Djokovič začal spolupracovat s Toddem Martinem

2. 9. 2009, 16:22
Aktuality 11
Srbský tenista Novak Djokovič má dalšího trenéra. Svůj tým rozšířil o bývalého špičkového hráče Todda Martina. Šampion z Australian Open 2008, který vstoupil do US Open hladkou třísetovou výhrou nad Chorvatem Ljubičičem, doufá, že mu Martinovy zkušenosti pomohou k zisku dalšího grandslamového titulu.
Profily hráčů
Todd Martin

Čtvrtý tenista světového žebříčku Djokovič angažoval devětatřicetiletého Martina necelé dva týdny před startem newyorského grandslamu především kvůli zlepšení své útočné hry. Poražený finalista z Australian Open 1994 a US Open 1999 se bude o Djokoviče starat spolu s dosavadním slovenským koučem Mariánem Vajdou.

Podle srbské hvězdy funguje nové partnerství bez problémů. "Trávíme na kurtu denně mnoho hodin. Samozřejmě pracujeme na kondici s mým koučem a snažíme se vylepšit některé věci, abychom se připravili na nejdůležitější turnaj tohoto období," uvedl Djokovič po úspěšném vstupu do US Open.

"Todd mi svou zkušeností pomůže v mnoha věcech. Je to pozitivní člověk a přináší čerstvý vítr do našeho týmu, což je vždycky vítané," dodal finalista US Open z roku 2007.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Todd Martin byl vždy velký sympaťák a gentleman, Nolemu může jen pomoct
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je nejak moc vystrihaný, žeby repríza AO 2008? Bodaj by! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No je trošku, mal by si sem chodiť po účesové rady ako Verdasco :) No bodaj by vyšiel ten vásledek jako loni :D
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasco má lepší ten free účes než ten nagelovaný, ať si vezme příklad ze mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa tomu nerozumíš, nech to na odborníka - mňa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to bude úspěšná spolupráce
Reagovat
smazaný uživatel
snad to Novakovi pomůže, potřeboval by už vyhrát nějaký pořádný turnaj jak sůl, mohl by klepnout elegána a ve finále si dát odvetu s Rafou .)
Reagovat
smazaný uživatel
novak sa do semi nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
ďalšia vjedma...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale žeby ten Todd vypadal na tom obrázku nejak sympaticky... ale ja verím že mu pomôže, už keď nie kouč, tak už neviem čo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist