na kontě jenž usiluje o zisk kariérního GS. Vždycky jsem si myslel, že aby mohl tenista bojovat o kariérní GS musí napřed vyhrát tři rozdílné grandslamy ...
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš..... první si to přečti a zamysli se.... a pak něco napiš !!!
Reagovat
baggik
Zamysli se ty nad všema těma závistivcema, kteří hledají skulinku jak ublížit Novakovi a jeho fanouškům, hledají jakékoliv stébelko, kterého by se mohli chytnout a dekorují tady Murrayho na vítěze kariérního GS dříve než Djokovič atd. Nad tím zspřemýšlej. Je to hnus.
Reagovat
Grigor_Murray
Já fandím Andymu a Djokovic je momentálně největší nepřítel, takže jaká závist ?
Reagovat
a.magerova
To jsou zas kecy.... ani nereaguju dál....
Reagovat
panzer.dragon
mam jeden dotaz je tady nějaký fanoušek rafy nebo rogera, který přeje v neděli výhru srbovi?
Reagovat
panzer.dragon
už to vidim o kus níž, něco tu asi bude..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten RG si v podstate zasluzi, nevadi mi to..

Ale tie 4 GS v rade mu ako fanusik Rafy celkom zavidim.

Pripadá mi to tak, ze k tomu príde ako slepe kura k zrnu, ale na to sa nik pytat nebude.

Kedysi som sledoval turné štyroch mostíkov, vyhrat vsetky styri podujatia bol skoro mytus, nepodarilo sa to Ahonenovi, Malyszovi ani xy dalsim ikonickým skokanom, ktorí vyhrali 30, 40 alebo 45 podujatí svetového pohára. A zrazu prisiel nejaký Hannawald, ktorý to zrazu skočil, vyhral vsetky styri suverénne a bolo po ptákoch...Djokovic mi ho velmi pripomína, desaťročia sa na to čaká v spojení s úplne inýni hráčmi, a zrazu to može ziskat Djokovic. Osobne to beriem v nedelu ako hotovú zalezitost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepřeju trofej Novakovi, ale kdokoliv lepší než květák Murray. :D
Reagovat
Kozoroh
VencapeRF přeje No1emu.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušci Srba na všech diskuzích v zahraničí (ostatně i tady) vedou hromady siláckých řečí o údajném nejlepším tenistovi všech dob. Když vzpomenu na to, jak vypadalo finále Říma, kde se ani v jedné výměně nedalo mluvit o vyrovnaném tenisu, ale o rozdílu minimálně jedné třídy, tak se docela těším na neděli. Protože po ní, pokud Djokovič nedokáže vyhrát RG ani v jeho nejslabším ročníku v historii, budou všem k smíchu ještě víc než dosud. Come on Andy!
Reagovat
FulnekUltras
Nole vyhraje a mnozí se zklidní... ;)
Reagovat
Mayo
Gloooooooooooory Glooooooooooory Andy Murrayyyyyyyy !
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, tys byl vždycky pánes :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to přeji Nolemu. Přes všechna negativa a blabla sehrál nespočetně zajímavějších zápasů, kvůli kterým sleduju tenis, než Murray, na antuce dokázal přehrávat Rafu v jeho nejlepší formě (2011) a koruna pro vítěze mu patří.
Reagovat
SubOptikT
+1
Reagovat
sprchon
Tak tak. ;)
Reagovat
Fandina
Já budu fandit Andymu. Myslím si, že Nole toho vyhrál už dost, je čas, aby se předvedli i druzí.
Reagovat
Marduch
Bude platit az po finále RG;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se o Noleho nebál, on to RG prostě jednou vyhraje. Bude největší favorit i za rok, Andy má největší šanci letos, větší už asi nikdy mít nebude, proto bych byl rád, kdyby vyhrál v neděli Andy a Nolemu bych to dopřál příští rok klidně. Titul Andyho na RG by byl něco neskutečného, hráč, který do svých 28 nehrál antukové finále a vyhrál by RG, skoro jako pohádka. Vždycky jsem si dělal z toho srandu, že Andy vyhraje RG a ted to je docela blízko, nerad bych, aby už měl bilanci ve finále 2:8.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že to je poslední Andyho šance? Podle mě se za rok situace příliš nezmění. Thiem podle mě nezačne od příštího roku automaticky být favorit RG, nikdo další z mladých na antuce mě nenapadá. Kdoví, co bude s Rafou, Roger dávno za zenitem a Stan bude zas o rok starší. Nemyslím, že se ta situace za rok nějak radikálně promění. Ostatně, když si vzpomeneš na loňský rok, tak ta situace je v podstatě velmi podobná. Rozložení sil se příliš nezměnilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak protože ve 29 má 1. finále a to na turnaji, kde má Nolho s Rafou v druhé části pavouka. Pořád bych Andymu nevěřil na 3 seety ani na Rafu, ani na Noleho, navíc letos si může po Římě a po dnešku na Noleho věřit, kdo ví jaká bude situace za rok. Pořád mi přijde už jen úast Andyho ve finále RG tak neskutečná, že odmítám doufat, že tam bude i za rok. Okolnosti můžou být jakékoliv, Nole to finále udělá daleko spíš než Andy, který je víc zranitelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem sa hlavne bude musiet ukludnit a troska pri tom tenise aj rozmyslat...Má naozaj prekrásny FH, do toho uderu sa je schopny clovek zalubit, ale co z toho, ked kazdy treti vyhodi...

A ten BH tiez vypilovat, velmi casto len slajzuje, a dostava sa hned pod tlak...Velke slabiny.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
panzer.dragon
andy jestli se chceš zapsat do historie tak jedinečná příležitost je v neděli, zamezit diskuzím o goatu a djokerovi, pokud to nezvládneš selhal si
Reagovat
smazaný uživatel
Komu fandíš ve finále? Jedno jméno.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy
Reagovat
lars
Serine :)
Reagovat
blixa
Vy všichni jste Kadlec ? :D
Reagovat
Fandina
ne, ale fandí tomu a té
Reagovat
lars
ne,
vencapeRF tam nenapsal, ze nikdo jiny nesmi odpovedet :))
Reagovat
kada.tom
jméno klubu, reprezentačního týmu nebo hráče?
Reagovat
ipko
Andy odohral zápas na jednotku, dlho som nevidel takto frustrovaného Stana, doslova mu hru znechutil.. s Novakom to bude úplne o niečom inom, ale šancu určite má.. trochu ma sklamal Thiem, nie som si istý či z neho bude niekedy bude šampion.. fantastické údery nahradzoval asi trojnásobkom školáckych nevynútených chýb..
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, hrál první SF, hrál 4 dny v kuse, nemá se kluk za co stydět, svou šanci mít bude později. Nezatracal bych po jednom zápase.
Reagovat
kada.tom
+1000
Reagovat
peggy
Novaku,blahopreji k postupu do finale,snad si Ti podari ziskat to co Ti chybi.Lepsi bylo se ve finale utkat s kralem antuky RAFOU.
Reagovat
panzer.dragon
jak tu napsal níže Mayo, ano ano, u adnyho dojde k tomu, že andy uzavře svůj kariérní gs kompletně proti djokerovi a bude to jeden z nejcennějších zářezů v historii tenisu! teĎ rg a v zimě austrálii a bude hotovo
Reagovat
panzer.dragon
asi bude nejvíc bitej andy na tom že je v době djokera.. moc bych to andymu přál za ty porážky od jdokera
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Rafa sa vyjadril v tom zmysle, že práve hrá v období neporaziteľného Srba.
Reagovat
a.magerova
Dnes dal Andy Rafovi k narozeninám No4.
A nám konzervativním fanouškům vrátil Velkou čtyřku... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
Hele, máš pro mě na neděli flek vedle sebe? ;-)
Reagovat
lars
Ty jsi nefandila Wawrovi dnes ?
Reagovat
a.magerova
Samo, že jsem fandila Stanovi, ale když to dopadlo, jak to dopadlo.... přehodnotila jsem priority a tudíž v neděli budu fandit Andymu.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ochoten ti to odpustit, když se v neděli přidáš na stranu Sira Andrewe a prince Tomáše :-)))
Reagovat
a.magerova
Čo bolo to bolo, terazky som Tvoja... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Tak tě mám rád, zítra teda zajedu na nákup a vše připravím na neděli. Ještě teda napíšu Rafovi s Rogerem, ať s tím počítají. Naštěstí máme velký gauč, tak se vlezem všichni.
Reagovat
a.magerova
OK... ;-)

Jo a když TO vyjde, tak ŽRAVKU povýšíme na ŽRASO.... zní to tak nějak slavnostněji... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce vidět toto finále naživo. Napiště do zpráv a domluvíme se!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko si mi ochotný za Djokomurárnu zaplatit?..
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš do zpráv a domluvíme se.
Reagovat
lars
to je kvuli spolecne doprave na RG nebo maji poradatele RG strach, ze na to finale DjokoMurarnu neprodaji listky ? :)
Reagovat
Mayo
Ešte niečo. Uz od začiatku sezóny tvrdím, že Andy GS vyhra len neviem ktorý. A myslím si, že ho vyhra práve ako v tých dvoch prípadoch cez Djokoviča. Som zvedavý či nebude tento rok finále na všetkých GS práve v tomto zložení :D
Reagovat
FulnekUltras
když serenáda už očividně upadá, tak snad jednou dvakrát aspoň ta ještě nezáživnější džokomurárna...
Reagovat
baggik
Tady je hezky nablito. Tak ještě v neděli a potom zavládne i zde na portálu klid a mír. A např. Tomasinho s káďou přestanou fantazírovat. Pánové kdyby to tak mělo být co tady píšete, tak by Murray dnes neměl 2 GS a Djokovic 11. Je mi vás líto, po neděli už bude hodně složité hledat nějakou skulinku k psaní nesmyslů, překrucování dat a tenisové historie, ale třebas si poradíte.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsalo se tady něco takového už loni po semifinále? Že je finále formalita. Jakou šanci má teda Murray? Jestli 1 % jako loni Wawrinka, tak může být celkem v klidu.
Reagovat
Mayo
Fuj riadny blivajs si nacmaral. Žiaden rešpekt súperovi. Takí Jirkovci ako ty to je hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Bože mlj, chudáčik. Nikde jsem nenapsal, že Andy vyhraje ani podobné věci, trošku fantazírování nezaškodí. Jenom ale ukazuješ, jak moc seš před finále posranej a máš naděláno. A že je Sir Andrew pánes a jeden z nej hráčů historie, to je fakt a nezmění na tom ani to, pokud v neděli prohraje a bude mí finálovou bilanci 2:8. Hraje v éře třech nejlepších hráčů v historii a přesto udělal 10 finále a finále na každém GS, to prostě je obdivuhodné, ať se ti to líbí nebo ne.

Favoritem pořád je Djokovič, ale to byl i v těch 2 finále, co s ním Andy vyhrál (jasně, já vím - jednou vítr a jednou unavený Nole - fňuk). Šance tady je a nikdo nepíše, že po výhře bude Andy lepší, sám jsem psal, že Nole je prostě jinde a byl by, i kdyby náhodou Andy vyhrál dřív kariérní GS, což se stejně asi nestane. Takže klid a nohy v teple. A hlavně pořádné pleny na neděli :-)))
Reagovat
Mayo
Nevidel som zapas Andy Stan ale pekne Andy, konečne ho zdolal. Druhé semi jednoznačne podľa očakávania.

Co sa finále týka fandím tomu menej glory tenistovi ale Djokovic si ide pre kompletizaciu GS zbierky. Jednoducho Andy nemôže vyhrať po toľko stratených setoch a toľko premrhaných sil. To sa odrazí v tom fyzicky náročnom boji, odpadne. Tie dva 5 setaky za sebou, tými sa odpísal a dnes tiež nemal stratiť set.

Takze aby som to zhrnul Andymu dávam 1% šancu.

p.s. Glory Glory Andy Murray
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) No, zase nole hrál 4 dny v řadě a Andy dneska o moc víc sil neztratil, 4. set pak byl rychlovka, má tam den volna a hlavně si po dnešku a po Římě může i věřit.
Reagovat
Marduch
Tak tak, něco mi říká, ze v nedeli bude Andy zrat antuku...
Reagovat
FulnekUltras
Hodně úderů od Wáwry bylo dnes bohužel až moc selsky ;) přepálených... Ale co už - velké věci se budou dít až za měsíc... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Stana, ale good luck v neděli, Andy. Pomohlo by, kdyby se vztekloun od začátku zabýval víc bojem s diváky než se soupeřem. Nebylo by špatné, kdyby Andy v Austrálii příští rok dorazil kariérní GS a udělal ze Srba až 4. nejlepšího hráče své generace. Thiem dnes nebyl důstojným soupeřem, chvílemi to vypadalo, že ten zápas prodal, chyby jak od amatéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i kdyby se to Andymu povedlo, tak pořád bude o mílové kroky za Nolem, ten je prostě jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Kariérní GS přebije všechno. Nadal taky milionkrát vyhrál RG, ale top legendu z něj dělá hlavně to jedno uhaluzené AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne nepřebije, furt by to bylo 4 vs 11. Ale Noel stejně to RG jednou vyhraje, i kdyby to nemělo být letos.
Reagovat
kada.tom
o něčem podobném by mohl mluvit i pan arogantní, když mu Rafu odklidil z cesty Söderling, jinak by se stále marně snažil titul z RG získat :-D
Reagovat
turista
Jdi do háje s tím panem arogantním.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim..Federer tiez vyhral barsčo, ale top legendu z neho robí az Rafov skrat na RG..
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, tak jsou si kvit a v neděli můžou společně fandit Andymu :).
Reagovat
a.magerova
Tak tak... :-)))

https://img.vvlcdn.com/b/Federer%20Nadal%20fun.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ženo má, budeš v neděli fandit se mnou? Žravka nachystaná :-))
Reagovat
a.magerova
Rafa, Roger, já a Ty - jasná volba... :-)))
Reagovat
Fandina
Rafa někde hraje?
Reagovat
smazaný uživatel
U mě v obýváku s Rogerem, se mnou a Magerkou, nevidíš? :D
Reagovat
Fandina
Nevidím, nehraju plejstejšny.
Reagovat
a.magerova
My taky ne... :-)))
Reagovat
Fandina
Ale vypadá to tak.
Reagovat
a.magerova
Nevypadá.
Reagovat
Fandina
vypadá, nelži
Reagovat
a.magerova
Playstation sis vybavila jen ty, ostatním je určitě jasné, že jsem vycházela z této fotky, kde sedíme vedle sebe: tomasinho, já, Roger a Rafa a koukáme na zápas Andy vs Nole s tím, že všichni svorně fandíme Andymu.... co je na tom nejasného ?!!!!
Reagovat
Fandina
tak sorry, myslela jsem, že hrajete pleystejšny
Reagovat
a.magerova
To je totiž tvůj letitý problém, vytváříš si své domněnky a pak je tu všem dokola vnucuješ.
Reagovat
Fandina
nelži
Reagovat
a.magerova
Toto je ta zmíněná fotka:
https://img.vvlcdn.com/b/Federer%20Nadal%20fun.jpg
Reagovat
Fandina
zase lžeš, vidim jenom dva
Reagovat
a.magerova
Taky ještě není neděle a zápas Andy vs Nole, trochu fantazie !!!
Reagovat
Fandina
jen se nevymlouvej, pořád lžeš
Reagovat
smazaný uživatel
seš detektor lži?:))
Reagovat
Fandina
ne, ale když někdo píše jasnou nepravdu, tak ho k tomu nepotřebuji
Reagovat
makro99
vážená, kdyby blbost nadnášela, tak...jako kondor..
Reagovat
Fandina
jdi se léčit
Reagovat
Rip.win
do toho
Reagovat
Ma3ek
Nebol skrat nebol 100percentne fit
Reagovat
smazaný uživatel
s obsadenim finale som velmi,velmi spokojny,ak nie Novak tak Andy,ktoreho som zo zatial nevysvetlitelnych dôvodov zacal mat rad
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray has joined a list of 10 players who have reached the final of every single Grand Slam.

He joins Jim Courier, Rafael Nadal, Andre Agassi, Roger Federer, Novak Djokovic, Stefan Edberg, Ivan Lendl, Rod Laver and Ken Rosewall.

That sounds like the ideal dinner party line-up.

Velký úspěch, i přes tu mizernou finálovou bilanci má fakt skvělou kariéru a má smůlu na protihráče. Geniální hráč a už teď velikán.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, a stále sa nájdu ludia, co budu tvrdit, ze Roddick, Davydenko, ci Nalbandian boli nebezpečnejší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo :-))))

Když si vemu, co za hráče byli už jedničkami a že třeba Andymu se to nepoštěstí :-((
Reagovat
Kozoroh
No1e předvedl velmi přesvědčivý výkon, jak SubOptik v jiném článku psal, byla to mistrovská lekce. Až na začátek třetího setu Thiema k ničemu nepustil, Dom hrál riskantně, ale No1e dokázal Domovy razantní údery znegovat.
Úspěšnost 1. podání 68%, 72% míčů získaných při prvním podání a 70% při druhém. Na returnu získal 46% po prvním servisu a 45% při druhém podání protivníka. Poměr winnerů a UE 15-13.
Šestá překážka na cestě za Pohárem mušketýrů byla překonána, dalším soupeřem Djokera bude Murray. Popravdě řečeno jsem rád, že postoupil Andy a že konfrontace se Stanimalem byla i protentokrát zažehnána. Loni ve Wimbledonu Wawrinku Djokerovi odklidil z cesty Gasquet a na US Open Federer. Tím nesnižuji Murrayho výkon, No1e bude muset vyvinout velké úsilí, aby Andyho zdolal, ale na Můru se Djok soustředí obzvlášť (jak se vyjádřil po letošním triumfu na AO).
V neděli budu fandit ze všech sil. Kéž by to letos No1emu vyšlo. Já, Nola, Marduch, baggik, James a další by jsme pařížskou trofej No1emu moc přáli. Idemo majstore!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Tornes
Djokovič Domovi ukázal, jak se hraje v pokročilých fázích GS. Dom předvedl průměrný až podprůměrný výkon, zatímco Nole velmi nadprůměrný. Dom se příliš vyhazoval na to, aby proti takhle hrajícímu soupeři měl sebemenší šanci. Nevadí, za rok se taky bude hrát tenis ;) Dom by potřeboval trošku více kontroly ve svých úderech a jistější podání, aby to příště mohlo vyjít.

Finále Nole-Murray. Po losu asi nejočekávanější finále se nakonec stalo skutečností. V tomhle finále já už osobně nemám favorita, jelikož jde o oba hráče, které příliš nemusím. Takže ve finále budu fandit dobrému tenisu a doufám, že se dostaví ;)
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOS! Parádní výkon Andyho, nad očekávání, proti minulým zápasů zvedl svou laťku, nebyl příliš pasivní, dokázal i přitlačit a hlavně Stana tlačil do pozic, ze kterých Stan kupil chyby.

První set byl ještě vyrovnaný a rozhodl ho ubojovaný poslední game, druhý stejně čtvrtý byl hodně jednoznačný. Ve třetím byl Andy i tak lepším hráčem, za 4 svoje servisní gamy ztratil jediný bod a pak když podával do zápasu, udělal od stavu 40:15 3 UE z FH. Naštěstí se vzchopil.

Skvěle takticky připravený, koncentrace na jeho poměry až nezvykle dobrá. Dokázal Stanovi vrátit úplně všechno. Ale hlavně, jeden z nejlépe odservírovaných gamů v kariéře od Andyho, tohle bude potřebovat i ve finále, jinak moc šancí mít nebude.

67% 1. podání
79% bodů po 1. servisu vyhraných
61% bodů po 2. servisu vyhraných - wow, zrovna tahle statistika na jeho poměry neskutečná

Dokonce se i naběhal méně jak Stan, skoro 83% na síti, až to jedno selhání není absolutně co vytknout.

A nabízí se otázka, jak by asi vypadalo finále loni, kdyby Andy postoupil přes Novaka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodem, výhra by byla skvělá, protože na AO by měl Andy šanci získat kariérní GS dříve než Nole, to by byl luxusní počin, když si vezmeme, že do svých 28 let Andy nedokázal přejtí na antuce ani SF :D

A jak jsem říkal, finále na GS mají spolu 2:4, na AO 0:4, jinde (W+USO) 2:0. Takže snad bude pravidlo pokračovat a Andy vyhraje další finále mimo AO.
Reagovat
Kozoroh
Jenže zapomínáš na dva podstatné faktory -
1. obou svých výher nad Djokerem na GS dosáhl pod Lendlem
2. můžeš argumentovat, že Andy se na antuce a poslední dvě sezóny zlepšil, ale i No1e se zlepšil celkově, pod Borisem je jistější, hladovější

Murray hrál dnes výborně, No1e to bude mít ve finále těžké. Snad bude v neděli slavit celý Djokoland :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já bych Nolemu někdy ten RG dopřál, to zase jo, ale sand až příští rok třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy by mozno vyhral :)

Ale v rámci objektivity je treba dodat, že v slnečných podmienkach by skákali lopty aj o 30cm vyssie, co by bola voda na Wawrinkov mlyn.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, právě vyšší míče do BH Wawrinkovi moc nevoněly dneska teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase, pokud by hrál Wawrinka loni stejně i proti Andymu, neměl by ani on sebemenší šanci teda.
Reagovat
yenda1
Výborně Murray. Ještě že nějakým zázrakem nepostoupil do finále Wáwra, to by měl Srb strašně lehounký. Wawrinka by svůj loňský výkon nezopakoval, vyházel by se a dostal na šeredně na sedínku.

Murray bude nejlepším možným soupeřem a jediným, opakuji jediným, kdo toho nerváka může dostat ve finále pod tlak a sám to ustát.

Takže držim pěsti.
Reagovat
Ma3ek
Jediny odstupil
Reagovat
Kozoroh
Stan mívá v semifinále GS horší výkon než ve finále. Pokud by přes Andyho dnes postoupil, tak ve finále proti No1emu by zahrál lépe. Loni na FO nehral kdovíjak dobře proti Tsongovi a ve finále proti Djokovi byl jak vyměněný.
Reagovat
yenda1
Souhlas. Ale Wawrinkova hra se může snáze rozpadnout. Jako útočník musí předvést bezchybný výkon s kupou winnerů.
Murray je pro Djoka nejtěžší současný soupeř. Fyzicky velmi silný ostatně není náhoda že dva nejlepší hráči současnosti jsou také co se týče fyzické kondice před ostatními.

Wawrinka by dostal podobně jako Thiem dneska na té pomalé kašičce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by chtěl jet na finále RG pište do zpráv
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto pomalé podmienky predsa len sedeli viac Andymu, ten ukázal ako mozno Wawrinku zdolat, v podstate celkom jednoducho...

Inak rozmyslam, ktorý zapas z RG mi tento rok nejako utkvie v pamati..Asi iba ten Stepankov..Velky ubytok oproti RG15.
Reagovat
kada.tom
pro mě padá volba buďto na Murray - Wawrinka nebo Thiem - Goffin
Reagovat
kada.tom
Velmi pěkný výkon od Andyho s jedinou kaňkou, a to koncem 3. setu. Ve 4. setu to ale Andy vynahradil opět velmi přesvědčivým výkonem. A ono ani to finále nemusí být beznadějné, možná bych dokonce Andyho mírně, ale opravdu jen mírně favorizoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu mírnou favorizaci vidím stejně, ale nechci to zakřiknout :-), snad Andymu vydrží forma i na finále, titul z RG by mu slušel...
Reagovat
darek.vrana
Ve finále měl být Radek.
Reagovat
kada.tom
ten určitě :-D :-D :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
spíš Bourgue :))))
Reagovat
darek.vrana
Ale beze srandy si myslím, že kdyby ten zápas vyhrál, mohl reálně pomýšlet na čtvrtfinále, protože ten Murrayho los mu byl jako šitý na míru. S Bourguem by možná měl problémy, ale proti Karlovičovi i Isnerovi bych mu na antuce věřil.
Reagovat
svetova.dvojka
Murray je jeden z nejlepších hráčů historie a jeden z nejlepších hráčů od základní čáry všech dob, je hodně nedoceněný a ve stínu Djokoviče, ale s jeho pestrou hrou by porážel skvělé hráče minulosti. Tohle už bude pro Murrayho desáté grandslamové finále...
Reagovat
smazaný uživatel
+1..10 finále GS, finále na všech 4 GS, akorát má smůlu, že hraje v době lepších hráčů, 3x ho zastavil výborný Roger a 4x Nole. S Nolem Andy prohrává ale jen v Austrálii, na Wimbledonu i US Open ho porazil. Takže snad i na RG.
Reagovat
Mayo
Bože ten Andy zase set stratil to je v pitchi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojda, mate nekdo zpravy o Rafanovi, jestli bude hrat W ??? Jinak vse nejlepsi mu preji
Reagovat
a.magerova
Já taky.... ;-)

http://www.kotanec.cz/media/k2/attachments/prani_k_30_narozeninam_001_animace.gif
Reagovat
svetova.dvojka
grandslamové finále číslo 20, 2.místo všech dob...
Djokovič je hráč na kterého se bude vzpomínat.
Reagovat
Ereinion
Doba homogenních, pomalých povrchů mu přeje :) čímž nijak nesnižuji jeho kvality
Reagovat
letityfanousek
Má šanci být úplně ten nejlepší, přál bych mu to. Umí to ze všech nejlíp
Reagovat
spaniel
Jj, hlavně na rychlých površích a na síti je to jasný goat :D
Reagovat
Kozoroh
Na síti se zlepšil, experte. No1e sice nikdy nebude na síti tak dobrý jako Boris, ale pokročil a voleje nebo smeče zahraje líp než v minulosti.
Pokud No1e v neděli vyhraje RG, na titul GOAT mužského tenisu bude mít legitimní nárok. To nemůžeš popřít.
Reagovat
spaniel
I kdyby se zlepšil o dalších 100%, pořád to bude na síti bída. Na titul goat mi schází ještě nějaké ty gs, uvidíme, našlápnuto má.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, nauč se počítat. I kdyby vyhrál, pořád bude hodně daleko za Rogerem, dokonce i za Nadalem. Navíc většina jeho GS titulů je dost znehodnocena obdobím, v kterém jich dosáhl - dávno po vrcholu kariéry Rogera a většinu z nich i poté, co odpadl Nadal. Celá špička je teď nejslabší za posledních 15 let. Pokud to chce někdo popírat, tak by měl přijít s vysvětlením, proč Djokovič nebyl schopný vyhrát víc GS v době, kdy ještě byli na vrcholu Federer a Nadal.
Reagovat
Marduch
Mimochodem ta fotka v clanku je luxusni.
Reagovat
turista
Souhlasím.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist